Mit vegyek karácsonyra?

zsuzstyinyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Én teatasakokból készítettem csillagot, keresztlányomnak micimackós képet csináltam keresztszemezéssel és még készült fénykép montázs is :) Sikere volt!
 

SilentG

Állandó Tag
Állandó Tag
Kategorikusan elzárkózom a felnőtt családtagjaimmal való ajándékcseréléstől! Tönkre teszi a Karácsony valódi értékét, miszerint együtt vagyok azokkal, akiket szeretek. Nem szabad a pénzről és a képmutatásról szólnia ennek az ünnepnek. Bármikor máskor meglepem az arra érdemeseket egy ajándékkal, de ekkor nem.
 

Zsannam

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne vegyetek semmit karácsonyra, hanem készítsetek saját kezűleg.

Vannak a városba kézműves műhelyek ott szívesen segítenek nektek és az ajándék elkészítése is fantasztikus érzés!
 

Clara09

Állandó Tag
Állandó Tag
Szalvéta technikával (decoupage) nagyon szép, egyedi gyertyákat, mécsestartókat, kisebb dobozokat, faliképeket lehet készíteni. Csak pár darab szép szalvétára, sima fehér gyertyára, egyszerű fából vagy papírból készült dobozra van szükség, és máris csodálatos, személyre szóló ajándékokat lehet alkotni. Az ajándéknak szóló öröm garantált, megéri a fáradtságot. Ha tudok, szívesen segítek.
 

gyportal

Állandó Tag
Állandó Tag
Én mindig kézzel készítem ajándékaimat és mellékelek melléje egy csokit.
Sokkal több szeretet van benne, én legalábbis úgy érzem.
Lassan a karácsony ünnepe nem a szeretet ünnepe lesz, hanem a ki kap nagyobb, szebb és drágább ajándékot ünnepe lesz.
 

csirkebaba77

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló mindenki! Nálunk a családban a karácsonyt a gyerekek részére "tartjuk" vagyis ajándékot ők kapnak, ill. a szülők. Az unokahugomnak, aki 4 éves én társasjáték szőnyeget készítettem.Akit érdekel még méreteket is tudok hozzá adni,minden pontosan kiszámítva.Varrógéppel viszonylag könnyű elkészíteni,főleg hogy én ezzel tanultam meg a gép használatát.
 
Oldal tetejére