Szellemek, entitások

only

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem volt könnyű, Only. Végigsírtam az egészet. Aztán gondolkodtam, elküldjem-e egyáltalán. Azóta hárman írtak vissza privátban hasonló történettel. S még belegondolni is szörnyű, hogy ebben a pillanatban hány gyerekkel, nővel esik meg ugyanez.
Ha ennek a három nőnek tudok segíteni, már megérte.
Csernus doki (akinek egyébként nem igazán kedvelem a stílusát) azt írta egy másik oldalon: Magyarországon nem szokás beszélni az ilyesmiről. Szégyen. Mindenki mindenfélét ír, lila köd, rózsaszín fátyol, s közben a lelke darabokra van esve, s ott van benne a fájdalom, a harag mint egy daganat, és nem beszél róla, hagyja, hogy növekedjen, így elb....a a saját életét.
Na, erről ennyit.

Nmarie, sikerült beszélni a látogatóiddal? Ha a belső szemeddel tudod őket érzékelni, képes vagy a belső füleddel meghallani is őket. Csak légy türelmes. Tedd fel a kérdésed, és maradj csendben. Lehet, hogy végül elalszol, s reggel, mintha álmodtál volna valamit,mondatok jönnek majd elő, melyek talán nem is értelmesek, nem tudod hová tenni őket. Írd le őket, később összeáll a kép.
Szeretettel: Swen

Kedves Swen!

Szerintem nem csak Magyarországon nem könnyű beszélni az ilyesmiről. Ennek csupán lelki okai vannak. Az aki átélte, szégyent, megaláztatást, fájdalmat, maga gyűlöletét éli meg nap mint nap. Ezt szerintem nem sokan merik megosztani. Talán mert csak az értheti meg, aki átélte. Egy éve egy kislányt egy oviba molesztált az apukája, az óvónők reakciója fél év után ez volt: "Hát ez borzalmas, de legalább már vége", nekik esetleg, de az a kislány a gyönyörű testét átokként fogja megélni. Sajnos amíg nem értjük meg az áldozatokban lezajlódó folyamatot, addig ne is várjuk, hogy megnyíljanak nekünk. Írtad 3-an kerestek meg hasonlóval, mert talán ők tudják mit jelent ha megerőszakolnak és valóban gyógyító hatású lehet, ha megosztod, te hogyan jutottál ki belőle (közben te is gyógyulsz).
 

emehri

Állandó Tag
Állandó Tag
isten létét mi okozza?
hány angyal van,és egyszerre több helyen meg tud-e egy angyal jelenni?
email cím kiírása nyilt felületre a fórum szabályzata szernit nem megengedett elke
 

only

Állandó Tag
Állandó Tag
isten létét mi okozza?
hány angyal van,és egyszerre több helyen meg tud-e egy angyal jelenni?


Szia emehri!

Az isten szó kimondva egy szimbólumok által összerakott, képekkel és történetekkel teli képet eredményez,ennek oka a mende-monda. Szerintem mindenkiben benne vagy egy kis "isteni" szelet, csak még nem néztünk elég mélyre magunkba. A kérdés az, hol van bennünk az "Isten"!? Ennek megfejtése magasabb tudatszintet igényel, ha az is megvan, már nincs értelme kérdéseket feltenni, mert mindent értünk, azaz nem kell leszületnünk.
Az angyalok a megválaszolatlan kérdések kimondásakor segítenek tovább lépni, hogy újabb kérdéseket tehessünk fel.
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
isten létét mi okozza?
hány angyal van,és egyszerre több helyen meg tud-e egy angyal jelenni?


Szerintem Isten létét Isten önmaga okozza.Sokan keresik az okot,h honnan van,hogyan teremtődött,de a mentális közlésekben azt találjuk,h ez nem fontos és ezzel nem kell törődni.


"Valójában Isten létezését nem lehet bebizonyítani vagy megcáfolni. A Biblia egyenesen azt mondja, hogy hittel kell elfogadnunk a tényt, hogy Isten létezik – “Hit nélkül pedig senki sem lehet kedves Isten előtt, mert aki az Istent keresi, annak hinnie kell, hogy ő van; és megjutalmazza azokat, akik őt keresik.” (Zsidók 11:6) Ha Isten szeretné, akkor egyszerűen megjelenhetne és ezzel bebizonyíthatná az egész világnak, hogy létezik. De ha ezt tenné, akkor nem lenne szükség a hitre. “Jézus így szólt hozzá: ‘Mivel látsz engem, hiszel: boldogok, akik nem látnak és hisznek.’ ” (János 20:29)

Kérdés: Isten valódi? Honnan tudhatom biztosan, hogy valós?

