Ahol szeretnél lenni

szabop

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kis zalai falucskában nyaraltam sokszor gyerekkoromban, ahol nagyon régen voltam már; oda nagyon sokszor visszavágyom mostanában... (meg szeretnék újra gyerek lenni).
 

vilmus09

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretnék az utolsó, szerdai vizsgám után egy jó buliban lenni, iszogatni a barátaimmal és utána elmenni a párommal valahová, egy napos tengerpartra 1-2 hétre.
 

Wurfly

Állandó Tag
Állandó Tag
1972-ben a székelyföldi Tusnádon egy gazdánál szálltunk meg. Egy egyszerűen berendezett szép kis szobába vezetett, minden megmutatott, majd mindjárt el is búcsúzott tőlünk, mivel másnap hajnalban mentek ki a földre aratni. Mielőtt kiment a szobából a következőt mondta: aztán amikor elmennek, azért csak hajtsák be a kaput.
Azelőtt sosem találkoztunk, nem ismertük egymást.
Hát ott nagyon szívesen lennék most is.
 

Demoni

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyermek koromban nagypapám kertjében éreztem magam a legjobb helyen. Igaz hogy nem nyaraltam ott, de gyakran meglátogattam. Olyankor azt képzeltem az egy varázs kert és varázslatos az is, ami ott megterem.
Sajnos az élet úgy hozta, hogy apám abban a kertben halt meg, és nem sokkal utána nagyapám is, de ő már nem ott, hanem egy idegen ágyban távol az otthonától, és az ő gondosan ápolt kertjétől.
Mindmáig mélységes szeretettel gondolok vissza azokra a napokra, amikor a kertben gyűjtögettem az epret, vagy szüreteltem a szőlőt. Azok mesések voltak, egy mesés világban, egy mesés kor küszöbén. :)
 
Oldal tetejére