Rejtélyek, furcsaságok, talányok

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag

Bihar

Kitiltott (BANned)
EZ A CSILLAGÖZÖN ÁTAL FELTETT Klaus -VIDEO EGÉSZEN CSODÁLATOS. NEM IS LEHET RÁ RÉSZLETESEN REAGÁLNI, MERT AHHOZ HOSSZÚ.
MINDENESETRE A NYUGATI KUTATÓK TÖBBSÉGE NEM ISMERI A ROVÁSÍRÁST, EZ ITT IS LÁTHATÓ A TÜRKMÉN, A HÚSVÉT SZIG. STB LELETEKNÉL. Azonnal rájöttek volna különben miről van szó.
De a rovások a képírásból alakultak ki, ezt is ismerni kellene, tehát a képírás régebbi. A sisak-antenna dolog előfordul a suméreknél is, van egy kis szobor erről némely kuatató (Badiny, Marton Veronika) könyveiben is. Ők bizony földönkívűli, ideiglenesen itt tartózkodók..akikről készültek. A Churchward kutatás a Muról eléggé ismert. Volt Mu, bár mások Ataisznak nevezik ezt a nagy csendes óceáni szigetet.
A koponya deformáció ismert volt Egyiptomban már a kőkorban is. A Mu elsüllyedése idején "széttelepültek" a rajta élő népek, akik ettől nagy táv.-ra eljutottak, akár Bolíviába, Ecuadorba is.
Japán mozog, ősidőkben is mozgott, süllyedt ez a magyarázata a kb 25 mélyen lévőtelepülésrészletnek.
Nyugat Afrika: itt két dolog látható egy néger kultúra szobrai és egy másiké. A suméroknak -furcsa tudom- gyarmataik voltak erre..
A furcsa anyagú kis golyó pedig (acél, nikkel bevonattal)... hát a delhiben lévő oszlopokkal mi a helyzet? Hosszú téma lenne, lényege, hogy a kalandozó ordosziak már Biharban , az Indusnál hagytak koracél szobrokat ie. 2800 körűl. Na és Atilla acélkoporsója miből lehet? Vagy elrozsdásodott?
Számtalan kérdés van még...egyet biztosan mondhatok: aki figyelmesen elolvassa -átküzdi- az Arvisurát sokmindent megérthet Klaus mondandójából. De nem adják ingyen a "megvilágosodást".
Földönkívűliek is megjelentek számos leletnél...az ő készítményeikről is szó van..hozhattak ilyeneket.
De mindenki azt hisz amit akar...míg nem tájékozódik megfelelően.
 

SpiritFox

Állandó Tag
Állandó Tag
Én csak azt nem vágom, hogy a végén az egyik koponyán ugye volt még bőr meg haj maradvány. Miért nem adtak arról bővebb infót...mi volt a DNS vizsgálat eredménye, mert tuti hogy volt.:confused:
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A Klaus videót -szerintem- helyszínek szerint érdemes szétbontani. Ezután lehet egy kicsit elemezni, amelyiket így lehet. Jelenleg egy kevert dolog az egész, azonban így is nagyszerűek a képek, magyarázatok.
Pécsen élt valaha egy Várkonyi nevű ember, ő pl már 70-80 éve azon meditált, hogy a világon található piramisok között miért van hasonlóság? Az első pirammisok még lépcsősek volttak, ilyen pl a Dzsószeré Egyiptomban és a majáké szinte mind lépcsős. Ugyancsak lépcsős a sok Közép- és délamerikai is. Ez azért létezhet, mert apiramisépítési technika is fejlődött..
A megmagyarázhatatlan "idekerűlésű" kőanyagú finom szerszámok és más eszközök pedig valóban nem földi eredetűek lehetnek. A "genetikai lemez" sem lehet földi alkotás, ha valódi...
Alapvető probléma, hogy a nyugati kutatók nem ismerik fel a rovásokat és bizonyos képírásjeleket. Ez a keleti síroknál is így van. Azthiszik, valamiféle díszítések ezek..de azért biztató jel, hogy az egyiptomi és sumér írásokat ismerik...persze nem tudják melyik melyikből fejlődött ki és furcsállnák, ha megtudnák, hogy a képírás és a rovások között szoros összefüggés van. -, A fémmegmunkálás idejét (pl vaskorszakot) hibásan határozták meg, ez jóval korábbi. Mintahogy a túz alkalmazása is több mint 10 000 éves jóval.
Túl a SpiritFox jó kérdésén , még sok másik is van. Pl a Mu helyét, az Atlantisz helyét meghatározták már? Miért titkolják. A Klaus térkép szerintem az Atlantiszt jó helyre "teszi". A Mu helyét is meglehet találni a tengerfenék domborzata ezt biztosan lehetővé teszi, de űrfelvételek alapján is látszik ez! A homály esetleg szándékos is lehet.
Persze azt sem tudjuk, hogy pl az amerikai (észak, közép és dél is...) indiánok területeit, továbbá ezeknek a népeknek az ismérveit, alkotásait, multját stb összefoglalták-e már, vagy inkább Afganisztánban érdemes kóborolni? Mert elemi részekből áll jelenleg az előbbiek megismerése úgytűnik. De összerakva nincs.
Egy biztos: az Atlantisz lassan süllyedt el, volt idő menekülésre, a Mu pedig gyorsan süllyedt és innen kapkodva szétspricceltek az emberek, törzsek...Mikronéziától Peruig, Ázsiáig, Mezopotámiáig... és még sok más helyre. Nagy téma ez..és feltételezi az igazságot: voltak hajóik!
Mitahogy nagy téma a magasabb anyagi és szellemi művetség elterjedése is, mert maguktól -azaz Darwini módon- ez nem működhetett..Egy időben még a vallás is alaposan megváltozott, áttértek sokan az egyistenhitre..de ne Jézusra gondoljunk, volt ilyesmi már évezredekkel előtte is (Anyahita).
 

Tomizsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Idegen faj lakóhelye lehetett?

Képeken a rejtélyes Q-telep

Az ősi Q-telep feltárása számos izgalmat rejt. Sokak szerint földönkívüli kapcsolatokat is felfedhet.

Átrepülni Guatamala, Mexikó és Belize alacsonyabban fekvő területei fölött annyit tesz, mint Közép-Amerika utolsó nagy vadonját látni. Annak ellenére, hogy az egyre intenzívebb fakitermelés és erdőirtás létében fenyegeti, ez a zöldellő erdő továbbra is a vadvilág mennyországa, illetve a világ egyik legfontosabb régészeti tája marad. 1300 évvel ezelőtt a maja civilizáció sűrűn lakott hátországa volt, magas piramisok és terjeszkedő paloták által uralt nagyszerű városokkal, melyek terein az istenkirályaiknak állítottak bonyolult mintákkal faragott emlékműveket.
Ezek a régóta elhagyatott városok ma már csak fagyökerek által összefűzött kőhalmok. A maja romok, még a legérdekesebbek is, többnyire megmaradnak a tudományos folyóiratok lapjain, de van közöttük néhány, mely bizonyos ismertségre, sőt, titokzatosságra tett szert. Az 1970-es években rablásból származó szobrok egész sorozata - mindegyik részletes képírásos felirattal - tűnt fel a műkincspiacon, szinte egy időben. Talán egy, még fölfedezetlen, de fontos városból származnak? Sokan gondolták így, és a Q-telep nevet adták neki a spanyol que?, vagyis melyik? szóból rövidítve.

Titokzatos leletek kerültek elő

A Q-telep pontos helyére vonatkozóan csak a feliratokban vannak utalások. Több kövön is megtalálható egy vésett jel, a királyi címer, mely a különböző királyságok saját istenkirályait azonosítja. A klasszikus korban - i. sz. 250-999 - a birodalom ötven ilyen királyságra oszlott, legtöbbjük nagyon korlátozott kiterjedésű városállam volt. Ez a bizonyos vésett embléma az egyik legismertebb volt, a kaan, a kígyó királyságát jelképezve. Ez rendkívül fontos, de ma még azonosítatlan királyság volt, és fővárosáról sincs semmi adat.
A húsz éven át tartó vita során, melyben a különböző elméletek váltakozó szerencsével küzdöttek egymással, mindig jelen voltak azok, akik szerint a calakmuli hatalmas romok a kígyófőváros romjai. A műemlékek nagy száma - legalább 117 - normális esetben egyszerűen eldönthetné ezt a kérdést.
Az itt található puha mészkő azonban nagyon szétmállott, és az évezredes trópusi esőzések erősen lecsiszolták a feliratokat. Csak a lekopott feliratoknak az elmúlt évek alatt történt alapos vizsgálata és az újonnan feltárt leletek hoznak biztos eredményt. 1996-ban egy NASA-műhold a maja erdőt fürkészve ősi utak után kutatva valamilyen maradványt észlelt Los Veremos, egy chicleros - gumivágók - által épített tóparti tábor közelében, Guatemalában.
A kezdeti expedíciók egy esetleges kenukikötőt találtak, míg egy közeli dombról egy törött, kőfeliratos emlék került elő. A Howard Egyetemhez tartozó Peabody Museum dolgozói, Ian Graham és David Stuart által vezetett nagyobb expedíció a következő évben feltérképezte ezeket a romokat, La Coronának - a korona - nevezve őket, és több hosszú feliratot is találtak.

A Q-telepnek is köze lehet az idegenekhez?

Ha megoldja is a Q-telep rejtélyének egy részét La Corona felfedezése, az őserdők továbbra is eltakarják a további részeket. A munka folytatásával és jókora szerencsével még fel lehet fedni a többit. A Q-telep utáni vadászat igazi őserdei kaland, azonban nem csupán az ismeretlen felfedezése miatt vonzza a kutatókat és a közvéleményt. Sokak szerint ugyanis a hely felfedezése újabb fontos eleme annak a kirakónak, mely látni engedi azokat az összefüggéseket, melyek a maják földönkívüli kapcsolataira vonatkozhatnak.
Sokan úgy tartják, a Q-telep felfedezése mindennek kulcseleme lehet, nem véletlen ugyanis, hogy az ősi civilizáció ilyen mértékben az őserdő mélyén hozta létre egyik legjelentősebb települését. A laikusok a telep kutatásától remélik a világvége titkainak megfejtését is, az ősi maja kalendárium szerint ugyanis az istenek 2012-ben térnek vissza, mellyel új korszak, egyesek szerint pedig egy globális kataklizma veszi kezdetét.
A földönkívüliekről szóló összeesküvés-elméletek hívei hisznek abban, hogy a maják istenei valójában egy idegen civilizáció követei voltak, akik nem csupán tudást adtak át az emberiségnek, de, mint ahogy több ősi város esetében is igazolódni látják, le is telepedtek közéjük. Épp ezért sürgetik sokan a telep feltárását, úgy vélik ugyanis, hogy annak titkai fontos információkat hordozhatnak a 2012. december 21-i, téli napforduló eseményeiről.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Ahogy Tomizsu is említi földönkívűliek alkották meg a maja szellemiséget, kultúrát. Ha valaki veszi a fáradtságot -jó nagyot- és elolvassa az Arvisurát, látni fogja: a hunfajú népek tudtak róluk. Márcsak istenkirályaik okán is (pl Gilgames, aki Arpachként született és Uruk királya volt, ő lenne az Árpádok ősapja).
Az elmélet a következő: a jégkort a hunfajú népek döntő része az Ataiszon élte át, ez egy nagy mediterrán sziget volt, a Csendes óceánban. Helye ma is meghatározható, legalább akkora mint Ausztrália. Helyén ma apró szigetek -pl Mikronézia, a Fidzsi stb- van és legészakibb pontján a Hawaii található. A sziget északi részén éltek a maják is. De más népek is éltek itt, pl Góg és Magóg hunjai stb...Mindez mesének tűnik, de csak annak aki nem mélyed el ebben..( az Ataiszt pl egy ismert kutató -Churchward- Munak gondolta és jól...bár gúnyolódok akkor is szépszámmal..). Mert mégis, honnan kerűltek elő a hunfajú népek? Atilla -a késői utód- is csakúgy nőtt a fán?
A hatalamas vulkanikus sziget 30 év alatt süllyedt el ie. 5038.-ban. Sokan elhajóztak róla hamarabb vagy a kataklizmakor...pl a sumérok két alkalommal is. A sziget uralkodója ugyanis -biztosan a földrengések, kitörések okán- több expedíciót küldött szét. Tudom ez is nehezen..Így pl a sumérok ie. 5700 körűl és ie. 5040 körűl telepedtek le a Zagrosz és Mezopotámia egyes részein. Ekkor még a szellemi vezetők képírással, képjelekkel írtak..mint a maják.
A Hun Törzsszövetség az első fejedelem -Agaba- idején (ie. 4040) tért át a rovásokra, ezeket Agaba a képírásból fabrikálta..
Szóval a maják sokmindent elhoztak ebből az őshazából, mármint a kataklizma maja túlélői---Ekkor pl a Bering még nem létezett.
A földönkívűliek pedig -mint a könyv írja- már tízezer évekkel a Tessék utánnaolvasni, ha..Az idegenek soktízezer évvel nagy sziget léte előtt megjelentek és ezért igencsak megugrott a tudásszintje a szigeten is a papoknak (inkább sámánokat, beavatottakat kell mondani). A sziget térképe a könyvben megtalálható, jórészt egyezik a műholdas képpel, ugyanis föntről a vízalatti körvonalak még láthatóak.
A földönkívűliek utoljára a havaruti nagyszala (Egyiptom, ie. 3970) idején látogattak ide...de ez már más történet.
Elnagyolva és nem igazán kifejtve, valami ilyesmi a történet, mely azt bizonyítja, hogy vannak olyan dolgok a világon, Horació, mintsem bölcs elmétek álmodni képes (Shakespeare után).
 

Tomizsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Bihar!
Van egy másik teória is a maják nagy tudásának indoklására. Olvastam Nemere István A fáraók titkai című könyvét. Abban az író Atlantiszra vezeti vissza mind az egyiptomiak mind a maják tudásának keletkezését. Amit itt írsz, hogy esetleg a hunok is atlantiszi ősökre vezethetők vissza, ezt még nem olvastam.
Atlantisszal kapcsolatban én úgy tudom, hogy még mindig keresik....
Szívesen olvasnék ezzel kapcsolatban bármit, ha tudsz ajánlani, megköszönöm.
Üdv.
Zsu
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Tomizsu...Mindent olvasnék, csak azt az "írót" nem, akire hívatkozol. Nem szeretnék róla bővebben...
Olyan könyvet, mely csak a majákról szól, nem ismerek pillanatnyilag. De először szerezd meg (antiokváriumban) Várkonyi Nándor Sziriát oszlopai c könyvét. Ennek állításai szerintem 80%-ban telitalálatok. A maják, inkák stb léte nem választható teljesen el, arra gondolj. Pl piramisaik kb azonosak..de az Egyiptomi elsőkkel dettó...(és jönnek a miértek)
Ha esetleg túlvagy Várkonyi könyvén, akkor pedig ezt jelezd a számomra, mert egy sokkal nehezebb könyv következne. Ez a Sziriát...csak bevezető. Félévet kellene ezekre szánni..vagy semmit. A miértek megfejtése, átgondolása nem ötperces ügy.
Általánosságban a maják, inkák és más indijók tudása csekély. Itt a sámánjaik, beavatottjaik tudása az, amellyel találkozni lehet..ez pedig az ősemlékezetükből származó tudás. Hozták magukkal, mielőtt Amerikába érkeztek -nagy kataklizma után- az őshazájukból. Ugynanis ki jön el önként otthonról, ha ez nem süllyed el?
A keleti népek őskori, ókori tudománya valahol -nem véletlenűl- egyezéseket mutat. Egyiptomtól a sumérokig és a majákig vannak közös pontok ebben. Ez közös őshazát is feltételez.
Még valami: ne keverd összeaz Atlantisz nem az Ataisz. Pontosan szemben voltak a golyóbisunkon ezek. Az Ataisz (Ata-isis...azaz Atyaisten) a Csendes óceánban volt és a nyugatiak MU-nak is mondják ezt a nagy szigetet. Hunfajú népek élték itt át a jégkort.
Ne kapkodj, kezd az elején.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Én csak azt nem vágom, hogy a végén az egyik koponyán ugye volt még bőr meg haj maradvány. Miért nem adtak arról bővebb infót...mi volt a DNS vizsgálat eredménye, mert tuti hogy volt.:confused:

Úgy emlékszem, mondták a filmben, hogy még:)mrgreen:) nem volt sem DNS, sem kormeghatározó vizsgálat. Egyenlőre vannak fontosabb és "sürgősebb" dolgok. Az ilyen, várhatóan kínos kimenetelű vizsgálatot nem finanszírozzuk...
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
A dropákról már elég sok helyen olvastam a talált kőkorongokkal kapcsolatban. Azt is, hogy kínai tudósok állítólag megfejtették a korong írásait, amelyen Földönkívüli űrutazók balesete van elmesélve.

Azok a lények alacsonyak. Most egy másik Földönkívüli "társaságról" van híradás. Róluk most olvasok először. Persze lehet, hogy azért, mert az angolt csak "webfordítói" szinten ismerem. /: Ez nem dicsekvés, csak egy állapot:rolleyes:.:/

Szóval ezek a lények állítólag hét /: 7 :/ méter magasak.

[HIDE]http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://english.pravda.ru/science/mysteries/24-06-2011/118302-giants_cemetery-0/&ei=qV4HTurbNor3sgaZuNGqDA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCoQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DCemetery%2Bof%2Bgiant%2Bcreatures%2Bfound%2Bin%2BCentral%2BAfrica%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dm9s%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26prmd%3Divns[/HIDE]










 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
A dropákról már elég sok helyen olvastam a talált kőkorongokkal kapcsolatban. Azt is, hogy kínai tudósok állítólag megfejtették a korong írásait, amelyen Földönkívüli űrutazók balesete van elmesélve.

Azok a lények alacsonyak. Most egy másik Földönkívüli "társaságról" van híradás. Róluk most olvasok először. Persze lehet, hogy azért, mert az angolt csak "webfordítói" szinten ismerem. /: Ez nem dicsekvés, csak egy állapot:rolleyes:.:/

Szóval ezek a lények állítólag hét /: 7 :/ méter magasak.

*** hidden content ***












tatti.jpg

Erre a nőre, akit Natalia Beketovának hívnak, egyszer ráordított a matektanára. Ijedtében elájult és amikor magához tért már 120 nyelven beszélt, köztük már rég kihalt nyelveken is(!)

Csillagözön! Mondd miért nem volt nekünk szerencsénk egy ilyen jó kis matek tanárhoz? :mrgreen:

[HIDE]http://paramoral.eu/news.php?default.0.0[/HIDE]
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
tatti.jpg

Erre a nőre, akit Natalia Beketovának hívnak, egyszer ráordított a matektanára. Ijedtében elájult és amikor magához tért már 120 nyelven beszélt, köztük már rég kihalt nyelveken is(!)

Csillagözön! Mondd miért nem volt nekünk szerencsénk egy ilyen jó kis matek tanárhoz? :mrgreen:

*** hidden content ***

Lehet, hogy akkor is úgy járnék, mint a két rendőr a Balatonnál :

- Egy külföldi megállítja őket, és egy idegen nyelven kérdez valamit
a két rendőrtől. Azok rázzák a fejüket, hogy nem értik. A hapsi még vagy öt nyelven megszólal, de a rendőrök csak nem értik, a fejüket ingatják. A külföldi odébb áll, mire mondja az egyik rendőr a másiknak:

- komám ! csak kellene egy idegen nyelvet tanulni !
- mire a másik: minek? látod, ez hat nyelven beszélt, még sem ment vele semmire !

Persze azért rám kiabálhatnának. De most jut eszembe : nem is egyszer kiabáltak rám.....






 

SpiritFox

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy emlékszem, mondták a filmben, hogy még:)mrgreen:) nem volt sem DNS, sem kormeghatározó vizsgálat. Egyenlőre vannak fontosabb és "sürgősebb" dolgok. Az ilyen, várhatóan kínos kimenetelű vizsgálatot nem finanszírozzuk...

Szerintem voltak már tesztek, pont egy ilyen leletnél ne lettek volna ugyan már, csak nem hozott meglepő eredményt, hogy bekerüljön a filmbe, így a néző döntheti el hogy ufónak vagy akárminek gondolhatja a koponyákat. Egyébként egy DNS teszt nem drága fél éve csináltatott bátyám 25ezerért családfa kutatáshoz, nem hiszem hogy ezt az összeget nem bírják ki :D
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A beavatottakkal kapcsolatban kellene már eligazodni...Mindíg csak beszélnek róluk és azután a semmi következik. Valószínűleg azért, mert kevesen voltak ezek a kiválasztottak és a nagyon régi időkben nem is volt média...Továbbá titkaikat nem hozták nyíllvánosságra.
Mindenesetre valószínű, hogy volt Beavatott Központjuk és ez -időnként- vándorolt is. Ezekívűl a származásuk is ismeretlen.
Egy időben a suméroknál éltek, Nippurban -kb 2 tucatnyian- majd onnan Karnakba költöztek, onnan pedig Távolkeletre, majd..szóval tovább.
Különös a dologban, hogy fokozataik is voltak, modjuk Jézus a legmagasabb, a 25-ős fokozatú lény volt..a fokozatokhoz bizonyos tudásszint is társult és jogosítványok. De mindez meseként hangzik, inkább hagyom..
Senki sem vitathatja pl azonban, hogy a suméroknál Susa az írópapok városa volt, vagy Pintor volt a szentvárosuk..de kinyomozható, hogy Ummában úzok éltek stb..Vagyis a sumérok korántsem voltak egy egységes törzsből valóak. Hosszú folyamat végén "tüntek el" azután, melynek több oka létezik. Csak egyik: ha egy folyóból valaki öntöz és nem ismeri az öntözővíz kémiáját, ezért korlátlanul locsolja a paradicsomkertjét, akkor ott szikesedés léphet fel, akár már 100 év mulva is..A suméroknak sok un templomgazdaságuk volt, ebben paradicsomot is termeltek és -az akkor nagyon értékes- almát is...na és innen az Ádám-Éva legenda, már Uruk létezése idején..
Ha ma lenne itt három sumér beavatott ember,akkor sokat megtudhatnánk az idegenekről. Magam csak egyet ismertem, közvetve, de már nem él, 27 éve.
A földönkívűliek kérdése erősen felmerűl náluk is. Még Badiny (vagy Marton Veronika, aki lehet, hogy "sumerológus"?) egyik-másik könyvében látható egy kis szobor képe. Szerencsére hosszas magyarázat nélkűl. Bizony ezen antenna is van a készülékféle mellett. Ez tény, a szobor létezik (ha a legutóbbi háborúban, Irakban, a bagdadi múzeum kirablása idején...). Vagyis ez a lény valakivel kapcsolatot tartott, méghozzá olyannal, akit ismer..Na és az Enuma Elis, a Teremtésmítosz elemzése?
Egyébként az ókori embernek nagyon rugalmasnak kellett lennie, mert pl Mezopotámiában még a folyómedrek is vándoroltak, mamár pl Babilonban (Al Hilla) az Eufrátesz jó messze van a romoktól. Vagyis azt is ismerni kellett: a folyó melyik partján érdemes építkezni..de kit tudhatott ilyesmiket?
Nimród bacsa sámán pedig csak dárdázta a sok oroszlánt..és a kicsiket elvitte Ninivébe, a kis állatkertjébe..Dani fiának.
A sumérok pateszijei voltak egyiptom tanítónénijei. Ki mondta el -a mai napig- hogy a nagy sumér városokban voltak szentélykörzete, mely egy nagy csonkagúla tetején épített templomokból, kegyhelyekből stb állt? Erről is mély a csend...Itt azonban szellemi munka is folyt. Egyiptomban is több földönkívűliekre utaló dolog létezik. A piramisok is azok pl, mert építési jellemzőik komolyabb matematikai tudást feltételeznek. A gúla csak egy látható végtermék. Ilyet az ókorban kevesek ismertek, nagyon kevesek. Persze ez a tudás nem jelenik meg naturálisan, csak a piramisokban, ha valaki elemzi a méreteiket stb..
Móricz János kutatásai is érdekesek, talán közelebb is visznek a témához (van honlapja)..Aki viszont kellően gúnyolódva elveti az előbbieket...szóval neki Darwin való..az evolúciójával, ugyanis a tudást a Földre az idegenek hozták, ősidőktől. Még a jégkorok túléléséhez is. Mert pl az ősidőkben még nem volt ismert a tűz sem. Mégis ittvagyunk, miért? Különben miért lettek volna istenkirályok, azaz, honnan vették ezt a fogamat? Ezek azután az "égbe mentek" ha meghaltak (pl Gilgames) . Vannak furcsa dolgok ..mintsem bölcselmétek álmodni képes..Azonban gúnyolódni egyszerűbb, mint ezeket kibontani a lehetséges mértékig, akár botladozva is..
 
Oldal tetejére