UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek! :D
christmas-scene.jpg
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ideérkezik minden: bejelentések, fotók, rajzok, videók. Körülbelül egyharmaduk értékelhetetlen, ezeket kiszűrik, a többiről véleményt alkotnak a szakemberek, asztronómusok, fizikusok, űrmérnökök. A jelzések fele megmagyarázható természetes jelenséggel, északi fénnyel, villámmal, tűzijátékkal, meteoritokkal, repülőgépdarabokkal, csak egy tucatnyi marad, amely ellenáll minden logikának.

:rolleyes:

Ez már valami, hogy legalább nyíltan mernek ezekkel foglalkozni olyanok is, akik eddig mereven elzárkóztak és mindent simán lesöpörtek az asztalról.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Nos, írjátok be a keresőbe: mobiltelefon 1928-ban.
Egy Chaplin filmből származik a részlet, bár a "szereplő ruházata" korokkal előbbi divatot követ, mégis érdekes pár percet erre szánni...
Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye....

Ha ez mobil, akkor mi az a hullámos, vezetéknek látszó valami, amit Kinek bemásolt a hozzászólásában? Szerintem ilyen kézibeszélő féle vezetékes kagylók már létezhettek abban az időben, nem?
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha ez mobil, akkor mi az a hullámos, vezetéknek látszó valami, amit Kinek bemásolt a hozzászólásában? Szerintem ilyen kézibeszélő féle vezetékes kagylók már létezhettek abban az időben, nem?

Az csak a következő képkocka, az elefánt mögötti üzlet napellenzőjének az alja. Csak pont indult a képváltás...
Egyébként így tényleg úgy néz ki, mintha vezetékes kézibeszélő lenne a csavart zsinórral, de nem az, inkább egy kis talány
icon12.gif
 

Mayra

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha ez mobil, akkor mi az a hullámos, vezetéknek látszó valami, amit Kinek bemásolt a hozzászólásában? Szerintem ilyen kézibeszélő féle vezetékes kagylók már létezhettek abban az időben, nem?

Ha végig nézed a részletet, akkor látszik, hogy az a hullámos valami, egy árnyékolástechnikai eszköz része.Olyasmi, mint a napernyő széle, csak ez nem ernyő....
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
4091.jpg
kristalyk3.JPG

Megoldásra váró rejtélyek

Az emberiség történetében rengeteg olyan felfedezés van, amelyre a tudomány mai állása szerint nincs elfogadható válasz. Ezek a rejtélyek közé tartozik egy bizonyos kristálykoponya is, amelyet 1927-ben Albert Mitchell-Hedges fedezett fel Közép-Amerikában. Az archeológus a vadonban különleges leletek után kutatott, és egy feltáratlan maya település nyomait vizsgálva, amelyet teljesen benõtt a buja növényzet, úgy döntött, hogy felgyújtja az õserdõt. A buja növényzet ugyanis teljesen benõtt egy területet és hagyományos módszerekkel lehetetlen volt feltárni a lelõhelyet. A lángokban háromhektárnyi terület veszett oda, de miután a füst eloszlott, az expedíció tagjai elképesztõ felfedezéssel szembesültek. Egy hatalmas, páratlanul kiépített és kiváló állapotban fennmaradt települést tártak fel, amely számos piramist és egyéb épületet számlált. A feltárások során Mitchell-Hedges expedíció egyedülálló leletre bukkant, amely élesen megosztotta a régészet-társadalmat. A furcsa lelet egyesek szerint boszorkányos ügyességgel létrehozott hamisítvány, mások szerint a XX. század legfontosabb régészeti felfedezése volt. A kristálykoponya eredete homályba vész

A vitatott tétel egy kvarckristályból készítet emberi koponya, arányaiban tökéletes, megmunkálási minõségét tekintve példa nélküli. Kora meghatározatlan, funkciója nem ismert, eredete sûrû homályba vész. Nem tudni, hogy milyen módon készítették, a kvarckristály ilyen precíz megmunkálása olyasféle technológiát feltételez, amely még ma sem áll az emberiség rendelkezésére. Korábban is találtak ilyesféle darabokat, de ez azonban teljesen más volt. Ez a koponya tökéletesen hasonlít az emberi koponyához, anatómiailag tökéletes. Nem tudni, hogy milyen módon készítették, a kvarckristály ilyen precíz megmunkálása olyasféle technológiát feltételez, amely még ma sem áll az emberiség rendelkezésére.

A hetvenes években a Hewlett-Packard laboratóriuma részletes vizsgálatnak vetette alá a különleges leletet. Bebizonyosodott, hogy a koponyát egyetlen nagy kvarckristályból alakították ki, ám a készítõi egyáltalán nem használtak fémbõl készített eszközt - a mikroszkópos vizsgálat során egyetlen karcolást sem fedeztek fel a koponya felületén.
A Mitchell-koponya tehát a mai napig régészeti és technológiai paradoxonnak számít, az archeológusok rémálma, megfejthetetlen rejtély.
A lelet néhány éven át a régész birtokában volt, majd végül, a harmincas években egy Brazil múzeumba került. Ekkorra már a legendák tucatjai övezték a Mitchell-féle leletet. Megfigyelték többek között, hogy a kristálykoponya idõrõl-idõre változtatja színét és a környezeti idõjárási viszonyoktól függetlenül hol elhomályosodik, hol pedig fényesen ragyog.

fbx0005.jpg
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Hozzátartozik a dologhoz még hogy kristálykoponyákat a világ egyik legnagyobb misztériumaként tartják számon. A 19 században fedezték fel Mexikóban és Közép Amerikában a legtöbb ősi kristálykoponyát.Ugyan a felfedezésük megtörtént, még ma, a 21.században sem tudják igazából megfejteni kik és milyen céllal készítették őket.Ennek ellenére köztudott, hogy mindazok, akik saját kristálykoponyákkal rendelkeznek vagy valaha lehetőségük adódott kezükben tartani ilyen darabot, életük lényegesen megváltozott.
Világszerte sámánok és bölcsek sokasága ismeri a kristálykoponyák titkát, de mivel ez a téma szent számukra, nem nagyon osztják meg részleteit .
Ugyanakkor azt is tudják ,hogy ezek a kristálykoponyák milyen kiemelkedő szereppel bírnak az emberiség spirituális fejlődésének útján.
Mi is a kristálykoponya lényegében?

Nem más, mint egy kristály tömb, melyet koponya alakúra csiszoltak.Aki azonban elkezdi tüzetesebben tanulmányozni a kristálykoponyákat, rájön a bennük rejlő mély és ősi tudásra és megérti, milyen szerepet töltenek be ezek a tárgyak az emberiség életében a béke és harmónia megtalálásában.
A kristálykoponyákról szóló információ egy nagyon komplex anyag. Az egséz téma leginkább egy kirakós játékra hasonlít, ahol egye szabályok és utak betartása nélkül soha nem lehet a teljes képet meglelni. ,éppen ezért a világ egyik legnagyobb misztériumaként is tartják számon e témát.
Világunk tele van hasonló, megválaszolatlan mistztériumokkal, mint a piramisok, a gabona körök, dolmenek, Nazca vonalak stb.A kristálykoponyák titka is része ennek a megmagyarázatlan rejtálynek.A legtöbb ősi kristálykoponyát Közép és Délamerika ősi ,letűnt romjai körül találtak és azóta sem érkezett magyarázat eredetükre vagy funkciójukra.
Régészek sora tagadja, hogy ezeknek az ősi civilizációknak birtokában lett volna a kvarckristály csiszolásának tudománya, mivel egyetlen fennmaradt bizonyíték sem indokolja ezt a tényt.Ugyanakkor az is furcsa, hogy a tudósok nem akarnak foglalkozni a kristálykoponyák tanulmányozásával, mintha attól félnének, hogy a bennük rejlő tudás más fényben tüntethetné fel az általunk valóságnak hitt világot.
Az ősi kristálykoponyák őrzői között sokan akadnak, akik legendák sorát ismerik. Ezek egytől -egyig arról szólnak, hogy egy ismeretlen, fejlett civilizáció bízta rájuk a kristálykoponyákat, hogy a bennük rejlő tudás segítse az emberiség fejlődését és szabadság iránti vágyát a béke jegyében.Érdekes megjegyezni azt a tényt is, hogy az ősi kristálykoponyák, a fizika törvényeinek ellentmondva ,képesek súlyukat, térfogatukat és akár teljes alakjukat is időnként megváltoztatni
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
sirius_1.01_03.jpg

A SZÍRIUSZI ÜZENET - Szinte képtelen dolog, de mégis van ilyen :)

<table class="caption" style="height: 200px; width: 480px;" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>
szinzu1.gif
</td><td>
szinzu2.gif
</td></tr><tr><td style="text-align: center;">HÁROM NAP : SZÜLETTÉL
: KÉT NAP : ÉLTÉL :
: EGY NAP : ELVESZNÉL :
DE KÉT NAP : LÉTEZNÉL
</td><td style="text-align: center;">TENAPOD : VIECESÉNEK
: ÜZENJÜK :
KÉTNAP : VIECESEI
:
MIVAGYUNK :
</td></tr></tbody></table>
 

dasboat

Állandó Tag
Állandó Tag
Ufó akták

UFO-aktákat fedett fel az új-zélandi haderő

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td>
</td> <td>
</td> </tr> <tr> <td>
</td> <td>
</td> </tr> </tbody></table>
Titkosított UFO-jelentéseket hozott nyilvánosságra szerdán az új-zélandi hadsereg az 1954 és 2009 közötti időszakról.

m1fysflj7pku.jpg
© V. H. Visions

Több ezer anyagot tettek közzé, és csak a neveket, a személyazonosításra alkalmas adatokat távolították el. A közemberek, katonák, és kereskedelmi gépek pilótáinak beszámolóiból közzétett csaknem kétezer dokumentum harmadik típusú találkozásokról, rejtélyes fényjelenségekről számol be. Több anyagban rajzok látható repülő csészealjakról, maszkokat viselő földönkívüliekről, és az állítólagos idegenek kézírásaiból vett mintákból.
Az új-zélandi légierő illetékese, Kavae Tamariki azt mondta a Dominion Post nevű lapnak, hogy nem kívánják kommentálni az iratokat, amely igazságtartalmát nem vizsgálták, csupán az információs szabadságról szóló törvény szellemében jártak el a közzététellel.
Az egyik legmeghökkentőbb, közzétett eset 1978-ban történt, amikor az új-zélandi tévé stábja egy repülőről véletlenül tanúja volt két fényjelenségnek, és az egyiket fel is vették a déli sziget, Kaikoura térségében. A légierő utóbb azt állította, hogy a felhőkről verődtek vissza hajók fényei vagy a Vénusz fénye jelent meg különs visszaverődésként a felhőkön. A szerdán közzétett dokumentumok mellett további több ezer irat van még UFO-król. Azokat 2080-ig titkosították a nemzeti archívumban.


forrás:Hír24


Ui:Én már arra lennék kíváncsi meddig halogatják még,hogy bejelentsék,hogy már régóta kapcsolatban állnak velük?
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Ui:Én már arra lennék kíváncsi meddig halogatják még,hogy bejelentsék,hogy már régóta kapcsolatban állnak velük?
Kedves dasboat
-
Kit takar ez a harmadik személy? "hogy bejelentsék?" Még nem emésztetted meg a kommunizmust?
-
Kire gondolsz? A Pápára? A Vatikánon kivül nincs több egyeduralkodo ország a földön.
-

popecondom.jpg

-
Erdekes a Wikileaks-en nem találtam az UFO-nál semmit.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Apollo-20 holdexpedíció





Az Apollo-20 küldetés amely titkos volt és igazából a Holdra ment. Hogy ebben mi a furcsa vagy meglepő, máris kifejtem: felütve az Űrhajózási Lexikont vagy más komolyabb űrkutatási forrást, olvashatjuk, hogy az eredetileg 20 - egyesek szerint 21- küldetésre tervezett Apollo-programot 1970-ben a nixoni vezetés 17-re rövidítette költségvetési problémák és a vietnami háború miatt (1959-1973). Az utolsó emberes Hold-expedíció tehát 1972. decemberében megtörtént, ezt követően az Apollók már csak Föld-körüli pályán repültek. Ekkor állították pályára a sikeres Skylab-űrállomást is, mely lényegében a törölt küldetések egyikének hardvereiből (Saturn-V legfelső fokozata, holdkomp) lett megépítve. A laboratórium 1973. május 14 és 1979. július 11. között működött. 1975. júliusában megkezdődött az űrverseny enyhülése, amikoris a két versengő szuperhatalom, a Szovjetunió és az Egyesült Államok végrehajtották első közös űrrepülésüket az Apollo-Szojuz (vagy Szojuz-Apollo, kinek hogy tetszik..) program során. Ennek részleteibe most inkább nem mennék bele, a lényeg, hogy a hivatalos források szerint az ekkor alkalmazott amerikai űrhajó viselte az Apollo-20 jelzést. És innentől kezdődik történetünk, melynek szülőatyja egy bizonyos William Rutledge. A ma Ruandában élő 78 éves úr a Bell Laboratories korábbi alkalmazottja, és nem mellesleg az USAF volt specialistája is. Rutledge 2007. áprilisa óta hozza nyílvánosságra "bizonyítékait" fotók, videók és egyéb dokumentumok formájában, melyek szerint '72 után is történt egy holdraszállás, igaz, titokban. Mi több, ez már a szovjetekkel közösen történt! Nézzük csak meg a küldetés állítólagos logóját (1.kép)! Máris két ismerős névvel találkozunk: az egyik maga Rutledge, a másik pedig Leonov. Az a Leonov, aki amellett, hogy elsőként hajtott végre űrsétát, ismerősnek tűnhet még pl. a Pózolj űrhajóssal! című bejegyzésből is. Ezek szerint a Szojuz-Apollo után az amerikaiak a szovjetek bevonásával még egy közös űrrepülést végeztek, de immár a Holdra. A küldetés célja a Hold túlsó oldalán található, Izsák Imre Gyuláról elnevezett kráter volt. Állítólag régebbi Apollo -repülések során készített fényképeken olyan, 3 és fél kilométeres hosszúságú, szivarszerű azonosítatlan objektum volt látható, mely érdekes célnak bizonyult. Az Apollo-program innentől kezdve átkerült az USAF hatáskörébe, és a rakétákat sem Cape Canaveral-ről, hanem a Vandenberg-támaszpontról indították. Az Apollo-19 során az űrhajósok egy földi teszt során életüket vesztették, így az Apollo-20 legénysége érhette el elsőként a térséget 1976-ban. Viszont amit ott találtak, nem mindennapi volt: a titokzatos "óriásszivar"-ról kiderült, egy évmilliók óta a Holdon lévő földönkívüli űrhajó. Egy másik felvételen pedig egy furcsa, női holttestre emlékeztető alakzat látható, mely az elmondások szerint az idegen űrhajó pilótanője lehetett. Ha jobban megnézzük a fotót, akkor megállapítható, hogy az egy holdkomp belsejében készült.
Ki tudja..


 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/6Jd3Er61Shw?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>



<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/tV8k3YOamdY?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XqR8zDGIwMo?fs=1&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XqR8zDGIwMo?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>


<object width="480" height="385">


<embed src="http://www.youtube.com/v/Y3X5oucqQe4?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
-
Erdekes a Wikileaks-en nem találtam az UFO-nál semmit.


Talán mert rossz helyen kerestél.

Egyébként nem értem,miért hiszel ilyen portálokon megjelent írásoknak.

Danikent mélyen elmarasztalod - ,miközben olyannak hiszel,akit szexuális bűncselekménnyel vádolnak.

Olvasd csak el:

"Csaknem kétheti börtönfogság után csütörtök este szabadon engedték Julian Assange-t, a bizalmas amerikai diplomáciai sürgönyöket ezrével kiszivárogtató WikiLeaks portál alapítóját, miután a londoni felsőbíróság jogerősen elvetette a szabadlábra helyezést elrendelő első fokú végzés elleni fellebbezést.

A 39 éves ausztrál állampolgárt a svéd hatóságok kérésére, hivatalosan szexuális bűncselekmények gyanújával a múlt hét elején vették őrizetbe Nagy-Britanniában. Jóllehet a minap egy alsó fokú londoni bíróság - szigorú feltételekkel és nagy összegű óvadék ellenében - már megszüntette őrizetét, eddig nem helyezték szabadlábra, mivel a végzés ellen fellebbezés érkezett. A fellebbezést azonban csütörtökön a másodfokon eljáró londoni felsőbíróság elvetette.

Csütörtök este egyébként az is vita tárgyát képezte, hogy a WikiLeaks-alapító elengedése elleni fellebbezést ki nyújtotta be. A brit álláspont az, hogy a svéd vádhatóság fellebbezte meg a döntést, a svéd főügyészség illetékese ugyanakkor csütörtökön közölte, hogy "tisztán brit döntésről" van szó.

Assange-t - akit őrizetbe vétele óta a dél-londoni Wandsworth kerület hírhedt börtönében tartottak fogva, ügyvédje szerint "dickensi körülmények között" - csütörtök este mindenesetre szabadlábra helyezték, ám ezután is komoly korlátozásoknak kell alávetnie magát: a nap meghatározott szakában kijelölt lakhelyén kell tartózkodnia, elektronikus helymeghatározó készüléket kell viselnie, hetente egyszer jelentkeznie kell az illetékes rendőrőrsön, és útlevelét sem kapja vissza.

A westminsteri magisztrátusi törvényszék, amely első fokon járt el az ügyben, a hét elején hozott végzést Assange őrizetének megszüntetéséről, ám ehhez 200 ezer font készpénzóvadék és további 40 ezer font biztosíték - vagyis összesen 80 millió forintnak megfelelő összeg - letétbe helyezését rendelte el.

Az ügyet nehezítette, hogy az első fokon eljáró westminsteri bíróság a 200 ezer fontban meghatározott óvadékot készpénzben rendelte letétbe helyezni, és ezt - jóllehet az összeget a WikiLeaks vezetőjét támogató közéleti személyiségek összeadták - a csütörtöki felsőbírósági döntés nyomán fizikai valójában össze kellett szedni. A brit bankbiztonsági előírások miatt ekkora pénzmennyiség felvétele egy összegben meglehetősen nehéz.

Assange támogatói között van az emberi jogi aktivistaként tevékenykedő Bianca Jagger, a Rolling Stones frontemberének, Sir Mick Jaggernek az első felesége, valamint Ken Loach brit filmrendező és John Pilger közismert ausztrál publicista, egykori haditudósító, az amerikai külpolitika különösen éles hangú bírálója.

A WikiLeaks alapítójának szabadságáért kampányolók szerint az Assange elleni eljárás valójában politikai indíttatású, miután a portál több ezer titkos - esetenként meglehetősen kényes tartalmú - amerikai diplomáciai feljegyzést és jelentést szivárogtatott ki az elmúlt hetekben.

Assange tagadja, hogy svédországi tartózkodása idején elkövette volna a terhére rótt szexuális bűncselekményeket. "

Forrás:inforadio.hu
dec.16
--------------------------------

Az alábbi cikk pedig amolyan "ráadás"

Washington felszólította a Wikileaks portált: álljanak le!
Az amerikai külügyminisztérium arra figyelmeztette a Wikileaks oknyomozó portált, hogy a titkos diplomáciai iratok közzétételével veszélybe sodorja számtalan ember életét, a globális terrorellenes harcot és az Egyesült Államok kapcsolatait szövetségeseivel.

Harold Koh, az amerikai külügyminisztérium jogi képviselője a Wikileaks alapítójának, Julian Assange-nak küldött levelében - amelyet szombaton tett közzé a külügyminisztérium - szorgalmazza, hogy a portál ne hozza nyilvánosságra az iratokat, szolgáltassa vissza őket, és törölje adatbázisából.

Assange és jogi képviselője pénteken az Egyesült Államok brit nagykövetének levelet küldött, amelyben felveti az iratokban szereplő személyek biztonságának a kérdését, és információkat kér róluk. Koh erre a levélre válaszolva leszögezte, hogy noha Assange azt állítja, oltalmazni kívánja az érintettek életét, pont az ellenkezőjét teszi. Leszögezi, hogy a külügyminisztérium nem kíván tárgyalásokba bocsátkozni vele.

Koh felhívja a figyelmet arra, hogy bárhogyan jutott is hozzá az iratokhoz a Wikileaks, az az amerikai törvények megsértésével történt, és amíg a portál birtokolja ezeket a dokumentumokat, folytatódik a jogsértés.

A WikiLeaks beharangozta, hogy várhatóan vasárnap hozza nyilvánosságra a titkosnak nevezett amerikai külügyminisztériumi iratokat, köztük olyanokat, amelyek Európával kapcsolatosak, továbbá olyanokat is, amelyek Ázsiára és más földrészekre vonatkoznak. Koh szerint az amerikai kormány tudomást szerzett róla, hogy a Wikileaks a The New York Times-nak, továbbá a brit The Guardiannek és a német Der Spiegelnek már előzőleg elküldte az iratokat.

A netzpolitik.org honlapon szombat este megjelent információk szerint a WikiLeaks mintegy 250 ezer amerikai diplomáciai dokumentumot hoz nyilvánosságra. A dokumentumok túlnyomó többségét szerte a világból az amerikai külképviseletek küldték a washingtoni külügyminisztériumnak. A honlap az információkat állítólag a Der Spiegel német hetilap internetes oldalán megjelent cikkből szerezte, amely rövid ideig olvasható volt a hetilap internetes kiadásában.
------------------

Elke,ufósok:bocsánat,de mivel linkelni nem lehet,hát bemásoltam Ernőnek a legújabb WikiLeaks-el kapcsolatos híreket :D

Ernő,keresd csak nyugodtan,van ott más is......
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Tudod sirkan valamit ki kellett találni ellene,hogy börtönbe zárják,mert még majd kiderül az a sok disznóság amit évtizedek óta elhallgatnak.

Persze,hogy tudom,de gondolom Ernő hátha így komolyabban veszi azt a portált :D

WikiLeaks: UFO-s utalások a táviratokban....


UFO-kkal kapcsolatos utalások is vannak a még nem megjelentetett táviratokban - tájékoztatott Julian Assange, aki a Guardian online felületén válaszolt az olvasók kérdéseire. A WikiLeaks szóvivője kifejtette: szerinte a diplomáciai adatokat kiszivárogtató személy kivételes hős. Leírta azt is, hogy azokat akik meggyilkolására uszítanak bíróság elé kellene juttatni.

UFO-kkal kapcsolatos utalások is vannak az eddig még nem publikált táviratok között - közölte Julian Assange. A WikiLeaks szóvivője a Guardian honlapján válaszolt az interneten feltett kérdésekre.

Assange azzal kapcsolatban, hogy többen életének kioltására szólították fel az amerikai titkosszolgálatokat kifejtette: akik erre uszítanak, azokat megvádolhatnák gyilkosságra való felbujtással. Hozzátette: a Wikileaks szerkesztősége megteszi a szükséges óvintézkedéseket.

„Ha valóban az a helyzet, ahogy a Pentagonban feltételezik, hogy Bradley Manning, a fiatal katona áll több legutóbbi kiszivárogtatásunk mögött, akkor egyértelműen egy kivételes hős” - jelentette ki Assange, majd hozzátette: nem tartja fontosnak, hogy újságírónak tartják-e, inkább kiadóként és főszerkesztőként határozta meg saját magát.

Forrás:mandiner.hu
2010. december 3
------------------------------

Wikileaks : UFO-król és földönkívüliekről is szólnak dokumentumok

Mint azt az elmúlt napok eseményei adta kiszivárogtatási hullám adott,s várni lehetett ,úgy teljesült a nem meglepetésként ért hír bennünket: Az amerikai külügyi dokumentumokban írnak UFO-król,szó van földönkívüliekről és az ezekkel való amerikai kapcsolatról,illetve arról,hogy az Egyesült Államok kormánya,valamint az ahhoz hű szervezetek valóban foglalkoztak UFO-kkal,repülő csészealjakkal. Bár egyenlőre a Wikileags többet nem árult el,annyi bizonyos,hogy az amerikai kormány titkolja az idegennek való kapcsolatot ,illetve azt,hogy a kis szürkéknek nevezett földönkívüli faj szisztematikusan látogatja bolygónkat.

Forrás:virtus.hu
dec.12.

tn_aid13639_20101204153105_264.jpeg

---------------------

Julian Assange, a WikiLeaks alapítója azt mondta, olyan dokumentumok is a honlap birtokában vannak, amelyek ufókról szólnak.

A WikiLeaks birtokában lévő egyes feljegyzésekben a Földön kívüli életről is szó van -jelentette ki Julian Assange, a titkos amerikai kormányzati dokumentumokat vasárnap óta folyamatosan nyilvánosságra hozó WikiLeaks alapítója. Bár részleteket nem mondott, annyit még hozzátett, hogy az anyagok egy részében ufókról van szó. Az eddig megjelent dokumentumok tartalmáról szóló cikkeinket itt találja meg.
--------------------

Ernő,légyszi' olvasd el :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére