Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Ha nem haragszol, úgy írnék gondolatokat a bejegyzésedre, hogy beleírom a tiédbe ... egyszerűen csak azért, mert akkor nem kell állandóan visszagörgetnem.

:00:
Szia sydneygirl!

Az Univerzumban, sőt az egész Világegyetemben két dolog létezik. A lélek és az energia. A lélek te magad vagy, míg az energia, az a te lelkedben van, azzal teremtesz, illetve gyógyítasz.

Egyszer "jártam" egy olyan helyen, ahol a semmi van. Tulajdonképpen mégsem semmi, mert egy valami mégis volt ott, a tudat. Azon kívül más nem. Olyan érzésem volt, hogy sok eltávozott lélek tudata várt arra, hogy egy egységes tudatba egyesüljön. Így én semmiképpen nem hagynám ki :)

Amit az Univerzum energiájának nevezünk, az egy közeg ami belőlünk származik. Te ezt használod fel, holott halvány fogalmad sincsen afelől, hogy ez az energia, nem-e egy stresszes energia.

Szoktam nézni a tv-ben a világegyetem c. sorozatot, érdemes, és hasznos, csak át kell gondolni, miről is beszélnek.
Az egyik részben (és most itt hagyjuk figyelmen kívül azt, hogy létezett-e és úgy volt-e valójában) azt mondta az egyik csillagász, hogy az ősrobbanáskor szétszóródott csillagpor alkot mindent, gyakorlatilag az élet alapja is az, hiszen csak az az anyag tudott újra egyesülni. Így inkább mi származunk az univerzum energiájából.
Hogy stresszes-e amit használsz, az attól függ, ki mit vonz. Hasonló a hasonlót.


Mondok egy esetet. Ha mondjuk bemész egy Templomba holott nem hiszel Istenben és elidőzöl ott egy öt percet, az ott töltött öt perc alatt nem fogsz érezni semmit. Viszont, ha kilépsz a Templomból, meglátod rengeteg energia fog felszabadulni belőled és azt fogod érezni, milyen jól indul ez a nap.
Ilyenkor az történik, hogy akik ebbe a Templomba járnak, leadják pozitív energiájukat, te pedig felveszed azt. Ez a közeg, ami egy köztes energia.

Régen a templomok szakrális helyeken épültek, amiknek nagy energiájuk van (ezeket pontosan ki is mérték, pl. azt is, hogy mekkora legyen az alapja, és hogy milyen magasan kell lennie a kupolának ahhoz, hogy a legoptimálisabban összegyűjtse) . Ahhoz, hogy rá tudj hangolódni és elkezdd beépíteni, idő kell. 5 perc valószínűleg nem lesz elég arra, hogy érezd az áramlását.
Ezek a szakrális helyek sokszor csodatévő helyek is, ahonnan gyógyultan távoznak vagy legalábbis kevésbé betegen, függetlenül attól, hogy éppen több ezer beteg veszi még körül.


Ha kórházban vagy és nincs különösebb bajod, meglátod egy hét elteltével azt fogod érezni, mintha beteg lennél.
Ez azért van, mert ilyenkor a betegek stresszes, beteges energiáját veszed föl.
Minél zártabb helyről van szó, annál hamarabb fölveszed azt a közeget, mert egy zárt helyen az sokáig megmarad.

Csak akkor veszed fel, ha hagyod ;)
De fordítva is lehet ám! Befekszel sok beteg ember mellé, és azon kapják magukat egy idő után, hogy jobban érzik magukat, mert te áramoltatod feléjük a gyógyító erőt.


Úgyhogy nem értek egyet azokkal, akik azt mondják hogy az Univerzum energiáját kell felhasználni. Másrészt semmi sem végtelen, minden véges.

Ha már választani lehet, inkább azt, mint a betegekét.
Energia nem vész el, csak átalakul.
Nézd az Univerzum méretét, mekkora az, és mekkorák vagyunk mi abban?


Ezen kívül nem értem azt, ha mondjuk gyógyítok valakit agykontrollal, olyankor a saját energiámat használom erre, akkor más problémámat miért az Univerzum energiájával oldjam meg?

