Mindennapi Bosszúságaink !!!

evegreat

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden reggel korábban indul a buszom... Ahogy hidegebbre fordult az idő, még korábban. Lassan tényleg fél órával hamarabb kell ébrednem, hogy elérjem. :S
 

Mehmetkarcsika

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Az még hagyján, hogy közlekedni, de még parkolni sem tudnak. Simán beállnak a kapubejáróba, járdára, fűre... Mindegy, csak közel legyen. Egy kisvárosban lakom, ahol (főleg hétvégén) nincsen karhatalmi tiltás az ilyesmire. A busz elakad, a babakocsit toló az úttestre kényszerül.... Az áruházak környékén a kamionos nem tud beállni az árúval, elállják a mozgáskorlátozott parkolót.
 

livvi

Állandó Tag
Állandó Tag
Elindulni napsütésben, esernyő nélkül babakocsival bevásárolni. Boltból kijönni, és azt látni, hogy szakad az eső.
 

Sanci81

Új tag
Az a legbosszantóbb hogy fél órája nem tudom eldönteni a sok közül mi a legbosszantóbb az életemben:)!Próbáljunk meg mindent problémát körülmény vagy legyőzendő akadályként felfogni így talán nem bosszankodunk annyit nap mint nap!
 
F

fika-break

Vendég
Én attól akadok ki legjobban, hogy mindenki az együttműködésről, egymás iránti figyelemről, szeretetről papol, aztán meg a munkahelyek, házasságok, klubok élete arról szól, hogy az emberek semmiségeket felfújnak, egymásnak esnek ok nélkül, csak a balhé kedvéért. Biztosan nem minden közösség ilyen, de a munkahelyem... Hol az emberek józan ítélőképessége?
 

balazs3232

Állandó Tag
Állandó Tag
Az is bosszantó ha hétvégén a reggeli takarítás után délben már ugyan úgy káosz uralkodik a lakásban srácok miatt. :)
 
Oldal tetejére