Milyen nevet adnál/adtál a gyerekednek?

Ragyam

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha lányom lenne, akkor Zala vagy Eperke nevet adnék neki, ha fiam lenne, akkor pedig a Bátor és a Zuárd nevek közül választanék.
 

LiaL9

Új tag
Sziasztok.Az én nevem Kornélia ,amit gyerekkoromban nagyon nem szerettem, mások viszont gyakran megjegyezték, hogy milyen gyönyörü nevem van.Most felnőtt fejjel már én is így gondolom.A gyermekeim neve:Szabina éé József Roland.Keresztgyerekeimnek is szép neve van:Alexa, Félix,Nikol.
 

Kao89

Állandó Tag
Állandó Tag
Még nincsen gyermekem, de szeretnék két ördögfióka fiút. Az egyiknek a Trisztán a másiknak a Dániel nevet adnám. Ha lányom lesz az Alexandra az, ami tetszik nagyon. Lehet legfőképpen azért, mert legkedvesebb barátnőmet is így hívják. A Trisztán név a Csillagpor című filmben szerepel, és onnan nagyon megtetszett, Dániel pedig.. Nem tudom. Már rég óta tetszik.. :)
 

cikicakk

Állandó Tag
Állandó Tag
Két fiam van, Gábor és Viktor. Unokám Kristóf. Nekem lánynévben a Laura és a Bereniké tetszik. Fiú név: Patrik, Botond,Csanád, Martin, Dominik tetszik nagyon.Keresd meg a családi utónevek könyvét a könyvtárban, biztos rengeteget találsz.Csak győzzed gyerekkel.
baba.jpg
 

zoldszemek

Állandó Tag
Állandó Tag
Két lányom van Barbara és Annamária nagyobbik lányom barbi már eldöntötte hogy ha lánya lesz Krisztinának fogják hívni
 

illúzió

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a lányaimnak dupla nevet adtam,hogy választhassanak amikor megkapják a személyit.
Klára Eszter
Carmen Katalin
 

funnygirl0

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali!

Az én párom Kovács,tehát illenek hozzá a különleges nevek. Pl. lánynevek közül tetszik az Írisz, Zenkő, Jonka, Zselyke. Fiúnevek közül nálunk nyerő a Regő,Fülöp,Hunor,Misó
 

asztati

Állandó Tag
Állandó Tag
A fiam Roland, babát is várunk, a nemét még nem tudjuk

Nekem tetszene ha lány lesz az Ildikó, fiúneven még nem gondolkoztam. Majd csak januárban születik meg, van még időnk kitalálni.
 

Édua22

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha fiú gyermekem lenne: Márk, Márton, vagy István; ha pedig lány, akkor Anna, Lilla és - természetesen - Édua.
 
Oldal tetejére