Ezt ki mondta, hogy saját energiát használsz? Ha így lenne, akkor a tiéd minden egyes alkalommal fogyna, és valahonnan újra kellene tölteni az életben maradásodhoz.
Lehet bioenergiával gyógyítani, de minden esetben fel is kell venni helyette, és azt nem másoktól veszed fel, hacsak nem vagy energiavámpír ... de akkor meg az egésznek nem sok értelme van.


Fentebb említetted, hogy az energia a "te lelkedben van".
Amikor olvastam, az volt a benyomásom, hogy a lelket a szív tájékéra helyezted.
Ha ez a meglátásom jó, akkor folytatnám azzal, hogy a szívcsakra eszméletlen mértékű energiát tud továbbítani. Amikor ez történik, akkor szép nagyra nyílik, olyan lesz mint egy hatalmas napraforgó virág, és sugárban ontja az arany színű energiát (ami persze nem a sajátod, csak közvetíted). Közben úgy érzed, hogy a lelked csordultig boldogsággal, örömérzettel és ezt ontod a világra.


Egyébként segítséget bárki kérhet, de az nem segítségkérés, hogy az Univerzum energiáját csakúgy kedvem szerint használom.

Sztem nincs ebben semmi kivetnivaló. Egyesek leadnak, mások felvesznek, minden így működik, a legparányibb részecske is.


Érzésem szerint kicsit pesszimista módon írtál. Mindennek legalább két oldala van, az a kérdés, hogy milyen szemszögből nézed és mennyire tág a szemléleted, felfedezed-e azt, hogy minden mindennel összefügg, és sorolhatnám.

Tulajdonképpen örülök az írásodnak, mert így mutathattam egy keveset a saját szemléletmódomból.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
:ugras:
Szia sydneygirl!

Ha valamit fel akarsz tölteni szeretettel, azt a saját szereteteddel kell feltöltened, aminek feltétel nélkülinek kell lennie.

Ha te az Univerzumban lévő szeretetet használod fel, hogy feltölts bizonyos dolgokat, akkor szó szerint a más szeretetét használod fel, aminek az illető, tudat alatt nem hiszem hogy örül.
Másrészt, szeretete csak az élő dolgoknak van. A növényeknek, az állatoknak, és az embereknek. Ne hidd, hogy az Univerzumban csak úgy létezik a szeretet, ráadásul ne hidd hogy az végtelen és annyit csapolhatsz le, amennyit akarsz.

Egyébként, a szeretet egy benned lévő érzés amit át tudsz másnak adni, viszont különböző dolgokat, nem tudsz szeretetté átalakítani. Például egy poharat, hogyan alakítasz át szeretetté?

Ezt sajnos meg kell tapasztalni, anélkül nem lehet még elképzelni sem, amiről beszélünk.
Szó nincs arról, hogy mások szeretetét vennénk el, ráadásul abból van a legkevesebb ezen a földön. Nem is maradna.
A pohár átalakításához azt hiszem nem rendelkezünk akkora erővel, hogy megtehessük, de feltölteni fel tudod, és valahányszor valaki a kezébe veszi, érezni is fogja.
 

Yolca

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is gyakorlom az agykontrollt, több kevesebb sikerrel. A siker hiánya persze a saját korlátozó hiedelmem. Segítséget szeretnék kérni az agykontrollosoktól, a kislányom számára (Komlósy Dóra, 18 éves, Dunavarsány). Rengeteg orvosnál jártunk, de eddig nem volt segítség a betegségére, én szintén nem tudtam rajta segíteni. Beírtam az esttanulmányokba is, és kérlek titeket is, hogy segítsetek.
Úgy gondolom, valóban van segítség, és olyan emberektől jöhet, akikben nincs aggodalom, mint bennem.
Előre is köszönöm, ha szántok rá időt
 
M

Musi91

Vendég
Szia Yolca!
Az, hogy sem az orvosok sem te Agykontrollal nem tudjátok meggyógyítani a lányod annak lehet, hogy oka van. Az, hogy az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele abban semmi különös nincs, (szerintem egyenesen szánalmas a mai orvostudomány), viszont hogy te se az már gond. ugyebár mivel csak több kevesebb sikerrel alkalmazod az agykontrollt, így még bizonytalan lábakon állsz önmagadban előfordulhat, hogy méh nem tudsz segíteni. Az nem említetted, hogy a lényod is használlja e az AK-s gyógyításokat. Fontos, hogy a gyógyulást Ő is akarja, és tegyen érte, te pedig csak megerősítenéd.
Ha szabad megkérdezni, milyen gondja van a lányodnak?
Ha továbbra is szeretnétek tényleges gyógymódot találni, akkor az semmiképp se hagyományos orvosoknál keressétek, valamilyen alternatív gyógymód irányába menjetek.
Továbbá nagyon hasznos lenne ha nap mint nap meditálna a lányod. Csakraműködés harmonizációja, energiával való feltöltődés... szerintem ezek segítenének.

