Kedvenc filmem

Jankica88

Állandó Tag
Állandó Tag
-

Alkonyat részei. Olyan kis romantikusak és mégis izgalmakkal teliek. De a Harry Potter varázslatos világa is vonz. Meg persze komolyabb filmek is. A Gettó milliomos is nagyon tetszett. Annak volt mondanivalója. :)
 

buborka13

Állandó Tag
Állandó Tag
kedvenc filmek

Nem is tudom melyikkel kezdjem annyi kedvenc filmem van.A mostaniak közül:Végrehajtók-Repo Men,Levelek Júliának-Letters to Juliet,EREDET-Inception...és még hosszan folytathatnám,mert rengeteg kedvenc filmem van:) a sorozatokról nem is beszélve!!!Imádom a 2009-es Sherlock Holmes filmet Guy Richi-től,de hogy nála maradjunk nagy kedvencem tőle a Spíler is!Karib-tenger kalózai trilógia,Halálos iramban és Halálos iram,Monte Cristo grófja,Kísérleti gyilkosság,Lélekben táncolók,Egy gésa emlékiratai,Kill Bill 1-2,Napsütötte Toszkána,Angyalok városa,Hét év Tibetben,A csontember,Gladiátor,Vicky Christina Barcelona,Wanted,Színes fátyol,Avatar,Kardhal,Édes November,Moulin Rouge,Mátrix,A múmia,A hatodik érzék,Vírus,Bérgyilkosok,Kapcsolat,Micsoda nő,Kisasszonyok,A velencei kurtizán,Interjú a vámpírral,Jane Austen magánélete és még hosszan folytathatnám:)
 

buborka13

Állandó Tag
Állandó Tag
kedvenc sorozatok

ja és a sorozatok kimaradtak:)
családi kategóriában nálam az egyik kedvenc az Everwood,Narancsvidék,Szívek szállodája.Kedvenc tinis sorozatok amiket akár manapság is elnézek:Tuti gimi,Dawson és a haverok!!Nyomozós sorozatok közül:Nyomtalanul,NCIS,CSI:New York,CSI,Monk.Nagyon tetszik az újak közül A rejtély,Vámpírnaplók.Most ennyi jutott eszembe,de ezeken kívül elég sok más sorozatot is nézek:)
 

boorman

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenc filmek:

Volt egyszer egy Vadnyugat
Ponyvaregény
Taxisofőr
MASH
Roncsfilm
Különben dühbe jövünk

...és még sokan mások. :)
 

messier13

Állandó Tag
Állandó Tag
az én mostani kedvencem

A most futó filmek közűl nagyon tetszett a Törvénytisztelő polgár c. film full király fordulatos megdöbbentő, nagy szinészek,
 

i.konok

Állandó Tag
Állandó Tag
Legutóbb Barbra Streisand filmjét néztem meg: Csillag születik.
Nem mai film már, de szívesen megnézem nem csak az épp ma friss mozit is.
 

sz.g.

Állandó Tag
Állandó Tag
és bár nem a mély mondandója miatt, de imádok minden filmet, amiben tündérek, manók, sárkányok, varázslók, vagy bármilyen kitalált lények vannak, varázserővel ;) igezi (felnőtt) meserajongó vagyok :)
 
Oldal tetejére