1 Keresztszemes Minták a Világ Minden Tájáról

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

manyo72

Állandó Tag
Állandó Tag
Alessandra Adelaide

Ismeri valaki Alessandra Adelaide munkáit?
Ha van valakinek mintája, kérem tölrse fel.

Köszönettel,
hortika

Szia,
Hirtelen ezeket találtam. Nagyon szépek! Köszönöm!

Albero Della Neve
Cardinal Christmas Ball
Curly Heart
Giungla
Heart
Love
Zucca
 

Csatolások

  • AAN-Curly heart.jpg
    AAN-Curly heart.jpg
    68.2 KB · Olvasás: 136
  • Curly Heart.pdf
    1,020.6 KB · Olvasás: 117
  • Giungla.jpg
    Giungla.jpg
    391.7 KB · Olvasás: 104

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
Kedves Mindenki!

Azzal kezdeném, hogy hietetlenül sikeressek vagytok ezzel az egyedülálló gyüjteményes topicktartalommal. Ismét csak gratulálni tudok, s egyben sokadszóra megköszönni a "munkátokat"!

Nagyon remélem senki nem sértödött meg az elhagzott véleményeken, hiszen jobb, megbeszélni a dolgokat. Minden topick olyanná válik amilyenné a lakói teszik. Itt a Ch-n is mint mindenhol minden lakó és látogató más,-és más. Mindenki más szemlélettel,- elvárással,-habitussal van jelen. Ne menjünk messzire, például ki ezt,-ki azt a mintát gyüjti kedvenc tervezőjétől, és amikor meglátja a mások mintáját akkor enged az elcsábulásnak.
És ez így jó!
Az "ujak" lépteit meg igazgatjuk közösen.

Nem kell senkinek sem elkedvetlenedni, hiszen senki kezére nem koppint senki a duplikátoknál sem, de az igen is elvárható, hogy mindenki figyeljen a másik segitő figyelmeztetésére.
Én is azért fogalmaztam erösebben, mert az nem megengedhető, hogy bárki is a süketet játsza, nem reagálva másokra, és hagyva maga után azt amit, úgyis rendbe rakja valaki. A rendrakással nincs is bajom, ha nem következetes sorozatosan az a sok baki.

Mondjuk nem borulnák gyászba akkor sem, ha a hozzászólásotok tartalmához a megfelelő topickot választanátok :)

Amit elmondtatok, én annyival egészíteném ki, hogy
- Kissé figyelmetlenek vagytok, mert a tartalomjegyzékben nem csak az általatok megjelőlt kategóriába találjátok meg a mintát, hanem a témájának megfelelőbe is. Éppen azért, mert a látogatók, ill a feltöltök mindegyike sem igazán profik a keresztszem világba. Így aztán én nem látok semmi problémát abban, ha valaki a kép tartalma szerint címkéz, más lehetőség nemlévén alapon.

- A minőség tekintetében: minden esetben amikor látom azt írjátok, hogy szinkód, mintarész pótlása, vagy jobb olvashatóság az oka a feltöltéseteknek akkor visszakeresem azt az első mintát amitől szó van és összevonom a hsz-kat. Még akkor is, ha mástól ered a kiegészítés, mint az első minta feltöltője. Ilyenkor természetesen azért az összevont hsz-ba beírom a feltöltő nevét. Itt megkönnyitené, ha az első hsz számát feltüntetitek. Az első hozzászólás jelen esetben az a hsz számít amiben az adott minta elöször szerepel.
A rendszer az összevonásoknál mindig a korábbi hsz-hoz teszi a késöbbi hsz-t.

Konszenzus alapján Ti határoztátok meg a tartalomjegyzék fejezeteit ami íránymutató lett, és megkönnyiti mindenki életét. Én személy szerint a keresöt szinte egyáltalán nem használom, csak a tartalomjegyzéket. Igaz én sem vagyok profi.

Elhagzott már máskor is, hogy miért kell összevonni, és a törlések kérdése.
Nos törölni visszamenőleg is csak egy gombnyomás, és számozatlanul kiesik a törölt hsz. És itt a bökkenő, mert a kiesett hsz sorszámát automatikusan az utánakövetkező hsz kapja meg, az utánakövetkezőnek a volt sorszámát a megint utána következő....és így tovább. Mondanom sem kell, hogy akkor, ha már a tartalomjegyzékben szerepel az a hszlás aminek törlését javasoljátok akkor az egész tartalomjegyzék ott helyben értelmetlenné vált. Mivel 24 óra a törlésre adott időtök a hozzászólásaitoknál, ezért fordul elő, hogy amár tartalomjegyzékes hozzászolásotok törlésekkor a tartalomjegyzékbe bent marad, és, ha valaki ott klikkel a feltüntetett hsz számárá, másik hsz-t lát. Én ugyan örülök, ha naprakész tudok lenni, de ujabban tanácsos kivárni talán ezt a bizonyos 24 órát. Eddig senki nem szólt, hogy tartalomjegyzékes hsz-t törölt, pedig törölt.
De ez sem baj.

Összevonni pedig a jobb átláthatóság miatt is kell. 1 oldalra 10 hsz fér, a multban volt amikor valaki minden napos aktivitással 130 hsz küldött egymás után, de a legkevesebb is 80-ból állt, ez azt jelentette, hogy 13 oldalt kellett átgörgetni ahhoz, hogy tul legyél esetleg azon a tervezőn. És a 13-t úgy, hogy amikor elkezded a görgetést még nem tudod, hogy 13 oldalt kell, csak annyit láttál, hogy még mindig ugyan az a nick.

Csak elmondom: Mint minden modinak úghy nekem is megvan az elvállalt feladatom , ezért még ezen kívül számtalan topicot kell figyelemmel kisérnem a blogzónán kívül. Minden hozzászólásban egy ember "lakik" akire figyelemmel kell lenni, amellett, hogy amit mond az összes kritériumnak feleljen meg. Ezen túl az ujak kezét is fogni kell. De kell kezelni a jelentéseket, hiszen a jelentőnek sincs mindig igaza, és az Admin szavaival élve "bemondásra nem törlünk semmit". Igen, de ha nem törlöm akkor írnom kell privit, hogy ne szekálja szét az életemet az elégedettlenkedésével. Van,( igaz nálam ritkán) amikor valakinek a kitiltásával kell olvasási időt biztositani az illemkódex, vagy gyakrabban a forumszabályzat, vagy néha a törvényesség alaposabb megismerésére.
Elmondom mert itt történt: Volt itt a minap egy offolos új akinek hiába szóltatok. Nos Őt éppen azért mert nem figyelt rátok az Adminnal az állandó tagságát taggá visszaminősitve, a hsz-nak törlésével egyidőben megtörtént. Igen de a 20 megszerzése érdekében a második nekifutás szépségéről és megvalósithatósága érdekében priviben egy litániát kellett írnom. Nem lehet senkit lecseszni csak azért mert mellélép. Ilyen visszaminősitésem 2 volt, és remélem több nemis lesz.
És Ő csak egy volt a napi több száz új regizett közül.

Csak monom, hogy az aláírásom nem véletlen, én magam is aszerint élek.
Nem sorolom tovább a modi életét, de mindig törekedni kell két dologra: Az egyik középen maradni, a másik pedig a hullámok elsímitása és nem a gerjsztése. Én magam máshol is radirőr vagyok, és ha marad időm máshol is szivesen fórumozom, de inkább ezt ohajtó időbe (nincs is ilyen :)) ) kéne írnom :)
Ja és a modi is ember, csak ezt nemtudják azok akik a sok mocskolodó privit írják.
Na de az élet ettől szép...... meg a sok mástól.


Summa-summárum: Nagyon szeretném, ha senki nem lenne kedvetlen vagy szomorú, hiszen olyen jó még csak a szemeket is legeltetni azon a sok szépségen amiket hoztok.
Kicsit hosszu lettem.


Mindenkinek nagyon szép és mosolygós napot, és kellemes

pusz anyóka

u.i. törlöm majd ezt is.

Kiegészitem egy kis statisztikával. Annyira nívos a topickotok, hogy az elözőnél 1,5 év alatt volt 400e, most meg 6 hónap alatt már 305e a látogatók száma :)
 

Betti1979

Állandó Tag
Állandó Tag
én úgy láttam, hogy a txt működik :confused:. a txt-ben lévő linket be kell másolni egy másik lapra, és onnan le lehet tölteni. bár a linkek közlését tiltja a szabályzat, de azért remélem, ezek nem lesznek törölve.:656:

A txt- linkeseket is tegyük fel rendesen. A Keresztszemes magazinnál ezt már megbeszéltük, hogy jobb ha tömörítve van fent. Ha másnak nincs kedve hozzá én majd megcsinálom, de az még odébb van.
 

Judit1967

Állandó Tag
Állandó Tag
Népek, kultúrák-Diamond

Próbálok feltölteni egy mintát, még nem találkoztam itt vele. Ha mégis, szóljatok! Ha valamit elbarkácsolok, segítsetek javítani a hibát!

Próbálok feltölteni egy mintát, még nem találkoztam itt vele. Ha mégis, szóljatok! Ha valamit elbarkácsolok, segítsetek javítani a hibát!

Színminta vagy kód nincs hozzá?

Színminta vagy kód nincs hozzá?
Szia!
Ennyi van a mintához, mint amit felraktam. Szerintem ebből is össze lehet hozni. A fonalakból van a színminta, és valaki felé írt kézzel kódokat.

Próbálok feltölteni egy mintát, még nem találkoztam itt vele. Ha mégis, szóljatok! Ha valamit elbarkácsolok, segítsetek javítani a hibát!



Színminta vagy kód nincs hozzá?


Szia!
Ennyi van a mintához, mint amit felraktam. Szerintem ebből is össze lehet hozni. A fonalakból van a színminta, és valaki felé írt kézzel kódokat.


Szia!

Igen össze lehetne,ha egy számhoz csak egy szín tartozna.
Légy szíves nézd meg Te is.Vagy esetleg az egyik nem ehhez való?
Köszönöm

Szia!

Igen össze lehetne,ha egy számhoz csak egy szín tartozna.
Légy szíves nézd meg Te is.Vagy esetleg az egyik nem ehhez való?
Köszönöm

Igazad van, valóban van néhány dupla színkód. Sőt olyan is van közötte, aminek nincs mellé írva semmi. Sajnos nem tudok segíteni, de ha valaki igen, én is szivesen fogadnám!!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére