(minden ami) Érintőképernyős telefon

enneagram

Új tag
Nehéz erre egyértelmű választ adni, én azt mondom, hogy a HTC komolyabb gyártó mint a Huawei, de biztos lesz, aki ezzel nem ért egyet. Nem tudom, mennyire ástad magad bele a témába, itt egy összehasonlítás:
http://www.youtube.com/watch?v=NLKyrZWnIx0


Köszi a videót. A HTC is csak egy pár éve lett nagy gyártó, a Huaweinek meg talán ez az év hozza meg az áttörést. Itt már mindenki a prémiumkategóriába törekszik.

Régen: BlackBerry, Sony, Nokia

Aztán becsatlakozott a Motorola meg a Samsung (a pengetelefonok versenyével) és az LG is gyártott Prada mobilt (az volt az első érintőképernyős telefont a piacon)

Az okostelefonokat az Apple hozta el nekünk, azóta is ő A prémium gyártó, de az Android platformon is felnőtt szépen a HTC és újrapozícionálta magát, most a kínai gyártók Huawei, ZTE törekszenek ugyanerre, de a régiek is kezdik felvenni a ritmust.

Ennek a piacnak tisztulnia kell sztem. Vagy nem jól látom?
 

MarkokaZjEE

Állandó Tag
Állandó Tag
A Huawei és a ZTE csúcskategóriában is készít most már... régen csak olcsón jó mobilt elvén működött a ZTE. HTC prémium mobilokat gyárt de egy két modell nem teljesen felel meg a márkanévnek. De az új felsőkategóriások mindenféleképp. Nekem egy jó pár éves HD2-m van és még most is ver pár legújabb mobilt minden tekintetben (ICS van rajta).
 

balay

Állandó Tag
Állandó Tag
a zte nemrég egy jó kis ár/értékben dobott telefont a piacra amit meg is vennék ha nem lenne jobb telefonom most tőle :)
 

ktami12

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezek közül melyik a jobb teló: HTC one X vagy a Huawei Ascende D quad?
A HTC One X jelenleg az egyik legjobb telefon a piacon, amit az ára is mutat. Azonban a Huawei jónak ígérkezik és szerintem mégsem olyan borsós az ára.
Figyelmedbe ajánlom még a HTC One S-et, mely kicsivel gyengébb az X-nél, azonban jobban "áll" a kézben.
 

ktami12

Állandó Tag
Állandó Tag
Amúgy, ahogy fennebb is írják, a Huawei, ZTE, meg Lenovo ázsiai cégek célja a telefonpiac meghódítása. Ezt csakis úgy tudják elérni, ha prémium minőségű és hozzáférhető telefonokat gyártanak.
Erre várok én is, a ma 3 éve megvásárolt Nokia 5800-am kicsit gyengén teljesít az újak mellett. :rolleyes:
 

kildikom

Állandó Tag
Állandó Tag
Örülök, hogy van egy ilyen oldal is mert én az a típusú ember vagyok aki kivár és a lehető legjobbat szeretném kiválasztani az életmódomnak megfelelően. Egy hétköznapi ember számára melyik a legjobb??
 

kgabor789

Állandó Tag
Állandó Tag
SZia volt egy rossz tapasztalatom az egyik telefon márkával érintő képernyős formában. Mind a kétszer szoftver hibás volt. Egy másik márkánál kötöttem ki. Üdv mindenkinek
 
Oldal tetejére