Mit szeretsz a kedvesedben?

Kata_21

Állandó Tag
Állandó Tag
Imádom ,amikor egymás szemébe nézünk. Imádom amikor megérint, és amikor hozzá érhetek. Imádom, amikor szenvedélyesen csókolózunk, és szeretgetjük egymást. Egyszerűen mindent imádok, ami vele kapcsolatos:)
 

Rawenke

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy olyan mint én :D... na jó vicceltem.
SZeretem a naivitását, mert árulkodik a jó lelkéről. Törődő típus ami ugyebár jólesik az embernek :D. Szép... úgy az egész nőszemélyt... a hülyeségeivel és hibáival együtt. Még ha a az őrületbe is kerget néha :D
 

esther000

Állandó Tag
Állandó Tag
Figyelmes, odaadó, gondoskodó, őrülten helyes és jópasi :) nagyon finoman főz, nagyon tud szeretni, mindig meglep valamivel, és én vagyok a mindene :)
 

smariann84

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt imádom a páromban,hogy néha teljesen az ellentétemként viselkedik és így együtt és egymás hatására sokszor rátalálunk az arany középútra, na meg imádom mindenével együtt és azt,hogy ő is így van ezzel fordítva :)
 

p.en

Állandó Tag
Állandó Tag
mindent, mert olyan cukli

és aranyos

és 3 éve folyamatosan csak ő jár a fejemben

úúh bocsi a sok hozzászólásért de annyira (L)
 

farkaseszter22

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt, hogy még 5 év után is meg tud lepni, nem ajándékokkal, hanem azzal, hogy beszélsz hozzá, azt hiszed nem figyel, te ráförmedsz és ő szó szerint vissza tudja mondani,amit mondtál, vagy azt hiszed nem tudja mit szeretsz és a metrón meglát egy plakátot (Jane Austen életéről megjelent egy köny) és ő tudja szereted az Austen könyveket, meglep vele, vagy mikor már ezerszer olvastad a TWILIGHT sorozatot neten és neki már az idegeire megy, de megveszi neked a könyvet, hogy meglegyen neked. minden nap meglepődöm, hogy van még mit tanulnunk egymásról egymástól, ettől nem válik unalmassá.
 

joco02

Új tag
Figyelmes és nagyon sokat segít pedig tíz éve vagyunk már házasok és van két kislányunk is. Támogatjuk és segítjük egymást mindenben. Olyan, mint kapcsolatunk elején.
 

selkt-sa

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves

azt, hogy van. hogy él, hogy létezik, hogy itt van velem, hogy megnevettet, hogy elsírhatom neki a bánatomat, hogy annyira szeret, hogy a kedvemért kupálja magát abból a témából, ami az én szívügyem, és baromi furcsán néz ki egy férfi szájából.
 

orsy001

Állandó Tag
Állandó Tag
ahogy rám néz, ahogy kedveskedik nekem, figyel rám, megért és vígasztal, ha rossz napom van. Egyszóval szeretem, hogy van és hogy nekem van.
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
- Azt hogy intelligens, okos, udvarias, tájékozott művelt és van humora is, na és persze nem utolsó sorban, hogy engem a kis hisztimókát is elvisel és nagyon szeret.
 

vilmus09

Állandó Tag
Állandó Tag
11 éve vagyunk együtt a férjemmel, és még mindig oda tudunk egymásra figyelni. Megbizható, fontos vagyok neki, és ahogy egyre jobban ismerem, egyre jobban szeretem. kiss
 

zsuri

Állandó Tag
Állandó Tag
Közel 20éve vagyunk együtt, 17 éve házasodtunk össze. Nagyon sok problémánk volt az évek során, de mindig mindent együtt küzdöttünk végig,és ez az amit szeretek benne.
 
Oldal tetejére