Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

dori3

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ma egy Johanna Lindsey könyvet olvastam, a címe Aranyfényű szemek. Hát, őszintén szólva szerintem ez az írónő gyengébb regényei közül való.
A történet egyébként klasszikus romantikus regény, a XIX. század végén játszódik. Egy szeretet nélküli családban felnőtt fiatalember és a szerető családban felnőtt lány szerelméről szó. Sajnos a karakterek kidolgozatlanok, szóval ha valaki az írónővel most ismerkedik, akkor a Malory családregényt válassza, mert az zseniális!

A másik könyv, amit viszont ajánlanék a romantikus könyvek kedvelőinek, Susan E Phillips: Angyali csók. Tudom, hogy ezek a könyvek nem éppen a bonyolultságukról híresek, de ebben a könyvben nagyon tetszettek a karakterek.

Szép napot!
 

zolank

Állandó Tag
Állandó Tag
Grecsó Krisztián: Isten hozott című könyvét volt szerencsém olvasni. Csodálatos könyv, amely bemutatja a teljes valóságában a falut, és az ott élő embereket, humoros és izgalmas könyv, ha van lehetőségetek olvassátok el.
 

nyihel

Állandó Tag
Állandó Tag
Én Claire Kenneth könyveiért vagyok oda! Nagyon jól ír. Egy éjszaka Kairóban, és ennek a folytatása, a Randevú Rómában. Szeretettel ajánlom:)
 

Drucocu

Állandó Tag
Állandó Tag
Én Wass Alberttől olvastam el a Funtineli boszorkány mindhárom részét. Nagyon szép tajleírásai vannak... és bölcs következtetései, mondásai;)
 

Tiberius76

Állandó Tag
Állandó Tag
Dr House és a filozófia durva volt főleg az hogy szint mindegyik tanulmány felhozta ugyanazt a szituásiót a maga nézetének igazolására de különben tudom ajánlani annak aki szereti a sorozatot hogy mélyebben megtudja érteni
 

ishamel

Új tag
Robert Jordan Idő Kereke sorozatát olvastam végig nekem nagyon bejött nagyon igazán kiadhatnák már az új részeket kíváncsi vagyok mi lesz a vége
 
Anita Nair: Hölgykupé

6 inidiai nőről szól, akik a vonaton ülve elmesélik életük történetet...az első 100 oldal érdekes, a másik 100 sajnos már unalmas és csak uazt ismétlődik...
Most Fejős Éva Hotel Bali c. könyvét olvasom...
 

Mioma

Állandó Tag
Állandó Tag
Jelenleg amit olvasok: Ruth Reichl - Egy álruhás étteremkritikus titkos élete

A New York Times-nál dolgozó hölgy, hogy valóságszagúbb kritikákat készíthessen a kiszemelt éttermekről, álruhát öltve látogat el oda, így tesztelve, a ismeretlenként tér be, vajon milyen a kiszolgálást és az étel. érdekes a kontraszt, amikor azt is leírja, hogyan ugrálják körbe, amikor valós személyazonosságával lépi át a küszöböt :)
 

édu@

Új tag
Pittacus Lore: A negyedik (I am number four)
Ez mostanság elég felkapott könyv lett a filmnek köszönhetően, és nem is lepődök meg rajta. Végre valami nem-vámpíros-fantasy újdonság a tinik körében. Mindenkinek ajánlom. Nekem tetszett :)
 

Sandris

Állandó Tag
Állandó Tag
J. K. Rowling: Harry Potter 4. (A tűz serlege)
Egyszerűen fantasztikus, minél többször olvasom, annál jobb, újabb dolgokat fedezek fel. Ajánlani tudom mindenkinek :))
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére