Kozmikus orgazmus :)

realtime

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretett Mindenki!

Valóban.
És igen. Van férfi, aki éli.
20 évesen kezdtem tanulmányozni a "kozmikus orgazmust".
"Tanulmányaim", ami a könyveket illeti, nekem is a Multiorgazmusos férfival kezdődtek és a Multiorgazmusos párral folytatódtak.
23 évesen éltem át elősször az elmondhatatlant. Ez az élmény több órás volt. Egyre erősebbé vált és hosszabbá. Több éjszaka is "megtörtént". Akkoriban eltökéltem, hogy megtapasztalom ezt az állapotot különböző élethelyzetekben is. Méghozzá megszakításokkal. Elfeledve és újra felfedezve. Finomítva és egyre könnyebben elérhetővé téve. Majdan örökre bennemaradva.
Szívesen megosztom tapasztalataimat, bár szavakkal elmondhatatlan.
Ezért inkább segítek hogy megéld!

A legfontosabbak:
Kristálytiszta szándék, kristálytiszta figyelem és tiszta szívből jövő kérés.
A szándékkal határozod meg uticélod a figyelmeddel pedig végigjárod az utat. Ehhez a mennyei küldetéshez pedig kapod az erőt, az energiát, a fényt, ha kéred.
Példa egy kérésre: Végtelen jóságú mennyei Atyám, ki a végtelen szeretet és tudatosság vagy, a mindenséget átható! Kérlek! Segíts hogy képedre és hasonlatosságodra létezzek.
Az én szándékom mindig ez, amikor útnak indulok:
Végtelen szeretet és abszolút tudatosság lenni.
A figyelmem pedig a bennem lévő szeretet gondolatokra és érzésekre összpontosul. (a szeretet szó egy gyűjtőszó, minden pozitívum gyűjtője).
Idővel pedig tapasztalattá válik felerősödve. Azzá válok amit figyelek.
Kezdetben szavakat gondolok, kimondva magamban, majd egyre mélyebben átérezve. A siker attól függ milyen erős a figyelmem, a szándékom és hogy mennyire bízom magam a "fentiek" segítségére.
Dimenzióváltás ez, amihez szükséges a magasabb dimenziók segedelme.

A párkapcsolatot (eredményeit) is a szereplők szándéka határozza meg.
Ha mindkét fél kristálytiszta szándéka, hogy a kapcsolatban a szeretet személyes megtestesítője legyen, az mérhetetlen gyönyörűségget eredményez és állandósult álapottá válik.

A szeretet a megoldás mindenre!
Béci
 

Magdalena111

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Hozom a harmadik részt, a cikksorozatból!
Íme:

3. rész Szexuális kontinencia

Mottó: A szexuális energia = a teremtés energiájával!
Csak akkor működik, ha ITT és MOST ÉLÜNK vele!​
Számtalan spirituális irányzat – távol keleti, európai és újvilági, ősi és modern – fejezi ki azt az örök igazságot, mely szerint a létezés tulajdonképpen két eszenciából tevődik össze: a Mindent alkotó energiából, mely felöleli a létezés bármely megjelenési formáját, az alacsony rezgésszámú fizikai anyagot is beleértve, valamint az ezt az eszenciát felismerő tudatot, másképpen szellemet.
A fentiek értelmében, az a tudat, aki megérti a mindet alkotó energia áramlását és viselkedését, betekintést kap a létezés értelmébe, annak működésébe, megérti az Élet misztériumának és fejlődésének karakterisztikus jellegzetességeit.
A szexuális kontinencia egy evolúciós lépés, melyre előbb utóbb – inkább nagyon is hamarosan - minden emberi lények belső igénye keletkezik. Az ok pedig a folyamatos evolúció: Az Univerzum minden rendszere, lénye, így az ember is - akár tudatosan akár tudattalanul - folyamatosan fejlődik, egyre magasabb energiaállapot megélésére törekszik: azért mert ez a folyamat a jellem és szellem fejlődésével, folyamatos boldogságérzés kialakulásával és fennmaradásával jár együtt. Az evolúció pedig, lényegében, tudati lelki és végül fizikai szinten is, az Élet értelme, az Univerzum egyetemes és megváltoztathatatlan törvénye.
A szexuális kontinencia a teremtés jellegzetes energetikai tulajdonságait testesíti meg az emberen belül: bárki által megtapasztalható tény, hogy a felfelé (vertikálisan) áramló energiák boldogságot, harmóniát, kreativitást és bőséget (anyagi szinten is) hoznak az egyén és közösség életébe, míg ennek ellenkezője, (robbanás, horizontális áramlás) diszharmóniát és a felsorolt minőségek ellentétjeit rejti magában.
A kontinencia lényege tehát a magmegtartó szeretkezés, hiszen - szintén bárki által megtapasztalható tény - hogy orgazmus és ejakuláció (azaz a nemi nedvek elvesztése) két jól elkülöníthető jelenség. A kontinens személy nézőpontjából az ejakuláció csupán elveszített energia, egyfajta letöltődés, mely egy idilli állapot és boldogságérzés elveszítésével jár, és csupán akadály annak az emelkedett, sugárzóan boldog állapotnak megélésében és fennmaradásában, melyet a magmegtartó szeretkezés során bárki – egy kis kitartással – megvalósíthat.
Magmegtartás során, az életet adó szexuális nedvek a testben maradnak, táplálják és energetizálják annak minden részét, sejtjét, szövetét, fokozva a kontinens személy akaraterejét, jellemét, szellemi képességeit, kisugárzását és szexuális vonzerejét. Azok, akik a hosszabb ideje kontinens úton szeretkeznek, általában vitálisabbak, kreatívabbak, jóval sokoldalúbbak a hagyományos szexualitást megélőknél. Számtalan híres zenész és énekes, művész, színész és rendező járja kontinencia útját, képességeik nem a semmiből származnak, nem mellékesen, karizmájuk és személyes vonzerejük mellett gyakran évtizedet tagadhatnak le valós életkorukból (például Rachel Weiss, színésznő)
Mivel a kontinens személy a teremtés, létezés energetikájával természetes összhangban él, belső hangja nagyon éber és tiszta, határozott egyéniség, aki tisztában van a világban zajló folyamatok hátterével. Nem egy könnyen befolyásolható, megtéveszthető. Erős képességekkel rendelkezik, hogy a felszín mögött az igazságot meglássa. Jellegzetes karakter igaz egyéniséggel, jó adag igazságérzettel megáldva. A kontinencia gyakorlása ugyanis elvezet a szuverén lélek felismeréséhez, amely mindannyiunkban benne lakozik. Így válik lehetségessé, hogy az egyén lekapcsolódhasson a csordaként irányított tömegtudat halmazáról, és félelem nélküli, szuverén, boldog és sikeres létezővé váljon.
A kontinencia megvalósítása
A hagyományos szeretkezésről a kontinenssé válás folyamata egyfajta ujjá-születés, az egyén igazi potenciáljainak személyes felfedezése. Mint a mesebeli főnixmadár, az egyén leveti azt a hamis illúzióképet, melyet eddig önmagáról festett, és ráébred saját fantasztikus képességeire, melyek valóban mindig is ott voltak, de az egó hamis képe korábban nem engedte őket felszínre.
Aki szeretné ezt az utat megtapasztalni – és bátran állíthatom, hogy ez minden emberi lény belső vágya – annak el kell felejtenie minden eddig rögzült, tulajdonképpen tanult és mesterkélt ismereteit, amelyet a szexualitásról szerzett. El kell felejtenie a mesterséges izgatást és pornográfiát, melyek – az elme izgatása által – a legfőbb akadályok a kontinens szeretkezés és életforma megvalósításában. Igen, a szexuális kontinencia egy teljes megújulás, mi több, életforma, mely hatalmas felszabadulás-érzéssel, örömmel, eddig társadalmi és kollektív szinten hatalmas mértékben elfojtott szexuális, azaz életenergiák felszabadulásával, tudatállapot emelkedéssel és felhőtlen boldogság- szabadságérzés kialakulásával jár együtt.
A kontinens szeretkezés nem csak párkapcsolatban alakítható ki, hanem bármely olyan férfi női kapcsolatban ahol őszinteség, tiszta bizalom, törődés és tisztelet áll fenn. Ezek a minőségek, melyeknek egy idilli társadalomban tulajdonképpen minden emberi kapcsolatra jellemzőnek kell lenniük, és valójában - minden látszat ellenére – ez az irány, amelybe napjaink társadalma rohamos sebességgel halad. Ezek azok a minőségek melyek egy valódi, belülről fakadó szeretet kialakulásához vezetnek, és melyek képesek feloldani azokat az egyéni és szociális gátlásokat, melyek napjaink emberének túlnyomó többségére érvényesek. Szexualitás és szeretet energiái ugyanis természetesen szoros összefüggésben állnak egymással.
Amint az a hatalmas potenciál, amelyet a hagyományos aktus során az eddigi ember elveszít – átalakul egy magasabb minőséggé, a kontinens szeretkezés tömeges elterjedése által, mely az említett morfogenetikus mező működése által csupán hónapok kérdése – egy energetikai reneszánsz veheti kezdetét szexuális, szellemi, társadalmi szinten, és az Élet minden egyéb területén is. Ez a reneszánsz gyakorlatilag a nyakunkon ül, és bármely nap útjára indulhat.
Új fejezet kezdődik az emberiség történelmében: A szabad energia kora, emberi testben és technológiában egyaránt.
A kontinens szeretkezésre történő átállásban nagy segítség lehet néhány jógagyakorlat (melyeknek napi pár perces gyakorlása nem csak a kontinenciát segít fenntartani, hanem nagymértékű vitalitást és életkedvet, örömöt is biztosít. Tény, hogy kezdetben, míg a kontinencia fennmaradása problémát okoz, ajánlatos ezeket a gyakorlatokat rendszeresen végezni.
NEO
Folyt köv.
 

Magdalena111

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A negyedik, befejező rész következik:

4. befejező rész:

Módszerek, tippek tanácsok, segítség kontinencia megvalósításához

Mottó: SZERETNI és SZERETVE LENNI a földi élet ÉRTELME!
A kontinens életforma tehát megannyi előnnyel, kiegyensúlyozottsággal, önbizalommal, félelem-nélküliséggel, boldogsággal jár együtt. A kontinencia egy állapot, és természetesen szerelemben valósítható meg a lehető legkönnyebben, mivel valódi érzelmek segítségével az energia könnyedén áramlik az alsóbb csakrákból a szívközpontba – így a valóban szerelmes pár gyakorlatilag nehézségek nélkül válthat kontinens állapot megélésére és fenntartására. Ehhez mindössze, az orgazmusról alkotott téves, mentális berögzülést, valamint ehhez szorosan kapcsolódóan, a korábban említett, bárminemű mesterséges izgatást kell elhagynia.
Egyszerű Univerzumi törvény, hogy ahol a tudat (gondolat, figyelem) oda áramlik az energia is. A kontinenciára törekedőknek tehát nem valami ellen kell küzdeniük, mert az csupán örökös harcot eredményez (ezért nem működik többek között a háború-ellenes tüntetés sem), hanem az egész testre kiterjedő orgazmus felé kell fordítania figyelmét, melyhez nélkülözhetetlen eszköz a magmegtartás folyamata. Ha az ejakuláció elkerülése a célod, vesztettél, mert a figyelmed az ejakuláció körül forog. Ehelyett, figyelmedet összpontosítsd arra, amit meg szeretnél valósítani: ez pedig a lényed minden sejtjét átható kozmikus orgazmus, melynek szempontjából az ejakuláció nem csupán energiaveszteség, de tényleges akadály a fent említett minőségi, eksztatikus élmény átéléséhez.
A kozmikus orgazmus élménye hasonló a hagyományos orgazmushoz, ám jóval hosszabb ideig tart, az adott személy egész lényét áthatja, és általa megtartódik az életet adó magenergia (érdemes figyelni szakrális nyelvünk kifejező-képességét: mag(j)abiztos, vagy pl., aki spirituális úton jár, az felemeli, fejleszti mag(j)át)
Valójában minden ember akár tudatosan vagy tudat-alatt, de rendkívüli mértékben vonzódik a kontinencia elsajátításához és a kozmikus orgazmus átéléséhez, hiszen ez az az energia, melyből egész lényünk - nem csupán fizikai burkunk, hanem az azt átható szubtilis energetikai testek is – keletkeztek. Nem csoda hát, ha a kontinens (tantrikus) életvezetést folyató személyek élete bőségben, egészségben gazdag, valamint az sem, hogy kontinens gyakran személyek sok-sok évet letagadhatnak valós korukból. Az ok a következő: míg ők használják a mindent éltető energiát és a kontinens orgazmus során mintegy megfürdenek benne, addig, a hagyományos aktus során ez az energia mindössze néhány másodperc alatt (nők esetében természetesen több is lehet) kilökődik.
Gyakorlatok a kontinencia elsajátításához és fenntartásához
A kontinencia gyakorlatilag nem más, mint visszatérés az Univerzum elsődleges energiaforrásához, melyet különböző spirituális hagyományok Istenként is értelmeznek. A tudat és energia nászából megszületik ugyanis a Teremtés maga, melyet a kontinens személy saját lényében és képességeiben is felismerhet.
Mindamellett hogy a kontinencia elsajátításában óriási segítséget nyújtanak, rendszeres gyakorlásukkal kiváló egészséget, jó közérzetet, vidámságot valamint a közelgő változásokhoz nagymértékű alkalmazkodó képességet is nyújtanak:
Kéz-láb tartás (ülve is) félhold-állás, has-beszívás
Mely gyakorlatokat bármely ha-tha jóga könyvben megtalálhatjuk.
A kontinenciára történő áttérés során ezek a gyakorlatok sokat segítenek, ám senkinek sem kell jóginak lenni ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntartsa és megvalósítsa.
Ahogyan napról napra több a kontinens úton szeretkező ember, a maradék társadalom tagjainak egyre könnyebb dolguk van: a morfogenetikus mező szeretet-energiája folyamatosan gyorsuló sebességgel emelkedik (rezgés-számemelkedés) és a kontinencia elsajátítása idővel arányosan egyre és egyre könnyebbé válik, míg a végül, nagyon hamarosan, automatikus minőségűvé alakul mindenki számára. Az eredmény pedig az új ember, aki egy a teremtéssel, minden megnyilvánulása lélekszintű, aki békés egyetemes létező, szabad-energiát használ, és áldott aranykorban él.
A szexuális kontinencia sorozat ezzel a cikkel befejeződött.
NEO


Kedves fórumozó társak, az lenne a kérésem, hogy aki ismeri
ezeket a fent említett jóga-gyakorlatokat, az ossza már meg
mindannyiunkkal, hogy hogyan kell őket végezni, és ha lehetséges,
jó néven vennénk, ha lenne hozzá képes illusztráció.
Közreműködéseteket előre is köszönöm!

Szeretettel: Magdaléna
 

realtime

Állandó Tag
Állandó Tag
Jóga

Hálás köszönet Magdaléna hogy megosztottad NEO cikkeit!

Kinek reményt, világosságot, kinek megerősítést nyújtva általa.

Jóga könyv, amit tiszta szívből tudok ajánlani:
B.K.S. IYENGAR: Jóga új megvilágításban
Itt említeném meg, hogy a jóga, valójában részletes útmutatás a megvilágosodáshoz, melynek természetes velejárója a kozmikus orgazmus. A testtartások (ászanák) a teljes gyakorlat része. Érdemes elolvasni a könyvet és alkalmazni teljességében.

Csatolom az első 6 hét ászanáinak fotóit. Ezekhez készítettem hangfelvételt is (anno, saját részre). Ha valaki kéri, szívesen elküldöm, ha köztünk marad...
 
O

oliyboty

Vendég
Hálás köszönet Magdaléna hogy megosztottad NEO cikkeit!

Kinek reményt, világosságot, kinek megerősítést nyújtva általa.

Jóga könyv, amit tiszta szívből tudok ajánlani:
B.K.S. IYENGAR: Jóga új megvilágításban
Itt említeném meg, hogy a jóga, valójában részletes útmutatás a megvilágosodáshoz, melynek természetes velejárója a kozmikus orgazmus. A testtartások (ászanák) a teljes gyakorlat része. Érdemes elolvasni a könyvet és alkalmazni teljességében.

Csatolom az első 6 hét ászanáinak fotóit. Ezekhez készítettem hangfelvételt is (anno, saját részre). Ha valaki kéri, szívesen elküldöm, ha köztünk marad...

Szia,

Én igényt tartanék rá. Illetve olyan kérdésem lenne, hogy a jógagyakorlatok során a tűz és kobra légzéssel sikerült megismerkedni? Ha igen, akkor a technikai részét megosztanád velem (jöhet privátban) illetve itt a többiekkel?

Nagyon köszönöm!kiss
 

realtime

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Oliyboty,

A jógagyakorlatok hanganyagát feltöltöm a data.hu-ra.
Amint megvan, küldöm a linket neked.
A gyakorlatoknak csak a szanszkrit neveit tudom.
Ha egyre gondolunk Neoval, akkor ez az Uddzsáji pránájáma.
Ennek az elmagyarázását a 6. heti gyakorlatok hanganyagában találod.
Kérlek légy türelmes és szorgalmas! Szerezd be a könyvet és menj lépésről lépésre. Ez bölcs tudomány, neked pedig mérhetetlen befektetés. Érdemes rá időt és energiát szánni. Felülmúlhatatlanok az ajándékai.
A hajnal is lassan hoz fényt az éjszakába, s a kígyó is megszelídíthető idővel, de ha elhamarkodod, megölhet.

Szeretettel:
Béci
 

realtime

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretett Mindenki!

Örülök a sok levélnek, amiket kapok.
Számomra is hasznosak a kérdések, mert részleteiben átgonodolom a tapasztalataimat, így magam is teljesebb képet kapok az életről és felismerem, hogy mely területeken érdemes változtatni a végtelen szeretet és a tudatos teremtés megtapasztalása érdekében.

Elmúlt párkapcsolataimról:
Mivel belül éltem a szeretetet, nekem "mindegy" volt, hogy a társam milyen szinten élte. Gondoltam, majd úgyis változik... Úgyhogy szépen, sorjában szedtem össze a kullancsokat, koldusokat, akik folyamatosan kértek, kaptak és annyit is viszonoztak, mint egy koldus, vagy kullancs szokott. Egy idő után az ilyesmire is rá lehet únni. Pláne, ha tudja az ember, hogy a kapcsolat értelme, hogy szeress és szeressenek. Kész csoda, mégis vannak, akik úgy gondolják, hogy azért létesítenek kapcsolatot, hogy szeressék őket. Ez az enyhébb változat. Ezt tetőzi, ha érdekek is lappanganak a háttérben.
Eddig, csak egyedül tapasztaltam kozmikus orgazmust.
Kapcsolatban szerintem, ezt akkor lehetséges megélni, ha mindkét fél ad.

Egy másik tapasztalatom, hogy érdemes lenne széles körben tisztába tenni az emancipáció fogalmát. Az egyenjogúság (A mindenki egyenlő), nem egyenlő azzal, hogy a nőknek férfiassá kell válni. Nem természetes egy nőnek agresszívnak, törtetőnek, akaratosnak lenni. Még egy férfinak se...

Igen, csodálatos amikor ok nélkül megölelnek, hozzádbújnak, simogatnak, és még egy huncut mosoly is az egekbe repít. Örülök, hogy részemről tapasztalhatták néhányan, de érzem hogy vannak nők, akik szeretnék megosztani a bennük ragyogó szeretetet, feltétel nélkül.
Ezekért a nőkért, érdemes megszabadulni a parazitáktól.
Így most a ragyogást keresem, arra figyelek. Szem helyett, szívvel, lélekkel.
Ennek a férfias világnak óriási szüksége van igazi nőkre!
Kérlek, légy nő!

Igen. Minden pillanat végtelen áldás. Tapasztalom, hogy a szeretetlenség, mérhetetlen vágyat, igényt szül a szeretetre.
Egyedül is jó szeretetben élni, párban mennyei.

A szeretkezésről az a véleményem, hogy a helyes sorrend: gondolatban egynek lenni (közös értékrendszer) , érzelemben eggyé válni (feltétel nélküli szeretet érzése), majd testileg is egyesülni, így megélve mindezek teljességében a teljességet. Ebben az esetben semmit kell tenni, az egyszerű mozdulatlan egyesülés (a közös-ülés helyett) is leírhatatlan csoda. Közönséges közösülésnél, pedig akár mindent is meg lehet tenni, az eredmény inkább lehangoló...

Nem ismerek kozmikus orgazmusos férfit és nőt sem.
A hamarosan induló Alapítványunk ismeretterjesztő tevékenységébe mindenképpen beépítem ezt a témát.

Szeretettel:
Bélus
 
O

oliyboty

Vendég
Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat!kiss

Véleményem szerint azért lenne jó, ha egyre többen tanulnánk meg a kozmikus orgazmust, mert így a szívünket és lelkünket többen nyitnánk ki és eltűnne az az ártó valami a világunkból (legalábbis kezdene eltűnni). Továbbá elkezdődhetne a felébredés, hogy ráeszméljünk valódi lényünkre, a létezés valódiságára és kiszabadulhatnánk az "ego börtönéből". Eljönne sok ember szívébe és lelkébe a feltétel nélküli szeretet, harmóniában élnénk önmagunkkal és másokkal, megtalálnánk a csendet, a lelki békét, boldogságot. S egy csodálatos világ, egy csodálatos lét venné kezdetét, amilyenre mindig is vágytunk. Ahol csak a szeretet van, a békesség, boldogság. Ahol mindenben önmagunkat látjuk. Olyan jó lenne, ha ez a vágyam egyszer megvalósulhatna. :0:

Továbbá ez egy csodás érzés annak, aki megtanulja és az életében ezt alkalmazza, átéli. Az élete nagy változást venne, megszünnének a problémák, kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak lennénk és mindenkit szeretnénk feltétel nélkül. Kapcsolódni egy magasabb tudatszinthez, az ego nélküliség állapotába kerülni, valami csodás érzés, nem függeni senkitől és semmitől, csak önmagunk lennénk és léteznénk. Az egységhez tartoznánk és ugyanakkor mindenkihez. :0:

Szeretettel:
Bernikiss

UI.: Az ezoterikus könyvek, folyóiratok topicba fel lett téve Mantak Chia - A multiorgazmusos pár című könyve.
 
O

oliyboty

Vendég
Olí, fizikailag nem tudom megmondani, ahogy írtam, rájöttem a mentális mozgatási lehetőségre. Kímélem az izmaim :D de ugyanúgy érzem, mikor merre halad.
De van a Brain Sync-nek Kundalini anyaga, az segíthet.
Volt aki azt mondta, intenzív volt és fájdalmas, nálam csak jó meleg keringés. El is aludtam :)

Eva, melyikről beszélünk? A "tiszta" szexben többször átéli a férfi, azt mondja, hogy agyi orgazmus és mindegyik erősebb mint a normál. Előtte ilyennel még nem találkoztam, de hát mindig van új a nap alatt.

Szia!

A Brain Sync Kundalínis agyhullám stimis hanganyag sajnos nem segít, semmit nem érzek alatta és álmos vagyok tőle, pedig nem deep sleep :D Ha valakinek lenne FLAC formátumú Kundalínis anyaga, akkor lehet segítene kicsit, vagy éreznék valami enyhébb hatást. :D No mindegy... Úgy érzem, hogy ebből Kundalíni Jóga tanfolyam lesz :p , ott remélem jól megtanulom a tűz és kobra légzést, aztán majd írom ide be a technikáját. :cool:

Habár sokan mondják, hogy idő előtt nem szabad felébreszteni, mert ha rosszul indul el a kundalíni akkor elég a fizikai tested (na ez az amit nem hiszek el, plusz, hogy ilyen olyan veszélyei vannak)...
:D:D:D
 
O

oliyboty

Vendég
...végre egy rendes spirituális téma..:)...nemcsak mindig a szellemek, meg az asztrál utazók...testen kívül lévők(vagy az ugyanaz??-mindegy )...

...hajrá lányok..mostmár csak az univerzális G-pontot köll megkeresni....:)

...de tényleg ez végre Érdekel...

Shanti eltűnt a topicból...:p Pedig olvasnánk tőled hozzászólásokat, érdekesek az írásaid és szeretem őket olvasnikiss

Ami az univerzális G- pontot illeti, erről is sok spirituális jellegű könyv ír, de én leginkább Mantak Chia - A gyógyító szerelem című könyvében találkoztam ezzel, férfiaknál is leírja, hogy hol található és mit kell csinálni. :p
 
O

oliyboty

Vendég
Szerintem is valahol itt kell keresni a megoldást. \\m/

Egy-két beszólásból valami olyasmi sejlik, mintha partnerre nem is lenne szükség a "kozmikus orgazmushoz". Ezesetben viszont, úgy gondolom, inkább kozmikus önkielégítésről van szó. :4:

Jaj már...:D Lehet párban is, a merészebbeknek csoportosan is és egyedül is végezni...;):p
 

circo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Haladásunkat segítve bemásolom SPORT rovatból

Shakta Kaur Khalsa - Kundalini Jóga című könyv

Letoltes
-nek lehetőségét.
A könyveb megtalálható a tűzlégzés technikája.
Szerintem a leglényegesebb a csakrák kinyitása és nyitott csakrával való kapcsolódás.
Ezzel a légzéssel - először óvatosan szédülés miatt - ki tudunk nyilni azaz befogadóvá válunk.
circo
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Shanti eltűnt a topicból...:p Pedig olvasnánk tőled hozzászólásokat, érdekesek az írásaid és szeretem őket olvasnikiss

Ami az univerzális G- pontot illeti, erről is sok spirituális jellegű könyv ír, de én leginkább Mantak Chia - A gyógyító szerelem című könyvében találkoztam ezzel, férfiaknál is leírja, hogy hol található és mit kell csinálni. :p

Halihó G- pont kutatók!!:rolleyes:

Nem tűntem el csak van némi világi :D dógom... néha azért leszek..:D

Azt azért figyelem, hogy ráakadtok-e eme csodás területre.:rolleyes:..ha megvan feltétlenül csatlakozom a tapasztaláshoz.;)

Oli..drága....Mantak Chia(ki az?) nélkül is tudom, hogy mit kell csinálni egy férfinak..és hol található.. a GÉM.:)..
.....hát lassan úgy érzem könyvet kell írjak...:)

üdv:

Pusz:ashanti
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Haladásunkat segítve bemásolom SPORT rovatból

-nek lehetőségét.
A könyveb megtalálható a tűzlégzés technikája.
Szerintem a leglényegesebb a csakrák kinyitása és nyitott csakrával való kapcsolódás.
Ezzel a légzéssel - először óvatosan szédülés miatt - ki tudunk nyilni azaz befogadóvá válunk.
circo

mondjuk ezt nem értem...hogy jön ez ide...talán azért tartozik ide, mert minden mindennel összefügg..:)
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is valahol itt kell keresni a megoldást. \\m/

Egy-két beszólásból valami olyasmi sejlik, mintha partnerre nem is lenne szükség a "kozmikus orgazmushoz". Ezesetben viszont, úgy gondolom, inkább kozmikus önkielégítésről van szó. :4:

....utakról beszélsz...:)....mert az Élményről nem lehet..
Végül is minden kozmikus orgazmust partnerrel vagy partner nélkül Te Élsz meg...de, milyen az a kozmosznak??:)

de jó..:):):)
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Haladásunkat segítve bemásolom SPORT rovatból

-nek lehetőségét.
A könyveb megtalálható a tűzlégzés technikája.
Szerintem a leglényegesebb a csakrák kinyitása és nyitott csakrával való kapcsolódás.
Ezzel a légzéssel - először óvatosan szédülés miatt - ki tudunk nyilni azaz befogadóvá válunk.
circo
Szia!
Már 2-szer töltöttem le (1x töröltem,mert hátha elvétettem) a kundalini jógát,de nem nyitja meg,mert sérült a fájl.
Ilyenkor mi a teendő?
 
Oldal tetejére