Sok sok vizet kell inni!!

chyapay

Új tag
Melitta, a recept müködik. Én március óta sok-sok vizzivás után már fogytam kb. 7 kg.-t. Muszáj inne, mert különben megterheled a májat és a vesét is. A viz mossa ki belölük a mérgezö anyagokat.

Az igaz, hogy mossa ki a rossz anyagok, de közben is agyonhasználja a vesét. Ennyire kimosni kell, amennyi mérgezőanyag van, többé pedig nem.
 

hegeevi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is próbálok minél több vizet inni, napi 2- 2 és fél litert, főleg ásványvizet vagy PÍ vizet, de ennél többet nem bírok pedig akár a 4 litert is meg kellene inni, ha a testsúlyhoz viszonyítjuk a vízfogyasztást.
 

Verden

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban érdemes sokat vizet inni, bár van aki nehezen tud eleget inni vízből, érdemes megpróbálni ilyenkor a gyümölcsteákat
 

helsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Télen nekem is nehezebb meginni a megfelelő mennyiséget. Ilyenkor teázom, vagy gyümölcslevet iszom a víz mellett. Nemrégiben az ásványvízről átszoktam a szűrt vízre.
 

laknet

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem a víz mindig megnyugtat. Ha valami miatt ideges vagyok, aggódom, vagy felgyülemlett az agresszióm, mindig iszom egy pohárral.. Szépen meg is nyugszom a pohár végére...
 

Karmaj

Állandó Tag
Állandó Tag
Másfél, két liter naponta. Akinek sűrű a vére annak még ettől is többet kell inni sajna ha jólesik ha nem.
 
Oldal tetejére