Megtaláltad vagy éppen elvesztetted az igazit????

Malex

Állandó Tag
Állandó Tag
Több, mint 3 éve találtam meg az igazit - az interneten! Addig nem hittem abban, hogy a netes ismerkedés működőképes, de nekem összejött. Azóta is együtt vagyunk, szeretetben, boldogságban, egyetértésben. :)
 

Misi1973

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én négy éve találtam meg a párom, és én is az interneten egy társkereső oldalon. 2 éve vagyunk csak együtt, de azt mondom így utólag, hogy nagyon megérte. A 4 éves kapcsolat alatt 2-szer visszamentem az ex-emhez, mindannyiszor nagyon megbántam ezt, a jelenlegi párom mindig megbocsájtott nekem mert szeretett.
2 éve élünk csak együtt, az életem egybe fonódott az övével, most már nem tudnám elképzelni a létemet nélküle. Utólag hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult. Boldog vagyok vele..
Megosztok veletek egy verset amit akkoriban találtam egy bejegyzésben, amikor Őt megismertem.

"Legyen szerencséd ahhoz, hogy jó lehess,
legyen tapasztalatod ahhoz, hogy erős lehess,
legyen elég fájdalmad ahhoz, hogy emberséges lehess,
és mindig legyen annyi reményed, hogy boldog lehess.."


Ez volt a mottóm, ez a pár mondat éltetett akkoriban, mert nagyon boldogtalan voltam..
Ő világosította meg az elmém - és Köszönöm ezt Neki!!!

Kívánom Nektek, hogy ti is találjátok meg az igazit!


Üdv:Mihály
 

Advil007

Állandó Tag
Állandó Tag
Van olyan, hogy az Igazi? Több emberről is hittem, hogy az, a mostani páromnál biztos vagyok benne. Remélem ő az utolsó Igazi :)
 

Mamka82

Állandó Tag
Állandó Tag
Én már megtaláltam 10 éve és azóta egy csodás mesében élek.... Persze nem szó szerint, mert mi is pont úgy élünk mint bárki más, csupán 10 éve folyamatos szerelemben.... És biztosan mondhatom, hogy a szerelem nem alakul át szeretetté minden esetben, mert Nálunk megmaradt a lángoló szerelem is és a szeretet is mellette. Szóval ez így szuper! Egy dolog viszont nem szuper, hogy ez a mai világ valamilyen szinten közénk áll...., na de ez sem tart örökké és csak pozitívan, előre kell nézni.... A lényeg hogy tudjuk mi összetartozunk, bárhol is vagyunk!
 

gmeli74

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt hiszem megtaláltam az igazit (a férjem és vele élek 14 éve), de sokak szerint akkor tudjuk meg, amikor már nincs mellettünk, vagy szakítottunk.
 

mkatus

Állandó Tag
Állandó Tag
Én kétszer találtam rá az igazira. Az elsővel 27 évig éltünk nagy szeretetben. Sajnos egy szörnyű balesetben elveszítettem. Pár évig magányosan éldegéltem, amikor egy véletlen folytán megismertem a jelenlegi páromat. Ő szintén elveszítette feleségét. Rövid ismerettség után összekötöttük sorsunkat, és nem bántuk meg. Már elmúlt hét éve, hogy együtt vagyunk.
 

Zo10

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem szerencsém van, 16 éve megtaláltam, de egyszer hallottam egy jó kérdést: tudják mit keresnek azok akik nem találták meg? Le tudják pontosan (vagy legalább megközelítőleg) írni? Állítólag ha magadnak meg tudod fogalmazni akkor az segít. Természetesen nem árt ha találkozol is az illetővel. :) Nem tudom, nekem szerencsém volt. Van.
 
Oldal tetejére