Milyen nevet adnál/adtál a gyerekednek?

vulpes

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kisfiam Hunor, de tetszett a Levente, Kende név is, a lányunk májusban fog megszületni, neki Anka lesz a neve, de szóba jött a Hanga, Amira, Petra is.
 

hsedit

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én gyerekeim Veronika és Csaba. Most unokát tervez(nek)ünk és a fiatalok a Franciskára szavaznak.
Nekem még tetszik az Ágnes, Sára, Edit, Anikó, Bálint, András.
 

csorsi

Állandó Tag
Állandó Tag
hallottam egy szep regi magyar fiu nevet, nekem nagyon tetszett: Keve. A regi magyar lanynevek kozul pedig a Benigna a kedvencem.
 

Pilcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Férjem Fodor, szóba jött a Menta, ami nagyon tetszene is. :) Aztán meg már jöttek az "ötletek" : Csipke, Tódor stb :)
Azért remélem, ha oda kerül a sor, nem fogunk nagyon kitolni a gyerekünkkel :)
 

Kalapom

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha valaha lesz gyermekem a fiamat Istvánnak, lányomat Ilonának hívnám. Itt jön be a feleség tényező (ha lesz vha) és borul a terv.
:-D
 

Szulmi

Állandó Tag
Állandó Tag
Pici lánykámat (7hónapos) Szilvia Borókának hívják. De míg a kórházban voltam ezeket a neveket hallottam: Miléna, Léna, Hanna, Nikoletta, Karolin. (Ezek lány nevek.) Egy ismerősöm kisfiait Artúrnak, ill. Károlynak, és Kristófnak hívják.
 

LandroHun

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk Csenge és Marcell a gyermekek neve.
Fiamnál én Bendegúzt szerettem volna, de mindenkinek az Indul a bakterházas gézengúz ugrott be, úgyhogy az ötlet is ugrott
 

krissz79

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok olyan név van ami tetszik de én nem adnám a gyerekemnek,én inkább a régebbi nevekhez ragaszkodom,a mai modern nevek nem a szívem csücske, de ha valakinek az tetszik nem szólom le vagy ilyesmi.
 

Nehézati

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi mindkét névválasztásnál figyelmen kívül hagytunk egy fontos momentumot:a naptárban milyen napra esik. Így egyikük január 1-én, másikuk karácsony előtti napon ünnepli a névnapját. Ezt előtte nem néztük meg, így nagyon összetorlódik az ünneplés sajnos.
 
Oldal tetejére