Cikk: Az USA nem engedi megregulázni az internetet

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdekes lenne, ha így lenne.
Ismerve az USA mindenek fölött való hatalmi törekvéseit, valahogy egy közkedvelt sci-fi sorozat bevezető szövege ugrik be:

"A hiba nem az Ön készülékében van.
Ne próbálja beállítani a képet!
Folyamatosan ellenőrizzük az adást.
Mi uraljuk mind horizontálisan, mind vertikálisan. Eláraszthatjuk Önt ezer csatornával, vagy kinagyíthatunk egyetlen képet kristálytisztává.
És ez meg semmi.
Hozzáidomíthatjuk a látását bármihez, amit csak a képzeletünk felfoghat. Irányítani fogunk mindent, amit csak lát és hall.
Hamarosan átéli a borzongó ámulatot a rejtély láttán, ami a lélek legbelső mélyétől a legvégső határig terjed.
Végtelen határok.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A cikket olvasva pont Usa nem engedi hogy valami kis diktatorok levagjak csokkentsek a nett elerhetoseget. Neked mindenrol csak negativ szinben tunik fel Usa?meg a pozitivban is?
 

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát, én bevallom, eddig nem is hallottam erről az internetes törvénytervezetről, most olvasok róla először ebben a cikkben. Azaz lehet hogy pillanatnyilag totál tévesen látom a kérdéskört, mert kevés az információm. De az EDDIG OLVASOTTAK ALAPJÁN, azaz e cikkből leszűrhetően én bizony amondó vagyok, hogy bár úgy általában éppenséggel nem rajongok az USA "viselt dolgaiért" (főleg a szoftverszabadalmakkal kapcsolatban szerintem az USA totálisan eszement, elítélendő, a fejlődést visszafogó, káros, kontraproduktív elveket vall és vezetett be a törvénykezésébe/jogrendszerébe) de ami ezen internetes törvényt illeti, én bizony itt most Melittával értek egyet. Ismétlem lehet hogy később megváltozik a véleményem ha többet tudok majd erről a kérdéskörről, de JELENLEG, a most rendelkezésemre álló infók alapján bizony úgy látom hogy perpillanat inkább az USA a szabadságjogok bajnoka! Nem kétlem hogy főleg "önérdekből", de akkor is ő most a "jó fiú". Meg akik az USA-t támogatják.
 

vagrand

Kitiltott (BANned)
A cikket olvasva pont Usa nem engedi hogy valami kis diktatorok levagjak csokkentsek a nett elerhetoseget. Neked mindenrol csak negativ szinben tunik fel Usa?meg a pozitivban is?

Arra gondoltam, aki ellenőrizni akarja a hálózatot. Elolvastam a cikket és leszűrtem belőle én is, hogy nem az usa akarja korlátozni.
De ettől még nem tudom, hogy milyen indokból akarják korlátozni.:confused:(Mármint a többi, az egyezményt aláíró ország.)
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
A cikket olvasva pont Usa nem engedi hogy valami kis diktatorok levagjak csokkentsek a nett elerhetoseget. Neked mindenrol csak negativ szinben tunik fel Usa?meg a pozitivban is?


Amerika nem, de az USA valóban negatív:).

Ha nem tévedek, Canada és még jó néhány ország az amerikai kontinenseken nem azonos
az USA-val.-szerencsére.

Hogy nem igazán tartom hátsó szándék nélkülinek a lépésüket, olyan tényekre alapozom, hogy aligha van
más olyan hatalmi szervezet, ami felül múlná az USA legális és illegális kém-tevékenysgét.
A műholdjaik java része erre a célra készült/készül.

Minnél többen használják a NET-et, annál több az infó, akár hasznos, akár haszontalan !
Na meg a mobilokat....
 

