40 év feletti nõk...

GJodie

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Annyi féle ember van a világon, 100%, hogy van párod valahol, aki elfogad úgy ahogy vagy. gyerekestől, elváltan.
De nagyon fontos, hogy elhidd: valóban lehetséges!
Sok sikert!


Ezt az optimista kijelentést az szokta tenni, akinek szerencséje volt, és sikerült... aki egyedül éli le az életét, az hiába hiszi, hogy majd másképp lesz... az elmúló magányos évek csak megerősítik benne, hogy hiába vár.
 
T

TH6777

Vendég
Hát ezek a mondások jól kifejezik az általános gondolkodásmódot. Én azt mondom, hogy mindenki döntse el maga, hogy kivel ,mit szeretne tenni és ne azt nézze, hogy ez másoknak tettszik-e, vagy nem.


ha a gondolkodást emlitjük...azért egy 40- es nőnek már érett gondolkodása van...,álltalánositani nem mindig jó persze...,sztem összeségében és maradva a topik alap témájánál...az a véleményem...,hogy szociológiai értelemben 35 éves korig számít egy ember "fiatalnak"...és a NŐK IS!...., sőt amióta elhúzódik a felnőtté válás mai világunkban...,azóta ugye megjelent egy új életszakasz...,amely szerint a 30-35 éves korig tartó úgynevezett "kidult"-korszak...,az átmenet a gyermeki és a felnőtt szerepek között tapasztalható mindkét nemre vonatkoztatom..., valójában persze mindenki addig fiatal..., amíg annak is érzi magát...,és persze másként számít fiatalnak... egy 10 éves..., egy 20 éves és éppen egy 40 éves is...az szintén egyedi és egyéni minden embernél...,hogy és kicsit bővitve...,mindenki addig MAGÁNYOS...amig ő maga annak szeretne maradni!...mert azt az életformát választotta-választja...miértjeivel és időben...

azért csak azt mondom...,hogy egy 40 éves nőnek valószinüleg elvárásai vannak...ugy egy a 20-as éveiben járó "férfival" szemben...,mint általában a pasikkal szemben is koruktól független...,de azért azt szem előtt lkell tartani...és persze megbékélni vele...,hogy a szépség nem mindenben lehet mérvadó...hiszen maga a szépség múlandó...
 
T

TH6777

Vendég
(...)
sztem mi magunk emberek...lehetünk egyedül az életünk során akár végig...akár csak egy egy szakaszának életünknek..., de attól még nem leszünk magányosak..., és persze lehetünk emberek közt úgy is..., hogy ugyanakkor magányosak vagyunk....,azt gondolom akkor vagyunk igazán "magányosak"...,ha a többi embertársunk...szeretteink...barátaink...megvonják egyszer csak töllünk a szeretetüket...a figyelmüket...és ami nagyon fontos minden embernek...az elismerésüket...,no sztem itt kezdődik az igazi magány...és talán ilyenkor kell tudjon az ember szembe nézni önmagával...,hogy elkerülje a magányt...
 

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
Én idén töltöttem be a negyvenet, de nem érzem, hogy öreg lennék. Tele vagyok élettel és begyűjtöm a bókokat. Köztünk szólva, most is kapok annyit, mint húszon évesen, ha nem többet. Én úgy gondolom, hogy minden kort meg kell élnünk a jó és rossz dönteseinkkel együtt. Semmit nem szabad megbánni, csak elfogadni és kihozni mindenből a legjobbat.

Ezt én nem értem, ha ilyen ellenség a másik nem , akkor minek van rá szükségetek.

Magányos és egyedül mindenki lehet, függetlenül attól, hogy 40 éves,-alatti, vagy azon túl, ez nem években maghatározott számokhoz kötött! De még attól sem függ, hogy párja van/nics valakinek.
Az életünk során kell a sajátunkat megtölteni minden félével és akkor soha nem leszünk magányosak, de még egyedül sem.

És akkor amikor azt írom mindenfélével akkor nem az áskálódás, a gyülölködés, a mások úszitására és minden más negatívumot értem alatta. Bár ahhoz, hogy tudjuk mi a jó arosszat kell ellenne állítani.

Ellenség képet építeni másokról, lehet, de sehová nem vezet.

De az az ember aki negatívumokat hordozz magában, az egyedül marad. Az emberek jobbik s egyben a tulnyomó része szeretnijól akar, jókat! Csak a jó tud sikeresen akadályokat átugrani és nem megkerülni....

De ez már megint másik történet.

Szokola!
Igazad van! Lubickolj mindig a bókok fényébe, és mindig igyekezz Te is és Mindenki a fejét felemelni, mert a fény és a vele való ragyogás a napocskától van......

És ez már megint másik történet lenne.

lehet ezt is offnak minősíteni, a terjedelme is okolo:D
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Ezt az optimista kijelentést az szokta tenni, akinek szerencséje volt, és sikerült... aki egyedül éli le az életét, az hiába hiszi, hogy majd másképp lesz... az elmúló magányos évek csak megerősítik benne, hogy hiába vár.

...mert csak VÁR. kell oda egy kis meló iss!!
nem hull az ölünkbe mindig minden(ki), meg lehet a hulladék :)confused: hullatmány :confused:) nem is a megfelelő.
tehát kajtatni kell, böngészni, nem tétlenül várni.
esetleg mantrázni, ami maga egy pozitív gondolkodást eredményez.
(tán nem haggyjuk magunkat negyvenötvenhatvan után :rolleyes::p)
 

triglav

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép nők csak 40-en felül vannak. Helyesebben: Akkor derül ki, hogy melyik nő szép. Nem véletlenül mondták az öregek, hogy nézzük meg jól kedvesünk édesanyját, mielőtt elszánnánk magunkat a házasságra.
 
T

TH6777

Vendég
Szép nők csak 40-en felül vannak.

A női szépség... nem korhoz kötött állapot...
maga a női szépség nem múlik...., csak kevésbé hamvas a korral..., csak érettebbé válik a tudással...., igy azt gondolom...nem is csoda..., ha minden férfi meg akarja fejteni;)
 

solmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Évszázadokon át azt tartották, hogy a legszebb férfi kor, harmincas években jön el a "Krisztusi kor"
Az elmúlt évszázad vívmányainak köszönhetően ez kitolódott.
HÖLGYEIM NEGYVENESEK, ÖNÖK A LEGSZEBBEK.
 

judka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves fórumozók!
43 éves vagyok és nő.. olvasom a bejegyzéseket.. igen sokféle. Először reagálnék a jó nő megjegyzésre.. 30 felett mindenki felelős az arcáért és a testéért, és jó nő az, aki jól érzi magát magában ( a testében) és szereti magát, elfogadóan. a kisugárzás ugyanis ettől van, azok a buta hiedelmek, hogy a 40 es nőknek nehéz, nem igaz. Felnőttek a gyerekeink, ha volt bennünk tehetség és akarat, egzisztenciálisan is jó a helyzet, ha jól éljük meg a mindennapjainkat, mi már önfedetten tudunk mosolyogni, túl vagyunk a melléfogásokon a konyhában, tehát " férfigyomorra" is mehetünk, és az ágyban is láttunk már mindent de még nem felejtettünk semmit. Kedves fórumtársam, aki nem hisz a jövőben: ismerkedni ennyi idősen lehet igazán: a szüleink már nem tudnak a dolgainkról, a gyerekeink pedig a kor szellemében élnek és drukkolnak... Nőnek lenni 43 évesen nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Évszázadokon át azt tartották, hogy a legszebb férfi kor, harmincas években jön el a "Krisztusi kor"
Az elmúlt évszázad vívmányainak köszönhetően ez kitolódott.
HÖLGYEIM NEGYVENESEK, ÖNÖK A LEGSZEBBEK.

mibevagyunk??? :confused::confused::confused::confused::confused:
a legszebb férfikorban??? tejószagúszentszilvamag :``:
 

Buksi22

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv kedves fórumozók! Új tag vagyok még és ahhoz, hogy bármit is csinálni tudjak össze kell gyűjtenem 20 hozzászólást. Mivel én is ebbe a korosztályba tartozom, úgy gondoltam, hogy itt talán könnyebben összejön....
 
Oldal tetejére