Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Ginuu

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég fejeztem be Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége c müvét. Ha valaki még nem olvasta volna, csak ajánlani tudom!
 

cirmoskalacs

Állandó Tag
Állandó Tag
A Gallagher Girl sorozatot olvasom jelenleg, most kezdtem bele a harmadik kötetébe. Valamint a Királyok csatáját George R R Martintól.
 

birodalom

Állandó Tag
Állandó Tag
Neil Gaiman: Amerikai istenek
Nagy sikerű könyv, Árnyék, a frissen szabadult rab sorsát lehet nyomon követni. Kis belepillantás a Skandináv mitológiába is. Remek könyv!!! ;);)
 

nagybogi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nicholas Sparks: Az utolsó dal

Van benne szerelem, családi problémák, és halál is. Nagyon jó könyv. Azt hiszem, film is készült belőle.
 

nekron44

Állandó Tag
Állandó Tag
a nemréggel 1973 májusára gondolsz :) , de nekem is ez a kedvenc regényem minimum 100-szor olvastam henri bá a legnagyobb
 

szivaka

Állandó Tag
Állandó Tag
E.L.James 50 árnyalat trilógia, Fábián Janka: Lotti öröksége, A német lány, ez az elmúlt 3 hét "termése" :)
 
S

Seeaussicht

Vendég
Mitch Albom - Csak egy kis hit kell, aktuális: Gail Carson Levin: Elátkozott Ella
 

emily0210

Új tag
Robin Kaye - Romeo, Romeo

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér. Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű. Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli. Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát. Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Nekem nagyon tetszett! Igazi olasz komédia némi szerelemmel, evéssel, szexel és rosszfiúkkal fűszerezve. Csak ajánlani tudom!!
 

Mary70

Állandó Tag
Állandó Tag
Most olvasom vagyis már a végénél tartok,
Jared Cade
Agatha Christie és a hiányzó tizenegy nap.
Nekem tetszik ,érdekes ahogy leírja az írónő életét.
 

King-a

Állandó Tag
Állandó Tag
Most Rejtő Jenő : Egy bolond száz bajt csinál című regényét olvasom, előtte meg vagy Sarah Dessen: Tökéletes c. művét, vagy szintén Rejtőtől Az elveszett cirkálót.
Mindegyinket szívesen ajánlom, ha valaki egy kis nyugodt kikapcsolódásra vágyik.
 

coldsilent

Új tag
Én legutóbb John D. Barrow-tól olvastam a Végtelen Könyvét. A szerzőről tudni kell, hogy foglalkozása szerint asztrofizikus, de széles filozófiai műveltséggel is rendelkezik. A könyv a végtelen, mint fogalom történetét vezeti végig történeti szempontból filozófiai és természettudományi aspektusból. Az írásmód ismeretterjesztő jellegű, szóval nem tankönyvszagú. Nagyon szórakoztató és aki emellett egy kicsit gondolkodni is akar annak kitünő kikapcsolódás! Csak ajánlani tudom!
 

Lindako

Állandó Tag
Állandó Tag
Leslie L. Lawrence - Álmaim asszonya- Mogyoróallergia
Nekem ez az egyik kedvencem a könyvei közül, végre egy nő főhős, kevesebb vér, nincsenek nőügyek- ami a lányoknak kell :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére