Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kisvirágh

Állandó Tag
Állandó Tag
[Q [h=2]Téma: Keresztszemesmintak a Vilag minden tajarol[/h] kata_64 által Itt megtalálod mind a négy évszakot. Én is innen vettem


UOTE=wzsazsa;3629778]Az én kutyám - vizsla - legjobban a "gyereidetemocskosdisznó" névre hallgat!

Lányok, nagyon nagy kérésem lenne. Késziteném Jardin Privé patchwork évszakos mintáit, de csak a tavasz és a tél van meg. Tudom, hogy feltette valamelyikőtök már, de sajnos nem találom itt sem, meg a gépemen sem. Úgy látszik egyébként, hogy a gépemen megint ilyen eltüntetős kismanócskák járkálnak!

Erről lenne szó. Ha valakinek megvan, kérem szépen tegye fel! Hálám örök!


Csatolás megtekintése 979262[/QUOTE]
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én kutyám - vizsla - legjobban a "gyereidetemocskosdisznó" névre hallgat!

Jaj , ennek még a hangsúlyát is hallom. Testvéremnek van egy keverék kutyája. Ennél a résznél mást kell érteni, mint a szokvány. Ugyanis ez egy nápolyi masztiffnak és egy vizslának a keveréke. A nagysága a masztiff, a "személyisége", viselkedése, külseje, színe teljesen vizsla... És innét helyettesíthető be a gyereidetemocskosdisznó. Ezért hallom a hangot hozzá ... sértődős...! Eszetlen. Amikor elkapja a szőlővesszőt és körbe-körbe próbál rohangálni a tőke körül... És akkor süvölt a gazdi: Tooooommmmiiiii, ha utolérlek, véged!!!!

napolyi-masztiff-01.jpg
 

kissalma5

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyanevek: Keresztapám az újdonsült foxi kutyáját elnevezte Flokinak. Ebben nem is lenne semmi különös, de...
Ez volt az ő saját beceneve is:D.
El tudjátok képzelni azt ( főként az első időkben), amikor a kiskutya rosszaskodásait keresztanyám hangos - "Floki, de büdös disznó már megint mit csináltál! " meg "Floki, takarodj"- rikoltozásai szelték át a környék udvarai és az utca csendjét?! Marhára élvezték, mármint keresztanyám és keresztapám. De mi is.\\m/ Floki kutyus már rég-rég meghalt, aztán sok évvel ezelőtt a keresztapám is. Keresztanyámmal a mai napig is tudunk ezen, meg sok más keresztapámos viccen ércelődni, nevetgélni. Székely volt.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Ahogy gondolkodtam azon a kiskutyuson, ránéztére a zebra vagy csíkos név a legpasszolóbb. Bár egyik sem igazán kutyanév, de illene rá. A miénk Süti.Ha mérges vagyok rá, akkor Sütemény. A lányom adta a nevét. A héten törte derékba a harmadik fát...Egyébként a világ legaranyosabb kutyája.Mármint legtöbbször.
 

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! :)

Nekünk a múlt héten jött és Bodza lett a neve, kisfiam csak úgy hívja Za-za :D Még gondolkodtunk a Lizán is, de aztán mégis Bodza lett :)


gergoesbodza.jpg


Sziasztok Kislányok!

Nem szoktam ide írni, nem is tudom miért, mert olyan jókat derülök, amikor olvasgatlak benneteket. :)
Na, de most megtöröm a hallgatást, muszáj elmondanom az örömömet. Amióta az eszemet tudom, mindig volt kutyánk, legutóbbi kis barátunk, aki Gizmó névre hallgatott, a múlt télen eltávozott az örök kutya vadászmezőkre. 14 évig volt velünk, hát elhihetitek mennyire hiányzott, pontosabban igazából hiányzik még most is. Természetesen az összes ismerősöm tudta, hogy kutyahiányban szenvedek, de kutya nem lévén, hoztak nekem egy cicát. Szegényt valahol találták, nem lehetett valami jó sora, a farka több helyen is el volt törve. Bár nem túlzottan vagyok oda a cicákért, azért természetesen befogadtam és jól is érzi magát nálunk, mert valljuk be, nem kicsit van elkényeztetve. Igen ám, de azért még is macska. Szóval a kutyahiány nem szűnt meg. :) Két hete megtörtént a csoda, lett egy kiskutyánk. Nagy az öröm, aranyos a kis jószág, csak még nevet nem sikerült találni neki. Ha valakinek van kedve, szívesen vennék ötleteket, s hogy lássátok milyen komoly "véreb"-ről van szó, mellékelek pár képet. Szerintem a nagyapja még tengerimalac volt. :) :) :)
 

miért is?

Állandó Tag
Állandó Tag
Még a kutyára nézve a márvány jut eszembe. Kíváncsi lennék a végleges névre is.

Természetesen "mondani" fogom, ha dűlőre jut a család, ami egyelőre teljesen reménytelennek tűnik. :)
Felmerült itt már minden, amit csak el tudtok képzelni, de talán még olyan is, amit nem. :D
Megjegyzem, szégyen és gyalázat, hogy a 2. oltást kapja meg holnap és még mindig nincs neve, nem tudok mit bediktálni a könyvébe.
Lett volna már Maci (mert olyan kis macis), Herkules (mert már most látszik, hogy milyen óriási és erős lesz :D), Pocak (mert ha jól lakik, mást nem is lehet látni belőle), Wicket (az Endor bolygó ewok macija), Pitbull (mert olyan félelmetes :D), Malacka (mert evés után még a farkán is van kaja) és ma még a Panda is felmerült.
 

sarolta51

Állandó Tag
Állandó Tag
A mi kutyánk Aszlán, de ö egy pireneusi hegyikutya, kb. a mellemig ér - 75 cm a marmagassága. Vannak az interneten kutyanevek, söt még az is ott van, hogy mikor ünneplik a névnapjukat.
Szeretném megmutatni Nektek a tortát, amelyiket a kisunokám Misi keresztelőjére készítettem. Múlt héten szombaton volt a keresztelő. Nagyon szép volt, kellőképpen kisírtam magamat - ugyanis én mindenen bőgök. Ha sikerül, a torta tulajdonosának a képét is felrakom. Sziasztok kiss Sarolta
 

Csatolások

  • P8261326.JPG
    P8261326.JPG
    309.9 KB · Olvasás: 41
  • P8311330.JPG
    P8311330.JPG
    305.6 KB · Olvasás: 32

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem még volt egy másik pótgondolatom is, hogy néhány nap múlva majd jó volna ezeket le is zárni, mármint a vége után... Nagyon bántó lenne, ha a kommandósok utána, később, ezeket a topikokat használnák áldásos tevékenységükre. :) De nem biztos, hogy igazam van!!! :)
 

Betti1979

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem még volt egy másik pótgondolatom is, hogy néhány nap múlva majd jó volna ezeket le is zárni, mármint a vége után... Nagyon bántó lenne, ha a kommandósok utána, később, ezeket a topikokat használnák áldásos tevékenységükre. :) De nem biztos, hogy igazam van!!! :)

Igazad van, de azért azt megvárjuk, míg mindenki kihímzi rá, a hiányzó madarat, ágat, egyebet. :;)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére