Kreatív ötletek mindenfele temaban:naptar,stb...

szurcsika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Új vagyok köztetek. Nagyon tetszik a fórum, biztos hogy sok használható ötletet találok. Nagyon szeretek kreatívkodni. fel teszek pár képet az "alkotásaim" közül. -ha sikerül, mivel először próbákozom-

SZia!!!Erdekel az elsokepen lathato szalveta technika.Hogy csinaltad?Nagyon tettszik.
 

hegeevi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a narancsot fenyőfadísznek is használom. A narancsot szeletekre vágtam a radiátoron kiszárítottam és csillámló üvegfestékkel mindkét oldalát kifestettem. Egy szalagra felfűzve fogom a Karácsonyfára tenni.
A karácsonyfaégők fényében szépen fog csillogni :)
 

Ildikó51

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Szurcsika!

1 szalvétából 3 virágra van szükség, az egyiket rádekupálom a dobozra, a másik kettőt vékony genotermára, vagy valami hajlékony, átlátszó műanyagra, amikor megszáradt a genotermán a ragacs, a virág szirmokat kivágtam, majd tea mécses felett ovatosan megmelegítettem, hogy megkunkorodjon, míg meleg, kézzel is lehet rajta igazítani, utánna ragasztó pisztollyal ráragaztottam a dobozon lévő virágra
 

Mileva

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nem olvastam még végig a topikot, így ha már volt szó róla, bocsi.

Nekem az égethető gyurma jött be, szinte bármit ellehet készíteni belőle, lehet festeni, lakkozni, és még strapa bíró is. Rengeteg mindent csináltam már belőle: mécsestartók, tündér szobrocskák, állat figurák, a fiamnak például meg csináltam, Thomast, Percyt és Verdák autókat, imádja őket!
Ha kell tapasztalat a témában csak szóljatok:)
 

kferencz

Állandó Tag
Állandó Tag
Láttam mukodo magneses áram generátort nem értem hogy az olaj áram stb maffia miért nem hagyja a gyártását mert teljesen megváltoztatná a világunkat!
 

LucafromHungary

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
én olyan könyveket keresnék, ha tudtok felrakni, amik metal clay-jel kapcsolatosak. mintaívek, hogyan kell használni meg ilyenek.
köszönöm!
 

szepyné

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Mintát keresek.
Gyerekkoromban a suliban készítettünk papírfűzést egyszerű könnyen elkészíthető mintát keresek csak sehol nem találok.
Nem bonyolult dologra gondolok a papírboltban kapható papírfűzőre.

Gabi
 

Barbibaba14

Állandó Tag
Állandó Tag
az én kedvenc és nem utolsó sorban egyszerű dekorációm egy régi ötlet felturbózva ..
minden karácsonykor szoktunk szegfűszeget szurkálni narancsba, csak az illat miatt, de így sztem nem annyira dekoratív :S én átszoktam kötni szalaggal és ezzel erősítek rá 1-2 szál egész fahéjat :) jobb az illata és még dekoratívabban is néz ki :D
 

parapoli

Állandó Tag
Állandó Tag
hungarocell vágása

Szia, nagyon aranyosak a képek. :) Engem érdekelne a precíz kivágási technikájuk, mert nem lehet könnyű az anyag morzsolódása miatt...

köszi! :)

Helló!

A hugarocell vágásához létezik egy spéci eszköz. A neve pontosan nem jut eszembe, de dekorboltban elméletileg lehet kapni. Olvasztja a hungarocellt, így a kerek formákat is pontosan lehet vele vágni. ha jól emlékeszem elemmel működik, és kb 2000 ft-ba kerül, és hasonlít a lombfűrészhez.
 

tripka

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon tetszik ez a malac. Nemrég láttam hungarocellbe gombostűkkel szurkált hosszú csőgyöngyökkel sündisznót. Az is igen jól mutatott. Szeretettel ajánlom a kipróbálását.
 

Böbis

Állandó Tag
Állandó Tag
papírfűzés

Szia!
Az unokám nagyon szereti ezt a technikát, ő papírszövésnek nevezte el kicsikorában. Már nagyobb, és ügyesebb, keresztszemes mintakönyvből válogat egyszerűbb mintákat, ami 2 szinben is dekoratív, és azokat "szövögeti". Kár, hogy nincs róla fotóm, de nagyon jól néz ki, Te is megpróbálhatod!
 
Oldal tetejére