KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

AyameKAKK

Állandó Tag
Állandó Tag
ezeket a filmeket keresem:
Apád-anyád idejöjjön!
(The Parent Trap, 1961)

Sharon és Susan ikertestvérek, de szüleik válása miatt szétválasztva élnek egymástól és a másik kilétéről semmit sem tudnak. Azonban kamaszkorukban véletlenül találkoznak egy nyári táborban.Miután kiderítik a nagy titkot egymásról és szüleikről, azon gondolkoznak, hogy jó lenne összehozni újra a családot, kibékíteni a szülőket - ezért kieszelnek egy tervet.


Apád, anyád idejöjjön! 3.: Hawaii mézeshetek
(Parent Trap: Hawaiian Honeymoon, 1989)

Jeffrey és Susan házasodni készülnek. Az esküvő előtt kiderül, hogy Jeffrey örökölt egy szállodát Hawaii-n. Jeffrey három ikerlánya, Megan, Lisa és Jessie megkérik apjukat, hogy a mézeshetek előtt tegyék ki őket a szállodánál, hadd nyaraljanak ott. Amikor megérkeznek, kiderül, hogy az bizony lerobbant állapotban van, ezért Jeffrey és Susan elhatározzák, hogy ottmaradnak, és felújítják. Csatlakozik hozzájuk Susan ikertestvére, Sharon is. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Megan, a legnagyobb lány unatkozik, és Lisa megpróbálja őt összehozni Timmel, a jóképű sráccal. A dolog fordítva sül el, ő szeret bele Timbe Megan helyett. Mivel ikrek, ezért elvileg nincs probléma, de azért a hármasikrek igencsak megkeverik a dolgokat a film során. Egy másik srác, Jack, Lisába lesz szerelmes, de Megannal kénytelen randevúzni, anélkül, hogy tudna róla. A végső bonyoldalmakat pedig Susan ikertestvére, Sharon okozza, együtt Susannal. Megjelenik még egy idős hölgy is, aki a szállodát korábban karbantartotta, és bizony úgy érzi, neki is van némi beleszólása a dolgokba...

Apád, anyád idejöjjön: Iker siker
(Parent Trap II., 1986)

Az elvált Sharon Ferrist áthelyezik New Yorkba. Lánya, a 11 éves Nikki cseppet sincs elragadtatva a költözéstől, mert semmi kedve elválni barátaitól, főleg nem legkedvesebb barátnőjétől, Mary Grandtől. Nikki és Mary ugyanis szeretnék összeboronálni szüleiket, Sharont és a megözvegyült Bill Grandet. Úgy gondolják, ha akciójuk sikerrel jár, édes mindegy, hova költöznek, a fő az, hogy ők négyen együtt legyenek. A két kislány mindent elkövet, hogy dédelgetett tervük sikerüljön. Első lépésként balesetet színlelnek, és az csak természetes, hogy az aggódó szülők lélekszakadva a helyszínre rohannak, így szinte feltűnés nélkül megismerkednek egymással. A "véletlen" találkozás másnapján Sharonnak rózsákat küldenek - természetesen a mit sem sejtő Bill nevében. Így nem csoda, ha a férfi kissé furcsán, sőt némileg elutasítóan fogadja az asszony közeledését. Nikki azonban nem adja fel, és beszervezi anyja ikertestvérét is az akcióba, aki rááll arra, hogy "véletlenül" Bill útjába kerüljön. Ez a kaland már jobban sül el, Bill másnap meg is látogatja Sharont a munkahelyén. A furcsa lépés azonban felkelti Sharon gyanúját, és szinte biztosra veszi, hogy testvére a városban van. Feltevése beigazolódik, amikor kihallgatja lánya egyik telefonbeszélgetését. Mivel ő is a tettek embere, nem tétovázik, hanem akcióba lép...
 

zsuzso49

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Le szerettem volna tölteni a Miami helyszínelők nyolcadik évadját, de már nem elérhetőek a linkek.
Fel tudnátok nekem tenni? De lehet, akár az összes évad, mert szerintem azok sem élnek már....
Előre is köszönöm: Zsuzsa

Ugyanígy jártam a H2O Sellő mesékkel is. A harmadik évadot szerettem volna tölteni, de már nem él......:::::::((((
 

janed

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!!

Keresném a Totally Spies (Született Kémek) sorozat megfilmesített változatát, a Winx Club 1: Az elveszett királyság titka, Winx Club 2 Című filmeket

Segítséget szeretnék kérni a youtube-ről hogy lehet videókat tölteni?? Valaki már feltette ezt a programot de most nem találom.

Előre is köszönöm!!

Ja és a youtuberól én a *** hidden content ***segítségével szoktam videókat leszedni, nem biztos hogy ez a legjobb, de most én sem találom a többi linket.
Ha Firefox-ot használtok, akkor ez a legjobb:
[HIDE]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/easy-youtube-video-downl-10137/[/HIDE]
 

Miki962

Állandó Tag
Állandó Tag
Régi magyar filmek!
Keresem a következő régi magyar filmeket, ha valaki tud segíteni előre is nagyon szépen köszönöm!

Vica a vadevezős 1933
Bál a Savoyban 1934
Havi 200 fix 1936
A falu rossza 1937
Fehérvári huszárok 1938
Párbaj semmiért 1939
Az utolsó Vereckey 1940
Kölcsönkért férjek 1941
Estélyi ruha kötelező 1942
Szeptember végén 1942
Tilos a szerelem 1943
Gorodi fogoly 1944
A tanítónő 1945

Ha valaki feltenné bármelyiket, nagyon megköszönném!Clap
 

Miki962

Állandó Tag
Állandó Tag
1945 utáni magyar filmek
Keresem a következő 1945 utáni magyar filmeket, ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném!

Mesél a film 1946
Mezei próféta 1947
Egy asszony elindul 1948
Úri muri 1949
Felszabadult föld 1950
Kiskrajcár 1953
A császár parancsára 1956
Játék a szerelemmel 1957
Felfelé a lejtőn 1958
A megfelelő ember 1959
Mindenki ártatlan 1961
Egyiptomi történet 1962
A szélhámosnő 1963
A pénzcsináló 1964
Háry János 1965
Nem várok holnapig 1967

Előre is köszönöm
 

Manó11

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem a Vörös haj, tengerzöld szemek című sorozatot. Tobias Moretti volt a főszereplője. Előre is köszönöm.
 

livia7605

Állandó Tag
Állandó Tag
Christy

Sziasztok!
Keresek egy sorozatot, amit még gyerekként láttam. A Címe: Christy. Nagyon örülnék, ha valaki fel tudná tölteni. Itt egy kép róla:
christy1994.png

Sziasztok!
Továbbra sem tud senki semmit erről a sorozatról? Egyébként magyar szinkronnal szeretném, mert sajnos nem igen tudok angolul.
 

akropi

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok ! :)

már sok segítséget kaptam , és remélem most is fogok keresek egy 1991-es dán ifjúsági filmet :Bütyök és családja

http://www.port.hu/butyok_es_csaladja_krummerne/pls/fi/films.film_page?i_film_id=25361
tvrip , vhsrip mindegy , a lényeg szinkronos legyen és ékvezgető.

ha felraktátok , akkor pm-ben kérnék értesítést ,mert 90%-os látáscsökkent vagyok ,és neghezen találok meg itt dolgokat . nagyon szépen köszönöm, üdv akropi :)
 

Arabella72

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném a segítségeteket kérni. Régen láttam egy filmet, ami egy festőről szólt aki beleszeretett egy vörös hajú nőbe, aztán le is festette, egymásba szerette, de valami miatt elvált az útjuk a nő férjhez ment egy férfihoz és született egy lánya, akinek szintén gyönyörű vörös haja volt, a festő ismét rátalált egy gyönyörű vörös hajú nőre, erre a lányra és feleségül is vette. Aztán ez a lány vagy a gyermeke fejest ugrott egy hajóról a tengerbe és a vasmacskára ugrott, lebénult. Nem tudom mi volt a film címe. Tudtok -e segíteni ebben, igazából a filmben volt egy gyönyörű dal az érdekelne.
Köszönettel
 

Kathyc

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, keresem a Szerelem montreálban /angol néven:yesterday/ című filmet
1980-ban készűlt.sajnos nem találom a neten és torrenten sem.ha valaki felrakná
megköszönném./kérem irjon pm-et,vagy emailt kimoderálva. Nyíltan nem adunk meg e-mailt - kormányos
köszönöm szépen előre is
Sajnos tényleg sehol nem lehet megtalálni magyarul, nekem angolul is jó volna. Yesterday, The victory és This time forever címen is fut, a rendező Larry Kent.
Nagyon örülnék, ha valaki fel tudná tenni. Köszönöm.
 

misa1945

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello Mindenki!
Keresem a "Dennis, a komisz ismét pimasz" (1998) címü filmet. Csak a "Dennis, a komisz"-t (1993) találtam. Ha valakinek van, kérem tegye fel. Köszönöm
 

borbala50

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A Michael című filmet keresem, John Travolta angyali főszereplésével. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
 

szitom

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném a segítségeteket kérni. Régen láttam egy filmet, ami egy festőről szólt aki beleszeretett egy vörös hajú nőbe, aztán le is festette, egymásba szerette, de valami miatt elvált az útjuk a nő férjhez ment egy férfihoz és született egy lánya, akinek szintén gyönyörű vörös haja volt, a festő ismét rátalált egy gyönyörű vörös hajú nőre, erre a lányra és feleségül is vette. Aztán ez a lány vagy a gyermeke fejest ugrott egy hajóról a tengerbe és a vasmacskára ugrott, lebénult. Nem tudom mi volt a film címe. Tudtok -e segíteni ebben, igazából a filmben volt egy gyönyörű dal az érdekelne.
Köszönettel

Szerintem te Mistral's Daughter -Örökölt szerelem című TV- sorozat betétdalára gondolsz.
Itt találod, Nana Mouskuri számai között Only Love címen
http://canadahun.com/forum/showthread.php?p=1947894&highlight=nana#post1947894
Remélem segítettem
 

xenonalex

Új tag
Ha tudtok Táncos filmeket, rendkívül hálás lennék pár címért ! Előre is köszönöm ! ;)

Kitudnátok segítni a Cloverfield címü filmmel ?!? Előre is köszönöm a segítséget !!! ;)
 

xenonalex

Új tag
Nem tudjátok melyik lehet a sorozat/film ?

Valami írtó rég volt mintha talán az RTL Klub vetítette volna, de nem bíztos... sajna csupán annyi rémlik belőle, hogy vlmi gyerekekkel volt talán, s esetleg kém film/sorozat lehetett, mivel még annyira emlékszem, hogy az eresz alján, ahol normálisan az esőviz kellene lefoljon, ott kamera volt, és volt még egy fa hordó is azt hiszem, amiből hírtelen felbukkant egy peliszkóp szerü valami, ami úgye szintén kamera volt, s mindkettő mozgott (forgott), s ha igaz, a "főhadiszállás" az vlhol tán a ház alatt volt. Akinek rémlik vlmi, szóljon hozzá ! Végtelenül hálás lennék ! Előre is köszönöm !
 

delta12

Kitiltott (BANned)
Valami írtó rég volt mintha talán az RTL Klub vetítette volna, de nem bíztos... sajna csupán annyi rémlik belőle, hogy vlmi gyerekekkel volt talán, s esetleg kém film/sorozat lehetett, mivel még annyira emlékszem, hogy az eresz alján, ahol normálisan az esőviz kellene lefoljon, ott kamera volt, és volt még egy fa hordó is azt hiszem, amiből hírtelen felbukkant egy peliszkóp szerü valami, ami úgye szintén kamera volt, s mindkettő mozgott (forgott), s ha igaz, a "főhadiszállás" az vlhol tán a ház alatt volt. Akinek rémlik vlmi, szóljon hozzá ! Végtelenül hálás lennék ! Előre is köszönöm !

[HIDE]
http://www.magyarszinkron.hu/?module=news&action=show&nid=81805

http://en.wikipedia.org/wiki/Mission_Top_Secret[/HIDE]

Azt hiszem ez az amit én is keresek.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére