Ha megnyerném a lottó főnyereményt...

kovacsistvan.197

Állandó Tag
Állandó Tag
Rákkutatási alapot hoznék létre.
Közösségi alapon működő, PC-k kihasználatlan számítási kapacitását felhazsnáló programmal foglalkoznék.
 

notaprisoner

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán egy magánszemélynek nem lehet sok ingatlana, de egy cégnek talán igen. (Nem tudom, csak találgatok, de tán így van...) Így alapítanék egy céget, vennék néhány lakást, 1-2 épületet, kiadnám albérletbe vagy üzletnek mindegyiket.
Magamnak vennék egy nyugodt helyen lévő házat, de nyilván a szűkebb családi körben is hasonló eseményekre lehetne számítani. :D Persze, ha elég nagy az a lottónyeremény.
Nyilván egy részét le is kötném, kamatozni.
Valószínű adnék is néhány szervezetnek, de leginkább olyanoknak, akik gyerekekkel foglalkoznak (gyermekétkeztetés, egészségügy).

Kérdés, jól képzelem-e el a világot... :D
 

Lyva

Állandó Tag
Állandó Tag
Őszintén szólva, én még nem nagyon gondolkoztam el azon mit tennék, ha sok pénzt nyernék a lottón. Persze gondoltam már rá, hogy ezt-vagy azt megvenném de aztán már nem nagyon volt több ötletem. Az viszont biztos, hogy nagyon szívesen kipróbálnám milyen lehet az az érzés amikor rájövök, hogy sokat, nagyon sokat nyertem. Azt hiszem miután megkaptam az összeget ráérnék utána gondolkozni, addig szerintem kár a szívemet fájdítani... :)
 

kgabor789

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia
Egy évig utaznék a családommal. Majd vennék egy háztömböt kiadnám a lakásokat. Utána folyamatosan támogatnék rászoruló szervezeteket és meg próbálnék enni adni az éhező magyar gyerekeknek egy szervezeten keresztül.
 

Gina90

Állandó Tag
Állandó Tag
Kifizetném a diákhitelt, a szeretteim hiteleit, egy részét elajándékoznám, egy részét befektetném, a többiből elköltöznék és építenék egy házat, esetleg létrehoznám a saját vállalkozásomat :) de ehhez nem ártana lottó szelvényt is vennem néha :D;)
 

Ann98

Állandó Tag
Állandó Tag
Felét én is jótékony célokra fordítanám, másik felét nagyon hosszútávra lekötéssel, befektetéssel "eltüntetném" a "jóakaróan feltűnt régi-új barátaim" elől.
 
Oldal tetejére