Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
Piroska látta ez csak egy szerencsétlen fazon csupán, aki nyilván magányosan tengeti mindennapjait, így kicsit felengedett a farkasemberrel szemben. –Értem, hát sajnálom ami veled történt, amúgy Piroskának kereszteltek az ősök, nyújtotta kezét engesztelően a farkas szőrös mancsába, ráadásul imádom a vörös ruhákat is szal. beletrafáltak.- mosolygott. Öreganyám itt lakik egy köpésre az erdő másik végében, mert öregapám egy fakitermelő üzem művezetője volt. –Na ja. –nyugtázta a farkas ott van nem messze a fatelep, és a gatter üzem, így közel volt a cég . –Hát ja,kábé hagyta rá Piroska.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
-Ideje tépnem, örülök hogy koccoltunk. –köszönt el a farkasember. _Nna csőváz! – húzok én is oltotta el a csikket Piroska. A csaj megindult egyenesen tovább az erdő másik vége felé. A farkas követte a tekintetével, nem rossz bőr a csaj. –mosolygott vicsorogva. És már össze is állt a fejében a terv, tudta ki az öregasszony hisz harminc éve már hogy itt él az erdőben hogy ne lássa társadalom a torz testét. Az anyja egy szántóföld mögött húzódó konténerbarakkban nevelte fel a torzszülött gyereket.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
A farkas azon tüstént megiramodott hogy mielőbb az öregasszonyhoz érjen. Pár perc leforgása alatt odaért egy bokor mögül leste a faházat, látta hogy enyhén szólva gyér a forgalom a környéken. –Ideje körülnézni odabent .-gondolta, és már kopogtatott is a vastag faajtón. –Kisvártatva csoszogást hallott majd egy reszelős hangot: -Ki az? Farkas ahogy csak tudta elváltoztatott hangon megszólalt: - a villamosművektől vagyok asszonyom a villanyórát kellene ellenőriznem, de egy aláírás is szükséges.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
. –Mmm, egy pillanat fiatalember előkeresem a szemüvegemet. A farkasember érezte elönti az adrenalin , talán még jobban mint amikor csak egy zsákmány nyakát törte el. Amint kinyílott az ajtó, a farkas azonnal belökte az ajtót, - Meglepetés! –kiáltott fel röhögve. Az idős asszony az alfelére huppant az ijedtségtől és a lökés erejétől. –Nem mozdul, csöndbe marad – szólt a farkas vendéget várunk, és illően kell fogadnunk , remélen kend is egyetért velem.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
. A farkas a fiókokban kutakodott, - Nézze csak mit találtunk magának öreganyám. –húzott elő egy ragasztószalagtekercset. azzal tüstént beragasztotta az idős asszony száját, és hátrakötözte a kezét a széken, aki tágrameredten nézett rá.- Úgy gondolom a pincében jó helye lesz magának öreganyám, úgyis nagy a hőség odakint- vicsorogta a farkas miközben cipelte le a megkötözött asszonyt. –Ideje felkészülni , mindjárt itt a kiscsaj.-és bezárta a pinceajtót.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
Piroska meglátta a házat, -na max egy félórát leszek aztán felszívódok, nem mintha nem kedvelném de tény nem vagyunk az az összejárós família. Zörgetett –Helló nagyi, megjött a régnemlátott unokád. Semmi hang, -Fura gondolta, egy perc múlva , hisz általában itt a nappaliban szokott újságot olvasgatni vagy hímezni. –Remek, az ajtó nyitva. –lépett beljebb. –Nagyi, nézd ki van itt, hoztam bort, meg kalácsot is, anyuval együtt cuccoltuk be neked.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
. Egy halk nyöszörgés hallatszott, a szobából, - na ez jó, remélem nincs valami baja az öreglánnyak. Belépett, és meglátta az ágyat, aztán azt hogy a nagyanyja bent fekszik, de csak egy dunyhát látott egy nagy orrot, egy SZTK szemüveget, és egy fekete fejkendőt. –Helló nagyi, nézd eljöttelek meglátogatni jól vagy?-lépett az ágyhoz Piroska és nem tudta megmondani miért de kissé furán érezte magát, ezt a szitut, -ahogy mondani szokás, Zavart érzek az Erőben.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
–Ó de örülök hogy eljöttél meglátogatni a vén nagyanyádat, kisunokám. –hallotta a dunyha alól Piroska. Kész nagylány vagy már folytatta a rekedtes hang kissép sípolva. És hogy megbögyösödtél te lány! tette hozzá. Piroska csak nézett ki a fejéből.-De fura dumája van manapság az öreglánynak, miközbe próbált a nagyanyja szemébe nézni, de az túl nagynak tűnt. Hiába ezek az erős szódásüveg szemüvegek.-vélte.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
–Szal a bor meg a kalács. –emelte Piroska az ellátmányt az SZTK szemüveg fölé. –Oké köszönöm kisunokám, mindjáárt fölkelek, kicsit ledőltem mert baj van a vérnyomásommal, szédülök mostanába. Tedd csak oda le az ágyvégén a ládára. –És nagyanyám mitől ilyen nagyok a szemeid mostanában? –Hát mert erősebb szemüveget írt fel az orvos hogy jobban láthassalak. –És nagyanyám mitől olyan nagyok a füleid? –Hát tudod kisunokám ahogy az ember orra úgy a füle is nől folyamatosan. –Hát a szád meg mitől lett ekkora? –Mert új fogsort csináltattam kisunokám, és kicsit elnagyolták a méretet kisunokám. –Különben is túl sok a duma, ugrott ki hirtelen az ágyból a farkasember.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
. –Nem erre számítottál mi, kisanyám?-röhögött fel durván a farkasember, amikor megláttalak ott az erdőben tudtam hogy egy ilyen friss finom pipihúst mint te nem szalaszthatok el.-kapott Piroska felé a mancsával. –Itt az idő hogy közelről megismerkedjünk egymással, igencsak közelről. –Húzz a vérbe, te őrült, te állat ne próbálj hozzámnyúlni… De hiába, a ragsztószalag elnémította Piroskát.-Még az kéne hogy idecsalogasd a vadászokat picikém, nyalta meg a száját a farkasember. Ne aggódj nem sokára eljátszadozunk egymással meglátod, de előbb illik megkínálni a vendéget valamivel, nemdebár nézett Piroskára zihálva a farkas. Az adrenalin keményen dolgozott benne, ez aztán a ficánkolós zsákmány.-gondolta elégedetten
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
. –s nekiállt kipakolni a hűtőszekrény tartalmát. Ne aggódj nagyanyád lent pihenget a pincében, ő öreg és rágós, kihagyom az étlapról, veled viszont eljátszadozok. És vigyorogva lenyelt egy jó tányérra való tepsis fasírtot. A háztól nem messze huszonöt körüli fickó haladt előre a vállán sörétes puskával, az erdészetben dolgozott, így gyakran vitte erre az útja ki a fatelepen túlra.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
Látta maga előtt közeledni a faházat. –Na ja az az öregasszony, fura hogy még egy kutyát se tart igaz közel a falu meg minden de ez itt egy erdő, nem az Andrássy út. Basszus épp egy haver említette a borozó előtt nem e érdekelne kutyakölyök. Mondtam is neki ember két németjuhász kanom, van, semmilyen szinten nem aktuális. Na de hátha ezt az asszony érdekelné úgyis látásból ismerjük egymást, morfondírozott magában mire a ház mögé ért.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
-Csak óvatosan!- mondogatta magának. Ha netán alszik a mami, akkor a téma hanyagolva, szokta mondani hogy olvasás után sziesztázik vagy mi. Nézzünk csak be az ablakon, és kiderül mi az ábra. Óvatosan odalopakodott a közelebbbi ablak mellé, és benézett. Amit látott attól majdnem hanyatt b…..ta magát. Ahogy később mesélte. Egy azstal egyik végén egy fiatal lány megkötözve, és egy debella méretű szőrös teremtmény. Majdnem elkáromkodta magát.
 

mafiose

Állandó Tag
Állandó Tag
De hát ő vadász, volt és a vállán pedig befigyelt sörétes puska. Tulajdonképpen ahogy benézett és mindezt elgondolta és lekapta a puskát kábé 3 másodperc volt, a lény már észre vette készült felugrani, már felállt a székről, mikor a vadász megküldte ólommal, berobbant az üveg, és telibe kapta a farkast, aki hátratántorodott, és az örök vadászmezőkön találta magát. És itt a mese vége, kedves gyerekek,a happy endet meg ilyesmit meg mindenki képzelje el magának.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére