Kedvenc filmem

Dobos100

Állandó Tag
Állandó Tag
Mostanában ismétlik a Büszkeség és balítéletet a BBC verziójában.
Hihetetlen karakterek, párbeszédek és színészek.
Mindig nagyon tetszik.
 

rikitti

Új tag
Hát ami filmeket itt leírtatok sajnos egyiket sem láttam :( De nekem inkább szinészem van és tőle még minden film tetszett pl: Mad Max,Az utolsó csepp,Jelek,Mi kell a nőnek stb ezek a kedvenceim
 

Misi1973

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Végre egy filmes blog, ahol el lehet mondani, ill. le lehet írni, hogy milyen jó filmet is láttam...
Ennek őszintén örülök, főleg, hogy én is filmgyűjtő vagyok és szeretem a jó és értelmes filmeket, beleértve műfajilag mindent: akció, vígjáték, dráma, háborús, jöhet minden ami jó és van értelme számomra.
Nos mivel is kezdjem?

Mondjuk amit utoljára láttam.

Most megy jelen pillanatban sorozatként az AXN csatornán a

A katedrális (The Pillars of the Earth)

MV5BMTg3NDgwNjQ4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU5MjI2Mw@@._V1._SY317_.jpg


című 2010-ben készült sorozat Ken Follett regénye nyomán.
IMDB Ratings: 8.1/10 a tízből, ami szerintem egy nagyon jó helyezés.
Forrás: http://www.imdb.com/title/tt1453159/
Úgy egy hónappal ezelőtt véletlenül elkaptam a reklámját a csatornán, és mivel érdekelnek a történelmi filmek, úgy gondoltam megnézek belőle egy részt.

- Hm.. Próbálom egyszerűen és érthetően kifejezni magam. Az első rész egyszerűen lebilincselt, sírtam, nevettem, izgultam rajta egyszóval nem volt kérdés számomra, hogy megnézzem-e a folytatást.

Ami bosszantott az a rengeteg reklám, egyszerűen már annyira idegesítő a TV-ben, szinte minden 10 percben reklám megy. Ezért elhatároztam utána járok, hogy sorozatként megvan-e a neten valahol, és megtaláltam.
Volt a munkahelyemen spontán két napra rá, ahogy letöltöttem a filmet egy szabadnapom, - ez pont kapóra jött. Előtte való este elkezdtem nézni a 8 epizódból a 2. és a 3. részt, annyira lekötött, hogy az 5 . rész vége felé már nem bírtam tovább a fenn létet és elaludtam, úgy hajnal 3 felé. Párom is velem együtt nézte, azonban neki menni kellett hajnalban dolgozni, így Ő korábban elaludt, de neki is nagyon tetszett a film. Szóval lényeg az, hogy reggel 9-re mindent elintéztem ami munkám volt és megnéztem a maradék részeket.

Véleményként már előre leszegezem ezt Mindenkinek őszintén ajánlom, és mivel tetszik ez a blog, valószínű, hogy sűrűn fogok elhelyezni itt írásokat és véleményeket. Amit ajánlok feltétlen megnézésre azt zöld színnel ki fogok emelni Nektek. Remélem nem haragszotok meg, hogy tegezlek benneteket..
Nem árulok el semmit a filmről, annyit esetleg, hogy műfajilag romantikus, történelmi dráma-ként besorolható. Nem igazán akarok letöltő linket adni, lényeg az, hogy az interneten meg lehet találni a sorozatot, ami 8 részből áll,(Divx-ben tömörítve 3,45 Gb a 8 epizód, egy DVD-re ráfér az egész) akár torrent oldalon, akár letöltő oldalon - szerintem érdemes letölteni és megnézni, mert egy hatalmas élmény.
Aki nem találja meg, az nyugodtan írjon nekem és segítek.

Jó szórakozást Kívánok a filmhez, mert tényleg jó!

Üdv:J.M.
 

Misi1973

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Megnézem feltétlen, csak az a baj, hogy nem találom Magyar szinkronnal, de azért köszönöm az ajánlatot.
 
Oldal tetejére