Kutyák-macskák

Jani1956

Állandó Tag
Állandó Tag
"Kutyás" könyvek

Sziasztok!
Feltöltöttem két hasznos könyvet PDF formátumban, remélem a gazdik sok hasznos információt találnak bennük kedvencük javára!

üdvözlettel

Jani
 

Csatolások

  • Kutyás könyvek(letöltő linkek).txt
    98 bytes · Olvasás: 31

Borella

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy belebeszélek a topik életébe, de sürgős üzenetet kaptam, úgy gondolom, fontos, hogy ide és néhány állatos topikba még betegyem:

Friss hír - 2010 Május 21, 11:50
gazditkeresek.hu
A zempléni kutyaotthont 2010. 05.17.-én elöntötte az árvíz. Mára már jócskán apadt, de gumicsizmával lehet cask közlekedni. A kutyákat próbálták elhelyezni , ám sokuknak vízben kell töltenie a napjaikat. Még most is aktuális, hogy akár örökbefogadással, de egy-két kutya ideiglenes befogadásával is nagyon sokat segítenének rajtuk.Aki csak teheti küldjön, élelmet, kutyaólat, anyagi támogatást. Várnak továbbá kétkezi segítséget, fuvart a mentéshez, üzemanyagot,...
A teljes hír megnyitásához kattints a linkre:
http://www.gazditkeresek.hu/hirek/sos-segitsegre-van-szukseg/277
-gazditkeresek.hu

Hátha tud valaki segíteni, vagy tud olyanról, aki segíthet! Szóljatok ismerőseiteknek! Köszönöm figyelmeteket!
 

Gusztibaba

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék: a horvát tengerpartra mennénk nyaralni - kutyával együtt. Klimatizált tengerparti szállást keresek olyan helyen, ahol kutya bevihető, a tengerben fürdethető. Van esetleg valakinek tapasztalata vagy tippje? Split, Primosten környéke érdekelne.
 

Lajhy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekünk egy gyönyörű 3 éves herélt sziámink van, Manó névre hallgat :)
Számunkra Ő a mi kis fiúnk.
 

Recsi70

Állandó Tag
Állandó Tag
2 cickánk van egy nagy és egy kicsi. A kicsi - bár már macskaeledelen él - állandóan odabújik a nagyhoz, és szopni próbál, folyton összenyálazza a szőrét. A gond az, hogy a nagy kan...
 

kativ

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk két macskánk volt, de az egyiket sajnos megmérgezték.
Családi házban lakunk, a macskák szabadon kószálhattak.
 

kativ

Állandó Tag
Állandó Tag
Cicát jól lehet tartani lakásban is. Nagyon hamar megtanulják, hogy mit szabad, mit nem. Nálunk részben benn vannak a cicák, részben kint, de amikor kicsik voltak, folyamatosan a házban tartottuk őket. Tapasztalatból írom, hogy nem nagy macera megnevelni őket.

De jó nektek, hogy van kis házi kedvencetek. Én a 3. emeleten éldegélek, így olyan állat, amit nagyon szeretnék pl. kis kutyus vagy kis cica, nem lehet.
 

katakarcag

Állandó Tag
Állandó Tag
Ő Mendy. 2010. április 28-án született törpe pinscher kutyus.
Immáron több, min 7 hónapos. de még mindig akkora mint a képen látható. Nagyon gazdi szerető, de éber és idegeneket szeret megtámadni. A harapása igen fájdalmas, és szeret is harapni. Sok figyelmet igényel.
A másik képen Zsebi látható. Ő kani kiskutyus.
 

katakarcag

Állandó Tag
Állandó Tag
Ő Dorci . Márciusban született és egy német juhász. Nagyon játékos. Szereti a gazdit és féltékeny más kutyákra. Ugrálni is nagyon szeret és sajnos a cipőket is. Kölyök korában iszonyú kártékony tud lenni, amit talál azt szét is rág.
 
Oldal tetejére