Munka

k karcsi

Új tag
Üdvözlök mindenkit!Engem munka érdekelne a párommal közösen,mert m,országon nagyon nehéz,így úgy dontöttünk,hogy megprobáljuk ezt a megoldást.Mind ketten középkoruak vagyunk,nekem szerkezetlakatos ívláng hegesztő szakmám van,a párom kereskedő,de bármit elvállalunk.Nagyon szeretnénk olyan helyet ahol a nyelv nem fontos mivel azt nem tudjuk,eddig nem volt rá szükség.Gondoltam(házvezetés,takarítás vagy hasonló)Ha valaki tud segíteni az nagyon jó lenne,mert itthon csak az átverés megy.Köszönöm üdv mindenkinek,k karcsi [email protected]
 

Solya87

Új tag
Sziasztok!

Látom nagyon sokan belevágnak angol tudás nélkül a kanadai életbe. Nagyon bátor dolog, vagy valóban nincs rá nagy szükség? Nekem középfokú angolom van, kicsit bátortalanul használom, akkor ezek szerint azzal már tudok mit kezdeni? Jövő év elején tervezem a kanadai utamat és addig azért még fejlesztem, de nagyon perfekt gondolom csak olyan nyelvkörnyezetben lesz.
Szakma nélkül is lehet munkát vállalni? Azt hallottam, hogy nem, de sokan nem a szakmájukban vállalnak munkát, most akkor hogy van ez? :9:
Köszönöm a válaszokat előre is!;)
 

Beus.

Állandó Tag
Állandó Tag
:)

Hi Solya87,
En azt tudom neked mondani,hogy az angolt nagyon tanuld,minnel jobban minnel tobbet ahogy csak tudod!
En csak 3 honapja vagyok kint,nem beszelek eros kozepfokon,meg angliaba tanultam meg 10 eve amikor 2 evre voltam ott,szoval a parom szinte alig tud valamit angolul es most k..ra ram van szorulva ezert,semmit nem tud nelkulem elintezni.
En apolono vagyok es pont a "keves"nyelvtudasom miatt nem tudom elkezdeni a noveri procedura ugyintezeset,mivel kerik a TOEFL vagy IELTS nyelvvizsgat addig szoba se allnak az emberrel,az pedig egy eros kozepfok de inkabb felso.
Na persze ez a nyelvvizsga csak akkor kell ha egyetemre iratkoznal be vagy foiskolara ahhoz is ezt kerik,vagy ha netan egeszsegugybe akarnal dolgozni,mas szakmahoz ezt nem kerik ugy tudom.
Nem tudom mi a szakmad mibe dolgoznal de ha mar kozepfokon tudsz az nagyon jo,es majd itt megtanulod ami a helyi szokas a nyelvbe es kesz.
En angliai angolt tanultam es nincs vele gaz.
Sok sikert!
Bea:grin:
 

L-né

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is munkát keresnék, családommal együtt mennék, lényeg, hogy biztos állás legyen. Igaz diplomások vagyunk mindketten, de korrekt, megbízható munka, legyen az kétkezi is, érdekelne.
Ha tudtok, segítsetek!
 

corssa

Új tag
Kanadai munka

Üdvözlök Mindenkit!

36 éves vagyok. Azért írok ide, mert Kanadában keresek munkát. Lehetőleg a déli részen, nagyobb városban. Jelenleg Magyarországon lakom, de a tervem, hogy Kanadában vállaljak munkát. Angolul és németül tárgyalási szinten beszélek. Eddig nemzetközi vállalatoknál marketing, sales és nemzetközi vevőkapcsolatok területeken voltam alkalmazásban. Ezenfelül a szállodaiparban (4 csillagos szállodák) is tevékenykedtem. Szinte minden nemzettel voltam már kapcsolatban. Pl. ameriaiak, angolok, norvégok, osztrákok, németek, tajvaniak, hollandok voltak a vevőim és a feletteseim között. Gazdasági marketing szakirányú diplomával, valamint vendéglátó- és szállodaipari középiskolai végzettséggel rendelkezem.
A kérdéseim:
Hol kellene kezdenem a munkakeresést?
Esetleg milyen internetes weboldalakon?
Esetleg vannak-e olyan cégek, akik magyarokat foglalkoztatnak vagy magyar a tulajdonosuk, akit/ akiket közvetlenül is megkereshetnék vagy van-e valaki, aki a fentieket figyelembevéve munkaügyben tudna segíteni?

Az email címem: [email protected]
Erre a címre kérnék válaszokat.

Köszönöm a segítséget előre is.
 

KDina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Munkát találni könnyű-de ezek a munkák úgymond alja munkák,minimálbérért.Szakma nélkül is lehet munkát találni,ezek a takarító munkát,de itt meg referenciát kérnek.
Olyan munkát,amit az ember igazán szeretne,amit tud és ami még jó pénzt is hoz-na azt nehéz találni.Nagy a versengés.
Solya87: ha neked van középfokú angolod,akkor elvileg tudsz is beszélni,nem?
Nekem nincs nyelvvizsgám és mégis perfekt beszélem az angolt.Merni kell beszélni,ez a lényeg.Nézzetek sok angol nyelvű filmet angol felirattal,h szokjátok a dialektusokat és a szófordulatokat.Például olyat,h "what time is it",csak ismerőstől lehet megkérdezni,egy idegentől így nem illik,arra ezt használják: "Have you got the time?" Meg hasonlók.
A férjem kanadai és volt olyan,h néztünk egy filmet,ami texasi angol volt és bizony ő sem értette...Szóval ne görcsölj ezen:)És mindig vissza lehet kérdezni,h "what do u mean?"(ilyenkor legalább jobban kifejtik a kérdést és jobban meg lehet érteni)vagy "please tell me again what u just said."
Nyelvtannal ne törődj,simán azt mondják,h "She do" a "She does" helyett,mert ez itt szleng,vmint állandóan hibásan mondják azt is,h "I didn't see anything",mert azt itt úgy mondják,h "I didn't see nothing."
Szóval a nyelvtannal sem kell nagyon törődni.
 

baano

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A gyermekem "study and work" tanfolyamon keresztül szeretne kimenni néhány hónapra. A cég állítólag tanulás mellett munkalehetőséget is biztosit és ennek a munka béréből már el tudja látni önmagát. Szerintetek ennek mi az esélye, hogy ez igaz? Neem egy kicsit irreálisnak tűnik, de én nem tudok semmit a kinti lehetőségekről.
 

baano

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogyan lehet kint munkához jutni? Mennyi munkalehetőség van most, a válság idején?
 

Zsolti08

Kitiltott (BANned)
Hi!
Van lehetőség dolgozni a tanulás mellett folleg ha a cég állja vagyis adja a munkát.Az jól fog jönni neki a későbbiekben.

Udv
 
munkat szeretnék

Van munka akit erdekel.
Nyari tabor kb Torontotol 2 ora. Az egesz nyari szezonra fozes felszolgalas, pek es minden egyeb foglalkozasokban.

Jo ha kicsit beszel angolul akit erdekel, de ha nem az sem akadaly mert eleg sok magyar van ott es segitenek igy anyelvi akadaly nem olyan nagy gond.

helo levente vagyok
 

styen

Új tag
Informatikai felsőfokú végzettséggel, több év szakmai gyakorlattal, VMWare-, Ms Hyperv virtualizációs technológia ismeretével, IBM és Netapp storage ismerettel, Linux ismerettel, jó műszaki érzékkel, műszaki angol nyelvtudással szívesen vállalnék akár időszakos munkát is Kanadában.
Angol, nyelvtudásomat egy 100 órás tanfolyamon fejlesztettem a közelmúltban, illetve beiratkoztam ismét egy 80 órás pre-intermediate szintű tanfolyamra is.
 

Lili83

Új tag
Sziasztok!

Fiatal párt keresünk scarborough-i (Birchmount/Eglinton) 65 lakásos apartmanházba superintendentnek.
Társalgási szintű (közepes) angol nyelvtudás, megbízhatóság, rugalmasság, udvariasság követelmény.
Munka: ház körüli takarítás, kisebb javítások (zárcsere, minimális víz-villanyszerelés, glettelés, festés stb)
Valamint az irodai teendők ellátása, úgy mint: kiadó lakások megmutatása, jelentkezések befogadása, csekkek begyűjtése, telefonos "ügyfélszolgálat"...

Fizetés+2 hálószobás lakás (rezsivel együtt)+bónusz

Kezdés: november közepe-vége

Kizárólag munkavállalási engedéllyel és SIN number-rel rendelkező személyek jelentkezését várjuk.

Bővebb információért kérlek küldj privát üzenetet.


Szép napot!
 

ecike85

Új tag
Sziasztok!

27 éves Nyíregyházi lány vagyok. Elvégeztem a főiskolát és itthon egyszerűen nem lehet a hétköznapi embereknek boldogulni.Ezért gondoltam hogy most már tényleg megyek. Munkát szeretnék Kanadába vállalni, milyen feltételekkel lehet kimenni dolgozni? Az angolt alap szinten beszélem.

Ha valaki tudnak nekem segíteni előre is köszönöm.
 

tusika2

Új tag
Szia, új vagyok itt. 26 éves, perfekt, felsőfokú angollal, hostes múlttal, Idegenforgalmi sulival, közgazdász diplomával. Nem tudom hogy lehet fotót feltölteni ide. Valaki segítsen kijutni, mert amennyit itt dolgozok, azért filléreket keresek, kint ennyi munkáért, szorgalomért normális fizetést kapnék. Jelenleg vállalkozó vagyok, két zöldségest üzemeltetek, éjszaka nagybani, 30 kg-s krumplis zsákok cipelése, almás rekeszek, ládák emelgetése, szóval kemény meló. Nem félek semmilyen melótól közgazdász létemre! Hova fordulhatok. Előre is hála nektek!!!
 
Oldal tetejére