Családunk kedvence - háziállataink

csipena

Állandó Tag
Állandó Tag
A nagyszülőknél gazdasági udvar,mint az allatkertben.Kacsa, tyúk, kakas, disznó, malac, nyúl, kutya, méhek,macska a szomszédban. Fecske az eresz alatt, barázdabillegető,gólya, szarka,varjú, veréb,cinke...és még sorolhatnám az állatkákat.Jó, az utóbbi felsorolás nem háziállat kategória, de a gyerkőcök házi kedvencként figyelgetik.
 

manó86

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk most csak halaink vannak, mert társasházban élünk, de páromnak szüleinél van egy kutyusa: Pedro, nekem meg az én szüleimnél egy kutyus: Maci, sok tyúk és a kerti tóben halak.
 

mereditt

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk jelenleg egy fiatal tacskó kutyusunk van. Tavaly nyáron volt egy félhosszú szőrű keverék cicánk is de sajnos valaki elvitte. Hetekig kerestük mert a kutyussal nagyon jó barátok voltak. Így most a kis rosszcsont Rozika nevű tacsi kislány van velünk.
 

mangoa

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem cicám van :D
3402844598_5886694509.jpg
 

akos1123

Állandó Tag
Állandó Tag
cicák,cicák

Sziasztók !
9 éves volt a lányom mikor kertesházba költöztünk.Egy nap hazaállitott egy tenyérnyi fekete,ronda,büdös,éhes, és kancsal kiscicával.Fentartásaim voltak vele szemben,de annyira elesett és csúnya volt,hogy megsajnáltam-maradhat-mondtam.Annyira csúnya volt szegény,hogy elneveztük ITINEK.Gyönyörű hatamas kandúr macska lett belőle akit az egész család imádott.Egy különleges burrogó hangot adott ki magából,mikor dorombólt,se elötte se utána ilyen hangot macskától nem hallottam.A látása nem volt teljesen jó,mint irtam kancsal is volt szegény.Egy nap eltünt.Egy héten át kerestük,de nem találtuk.Kettő hét után a gyerek hazaállitott az eltünt cicával.Kiderült,hogy 3 házzal odébb ahol nyaralosok laktak véletlenül bezárták a házba mikor hazamentek.A mi kis Itink túlélte.Enni nem evett viszont a wc-be járt inni,szerintem ezért maradt élve.Szóval megkerült lefogyva,csapzottan,koszosan,büdösen.De élt,és ha lehet ezt mondani még jobban szeretett minket.Én állatot ennyire ragaszkodni még nem láttam mint Őt.Igaz ezek után akárhányszor betévedt a fürdőbe mindig a wc-ből akart inni.Leellett a nöstény macskánk.Nem hiszitek el,de Iti ott volt,megszülettek a kiscicák tisztogatta,nyalogatta őket,sőt ha lett volna teje még etette is volna,mert a kicsik nála is keresték a didit,csak nem találták,de Iti hagyta magát. 4 évet élt velünk, elütötte egy autó.Még hazajött és utána pusztult csak el.Én ettől kezdve tudom,hogy mennyire lehet egy állatot szeretni és mennyire tud egy állat hozzád ragaszkodni.
 

KATADOLO

Állandó Tag
Állandó Tag
Cica

Nekem 13 cicám van! Mind innen-onnan mentett! Van közöttük aki vak olyan aki csatornában lakott akit a sintér telepről az altatás elől mentettünk! Imádom őket!
 

akos1123

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem 13 cicám van! Mind innen-onnan mentett! Van közöttük aki vak olyan aki csatornában lakott akit a sintér telepről az altatás elől mentettünk! Imádom őket!

Elhiszem,hogy imádod Őket,nekünk legtöbb 7 macskánk volt egyszerre.A lányom állandóan hozta haza a kobor cicákat.
 

Arielle

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy nagyon falánk, roppant hisztis cocker spániellel vagyok megáldva, akit persze rendesen körül is ugrálunk, mert élünk-halunk érte!
 

Ragyam

Állandó Tag
Állandó Tag
Jelenleg néhány legyet és szúnyogot kivéve sajnos semmilyen állat sincs a hatókörömben, de voltak macskáim, volt egy magyar vizslám, a Boldizsár, valamint voltak botsáskáim is. Gyerekkoromban pedig anyám egyik nagy virágjának aljában csigákat tartottam; persze mindig elszöktek, és abból baj volt, de nem nagy, mert sose jutottak túl messze.
Egyébként legjobban a macsákkal jövök ki, mert hasonló az életfelfogásunk:)
 

megiddoktd

Állandó Tag
Állandó Tag
12 éves korom óta folyamatosan vannak kedvenceim. A kezdet egy gyönyörű háztartási cirmos volt, hozzá társult be egy végtelenül kedves német juhász. Majd az innen onnan befogadott macskák száma elérte a 9-et, volt köztük gőgös, ragaszkodó, hisztis, cirmos, koromfekete, mindegyik külön egyéniség volt, de abban egyetértettek, hogy a német juhászt mélységes megvetéssel kezelték.
Jelenleg két kutyussal élek együtt, az egyik kislány megint német juhász, aki az öreg halála után jött hozzám, a másik 60 kg fölött van, azonban macskákat megszégyenítően hízeleg.
Velük teljes a háztartás.
 

Ragyam

Állandó Tag
Állandó Tag
A mi házunk körül és az udvaron rengeteg béka van, a daluktól csengett minden nyári esténk. Bár nem tartjuk őket:), mégis jönnek hozzánk, de ez csak örömet jelent - legalábbis számomra....
 

Davidoff

Állandó Tag
Állandó Tag
Cicák és kutya. Vendégeskedett már nálunk régebben sün, varjú is és múltkor találtam egy gyögytyúkot is! Még senki nem jelentkezett érte.
 
Oldal tetejére