Beteljesűlt szerelem!!!!!!!

T

TH6777

Vendég
Éppen most /márc. 7./ volt 25 éve, hogy bekopogtatott hozzám a szerelem. Az óta is itt van velem.....:D Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok!:D

GRATULÁLOK!...
még vagy 25 évet igy szeretetben,boldogan,békében!

"A házasság csak akkor adhat boldogságot, ha a célunk egy és ugyanaz.
Ha két ember egy úton találkozik s azt mondja egymásnak:
Jer, menjünk együtt! Jer - és kezet adnak egymásnak."


"A boldogság egy belső érettség eredménye. Csakis tőlünk függ, és türelmes, napról napra végzett munka árán érhető el. A boldogságot fel kell építeni, és ez sok erőfeszítést és időt igényel. Hosszú távon a boldogság és a balsors létforma vagy életművészet."

"A boldogság nem a dolgokban, hanem hajlamunkban rejlik,
s attól vagyunk boldogok, hogy azt mondhatjuk magunkénak,
amit mi szeretünk, nem pedig azt, amit mások vélnek szeretetre méltónak."

"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka: adni mindig csak adni.
Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,
És sok-sok önzetlen tiszta szeretetet."
 

mafraklau

Állandó Tag
Állandó Tag
Hihetetlen boldogsággal tölt el az írásod!
Nekem is van valaki az életemben aki nagyon fontos, azt hiszm szeretem, és ő is viszont szeretett, de sajnos a körülmények nem voltak olyanok, hogy mi egy pár lehessünk. A kezdetektől tudom, hogy a kettőnk kapcsolatából vagy minden lesz vagy semmi, és tudom hogy így nem érjet véget és még találkozunk!
 

König Marcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
SZerelmetek gyümölcse?

Jó olvasni a történetedet.Nem volt egyszerü a mi kapcsolatunk kezdete és s folytatásban is akadtak gondok,fõként,mert idõsebb vagyok férjemnél nyolc évvel.Most már van két gyerekünk és már a szülei is elfogadták frigyünket.Kívánok nektek hosszan tartó szerelmet,boldogságot és mielõbb érkezzen meg "szerelmetek gyümölcse"(ha ti is akarjátok!),hogy kiteljesüljön szerelmetek és örömeteket leljétek benne.
Barátsággal,egy erdélyi asszony.
 

nagyúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez olyan eset, mint az amerikai filmekben szokott lenni.A végeredmény boldog és az a legfontosabb. Bár az nem hangzott el, hogy mi történt a férjjel.
 

agi_ka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Az én történetem egyszerű. Megismerkedtem egy nálam jóval idősebb férfival. Vele úgy érzem, hogy az életem nem lehet ennél gyönyörűbb. Mellette 180 fokos fordulatot vett az életem pozitív irányba. Ő egy olyan pasi, aki mindig bíztat, támogat, segít...egyszóval tökéletes. Sokat köszönhetünk egymásnak. Tervezzük a közös lakást, közös életet, közös gyereket.
Előttem volt egy felesége, és azt hitte, hogy nem lehet újra szerelmes... amióta egymásra találtunk azóta majdnem mesevilágban élünk (csak azért majdnem, mert hát minden kapcsolatban vannak viták - esetünkben egyere erősíti a kapcsolatunkat az a csekély számú vita).

Sok viszontagság, és rosszul elsűlt kapcsolat után egymásra találtunk, mintegy véletlenszerűen és most nem adjuk fel. A kapcsolatunk az első és utána minden más. Így lehet boldogan és kiegyensúlyozottan élni.
 

Ksz_msi

Állandó Tag
Állandó Tag
A Ti példáitok adnak erőt, hitet a jó, működő párkapcsolatban. Lehet, hogy tenni kell érte, de érdemes.
Kívánom, hogy minél többen találjátok meg a beteljesülést és éljetek boldog, kiegyensúlyozott életet!
 

befedoke

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasom itt a történeteket és kedvet kaptam a saját Love story-mat is közzétenni. Én mondom még magam is meglepödtem hogy mennyire eseménydús, már már szappanoperába illő epizódok tarkitsák életem ezen időszakát...

kb 2,5 évvel ezelött münchenbe probáltam szerencsét, itt ismerkedtem meg a mostani barátommal. Iwiw-en rámírt, találkoztunk, 4 randi és egy csodaszép este után hazautaztam. Ezután három hónapon keresztül csak a neten tartottuk a kapcsolatot. Már az első találkozáskor megfogott, de a sok beszélgetés után egyre jobban megkedveltem sőt már már bele is szerettem. Egyszer aztán visszamentem őt meglátogatni, munkát találtam és ott is maradtam. Minden olyan jól alakult, vagyis én azt gondoltam hogy minden szép és jó, de akkor kiderült. Ő mégse az akinek gondoltam. Hazudott nekem és olyannak állította be magát amilyennek ÉN látni akartam. Kiderült hogy kint én voltam a barátnő, mig otthon magyaroszágon egy másik lány. Feldúlva,zaklatottan hazajöttem és csak a bosszún törtem a fejem. Újévkor egy fogadalommal tértem vissza - elérem azt hogy tudja milyen érzés elárultnak és becsapottnak lenni. szenvedni akartam látni.
Nem sok idő kellett és máris sikerült a terv. Hiába állitotta hogy, szereti a lányt, mégis kalandba keveredett velem. Mondjuk könnyű helyzetben voltam - egy helyen dolgoztunk, egy házban laktunk. Napközben martuk egymást, este viszont egymás karjában aludtunk el. Teltek a hetek, hónapok és már természetessé vált hogy reggelente együtt megyünk dolgozni , este együtt vacsorázunk, már több időt töltök nála mint a saját lakásomba. Azon kaptam magam a bosszú visszafele sül el - fájt a tudat hogy amikor hazautazik máshogy megy. Büntudat nem volt nem én csaltam, csak fájdalom.
Aztán eljött egy este, egy buli, egy féltékeny jelenet és jött a felismerés az ő részéről is - valami történik kettönk között ami több mint a szex. Persze egy részeg férfi feldultan sokmindent hord össze, de napokkal késöbb józanul is jött a vallomás - szeret engem.
És ha itt befejezném a történetet megkérdezné az ember hol itt az izgalom...hát volt még böven.
A szakitással a még váratott a herceg engem ... mindig volt kifogás, hol ez, hol az. De egyszer aztán betelt a pohár. Jött a kopromisszum vagy te szakitasz a lánnyal, vagy én szakitok veled. Nem vette komolyan csak akkor amikor a kitüzött határidő lejártával felhivtam és közöltem vége. Pár nappal késöbb én is visszatértem münchenbe, ö ott várt a vonatállomáson, hatalmas virággal és azt mondta adjak még egy kis időt és legyek türelmes. Egy hét múlva szakitott a lánnyal. És ekkor már megnyugodtam hogy vége ennek az érdekes kalandnak, de sajnos megint "csalodnom" kellett.
A nyár folyamán többször is hazamentünk a családjainkhoz. Egyszer én egyedül mentem haza. Ez az időpont egybeesett azzal amikor is a volt barátnő megtudta hgoy én vagyok az új és kitört a háború. Egyik barátnőm megirta hogy a fiúm és az ex-e találkoztak. Én rákérdeztem nála hogy igaz-e, de tagadott. Viszont a lány ismét hivogatta, irogatott neki. Tudtam hogy nagyon szerette a párom, de itt másról volt szó. Pár nap mulva nem birtam tovább elmondtam neki, hogy tudok a találkáról. Ő megnyugtatott hogy semmi se történ. Én hittem neki. Teltek a hetek és egy szép vasárnap délután kaptam egy email a hires ex-től. Részletesen leírta hogy a találka alkalmával mi is történt. Megmutattam a barátomnak. Esküdözött semmi se történt. Elhittem de hosszu hetekig gondolkodtam hihetek e valakinek aki ennyit füllentett már nekem annak ellenére hogy tudja mindig rájövök.
Egy nyári buli alkalmával egy féltékenységi jelenet után azt mondta nekem ő nem tud bizni senkiben. Fájt amit mondott mert nem adtam soha okot neki hogy ezt gondolja rólam, de meg is értettem. Az előző kapcsolata ami hosszú ideig tartott nagyon csúnya véget ért, megcsalással, vitákkal, csúnya veszekedésekkel megtüzdelve. Tudtam hogy meg kell neki tanulnia ismét biznia a párjában. Azóta eltelt 1, 5 év és mi már túl vagyunk az első 'hivatalos' évfordulónkon is :) sülve főve együtt vagyunk, most szeretnénk közös lakást, és már beszéltünk a jövönkről is.

Nekem elötte nem volt nagy tapasztalatom a fiúk terén, de vele sokmindent tanultam, róla, magamról. Arról hogy egy kapcsolatért áldozatot kell hozni, el kell fogadni a másikat olyannak amilyen, és hogy hagyni kell a másiknak hogy kényeztesse és szeresse.
Minden este amikor lefekszünk aludni és reggel amikor felkelek örülök hogy mellette tehetem ezt meg. Izgatott vagyok mit hozhat a közös jövő, és igazán boldog hogy ő van nekem.
vége :)
 

valvehead

Új tag
Irígyellek. Elsősorban azért, mert ennyire meg tudsz bízni vkiben. Én már lehet vissza sem utaztam volna Münchenbe, de az tuti, hogy otthagyom a fenébe, ha megtudom, hogy van más.
 

Luccm

Állandó Tag
Állandó Tag
Interneten találkoztunk, és tartottuk a kapcsolatot fél évig. Aztán végre személyesen is sor került rá, és azóta együtt vagyunk, távkapcsolatban, de boldogan.
 

zsokababa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ligeti Éva
Érzéki játékok
szép szavadnak édes ízét
ízlelgetem bókjaidat
ajkad forró érintését
élvezem a csókjaidat

minden érintésed izgat
karjaid közt megborzongok
ölelésed puhán ringat
elkerülnek felhők, gondok

sóhajomra, mosoly felel
simogatom én is arcod
tekinteted égbe emel
feledtetem belső harcod

kalandos út, testünk táján
ruha alatt egyre beljebb
mézre lelünk egymás száján
siklik kezünk egyre lejjebb

vérünk lüktet egyre jobban
mágnesként vonz test a testet
szerelmünk is lángra lobban
s együtt töltjük ezt az estet
 
Volt egy öt éves kapcsolatom. Eljegyzés,esküvőszervezés,aztán megcsalás az ő részéről 3 hónappal az esküvő előtt. Minden összeomlott körülöttem. Legalábbis akkor ezt gondoltam. 3 évig csak voltam,1-2 futó kapcsolat,az igazit kerestem,de nem jött. Azt gondoltam nem is létezik. Aztán amikor már azt éreztem,hogy a "szar is le van szarva",akkor jött Ő. A nagy Ő. Soha nem hittem azoknak,akik megismerkedtek és pár hónap múlva összekötötték az életüket. Az én értékrendembe nem fért ez bele. Legalábbis ezt gondoltam. Aztán megtörtént velem is. Az első perctől kezdve egy hullámhosszon voltunk és vagyunk azóta is. Most már bátran mondhatom,hogy létezik ilyen. Egy éven belül összeházasodtunk,van 2 szép gyermekünk és el nem tudnám képzelni az életem nélküle. Nagyon szeretem.....
 

Zsemperor

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokáig hajtottam a "szerelmet", kerestem rendületlenül és csak nem akart rámtalálni. Azt hittem, valami baj van velem, de nem találtam rá, hogy hol és miben. Aztán hagytam, hogy szépen, csordogáljon magától az élet, ne ragaszkodjunk görcsösen valamihez, mert ha így teszünk, ahelyett, hogy elérnénk a céljaink, inkább hátráltatjuk annak bekövetkeztét.
Évekkel később, a semmiből köszönt rám a szerelem, azóta eltelt 10 év, 8 éve a feleségem és most van egy gyönyörű, 8 hónapos kislányunk... :)
 
Oldal tetejére