Válasz: Biztosan tudjuk, hogy Isten valódi, mert háromféleképpen is megmutatja magát nekünk: a teremtésben, az ő Igéjében és a Fiában, Jézus Krisztusban.

Az egyik alapvető bizonyítéka Isten létezésének az, amit alkotott. “Ami ugyanis nem látható belőle: az ő örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétől fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható. Ennélfogva nincs [a hitetleneknek] mentségük” (Róma 1:20). “Az egek hirdetik Isten dicsőségét, kezének munkájáról beszél a menny.” (Zsoltárok 19:2)

Ha találnék egy karórát a mező közepén, nem gondolnám, hogy csak úgy “megjelent” a semmiből, vagy hogy mindig is létezett. Az óra kidolgozottsága alapján azt feltételezném, hogy van egy alkotója. De ennél sokkal jobb és precízebb tervezettséget látok a körülöttünk levő világban. Az idő mérésének az alapja nem a karórákon múlik, hanem Isten kezének munkáján – a Föld forgásán (és a cézium-133 atom rádióaktív tulajdonságain). Az univerzum csodálatos kidolgozottságról árulkodik, ami egy Csodálatos Alkotót feltételez.

Ha találnék egy kódolt üzenetet, keresnék egy kódfejtőt, hogy segítsen feltörni a kódot. Abból indulnék ki, hogy az üzenetnek van egy értelmes feladója, valaki, aki a kódot készítette. Milyen összetett a DNS “kód” ami testünk minden sejtjében benne van? Ez a komplexitás és a DNS célja nem érv egy Intelligens Kódoló mellett?

Az emberiségnek van egy öröklött érzése, hogy az élet több, mint amit a szemünkkel látunk, és hogy van egy, a földi mindennapoknál magasabb lét is. Az örökkévalóság-érzésünk kétféleképpen nyilvánul meg: a törvényalkotásban és az imádatban.

Minden civilizáció a történelem során értékelt bizonyos erkölcsi törvényeket, melyek meglepően azonosak bármely kultúrában. Például a szeretet eszméje általánosan megbecsült, míg a hazugság általánosan elítélt cselekedet. Ez az általános erkölcs – a jó és rossz globális megértése – egy Felsőbbrendű Erkölcsi Lényre utal, aki a lelkiismeretet adta.

Isten felfedi magát előttünk az Igéje, a Biblia által is. Az egész Bibliában Isten létét önmagától érthetődő tényként kezelik (1 Mózes 1:1; 2 Mózes 3:14). Amikor Benjamin Franklin megírta az önéletrajzát, nem pocsékolta az idejét azzal, hogy bebizonyítsa, valóban létezik. Ugyanígy Isten sem tölt sok időt létezésének bizonyításával a könyvében. A Biblia életeket megváltoztató természete, egységessége, és a csodák, amik az írását kísérték elegendőek bizonyítékként.

A harmadik mód, ahogyan Isten felfedi magát, az ő Fia, Jézus Krisztus (János 14:6-11). “Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige. ... Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal.” (János 1:1, 14) “Mert benne [Jézusban] lakik az istenség egész teljessége testileg” (Kolossé 2:9)

Jézus lenyűgöző életében tökéletes betartotta az Ószövetségi törvényt és betöltötte a próféciákat arról, hogy ő a Messiás (Máté 5:17). Számtalan tettel mutatta meg könyörületességét, és nyilvános csodákkal tette hitelessé az üzenetét, hogy tanúkat szerezzen isteni voltáról. (János 21:24-25). Aztán három nappal a kereszthalála utána feltámadt, ezt több száz szemtanú is megerősítette (1 Korinthus 15:6). A törénelmi feljegyzések tele vannak bizonyítékokkal, hogy kicsoda Jézus. Ahogyan Pál apostol fogalmazta, “nem valami zugban történt dolgok ezek.” (Apostolok Cselekedetei 26:26)

Tudhatjuk, hogy mindig lesznek szkeptikusok, akiknek saját véleményük lesz Istenről és ennek megfelelően fogják a bizonyítékokat nézni. Lesznek olyanok is, akik minden bizonyíték nélkül is meg lesznek győzve (Zsoltárok 14:1). Minden a hiten múlik (Zsidók 11:6)."


