Cikk: LITTLE MISS BOTRÁNY

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezek a kislányok egyáltalán nem boldogok és ez a mosolynak nevezett fintorokon is nagyon látszik.

Hülye anyukának torz személyiségű gyermeke lesz. :mad:

Nagy az isten állatkertje, és a kerítést már ellopták. :(
 

torpicur50

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy-ket alkalommal en is lattam ezt a musort. Valoban felhaborito, hogy 3-4 eves, vagy meg kisebb gyermekeket egy cirkuszi produkcionak beillo musorban szerepeltetnek.
A gyerekek hisztiznek, ami ebben az esetben teljesen ertheto, a szulo cumisuveget, cumit ad neki, hogy megnyugodjon. Nemelyik nagyobbacska lanykan latszik, hogy elvezi, de ez ritka.
Persze ez valakinek jo biznisz, a sok idiota szulo- persze tele penzzel- citalja a gyereket allamokon keresztul.
Sajnalom a gyerekeket.
 

kkovax38

Állandó Tag
Állandó Tag
A szülők mindig a legjobbat szeretnék a gyermeküknek, de néha átesnek a ló másik oldalára, nem veszik észre, hogy az igyekezetükkel ártanak a csemetéjüknek.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Ronda, dagadt anyuka a kislányán akarja behajtani, amire ő nem volt képes....Jól írta ezt valahol valaki: "prostinak sminkelt kislányszörnyek".
 

lyly84

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik kedvenc csatornám a TLc ,ott lehet ezzel a borzadály műsorral találkozni.Tényleg nem értem sem a szülőket sem azokat az "embereket",akik ezt rendezik.
Szörnyű belegondolni,hogy ezekből a gyerekekből milyen egy felszínes ,hiú felnőtt lesz.
Elveszik a gyerekkorukat,ráadásul ezzel hogy mini felnőtteket kreálnak belőlük még a pedofilok figyelmét is felkeltik.
 

vilma.balog

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs egy gyermekjóléti, vagy családsegítő központ, vagy gyámhatóság, amely segítene ezeknek a szülőknek felnőni, vagy egy játékgyár, amelyik beszélő babákat ajándékozna nekik?
 

Viháncka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kíváncsi lennék, ha civiljogi szervezet/ek benyújtanának egy törvényjavaslatot 14 év alatti gyermek-szépségversenyek betiltására, vajon mekkora lenne a fölzúdulás? Valószínűleg óriási. Hiszen ez egy hatalmas business. Gondoljatok bele, mennyi ember él belőle jól (TV-társaságok, szervezők, üzlethelyiségeket bérbeadók, divattervezők, sminkek, ruhák, cipők stb.), akik kifejezetten erre az iparágra szakosodtak... Néha már úgy tűnik, hogy az abnormális viselkedés egyre inkább elfogadottabb lesz a társadalomban. Nyilván a médiának ebben óriási a formáló szerepe.
 

kissalma5

Állandó Tag
Állandó Tag
Most láttam egy krimit, aminek épp ez volt a témája. Egy-egy "show műsor" óriási teret enged a sok pedofil nyálcsorgatásának is. Erre is fel kellene hívni a kedves, gyermekeiket "futtató" szülők figyelmét. Én egyenesen undorítónak tartom.
 

Zinuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Régebben én is láttam pár részt, komolyan szájtátva, hogy ilyen is van! Amikor barnítóval fújták a 2,5 évest, és műfogat ragasztottak a tejfogacskáira akkor már izzadt a tenyerem! Ezeket a gyerekeket ki védi megy a saját anyjuktól?! Ez már szinte kínzás...
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
A szépség elég szubjektív dolog. (vagy van azért valami univerzális etalon?) A varacskos disznónak is tetszik a saját kölyke...(azok legalább aranyosak, nem ijesztőek)
 

Ann98

Állandó Tag
Állandó Tag
Az anyukák sokszor kövérek, igénytelen külsejűek. A gyerekeiket viszont a legszebbnek látják, láttatják bármi áron! Persze mindig azt nyilatkozzák, hogy a gyerekek akarják, kérik ezt!
 
Oldal tetejére