Hangabébi

Új tag
Sziasztok! Mivel a szerződés szövegét, tartalmát, miértjét és célját nem ismerjük, számomra ezek csak vagdalózások. A net a kultúra része. Minden nemzetnek is van sajátja.
Mindeközben média is, tehát áthatja az üzlet és a politika, nem utolsó sorban a manipuláció. Természetesen mindenkinek szíve joga mihez csatlakozik, mik a vezérelvei. Ezek alapján az összes történelem során kötött egyezményt felülbírálhatnánk. De ezek tények. Minden később derül ki, hogy jó, vagy rossz döntés-e. Működik vagy sem? Bármilyen szervezet, társulás is változik, változtat. Tagok belépnek ha tudnak azonosulni. A nem belépők is nagyon vegyes képet alkotnak. Bár Nagy-Britania és Finnország a kivárósabbak közé tartoznak, de ez sem jelent semmit. Részemről örülnék, hogy az a sok szemét nem jelenne meg hívatlanul a képernyőmön, csak igényesebb, kicsit válogatottabb dolgok. A helyesírásról nem is beszélve!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Aki demokraciaban el annak termeszetes a net korlatlan hasznalata, de sajnos vannak orszagok ahol szurik a tartalmat.

Amerika =Usa meg ha nem is tetszik, a computert es elterjedeset publiknak es muholdjait o feljelesztette ki. Nyilvan nem fognak a bantu torzstol engedelyt kerni szabad-e meg egy muholdat felloni, hogy meggyorsabb legyen a nett es megtobben tudjak hasznalni.
A valogatas maris szulne egyfajta korlatozast, es a szadadsag szolas szabadsag alapja a demokracianak.
 

Tónioni

Állandó Tag
Állandó Tag
talán! azért kéne! mert? a mostani gyilkolászás! sajna nem a net hiányából tehetődik!-benne van a net is!de? azért kell a net!csak olyan keresztlépcsők bevezetésével!-ami nem teszi lehetővé,ill hátra küldi az ilyen gondolatokat!!!
 

Heep Uriás

Kitiltott (BANned)
"Amerika =Usa meg ha nem is tetszik, a computert es elterjedeset publiknak es muholdjait o feljelesztette ki. Nyilvan nem fognak a bantu torzstol engedelyt kerni szabad-e meg egy muholdat felloni, hogy meggyorsabb legyen a nett es megtobben tudjak hasznalni."

Na ez jó volt. Könnyesre röhögtem magam. Az egy dolog, hogy ostobaság, amit írsz, és a magyar nyelv megcsúfolása. De az a látens rasszista gondolat, hogy az alulfejlett, visszamaradott bantuk csak ne szóljanak bele, majd a felsőbbrendű ámerikaiak mindenkinek megmondják a tutit, az már kicsit ijesztő.
 

Heep Uriás

Kitiltott (BANned)
"Amerika =Usa meg ha nem is tetszik, a computert es elterjedeset publiknak es muholdjait o feljelesztette ki. Nyilvan nem fognak a bantu torzstol engedelyt kerni szabad-e meg egy muholdat felloni, hogy meggyorsabb legyen a nett es megtobben tudjak hasznalni."Na ez jó volt. Könnyesre röhögtem magam. Az egy dolog, hogy ostobaság, amit írsz, és a magyar nyelv megcsúfolása. De az a látens rasszista gondolat, hogy az alulfejlett, visszamaradott bantuk csak ne szóljanak bele, majd a felsőbbrendű ámerikaiak mindenkinek megmondják a tutit, az már kicsit ijesztő.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nem a bantu torzzsel van a baj ,hanem momentan nem rendelkeznek muholdas kilovesi csuzlival,igy hiaba is kivanank megkerni oket hogy eggyel tobb muholdat lojonek fel..;)
MInt nagyon egyszeru a Kioto tagnak is lenni, ott ahol nem uzemel teljes gozzel az urbanizacio. De minden rosszban csak van valami jo , quotat el lehet adni es abbol lehet csuzlit venni.;)
Mindenesetre en orulok,hogy semmilyen korlatozasnak nem hive usa.
Az usaban elo bantuk meg biztos jol erzik magukat,es elvezik a net adta lehetoseget.
 

Laci071

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért kell mindig fikázni az USÁ-t?? Nem fontos Velük szimpatizálni !!! Ha jól látom nem egyedül Ők nem írták alá ezt a szerződés, hanem Ausztrália, Finnország, Spanyolország, Olaszország,STB sem ugye?
 

alive

Kitiltott (BANned)
nem egyedül Ők nem írták alá ezt a szerződés, hanem Ausztrália, Finnország, Spanyolország, Olaszország,STB sem ugye?

Ők csak díszlet a tortán nem mondanak mást mint amit rájuk késztetnek
Díszlet mindég kell
 
Oldal tetejére