Az angyali seregek jól rendezett birodalmat alkotnak, amennyiben karokba sorakoznak, melyek alá és fölérendeltség viszonyában vannak. A középkori hittudósok nagy egyértelműséggel az angyaloknak kilenc karát sorolják föl, melyek három rendbe, hierarchiába vannak osztva a következőképpen:
<TABLE class=MsoNormalTable style="mso-cellspacing: 1.5pt" cellPadding=0 border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-firstrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Rangosztály

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Kar</B>​


</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Megnevezés</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Működés</B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 1"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">I.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">1.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Angyalok</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Végrehajtók (via purgatíva)</B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 2"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">><O:p></O:p></B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">2.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Arkangyalok</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Őrzőangyalok</B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 3"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">3.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Fejedelemségek</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 4"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">II.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">4.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Erősségek</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Alkotók, felvilágosítók</B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 5"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">5. </B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Hatalmasságok</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">(illuminatíva)</B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 6"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">6.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Uralmak</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 7"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">III.</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">7. </B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Trónok</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Isten-szemlélet (unitíva)</B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 8"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">8. </B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Kerubok</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Világkormányzás</B>

</TD></TR><TR style="mso-yfti-irow: 9; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">9. </B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent">Szeráfok</B>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT: #f4f4f4; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #f4f4f4; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #f4f4f4; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #f4f4f4; BACKGROUND-COLOR: transparent"><O:p></O:p></B>

</TD></TR></TBODY></TABLE></B>​
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
isten létét mi okozza?
hány angyal van,és egyszerre több helyen meg tud-e egy angyal jelenni?


Szia!
Isten: vajon hiszel-e benne? Most ne arra a sok öreglányra gondolj, akik minden vasárnap a tempomban tudják meg a legfrisebb petykákat. Azokra, akik akár otthon, akár a templomba, feltétel nélkül hiszik a létezését.
Azt se várd, hogy átadja a helyét a villamoson.
Isten, energia.
Csak nézz szét a Földön, milyen változatos élővilágot hozott létre! (Amit mi sikeresen igyekszünk tönkretenni).
Ott van minden fában, virágban, rovarban, fűszálban,napfényben, felhőben, emberben, még abban az emberben is, aki most éppen elveszi egy másik ember életét - pedig ő nem ilyet alkotott.

Kérdezhetnéd, Isten hogy engedheti meg, hogy egyik ember a másik létét elveszi? Ő megteremtett bennünket. Eszet adott. S ha valaki ezt a tudást rosszra használja fel, arról már nem tehet. Nyilván szomorú, bár ezt nem tudom. Ő megtette a magáét: megteremtette a földi paradicsomot. Az, hogy néhol pokol lett belőle, az a mi művünk. Nos, benned van-e Isten?

Mindenki mellett van őrangyal.Én csak őket ismerem, a többieket még nem láttam, de attól még léteznek. Hiszem, hogy vannak. Már az is nagy ajándék, hogy a sajátomat képes vagyok látni. Véleményem szerint, mivel az őrangyal mindig mindenhová követ, talán erre gondoltál. Velem is jön a munkahelyre, erkélyre, utcára.
Egy alkalommal jöttem haza a munkából. Zöldet kaptam a zebrán. A "nem magyar nemzetiségű" kamionost nagyon nem érdekelte, hogy neki meg kellene állni. Már majdnem leléptem a zebrára, amikor hallottam: ne! Senki sem állt mellettem. A kamionos sem állt meg. S mikor vége lett az egésznek akkor láttam meg újra őt.Megköszöntem, s csak annyit mondtam: köszönöm, szeretlek. Akkor eltűnt, de tudtam, éreztem, jön velem tovább.

Szeretettel: Swen
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki még nem látott szellemet, és egyszer csak megtapasztalja hogy léteznek ők is hát azt egyfajta sokkhatásként fogja érni az biztos. Én akárhányszor láttam eddig ilyen lényt mindig a hideg kirázott, és a szívinfartus kerülgetett a sokkhatás miatt.ha nincs az ember felkészülve egy ilyen találkozásra akkor könnyen bele is őrülhet.
 

szaida

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, nem tudom, hogy itt jó helyen járok-e a kérdésemmel, de hátha.. Éjszaka egy fényesen ragyogó apródhoz hasonlító alakot láttam az ágyam mellett. Most éltem át először ezt az élményt és azóta is keresem a jelentését. Önmagamban kell keresnem vagy esetleg ennél általánosabb jelzés lehetett valamiről? Ez a látogatás csak egyszeri szokott lenni, vagy többször is számíthatok rá? Éjszaka nem is voltam annyira megijedve, mint inkább így éberen :D
Kérek szépen segítséget, mit szokott ez általában jelenteni?
Köszönöm, Szaida
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki még nem látott szellemet, és egyszer csak megtapasztalja hogy léteznek ők is hát azt egyfajta sokkhatásként fogja érni az biztos. Én akárhányszor láttam eddig ilyen lényt mindig a hideg kirázott, és a szívinfartus kerülgetett a sokkhatás miatt.ha nincs az ember felkészülve egy ilyen találkozásra akkor könnyen bele is őrülhet.


Érdekes: nekem ez az első pillanattól kezdve természetes volt.
Miért félsz tőlük? Én már nem idézek ugyan, tanultam a hibámból, de ha jön egy-egy lélek, az segítségért jön. Ha félsz tőle, hogyan közelítsen, hogyan kérjen segítséget? Tudd meg mit akar. Ne félj, ha nem te idézted, nem fog bántani.
A bántás sem olyan, hogy levágja a fejedet, erre képtelen. Csak átveszi az irányítást az elméd felett, és olyan dolgokat fogsz csinálni, amik nem a te akaratodból származnak. Az ilyeneket át kell küldeni, vagy nem tudomást venni róla. A legtöbben viszont segítséget kérnek.
Szeretettel: Swen
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, nem tudom, hogy itt jó helyen járok-e a kérdésemmel, de hátha.. Éjszaka egy fényesen ragyogó apródhoz hasonlító alakot láttam az ágyam mellett. Most éltem át először ezt az élményt és azóta is keresem a jelentését. Önmagamban kell keresnem vagy esetleg ennél általánosabb jelzés lehetett valamiről? Ez a látogatás csak egyszeri szokott lenni, vagy többször is számíthatok rá? Éjszaka nem is voltam annyira megijedve, mint inkább így éberen :D
Kérek szépen segítséget, mit szokott ez általában jelenteni?
Köszönöm, Szaida


Szia!
Ő az őrangyalod. Épp miatta kezdtem el érdeklődni az ezo iránt, mert nekem is csak úgy megjelent. A mai napig is jön, ha szomorú vagyok. Ha ülök, akkor olyan magas, ha állok, akkor olyan magas, mint én. Csodás lény, ne félj tőle. Próbáld megérinteni, hátha hagyja. Nekem egyszer hagyta, bárcsak mindig ugyanazt az érzést érezném mindig.Sőt, gondolatban hívhatod s, ha bánt valami.
Aludj jól, látod, vigyáznak rád.
Szeretettel: Swen
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Éjszakai műszakban voltam,elvégeztem a szokásos esti teendőket,kivételesen csendes éjszaka volt és leültem az összekötő folyosón lévő heverőre.Éppen arra gondoltam,hogy most van alkalmam meditálni ebben a csöndben, mikor megjelent egy férfi a radiátor előtt és azt mondta ne aludjak el.Olyan biztonságot sugárzott amit azóta is keresek itt a valós életben.Kb fél óra múlva az egyik betegnek epilepsziás rohama lett.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Csodálatosak a fényben élő lények, és az angyalok. Nagy nyugalmat, és áradó, tiszta szeretetet küldenek felénk, fürödni, lubickolni lehet benne.
Legyen csodásan gyönyörű, napfényesen vidám napotok, hétvégétek.
Sok szeretettel Erzsi.
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Velem is történt pár hasonló eset.Ez még akkor törént,amikor egy ismerősnél laktam a férjemmel albérletben.Ez egy nagy családi ház.Egyszer ültem a szobában,sötét volt,csak a laptopom volt az ölemben,annak a fénye elég volt arra,hogy a neten olvasgassak.A szemem sarkából egyszer csak láttam egy sötét alakot elmenni pár méterre előttem a másik szobából (ami az én szobámból nyílt),felnéztem és csak annyit láttam,h fej,meg kicsit test,de többit nem.Gondolom nem manifesztálódott teljesen.Profilból láttam.Az hittem először,h a férjem,még oda is szóltam,h milyen hamar visszajöttél.De persze semmi válasz.Kimentem,h megnézzem és senki nem volt ott.
A másik ilyen eset az szintén itt történt,éjjel 3kor arra riadtunk a férjemmel,h bekapcsolt az erősítő,de olyan hanggal,h majd kiestem az ágyból.
És a harmadik megint csak ebben a házban történt.A nappaliból nyílt a bejárati ajtó.Én a nappaliban voltam,amikor hallom,h csöngetnek,de csak nem akar a csöngetés megszűnni (persze,mert vki úgy megnyomta,h beragadt-gondoltam én,hiszen már fordult elő velem is,h megnyomtam jó erősen,aztán beragadt),kiabáltam,h jövök,kb 2 másodperc alatt ott voltam az ajtóban,de senki nem volt ott,a csengő pedig be volt ragadva...Dombtetőn van a ház,a szomszédok nyugdíjasok,nincs arra sok gyerek,viccesen még öregek utcájának is hívtam,belátni az egész utcát,de senkit nem láttam.
 

