2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

Toth Bandi

Állandó Tag
Állandó Tag
Elenin

Szia Kedves Csillagözön

Nálam nem működnek az általad bemásolt linkek. Megnéznéd, hogy stimmelnek-e.

Köszi
 

Sándiku

Állandó Tag
Állandó Tag
Kíváncsian várom a következő évet.Nagy valószínűséggel 2012 december 21.-e is csak egy nap lesz a sok közül,de az biztos,hogy a jelentős események
korában élünk.Nem tudom,hogy ez most szerencse-e vagy sem...
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kíváncsian várom a következő évet.Nagy valószínűséggel 2012 december 21.-e is csak egy nap lesz a sok közül,de az biztos,hogy a jelentős események
korában élünk.Nem tudom,hogy ez most szerencse-e vagy sem...

akkor jósolnak vmit? dec 21-re?

szerintem semmiféle világvége nem lessz 2012.12.21.-én

Történnie kell valaminek, változnia kell a világnak. Aki ezt nem ismeri el és azt hiszi, hogy minden így folyhat tovább időtlen időkig, az saját magát csapja be.

Én hiszek abban, hogy hat az emberre a Nap, a Hold, a naprendszerünk galaxisunk középpontjához viszonyított keringése és még a galaxis mozgása is az Univerzumban. Úgy, ahogy a Hold előidézi az árapály jelenségét és a változásokat az emberi szervezetben, a Nap azt, hogy álomba ringat bennünket amikor nem ér a fénye, ugyanúgy hat ránk az, amikor a naprendszer a galaxisnak arra szeletére ér, ahol az emberiség tudatosabbá válik és ez a sötétség, a matéria imádata elmúlik. Azt nem tudom hogy történik ez, lehet, hogy valamilyen előnyös genetikai változást okoz majd az emberekben egy eddig ismeretlen sugárzás...

Mítoszaikban erről beszélnek a maják, a Védák, a hopik, az egyiptomiak, stb. Gondolom nem úgy fog ez megtörténni, mint sokan szeretnék, hogy december 20-án este lefekszünk aludni, aztán 21-én már minden csodás lesz, itt is lesz az Aranykor. Állítólag már benn vagyunk az átmeneti korban, ami valóban nagyon sok katasztrófát tartogathat a Föld számára, amíg megtisztítja magát a "parazitáitól"...

Az az egy pillanat, amit úgy hívnak, hogy 2012.12.21, az 72 év és galaktikus méretekben valóban csak egy pillanat, de nekünk, akik most élünk, maga az örökkévalóság.

A Védák szerint most, a sötét korszak végén, "...felemelkedik a tudatunk, kiterjed és olyan dolgokat fogunk meglátni, amit eddig még soha. Folyamatos lelki fény árasztja el a világ udvarát, habár sötét fellegek próbálják eltakarni a fényt, de végül a fényesség kerül ki győztesként, mert most van itt az ideje."
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ezt a videót állítólag a NASA a saját dolgozói részére készítette. Arra kérik őket, hogy készüljenek fel és családjukat is készítsék fel egy bekövetkező katasztrófa lehetőségére, halmozzanak fel vízkészletet, élelmet...stb.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/zyKopmPV0PQ" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>

Létezik egy FEMA nevű szervezet, polgári védelem a feladata. Papiron csillagászati összegeket használnak fel, de annak csak 10 % "publikus". A Pentagon 20 000 nehézfegyverzetű katona bevetéséről beszél USA határain belül a következő két évben polgári engedetlenség vagy valamilyen katasztrófa-esemény esetén, mint gazdasági összeomlás, vagy nagy terror támadás esetén.

[HIDE]http://www.youtube.com/watch?v=lXHmBYkNHQg&feature=player_embedded[/HIDE]
 

rosalia

Állandó Tag
Állandó Tag
2012.12.21.

Én is sokat hallottam, olvastam az adott témáról.
Számos matematikus, fizikus, spiritualiszta, filozófus - a maja naptárt említve - mondott erről véleményt.
Érdemes meghallgatni Terence McKanna -t - nagy gondolkodó.

Szerintem a tér-idő kontínium felszámolódik.
Már ma is a pillanat hasadásának vagyunk szemtanui.
 

fepike89

Állandó Tag
Állandó Tag
..a sok butaságot nem tudom, honnan szedik.. de kétségtelen, hogy valakik hisznek benne.. de itt is igaz, az amit sokszor mondanak a szkeptikusok: "majd meglátjuk"..
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/jLOuQZLp8vc" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

Bocsika mooncsi egy kicsit figyelmetlen voltam, látom a linket felraktad. Elég érdekes és hihetetlen beszélgetés szerintem.
 

gmkft1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon érdekes dolgokat írtál.

Én is szívesen elolvasnám:)

Köszönöm szépen. Nagyon érdekes téma. Én nemcsak equadori hanem perui barlangokról is hallottam.
 

enli78

Állandó Tag
Állandó Tag
A maják szerint most a Nap ötödik korszakában élünk. A mostani embert négy korábbi emberi faj és civilizáció előzte meg. A jelenlegi, ötödik korszaknak a maja-naptár szerint különleges jelentősége van, mert nem csak az i.e. 3114-től számított 5125,4 év jár le, hanem egy nagyciklus (25 625 év - ez egy precessziós ciklus, ennyi idő alatt tesz meg a Föld egy teljes kört az állatövi jegyekben) valamint a 113 972 éves világciklus is.

Macskaszem-kod_150545.jpg





A maják felfogása szerint az emberi civilizációk sorsát nem önmaguk, hanem bizonyos kozmikus törvényszerűségek uralják, amelyek szoros összefüggésben vannak a Nap kozmikus körpályájával.

2012. december 22-én a maják szerint kozmikus kapcsolat jön létre a Vénusz, a Nap és a Fiastyúk (Plejádok) között. A Nap ekkor nem csak a közismert téli napforduló csúcspontján tartózkodik, hanem a Tejút és az égi egyenlítő keresztútján. A maják ezt a pontot a "Szent Fa" néven említik és a mi Világunk középpontjának tekintik.

Ez lesz az a pillanat, amikor a Föld bolygó a Plejádok Alcyone csillaga körüli 25 625 éves keringési pályájának végpontjára érkezik.

Ugyanebben a pillanatban, ezzel tökéletesen szinkronban a Plejádok egész csillagrendszere a Galaktikus központ körüli 225 millió éves keringési ciklusának végére ér sőt az egész Tejút Galaxis ls éppen abban a pillanatban jut majd el egy ennél végtelenül hosszabb keringési pályája végpontjára a Nagy Központi Nap körül.

<table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody> <tr> <td>
Galaxis_150446.jpg


</td></tr></tbody></table>
Olyan ez, mintha egy különleges kozmikus spiráltánc záróakkordja hangzana fel a térben.

Létezik galaxisunkban egy övezet, az úgynevezett Photon öv. Napunk 2000 évig tartózkodik a Photon övön belül és 11 000 évig azon kívül. Ahogy a Nap megközelíti a Photon övet a Föld a keringési pályáján kb. 20 éven keresztül ki és be lép a Photon övbe. Az 1987-es év volt, amikor a 11 000 éves ciklus után a Föld ismét belépett a Photon övbe és azóta egyre növekszik az az idő amíg ott tartózkodik, egészen 2012-es év téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes pályája a Photon övön belül lesz és ezzel a Nagy Ciklus befejeződik.

A maja naptár is itt végződik. Egy új korszak köszönt az emberiségre.

mayadc9.jpg


A fenti szöveget Tarr Bence László filozófus írásából "rövidítettem", hogy egyszerűen áttekinthető legyen miért olyan különleges ez a 2012. december 21. a maják szerint is.

A két képet a galaxisokról a Hubble-teleszkóp készítette.

Megtudnád a könyv címét adni, mert nagyon érdekel! Jó lenne ha üzenetben küldenéd el nekem. Előre is köszönöm enli78
 
A fényezőknek mondom, hogy óvatosabban azzal a nagy Fény-foton-világosság emlegetéssel!
Mert hogy ki is a fényhozó? Luci az bizony, a nagy hazudozó.
Kérem szépen, ha mi belemegyünk a foton övbe akkor megsülünk, Infra-utlra-röntgen-gamma mindegy milyen foton, nem kell.

az valódi az az rejtett fény a Mindenható fénye. Ez elébe áll be Luci, hogy ő a fény angyala, fény ruhájú fénylény. Aha persze. Vakfény, mert nincs benne szeretet.

a Valós Fényt Istentől Lehet kérni, egy belsőséges imában, kérni hogy védjen meg a tévedésektől és töltsön el a fénye. Fontos a pontos címzés! Teremtő Atyám, Mennyei Atyám.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A ciklusok a Zodiákushoz kötődtek a hunfajú népeknél. Pl egy világhónap a Zodiákus idejének 1/12-e volt, azaz közelítőleg 2100 év.
A maják sámánjai -jóslatként- sokmindent kialáltak, de ezeket nem érdemes komolyan venni.
A törtéelemhamisítók valami szürke vackot öntöttek az emberek fejébe. Ami ettől eltér az -szerintük- hülyeség. Nem így van, de ehhez sokáig kell ám ásni,,,Móricz János nem mondott butaságokat...Az emberi történelem nagyon különös dolgokat is tartalmaz. Az indiánokgondolatvilága, származása és egyes tettei ma is megfejthetelnek a legtöbb ember számára...sahasem fogják azt sem úgylátszik megtudni, mit jelent pl a Macchu Pichu, a Nasca stb..Csak a javakat lehetett ugyanis elrabolni.
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
<a href="%3Ciframe%20width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/SGpNZmniJ_Q" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="http://www.youtube.com/embed/SGpNZmniJ_Q" allowfullscreen="" width="420" frameborder="0" height="315"></iframe>


"A 12 Baktun és 13 Ahau ideje az ősök visszatértének, és a bölcsesség embereinek. Engedd a reggelt eljönni, engedd a hajnalt eljönni. Átadom most az üzenetet: Nem szabad félned. Fogd ezt az üzenetet, és szórd szét a világban!"
 
Oldal tetejére