Én is gyakorlom az agykontrollt, több kevesebb sikerrel. A siker hiánya persze a saját korlátozó hiedelmem. Segítséget szeretnék kérni az agykontrollosoktól, a kislányom számára (Komlósy Dóra, 18 éves, Dunavarsány). Rengeteg orvosnál jártunk, de eddig nem volt segítség a betegségére, én szintén nem tudtam rajta segíteni. Beírtam az esttanulmányokba is, és kérlek titeket is, hogy segítsetek.
Úgy gondolom, valóban van segítség, és olyan emberektől jöhet, akikben nincs aggodalom, mint bennem.
Előre is köszönöm, ha szántok rá időt
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ötlet nem rossz köszönöm csak hogy távol élnek tőlem és személyes találkozó nem igazán lehetséges. A szakértőkre sem hajlandóak hallgatni. Na meg persze van bennük egy jó adag rosszindulat felém. Rossz néven vették hogy megörököltem a részt amire nekik fájt a foguk. Ha nem lehet az övéké ne legyen senkié sem. Én szeretném békésen rendezni a helyzetet de nem tudom hogyan. Ők nem érzik a problémát mert a költségeket egyedül viselem (gáz , villany ) hiába álló óra de költség. Na meg persze mivel én lakom a legközelebb a házhoz nekem kell rendben tartani télen havat lapátolni nyáron füvet vágni ha nem akarom hogy feljelentsenek a szomszédok. Évek óta húzódik és nem tekintenek egyenrangú félnek nem hallgatnak meg. Tehát az egyetlen megoldás ha valahogyan távolból tudnám őket a józan ész útjára terelni de hogyan ???:confused:

:..:
Szia bronti!

Most feltétlen szükséged van örökségre, mert ha nem akkor hagyd az egészet. Majd a többiek előbb vagy utóbb úgyis lépni fognak és akkor úgyse tudnak téged kikerülni.
A másik, hogy megmondod nekik, hogy én már ennyit ráfizettem a házra és ha kell megtudom mutatni a papírokat és most már rajtatok a sor, hogy rendezzétek ezeket a dolgokat. Én miért fizessek miattatok, mert ti nem akarjátok eladni a házat, amit rég el lehetett volna.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Sziasztok az előző oldalakon olvastam az ingatlan eladási tippekről ami nem rossz de nekem a tulajdonos társaimmal van bajom. Röviden szólvan kapzsik egy hat milliót érő házért tizenkét milliót akarnak kapni. (őrület).:confused: Mit tehetnék ez ügyben mert a józan észre szakértőkre sem hallgatnak. A ház állaga viszont évről évre romlik, és ez mindenkinek rossz.:mad: Perelni viszont nincs pénzem. Van erre valami módszer szívesen veszek minden ötletet. Előre is köszönöm bronti:wink:

Én felajánlanám nekik megvételre a saját részemet, annyiért, amennyi rám esik a 12 millióból (nem, nem írtam el az árat, ha nekik ennyit ér, akkor a te részedet is ebből kell számítaniuk), aztán adják el ők az egészet ;)

Érdeklődj utána, a saját részedet hogyan tudod eladni ha a tulajdonostársnak felajánlod megvételre a részed, de nem él ezzel a joggal.

Ha más nincs, akkor per helyett igénybe vehetsz mediátort, aki peren kívül próbálja egyezségre bírni a feleket.
 