szaida

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Swenson,

köszönöm, amit írtál. Ezek szerint semmi félnivalóm nincs. Az elmúlt egy évben nagyon vágytam rá, hogy lássam az Őrangyalomat, hogy az érzések, igazi bizonyosságot nyerjenek. De a félelem erősebb volt. Aztán az utóbbi időben ez a vágy háttérbe szorult, ezért is lepett meg amit írtál. Érdekes, hogy pont rá nem gondoltam, mindenki másra. Amióta ez történt, olyan nyugalmat érzek.
Vajon van üzenete, miért pont akkor válik láthatóvá egy Őrangyal, amikor? Jelenthet jót, vagy kevésbé jót, vagy független minden eseménytől, esetleg gondolattól? Azaz, miért pont most? Vagy bármikor máskor?

Köszönöm, hogy segítettél, hogy megnyugtattál.

Szaida
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Swenson,

köszönöm, amit írtál. Ezek szerint semmi félnivalóm nincs. Az elmúlt egy évben nagyon vágytam rá, hogy lássam az Őrangyalomat, hogy az érzések, igazi bizonyosságot nyerjenek. De a félelem erősebb volt. Aztán az utóbbi időben ez a vágy háttérbe szorult, ezért is lepett meg amit írtál. Érdekes, hogy pont rá nem gondoltam, mindenki másra. Amióta ez történt, olyan nyugalmat érzek.
Vajon van üzenete, miért pont akkor válik láthatóvá egy Őrangyal, amikor? Jelenthet jót, vagy kevésbé jót, vagy független minden eseménytől, esetleg gondolattól? Azaz, miért pont most? Vagy bármikor máskor?

Köszönöm, hogy segítettél, hogy megnyugtattál.

Szaida

Szia!
Az ambivalens érzésed gátolt meg abban, hogy lásd.
A félelmed és a vágyad mint két ellentétes érzés kioltották egymást. Amikor már nem vágytál rá annyira, a félelmed is eltűnt, ezért láthattad.
Egyébként mindig, mindenki mellett ott van, akár látja, akár nem. Nincs jelentősége, hogy mikor látod, de bajban mindig számíthatsz rá. Most láthattad, mert a lelked mélyén ezt akartad, csak már nem foglalkoztál vele annyira sokat. Most már legalább félelem nélkül kérheted, hogy ismét láthasd.
Tényleg nagyon megnyugtató.
Néha a gondolataiddal segít.Pl: mennél valahová, de valahogy nem akaródzik. Később jössz rá: de jó, hogy nem akkor indultam el, lemaradtam volna egy fontos telefonról....roszabb esetben "most én feküdnék az utcán". Esetleg pont melletted esik le valami, nem rád. Nincsenek véletlenek.
Látod, ez a vonzás törvénye: akartad-megkaptad. Bármit megkaphatsz így, csak légy kitartó és türelmes. Ugye, nem is nehéz?
Szeretettel: Swen
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Velem is történt pár hasonló eset.Ez még akkor törént,amikor egy ismerősnél laktam a férjemmel albérletben.Ez egy nagy családi ház.Egyszer ültem a szobában,sötét volt,csak a laptopom volt az ölemben,annak a fénye elég volt arra,hogy a neten olvasgassak.A szemem sarkából egyszer csak láttam egy sötét alakot elmenni pár méterre előttem a másik szobából (ami az én szobámból nyílt),felnéztem és csak annyit láttam,h fej,meg kicsit test,de többit nem.Gondolom nem manifesztálódott teljesen.Profilból láttam.Az hittem először,h a férjem,még oda is szóltam,h milyen hamar visszajöttél.De persze semmi válasz.Kimentem,h megnézzem és senki nem volt ott.
A másik ilyen eset az szintén itt történt,éjjel 3kor arra riadtunk a férjemmel,h bekapcsolt az erősítő,de olyan hanggal,h majd kiestem az ágyból.
És a harmadik megint csak ebben a házban történt.A nappaliból nyílt a bejárati ajtó.Én a nappaliban voltam,amikor hallom,h csöngetnek,de csak nem akar a csöngetés megszűnni (persze,mert vki úgy megnyomta,h beragadt-gondoltam én,hiszen már fordult elő velem is,h megnyomtam jó erősen,aztán beragadt),kiabáltam,h jövök,kb 2 másodperc alatt ott voltam az ajtóban,de senki nem volt ott,a csengő pedig be volt ragadva...Dombtetőn van a ház,a szomszédok nyugdíjasok,nincs arra sok gyerek,viccesen még öregek utcájának is hívtam,belátni az egész utcát,de senkit nem láttam.

Szia!
Az örörgek utcájából sajna ott ragadt valaki. Nem valószínű, hogy abban a házban halt meg, akkor nem csengetne a saját házába. Szerintem inkább beszélgetni, kanasztázni járt oda valamikor, és sejtelme sincs, hogy ő meghalt, keresi a régi lakókat. Valószínűleg ők sem élnek már.
Szeretettel: Swen
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Éjszakai műszakban voltam,elvégeztem a szokásos esti teendőket,kivételesen csendes éjszaka volt és leültem az összekötő folyosón lévő heverőre.Éppen arra gondoltam,hogy most van alkalmam meditálni ebben a csöndben, mikor megjelent egy férfi a radiátor előtt és azt mondta ne aludjak el.Olyan biztonságot sugárzott amit azóta is keresek itt a valós életben.Kb fél óra múlva az egyik betegnek epilepsziás rohama lett.


Szia Csillag!
Próbálok rájönni, ki lehetett ő. Ám még most nem megy. Én az angyalom jelenlétében érzem ezt a fajta békét, amit leírsz, de ő fénylény, még soha nem öltött emberi alakot - illetve nekem nem. Tehát nem tudom ki lehetett.
Én is állandóan vágyom arra a biztonságra, nyugalomra, amit tőle kapok.
Szeretettel: Swen

Kívánom, hogy talál meg itt a földön ugyanazt az érzést.
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég meghalt egy szeretett rokonunk, aki velünk élt és élete utolsó részében mi ápoltuk.
Tisztességben eltemettük(katolikus temetés),és sokat imádkoztunk lelki üdvéért.
De azóta 2 furcsaság történt velem ami igen elgondolkoztat.Az 1. egy meleg nyári este lefeküdtem aludni.Nagyon meleg volt, ablakok ki voltak nyitva, gondoltam a szoba ajtót is kinyitom, hogy jobb legyen a huzat(a meghalt rokonom szobája az enyémből nyilott, és mindig be olt csukva az ajtaja, még nyáron is hogy ne zavarjon ha este véletlenül felkell.Miután meghalt én mindig becsuktam ezt az ajtót , mint ahogy életében volt.)Nos azon a nyári estén inkább kinyitottam...de sajnos nem kellett volna.Úgy hajnali 2-3 óra felé arra kelletem fel, hogy a meleg ellenére lúdbőrös lett a bőröm és hirtelen fázni kezdtem.A ház előtt utcai lámpa van ami éjszaka ha nincs a redőny teljesen lehúzva akkor bevilágít a szobába.Mikor felébredtem nem hittem a szememnek.A rokonom abban a ruhában amiben el lett temetve ott sétált fel alá az ablaka előtt a szobájában, míg észre nem vette hogy figyelem. ekkor egy pillanatra rám nézett és eltűnt.Hát akkora adrenalinbomba ért hogy napokig nem tudtam csak 1-2 órát aludni esténként.Azon nyomban becsuktam az ajtót.
A 2.eset: szobájában nagyon régi antik bútorok voltak és szinte mindegyik nyikorgott amikor ki lett nyitva az ajtaja.Egyik hajnalban arra kelltem fel, hogy mindegyik szekrény ajtaja egymás után kinyílik, ágyamban feküdve csak azt a recsgő hangot hallottam, pedig sem ajtó, sem ablak nem volt nyitva,tehát huzat sem volt. Csak reggel mertem bemenni a szobába, de ami fogadott arra szavakat nem találok.Az egyik szekrényében volt pár régi kabátom mert máshova már nem tudtam elrakni, ezért ott voltak tárolva.Reggelra mindegyik ki volt dobálva, és a szekrény előtt voltak szétszórva!
Reggel még édesanyám is kérdezte, hogy a szekrényajtókat ki nyitogatta, mert még az ő szobájában is lehetett hallani hogy nyekeregnek.Ezenkívűl volt még hogy este lépteket lehetett hallani vagy csoszogást (mert már nehezen bírt lépkedni élete utolsó részében).Volt hogy a léptek hangja egészen a szobámig jött de ott abba maradt hát ilyenkor még a villanyt sem mertem felkapcsolni.
Hát aki nem hisz a szellemekben,kívánom neki hogy éljen át ilyen dolgokat, és valószínűleg nem fog kételkedni ezekben a jelenségekben.
Ui: Tanultam pszichológiát és tudom hogy erre is racionális magyarázatot kellene keresni ( ha van),de ezek a jelenségek túlmutatnak jelenlegi felfogóképességünkön.
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég meghalt egy szeretett rokonunk, aki velünk élt és élete utolsó részében mi ápoltuk.
Tisztességben eltemettük(katolikus temetés),és sokat imádkoztunk lelki üdvéért.
De azóta 2 furcsaság történt velem ami igen elgondolkoztat.Az 1. egy meleg nyári este lefeküdtem aludni.Nagyon meleg volt, ablakok ki voltak nyitva, gondoltam a szoba ajtót is kinyitom, hogy jobb legyen a huzat(a meghalt rokonom szobája az enyémből nyilott, és mindig be olt csukva az ajtaja, még nyáron is hogy ne zavarjon ha este véletlenül felkell.Miután meghalt én mindig becsuktam ezt az ajtót , mint ahogy életében volt.)Nos azon a nyári estén inkább kinyitottam...de sajnos nem kellett volna.Úgy hajnali 2-3 óra felé arra kelletem fel, hogy a meleg ellenére lúdbőrös lett a bőröm és hirtelen fázni kezdtem.A ház előtt utcai lámpa van ami éjszaka ha nincs a redőny teljesen lehúzva akkor bevilágít a szobába.Mikor felébredtem nem hittem a szememnek.A rokonom abban a ruhában amiben el lett temetve ott sétált fel alá az ablaka előtt a szobájában, míg észre nem vette hogy figyelem. ekkor egy pillanatra rám nézett és eltűnt.Hát akkora adrenalinbomba ért hogy napokig nem tudtam csak 1-2 órát aludni esténként.Azon nyomban becsuktam az ajtót.
A 2.eset: szobájában nagyon régi antik bútorok voltak és szinte mindegyik nyikorgott amikor ki lett nyitva az ajtaja.Egyik hajnalban arra kelltem fel, hogy mindegyik szekrény ajtaja egymás után kinyílik, ágyamban feküdve csak azt a recsgő hangot hallottam, pedig sem ajtó, sem ablak nem volt nyitva,tehát huzat sem volt. Csak reggel mertem bemenni a szobába, de ami fogadott arra szavakat nem találok.Az egyik szekrényében volt pár régi kabátom mert máshova már nem tudtam elrakni, ezért ott voltak tárolva.Reggelra mindegyik ki volt dobálva, és a szekrény előtt voltak szétszórva!
Reggel még édesanyám is kérdezte, hogy a szekrényajtókat ki nyitogatta, mert még az ő szobájában is lehetett hallani hogy nyekeregnek.Ezenkívűl volt még hogy este lépteket lehetett hallani vagy csoszogást (mert már nehezen bírt lépkedni élete utolsó részében).Volt hogy a léptek hangja egészen a szobámig jött de ott abba maradt hát ilyenkor még a villanyt sem mertem felkapcsolni.
Hát aki nem hisz a szellemekben,kívánom neki hogy éljen át ilyen dolgokat, és valószínűleg nem fog kételkedni ezekben a jelenségekben.
Ui: Tanultam pszichológiát és tudom hogy erre is racionális magyarázatot kellene keresni ( ha van),de ezek a jelenségek túlmutatnak jelenlegi felfogóképességünkön.


Szia!
Ne keress evilági ésszerűséget a túlvilági ésszerűség egész más.
Én is tanultam pszichológiát, de ilyenkor semmi hasznát nem veszem.
A holtak, ha akarják, hogy lássák őket, gyakran emberi alakot öltenek. Ez történhetett az első alkalommal. Másodszor szerintem dühös lett, hogy ott kószál a lakásban, és nem veszitek észre, szól, de nem válaszoltok. Talán nem is tudja, hogy meghalt, de idővel rémleni fog neki valami, hogy miért nem tudja meginni a vizet, s abból, ahogy beszéltek róla, hogy mennyire fáj, hogy meghalt, talán rájön, és elfogadja.
Lehet, hogy még most is ott van, de nyugi, ti gondoztátok, nem rátok haragszik, de jó lenne, ha anyukáddal hangosan beszélnétek a temetéséről, a haláláról, sőt, hozzá is beszélhettek. El kell neki mondani, hogy ő már nem él, nem itt lenne a helye.
Nem lehetetlen, hogy először dühös lesz, bár szerintem már kezdi felfogni és elfogadni a szomorú tényt. Jobb lenne neki odaát. Nektek is. Tudom, össze vagytok zavarodva, élők, holtak egyaránt, úgyhogy ha megismétlődik a dolog, csak beszéld meg vele a dolgokat.
Apu sem akarta elfogadni, de elmeséltem mi történt vele a kórházban, hogy kábítószert kapott. Eleinte járkált fel-alá, majd mellém ült és elköszönt. Szép pár lehettünk. Két órán át a nyitott kertben úgy tűnt magamban beszélek:))
Szeretettel: Swen
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Szegény rokonod tuti nem tudja,h meghalt.Próbáld meg elküldeni a fénybe Jézus nevében.Remélhetőleg senki nem tartja ott a halott rokonodat azzal,h sír utána,meg folyton rá gondol.Ezzel ide köti a fizikai síkra.
 

injekció

Állandó Tag
Állandó Tag
Amiket leírok a rokonom halála előtt történtek:
Fiatal korom ellenére már megtapasztaltam,(laikus emberek számára)pár hihetetlen és ilyesztő dolgot.Szerintem ilyen dolgok átéléséhez modosult tudatállapot szükséges.Többféle mód van ennek előidézésére(meditáció,szellemidézés,ilyen témájú könyvek fokozott olvasása-segíti az elmélyedést-,)Kiskoromban rengeteg alkalommal láttam szellemet,és egyéb furcsa teremtményeket.Annyira féltem tőlük ,hogy mindig folyamatosan győzködtem magam,hogy nem léteznek,és egyszer csak eltűntek!Most felnőtt koromban fogékony lettem megint az ilyen témájú dolgok felé,és párszor megint tapasztaltam szellemszerű lényeket!
A legdurvábbat leírom,a többit csak dióhéjban osztanám meg veletek:
Ezek az események ált. hajnali 1-3 óra környékén szoktak történni.10 óra felé lefeküdtem,nagyon fáradt voltam és gondoltam jól kialszom magamat.A szobámban digitális óra van ami este azért enyhe fényt ad.Hajnali 2 felé arra ébredtem fel hogy valaki a nevemen szólít,de először azt hittem hogy csak álmodom,ezért megprobáltam visszaludni.megint halottam a nevemet,egyre többször és egyre hangosabban.Megfordultam és felnéztem,akkor megláttam azt a félhomályban fekete árny-nak tűnő valamit ami nevemen szólított.Hát ezt az érzést nem kívánom senkinek,azonnal kivert a veríték,a szívem majd kiugrott a helyéről.Azt probáltam hogy felébredek(mert azt hittem hogy még álmodok de ez nem álom volt).Erőt vettem magamon és kikellett jönnöm az ágyból ,egy gyors mozgással felkapcsoltam a villanyt ,és akkor hírtelen eltünt.Mondanom sem kell jó pár hétig gyertya fény mellet,vagy bekapcsolt sólámpa mellett aludtam.
Párszor éreztem olyat alvás közben mintha a takarom megemelkedne és valaki beakarna bújni mellém az ágyba,mikor ezt megtapasztalom utána nincs alvás egész este,de érdekes az átélt stressztől még napközben sem vagyok fáradt.
A fekete alak már többször felkeresett alvás közben,hatása sosem maradt el.Ezenkívül érdekel még minden ami a spiritizmussal kapcsolatos,elolvastam minden témával kapcsolatos könyvet.Többször megálmodtam már dolgokat,volt amikor megosztottam a családommal értetlenül néztek rám,de mikor megtörtént a dolog hónapokkal később ,le voltak döbbenve(olyan dolgokat szoktam megálmodni,megérezni-ami sorsfordító,nem lehet kikerülni,volt mikor megpróbáltam de nem sikerült-és mindig úgy történt ahogy megálmodtam.
Ezekről a témákról naphosszat lehetne beszélni,de itt csak megosztottam pár dolgot veletek.Tanultam pszichológiát és elolvastam egy csomó orvosi könyvet,de ezekre a jelenségekre csak a parapszichológiában lehet a választ megtalálni!
 
Oldal tetejére