vancouveri magyarok foruma?

Teagirl

Új tag
Sziasztok!

Egy kis információt/segítségetek szeretnék kérni tőletek, remélem még aktív valamennyire ez a fórum.

Jelentkeztem au-pairnek a neten, bejelöltem, hogy házimunkát is szívesen vállalok stb...és egy kedvesnek tűnő kanadai pár jelentkezett, hogy házvezetőnőt keresnének Vancouverben, nincs gyerekük, de van egy saját vállalkozásuk, ami a leírásuk alapján valamilyen közvetítő cég, írták, hogy legális meg minden...de már ezen elgondolkodtam kicsit. Bár azt írták, hogy nekem a céghez sok közöm nem lenne, bevásárlást, ügyek végzését, takarítást, főzést kéne intéznem. Jókat és szépeket írnak nagyon, mehetnék velük kirándulgatni, beíratnak főzőtanfolyamra, ha tovább akarok tanulni segítenek...tehát egy álommunka lenne, csak hát bennem van a kétely, hogy ilyen tényleg létezhet? Lehet, csak túl sok pénzük van, és mivel nincs gyerekük, gondolták ráköltik valakire?
Ti, mint kanadai magyarok, akik jobban ismeritek az ottani életet, gondoljátok van ilyen? Mit gondoltok, érdemes lenne belevágni? Sajnos nincs kinn közelebbi ismerősünk, ezért tudnátok tanácsot adni? Nem akarok félve kimenni, hogy eladnak...:) bár nem hallottam, hogy kanadában lennének ilyenek. De egy ekkora lehetőséget se akarok elhalasztani.

Előre is köszönök minden segítséget, tippet, ha az e-mail címemre írnátok, annak még jobban örülnék, esetleg amit írtak, azt is elküldöm:

Mira<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

Törzsfőnök

Állandó Tag
Állandó Tag
Teagirl

Nagyon óvatos legyél! Azt tudni kell, sehol nincs kolbászból a kerítés. És mézeskalács házak sem léteznek. Nehogy megvezessenek! Én idegen földre egyedül már be nem teszem a lábam, csakis gardedámmal. Biztos ami biztos. Hivatali ügyeket amúgy sehol nem szabad intézni másoknak, mert az nem a te ügyed. Sokakat bepaliztak már így szerte a világunkban. Egy háztartás vezetésével amúgy nincs gond. Ahhoz tényleg hozzáértő személy kell. Csak hát ha az ember vad idenekkel köt bármilyen szerződést, illik azoknak utána is nézni. Én legalábbis így szoktam. Lecsekkolok mindenkit. Ez az alap. Persze utána is lehet baj, de az már nagyságrendekkel könnyebben kezelhető. Amúgy sok sikert kívánok neked.
 

Sarolta66

Új tag
Szallaskereses

Kedves Vancouverben elo magyarok!
Kozepkoru magyar hazaspar szallast keres.Olyan magyarokat
keresunk akik realis aron lakast adnak ki hosszu tavra.
Ha tudtok ilyen es ehhez hasonlo informaciokat kerem irjatok.
Kezdesnek egy munkaajanlat sem lenne rossz.Haztakaritas,fozes,karbantartas,idosgondozas stb.<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

tanubius

Új tag
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni? Keresünk pár hétre egy lakást Vancouverben. Azt szeretném tudni, hogy hol keresgéljek. Kislányunk bőrbeteg és kerekesszékes. Szóval jó levegő fontos lenne. A város melyik része ami viszonylag nyugodt? De azért nem alvóváros. Na és azért megfizethető.
 

tanubius

Új tag
Köszi ! Azt tudom hogy szállodát is lehet keresni csak az nem jó nekünk. Minden képpen kell főzési lehetőség, konyha. Vannak rövidtávú lakáskiadások, csak amit találtam nem túl sokat ad ki. Gondolom vannak helyi ingatlankozvetítő oldalak, de nem találtam egy jót sem.
Azért kössssssssssz.
 

MarikaH

Állandó Tag
Állandó Tag
Craiglists Vancouver / short term rentals Meg lehet probalni, en North Vancouvert ajanlanam, eleg csendes reszei is vannak, kozel a viz, jokat lehet setalni.
 

straubildi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok vancouveriek! Tudom, hogy rengeteg magyar él ott kinn, de mégis megkérdezem. Nem ismertek véletleül egy Baráz Tünde nevű harmincas lányzót? Régóta kinn él, nemrég született kisgyermeke, ha jól tudom. Édesapjánál énekeltem anno. Jó lenne beszélgetni vele. :)
 

vadasy

Új tag
Vámos család

Pár hónapja kértem segítséget itt a fórumon, hogy megtaláljam ezt a bűnöző házaspárt. (Vámos Csaba, Vámosné Cseh Anikó) + gyerekeik Regina és Dávid. Sikerült odáig eljutni, h az Interpol körözést adott ki ellenük. Figyelmeztetek mindenkit aki kapcsolatban áll velük: óvatosan!
 

Herkules2

Új tag
Sajnos nem tudtam új témát nyitni ezért ide írom le:

Egy család nyomát keresem én illetve többen.

A család Vámos Csaba, Vámosné Cseh Anikó a gyerekek: Vámos Dávid és Vámos Regina Fanni január 26-án távoztak titokban Magyarországról /Nagykovácsiból/.

Házukat az adósoktól eltitkolva eladták és elszöktek.

Az itt hagyott adósságuk kb 50-60 millió forint. a hitelezők testvérek, rokonok, barátok és akit még le tudtak húzni.

Információink szerint Vancouverbe szöktek.

A lépéseket megtettük: rendőrségi feljelentés, követségen bejelentés.

A lányuk Regina (14 éves) a North Delta Senior Secondary iskolába jelentkezett, ha pontosak az infók.

Szeretnénk a nyomukra akadni, minden segítséget megköszönünk.

És kérem Önöket óvakodjanak tőlük! Nagyon kedves, vendégszerető, negédes emberek, de pénzt ne adjanak nekik, egy fillért sem.

Ha feltennék valamiféle üzenőfalra vagy fórumra esetleg más módot is tudnak megköszönöm.

Köszönöm szépen.

Vadász Vince

Budapest

Ismerem őket én is itt élek vancouverbe, valahogy az ők elmondásuk szerint egész más az igazság. Számitó gátlástalan "barátok" uzsora kamatai elöl jöttek az új élet reményébe ide.
Minden bizonnyal addig jó nektek mig nem mennek magyarországra, hiszen kölcsönkérni nem bűncselekmény. Azonban 5-10%-os kamatos kamatot kérni és azt újra lepapírozni
hogy baráti kölcsönnek nézzen ki, az 3-5-évig terjedő börtön.
Annyi eszed lehetne hogy bárki megnézheti a magyar rendörség
honlapján hogy nem körözi őket a kutya se, nem hogy az interpol. Semmi közöm hozzá de az éremnek két oldala van
és mindenkinek joga van megtudni hogy ne egyoldalúan itélkezzen.
Herkules
 

Csaba01

Új tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Üdvözletem a jelenlevőknek!
Keresek (elsősorban) Vancouver környékén élő magyar származású, az erdészeti szektorban dolgozó (erdőmérnök, erdésztechnikus…) embereket!
Aki tud kérem segítsen elérhetőséggel, a [email protected] e-mail címre küldve válaszát!
Előre is köszönöm!
 

Csaba01

Új tag
Üdvözletem a jelenlevőknek!
Keresek (elsősorban) Vancouver környékén élő magyar származású, az erdészeti szektorban dolgozó (erdőmérnök, erdésztechnikus…) embereket!
Aki tud kérem segítsen elérhetőséggel, a [email protected] e-mail címre küldve válaszát!
Előre is köszönöm!
 

vica47

Állandó Tag
Állandó Tag
keresés

Sziasztok Kedves vancoveri, magyarok!
Keresek olyan lányokat, asszonyokat akikkel lehet, gyöngyfűzésről cseverészni, mintát cserélni, praktikákat megosztani.Megtalálható vagyok a iwiwen Vadászi Éva , ezen kívül van egy weboldalam:címe: veva1.blogspot.com, itt az általam készített gyöngy ékszerek láthatok.amik többé - kevésbé szerintem sikerültek.Ezen kívül szeretek varrni, horgolni, kötni, de most a gyöngy fűzés a kedvenc időtöltésem
 
Oldal tetejére