Yolca

Állandó Tag
Állandó Tag
köszönöm

Köszönöm, hogy válaszoltál. Fogágya leépült (fogszabályzás következtében), ínye visszahúzódott, fogai szétállnak.Persze, járunk mindenféle alternatív kezelésre, homeopátia, biorezonancia, most rolfin-masszázsra jár (bár ezt nem kifejezetten erre találták ki, de ezt ő akarta, mert én járok). Arra gondoltam, hogy elmegyünk kranyoterápiára (vagy valami ilyen neve van, azt mondják beindítja az öngyógyító folyamatokat.
Igazad van, velem van baj, nekem kell saját magamnak elhinnem, hogy minden ember gyógyítható.
A gond az a lányommal, hogy nem hisz a saját gyógyulásában. Megpróbállom a csakraműködéses meditációt, remélem csinálja majd.
Ha van még ötleted, örömmel várom.

Szép napot
Yolca

Szia Yolca!
Az, hogy sem az orvosok sem te Agykontrollal nem tudjátok meggyógyítani a lányod annak lehet, hogy oka van. Az, hogy az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele abban semmi különös nincs, (szerintem egyenesen szánalmas a mai orvostudomány), viszont hogy te se az már gond. ugyebár mivel csak több kevesebb sikerrel alkalmazod az agykontrollt, így még bizonytalan lábakon állsz önmagadban előfordulhat, hogy méh nem tudsz segíteni. Az nem említetted, hogy a lényod is használlja e az AK-s gyógyításokat. Fontos, hogy a gyógyulást Ő is akarja, és tegyen érte, te pedig csak megerősítenéd.
Ha szabad megkérdezni, milyen gondja van a lányodnak?
Ha továbbra is szeretnétek tényleges gyógymódot találni, akkor az semmiképp se hagyományos orvosoknál keressétek, valamilyen alternatív gyógymód irányába menjetek.
Továbbá nagyon hasznos lenne ha nap mint nap meditálna a lányod. Csakraműködés harmonizációja, energiával való feltöltődés... szerintem ezek segítenének.
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nem haragszol, úgy írnék gondolatokat a bejegyzésedre, hogy beleírom a tiédbe ... egyszerűen csak azért, mert akkor nem kell állandóan visszagörgetnem.




Érzésem szerint kicsit pesszimista módon írtál. Mindennek legalább két oldala van, az a kérdés, hogy milyen szemszögből nézed és mennyire tág a szemléleted, felfedezed-e azt, hogy minden mindennel összefügg, és sorolhatnám.

Tulajdonképpen örülök az írásodnak, mert így mutathattam egy keveset a saját szemléletmódomból.

:..:
Szia nmarie!

Sajnos nem tudok veled egyetérteni egyik véleményedben sem.
Például vegyük az ősrobbanást. Folyamatosan vannak újabb dolgok amik megteremtődnek, de ezeket nem követi semmilyen ősrobbanáshoz hasonló robbanás, a legkisebb mértékben sem. Ha lett volna ősrobbanás, a mai napig lennének kisebb fajta robbanások, amik az ősrobbanáshoz hasonlóak, csak kisebb mértékűek.
Miből lett az ősrobbanás, minek a hatására?
Valahol már írtam, hogy minden teremtés egy gondolattal kezdődik. Ha ezt elfogadjuk, akkor az ősrobbanásnak is tudatosnak kellett lennie. Na de, miért kezdődött volna minden egy nagy ősrobbanással. Mi van akkor, ha én azt mondom, hogy egy nagy tudatrobbanás volt az egész, ami minket elindított utunkon és szépen mi teremtettük meg a körülöttünk élő világot, beleértve magát a tárgyi világot is. Mert végül is, akkor miért rendelkezünk teremtő képességgel, ha szépen minden megteremtődik a mi tudtunk nélkül? Azért mondom hogy mi teremtettük meg a körülöttünk lévő világot, mert végül is mi élünk benne és mi alakítjuk folyamatosan.
A másik pedig az, ha az ősrobbanás teremtett meg mindent, ami nem egy tudatos dolog volt, akkor miként tudott rendeződni minden, teremtésileg 100%-os pontossággal?
Még valami: Ha mindent az ősrobbanás intézett el, akkor nekünk mi a szerepünk?

A többi véleményedet azért nem akarom elbírálni, mert nem sok értelmét látom.
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag

Szia NMARIE! emlekszem, multkor irtal a tukor temarol...most kerdeznek valamit, mert ugy tunik jartas vagy a temaban.

Anyukam azt mondja, athelyezte a tukroket a hazban mert valaki azt mondta neki hogy a bejarattol balra levo tukrok a multat, a jobb oldalra esok a jovot jelkepezik. Mivel o egesz eleteben a multba "tapadt" vagyis allandoan a multban el, emlekezve ki mit mondott neki/kovetett el ellene 30 evvel ezelott, nagyon is elhitte es most atpakolta a balra eso tukroket.

DE mi van ha a tukor pont az ajtoval szemben van? olvastam mar feng shui dolgokat ahol a tukrok szerepet magyarazzak, de nem nagyon emlekszem rajuk es nem tudom mennyire kell ezeket komolyan venni...Ha tudsz tobbet a temarol, ird meg legyszives. Koszonom kiss
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
:..:​


Szia nmarie!

Sajnos nem tudok veled egyetérteni egyik véleményedben sem.

.
.
.
A többi véleményedet azért nem akarom elbírálni, mert nem sok értelmét látom.


Szia :)

Óóóó, hát nem is vártam egyetértést - mint írtam is - csak egy másik szemléletmódot szerettem volna a tiéd mellé állítani.
Az ősrobbanás kérdését kértem hogy ne vegyük figyelembe, mindössze a dokumentumfilm témáját írtam le. Ha mögé látnék, akkor valószínűleg már kaptam volna Nobel díjat, de ez nem így van.
Bírálatra meg semmiképp nem számítok, hiszen ahány ember annyiféle tapasztalat, vélemény.
kiss
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Szia NMARIE! emlekszem, multkor irtal a tukor temarol...most kerdeznek valamit, mert ugy tunik jartas vagy a temaban.

Anyukam azt mondja, athelyezte a tukroket a hazban mert valaki azt mondta neki hogy a bejarattol balra levo tukrok a multat, a jobb oldalra esok a jovot jelkepezik. Mivel o egesz eleteben a multba "tapadt" vagyis allandoan a multban el, emlekezve ki mit mondott neki/kovetett el ellene 30 evvel ezelott, nagyon is elhitte es most atpakolta a balra eso tukroket.

DE mi van ha a tukor pont az ajtoval szemben van? olvastam mar feng shui dolgokat ahol a tukrok szerepet magyarazzak, de nem nagyon emlekszem rajuk es nem tudom mennyire kell ezeket komolyan venni...Ha tudsz tobbet a temarol, ird meg legyszives. Koszonom kiss

Szia!
Nem túl sokat foglalkoztam feng shuival, és inkább csak akkor, amikor célzottan valamit erősíteni szerettem volna.
A tükör egy érdekes dolog, több szerepet is betölt, a feng shui az elhelyezésére valóban külön felhívja a figyelmet. A szerint a bejárattal szemben visszaveri a csit, tehát nem ajánlják. Egyetlen ötletem van rá, egy többoldalasra csiszolt kristályt vagy üveget tenni a helyiség középpontjába (biztos ismered azokat a függőket), ami a csit szétszórja minden területre, mielőtt az visszaszökne ajtón kívülre.
De azt is mondja a feng shui, hogy az egyéni érzet mindig felülírja a szabályt.
Ha konkrétabbat és bővebben szeretnél tudni róla, inkább kérdezz meg olyat, aki feng shuival foglalkozik.
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia :)

Óóóó, hát nem is vártam egyetértést - mint írtam is - csak egy másik szemléletmódot szerettem volna a tiéd mellé állítani.
Az ősrobbanás kérdését kértem hogy ne vegyük figyelembe, mindössze a dokumentumfilm témáját írtam le. Ha mögé látnék, akkor valószínűleg már kaptam volna Nobel díjat, de ez nem így van.
Bírálatra meg semmiképp nem számítok, hiszen ahány ember annyiféle tapasztalat, vélemény.
kiss

Szia nmarie!

Örülök hogy így gondolod. Nekem sem állt szándékomban hogy megbántsalak.
kiss
 
M

Musi91

Vendég
"A gond az a lányommal, hogy nem hisz a saját gyógyulásában."

Korábban írtam, hogy valószínűleg oka van annak, hogy nem tudjátok meggyógyítani. Előfordulhat, hogy ez az ok. Volt már Agykontroll tanfolyamon?? ott igen nagy erőt és hitet tudna meríteni a gyógyuláshoz.
Elméletileg az agykontroll honlapon fel van tüntetteve azoknak az orvosoknak a listája, akik AK tanfolyamot végeztek. közben meg is találtam, itt a link: Itt több agykontrollos fogszakorvost is találsz. Őket keressétek. Napi 2x-i meditációt alkalmaznék. Reggel ébredést követően, majd elalvás előtt, de ebéd után is nagyon kellemes eldőlni... :) ezt követően meg programozza saját maga is, hogy rendbejön. Továbbá szerintem segítene ha azzal a gondolattal tudna elaludni, hogy "fogaim napról napra rendezettebbek", majd egyből elalszik. (ez után már nincs forgolódás, meg máson gondolkodás)
Egyébként vizet is lehetne neki programozni.


Köszönöm, hogy válaszoltál. Fogágya leépült (fogszabályzás következtében), ínye visszahúzódott, fogai szétállnak.Persze, járunk mindenféle alternatív kezelésre, homeopátia, biorezonancia, most rolfin-masszázsra jár (bár ezt nem kifejezetten erre találták ki, de ezt ő akarta, mert én járok). Arra gondoltam, hogy elmegyünk kranyoterápiára (vagy valami ilyen neve van, azt mondják beindítja az öngyógyító folyamatokat.
Igazad van, velem van baj, nekem kell saját magamnak elhinnem, hogy minden ember gyógyítható.
A gond az a lányommal, hogy nem hisz a saját gyógyulásában. Megpróbállom a csakraműködéses meditációt, remélem csinálja majd.
Ha van még ötleted, örömmel várom.

Szép napot
Yolca
 

mandarina2

Állandó Tag
Állandó Tag
Angyalok

Kedves Agykontrollosok!

Aki hisz az angyalokban, szeretné fogadni őket a jövő héten, kérem, írjon nekem, hogy vasárnap este hozzá irányíthassam őket.
Szép napot: Ani
 

bronti

Állandó Tag
Állandó Tag
Én felajánlanám nekik megvételre a saját részemet, annyiért, amennyi rám esik a 12 millióból (nem, nem írtam el az árat, ha nekik ennyit ér, akkor a te részedet is ebből kell számítaniuk), aztán adják el ők az egészet ;)

Érdeklődj utána, a saját részedet hogyan tudod eladni ha a tulajdonostársnak felajánlod megvételre a részed, de nem él ezzel a joggal.

Ha más nincs, akkor per helyett igénybe vehetsz mediátort, aki peren kívül próbálja egyezségre bírni a feleket.

Kösz de ezen a körön már túl vagyok. A részemet nem akarják megvenni , próbáltam vevőt szerezni a részemre utána érdeklődtem hogyan védhetem meg a vevőmet a kedves társaktól. Mert ha megveszi és elkezdi felújítani a kedvesek tuti hogy a már felújított árat kérnék. Van rá lehetőség hatékony védelmet nyújthatok egy nyilatkozattal az adásvétel pillanatában + fénykép. De sajnos a telek kicsi így nem lehet megosztani így alapból kevesebb az érdeklődő és azok sem akarnak vesződni ilyen társakkal. Hazudni viszont nem akarok a körülményekről.
Találni kéne egy olyan vevőt aki bírja a strapát. A ház még nem bontásra váró így van időm de meddig.
 
E

elke

Vendég
Szia cinci68!

Akkor feltöltöm neked a (Gazdagság 2)-t, a (101 pozitív állítás)-t és az (Önkorlátozó hiedelmeink megváltoztatása)-t, ahogy megígértem.

A feltöltések áthelyezve az ezo-hanganyag topikba http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=22946&page=13 Megkérek mindenkit csatolást csak feltöltős topikba tegyenek a címmezőbe feltétlenül írják be a címet, elöadót stb és az aktuális témába hozzák el a canadahun belüli linkjét mint most én megértéseteket nagyon megköszönöm.
 

Yolca

Állandó Tag
Állandó Tag
Angyal

Én hiszek az angyalokban, kértem is őket gyógyításra, de nem mindig érzem, hogy reagálnának. Lehet, hogy rosszul csinálok valamit. Szívesen venném, ha segítenél.
Köszönöm
Szép napot
Yolca
Kedves Agykontrollosok!

Aki hisz az angyalokban, szeretné fogadni őket a jövő héten, kérem, írjon nekem, hogy vasárnap este hozzá irányíthassam őket.
Szép napot: Ani
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére