Napi horoszkóp

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(eb32 @ Nov 9 2005, 04:58 AM) [post=258103]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dia, én is megkérhetlek egy ascendensre?
[/b][/quote]
Persze!!!
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(eb32 @ Nov 9 2005, 05:03 AM) [post=258106]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
1972 ápr 1 kb 6,30 reggel Parajd (35km Székelyudvarhely, 9 km Szováta)
[/b][/quote]
Bikuci!!!
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(eb32 @ Nov 9 2005, 05:08 AM) [post=258111]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Köszönöm
<

[/b][/quote]
Nincs mit
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(cebus @ Nov 9 2005, 05:31 AM) [post=258124]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kaphatnék egy oroszlános általános jellemzést?
<
<

[/b][/quote]
Oroszlán asc. jellemzést?
 

cebus

Kitiltott (BANned)
<div class='quotetop'>QUOTE(dialuna @ Nov 9 2005, 11:47 AM) [post=258128]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Oroszlán asc. jellemzést? [/b][/quote]

aha.
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(cebus @ Nov 9 2005, 05:49 AM) [post=258130]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aha.
<

[/b][/quote]
OK minnyá!!!
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Oroszlán Aszcendens sok esetben olyannak mutatkozik, mint aki erőlködve igyekszik a legjobb énjét mutatni kifelé. Az Oroszlán ASC a tapasztalatok szerint egészen őszinte módon fejezi ki az illető személy igen jelentős, erős "Nap-energiáját", míg az Oroszlán Nap hajlamos arra, hogy mélyebb érzéseinek külső megjelenítésébe némi színészkedést vegyítsen. Az Oroszlán közismert nagylelkűsége az Oroszlán ASC esetében megbízhatóbban jelenik meg, mint az Oroszlán Napnál, mert az utóbbi ezt a hajlamát saját céljai elérésének érdekében mások számítgató manipulálására is alkalmazza néha. Másfelől viszont az Oroszlán ASC annyira vágyik a tekintélyre, hogy emiatt akár zárkózottan is viselkedhet, és olyankor hiányzik belőle, vagy csak bizalmas társaságban bújik ki lelkéből az Oroszlán Napra annyira jellemző spontán humor és játékosság.
 

cebus

Kitiltott (BANned)
tulképp annyira nem is rossz, és találó is.
<
na ehhez vegyél még hozzá egy rendkívül makacs kost.
<
<
<
<


és egy rendkívül makacs bikát, akinek korpió az asc-e.
<
<
<




télleg, olyat is mondasz nekem?
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(cebus @ Nov 9 2005, 06:06 AM) [post=258139]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tulképp annyira nem is rossz, és találó is.
<
na ehhez vegyél még hozzá egy rendkívül makacs kost.
<
<
<
<


és egy rendkívül makacs bikát, akinek korpió az asc-e.
<
<
<




télleg, olyat is mondasz nekem?
[/b][/quote]
Persze!!!
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Ön aszcendense:
Skorpió

Nagyon jellemző rá az intenzivitás. A Skorpió Aszcendens nagyon sok esetben a gyógyászathoz vonzódik, igyekszik átérezni mások gondolkodásmódját (ez jól jön neki, ha pszichoterápiával foglalkozik), és szeret kutatni mindent, ami ismeretlen vagy ezoterikus. A Skorpióról általában azt tartják, hogy bátor, de ez persze attól is függ, hogy melyik elem dominál a horoszkópjában, mert az szabja meg, hogy cselekvés közben mennyire érez félelmet. Egyébként a Skorpió úgy van vele, hogy a legjobb védekezés a támadás. Skorpió Aszcendens ugyanakkor sokkal többet van védekező állásponton, mint a Skorpió Nap. A Skorpió az érzelmi szélsőségek csillagjegye, ezért aztán minden pozitív önkifejezésének könnyű megtalálni a negatív tartalmú párját. A Skorpió Aszcendensről az idők folyamán meglehetősen negatív megítélés alakult ki, méghozzá nem is teljesen érdemtelenül. Egyetlen más Aszcendens sem versenyezhet vele haragtartásban, szívtelenségben és féltékenykedésben. A bosszúállóság vonása is erősen jelen van a jellemében, önvédelemnek érzi, de már szinte a paranoiáig fokozódik. Ennek egyik sajátságos megnyilvánulási formája lehet nála az, hogy szinte képtelen kidobni bármit is, de nem szeret kiadni sem pénzt, sem érzelmeket. Attól fél, hogy kisemmizik, vagy hogy kicsúszik a kezéből a dolgok irányíthatósága. A Skorpió ASC intenzíven átérzi mások érzelmeit vagy mozgatórugóit, de persze csak akkor, ha nem a sajátjait vetíti bele az emberekbe. Képes rendkívül ötletgazdagon és elhivatottan szembeszállni valamilyen kihívással vagy életfeladattal. A Skorpió Nap fentebb említett negatív tulajdonságait néha nagymértékben ellensúlyozhatja, hogy nagyon hűséges azokhoz a barátaihoz, akiket közel enged magához. Ami az önsors-rontási hajlamot illeti, a Skorpió Napra sokkalta kevésbé jellemző, mint a Skorpió Aszcendensre. Az Aszcendens uralkodó bolygója tekintetében ugyanis a Mars csillagjegye jóval nagyobb súllyal esik latba, mint a Plútó jegye, és ha a Mars pozitív irányultságú, akkor az nagyban segíthet elvezetni vagy átalakítani a gyakran önpusztító jellegű Skorpió-energiát.
 

cebus

Kitiltott (BANned)
<div class='quotetop'>QUOTE(dialuna @ Nov 9 2005, 12:16 PM) [post=258148]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Az Ön aszcendense:
Skorpió

Nagyon jellemző rá az intenzivitás. A Skorpió Aszcendens nagyon sok esetben a gyógyászathoz vonzódik, igyekszik átérezni mások gondolkodásmódját (ez jól jön neki, ha pszichoterápiával foglalkozik), és szeret kutatni mindent, ami ismeretlen vagy ezoterikus. A Skorpióról általában azt tartják, hogy bátor, de ez persze attól is függ, hogy melyik elem dominál a horoszkópjában, mert az szabja meg, hogy cselekvés közben mennyire érez félelmet. Egyébként a Skorpió úgy van vele, hogy a legjobb védekezés a támadás. Skorpió Aszcendens ugyanakkor sokkal többet van védekező állásponton, mint a Skorpió Nap. A Skorpió az érzelmi szélsőségek csillagjegye, ezért aztán minden pozitív önkifejezésének könnyű megtalálni a negatív tartalmú párját. A Skorpió Aszcendensről az idők folyamán meglehetősen negatív megítélés alakult ki, méghozzá nem is teljesen érdemtelenül. Egyetlen más Aszcendens sem versenyezhet vele haragtartásban, szívtelenségben és féltékenykedésben. A bosszúállóság vonása is erősen jelen van a jellemében, önvédelemnek érzi, de már szinte a paranoiáig fokozódik. Ennek egyik sajátságos megnyilvánulási formája lehet nála az, hogy szinte képtelen kidobni bármit is, de nem szeret kiadni sem pénzt, sem érzelmeket. <span style="color:#ff0000">Attól fél, hogy kisemmizik, vagy hogy kicsúszik a kezéből a dolgok irányíthatósága</span>. A Skorpió ASC intenzíven átérzi mások érzelmeit vagy mozgatórugóit, de persze csak akkor, ha nem a sajátjait vetíti bele az emberekbe. Képes rendkívül ötletgazdagon és elhivatottan szembeszállni valamilyen kihívással vagy életfeladattal. A Skorpió Nap fentebb említett negatív tulajdonságait néha nagymértékben ellensúlyozhatja, hogy <span style="font-size:14pt;line-height:100%"><span style="color:#cc0000 size4">nagyon hűséges azokhoz a barátaihoz, akiket közel enged magához</span></span>. Ami az önsors-rontási hajlamot illeti, a Skorpió Napra sokkalta kevésbé jellemző, mint a Skorpió Aszcendensre. Az Aszcendens uralkodó bolygója tekintetében ugyanis a Mars csillagjegye jóval nagyobb súllyal esik latba, mint a Plútó jegye, és ha a Mars pozitív irányultságú, akkor az nagyban segíthet elvezetni vagy átalakítani a gyakran önpusztító jellegű Skorpió-energiát.
[/b][/quote]

bakker.
<
és a ez a bikával egymást erősíti.
<
ugye?

az úgy érzem rám jellemzőket kijelöltem.....
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(cebus @ Nov 9 2005, 06:41 AM) [post=258160]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bakker.
<
és a ez a bikával egymást erősíti.
<
ugye?

az úgy érzem rám jellemzőket kijelöltem.....
<

[/b][/quote]
Háááát alkalmasint nem a legjobb hozzá a bika nap, mivel szemben álló jegyek, tehát valamiféle festültségkeltő hatás van...de jól is kijöhet mert ugyanakkor kiegészíthetik egymást....
 

eb32

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(cebus @ Nov 9 2005, 01:06 PM) [post=258139]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
télleg, olyat is mondasz nekem?
[/b][/quote]
és nekem?
<
 

dulifuli

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(cebus @ Nov 9 2005, 04:25 AM) [post=258080]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
2005.11.09. szerda

<span style="font-size:11pt;line-height:100%">KOS 03.21. - 04.20.</span>
Minden alkalmat megragad, hogy ismereteit bővítse. Sok mindent olvas, tanulmányoz. Pénzügyi helyzete stabilizálódik, így megengedhet magának egy kis luxust, kikapcsolódást.
.
[/b][/quote]

Nem bannam, ha a penzugyi helyzetemet illeyoen igazad lenne, az a kis luxus amit ma meg akartam engedni magamnak az az alvas lett volna
<
 
Oldal tetejére