Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Nagyon nehezen kezdtem bele Wass Albert Kard és kasza című művébe, eleinte riasztott a hossza és tartottam tőle, hogy túl száraz lesz Erdély történelmét olvasni. Tévedtem. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a regény formában megírt történelmet. Szerintem mindenkinek ismerni kellene.
 

Typerhappy

Állandó Tag
Állandó Tag
ifj. Dumas-tól olvastam A kaméliás hölgyet, sajnos nem igazán nyerte el a tetszésem. Annyira rossz sem volt, hogy abbahagyjam, de annyira jó sem, így elég nehezen haladtam vele. Mellette pedig Harry Potter újraolvasást tartok. :)
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
M.C. Beaton: Agatha Raisin és ... az elültetett kertész; .. az elkóborolt túrázó; ... az életveszélyes esküvő; ... a tenyérbemászó túrista; ... a vizes viszály
Egyhuzamban kivégeztem a sorozat rendelkezésemre álló részeit. Csak annyit mondok, már vadászok a következő részre. :)
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Joanne Fluke: Hannah Swensen sorozat 1-7.
Imádtam, épp úgy, mint az Agatha Raisin sorozatot. Már keresem a következő részeket, muszáj megtudnom, kit választ Hannah, Normant vagy Mike-ot. Bár szerintem vár még egy kicsit a választással. :D
Na szóval, ez is krimi, rengeteg sütés-főzéssel és humorral.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverly-kert
Varázslatos könyv volt, nagyon jó hangulattal. Kicsit talán ki lehetett volna belőle többet is hozni, de ezzel a csipetnyi hiányérzettel együtt is ajánlom.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Larissa Ione: Demonica1 - Határtalan szenvedély
A szokásos, paranormális-romantikus regény. Ami tetszett benne, az a sokféle démon és természetfeletti lény, ami nem, az pedig az eredetiség teljes hiánya. Annak ajánlom, aki pár órányi könnyed kikapcsolódásra, borzongásra vágyik, de semmi többre.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Melissa de la Cruz: Kékvérűek sorozat 1-3.
A szokásos tini-vámpíros. Kicsit csalódtam, többet vártam, de mégis szrakoztató volt, mert nem tettem félre.
 

zsuzsixyz

Állandó Tag
Állandó Tag
Én legutóbb Robert Merle Védett férfiak című könyvét olvastam.

Egy olyan világról szól, ahol egy vírus következtében a nemzőképes férfiakra halál vár. Ebben a világban vajon mi történik a társadalommal, a nők és a még életben lévő férfiak miként reagálnak az erőviszonyok új elrendeződésére? Érdekes és elgondolkodtató, kívűlről szemlélve könnyű azt mondani, hogy márpedig ez így nem jó, de belülről megélve a szituációt másként viselkednénk-e?
 

West Coast Coole

Állandó Tag
Állandó Tag
Tom Goodkind - Wizard's first rule.

Fantasy, eddig tizenx db könyv jött ki a könyvsorozatból. Egyenként 600-1000 oldalasak, szerintem nagyon izgalmas. Van benne varázslat, izgalom, sárkányok, különleges lények:) Néhol szomorú, van benne háború. 1-1 könyv néhány hónapot dolgoz fel. Ez nekem nagyon tetszik:) Nem gyerekmese!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére