Hogyan hagyod abba?

Bettibébi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha csak "piszkálni" szeretném az embert azt szoktam neki mondani: kis dolgokban én döntök, nagy dolgok meg nincsenek:twisted:
Egyébként ha azt szeretném, hogy az én akaratom érvényesüljön valamilyen vitára adó kérdésben, akkor úgy alakítom a dolgok menetét, hogy azt hiszi az ő akarata, elképzelése valósul meg
icon10.gif
és tökéletesen elégedett magával.:twisted:


Így van!Annyira egyszerű!A helyzet is,a "férfinem" is!;)
 

demileyfan14

Állandó Tag
Állandó Tag
Én rendszerint elviharzok a helyszínről, aztán pár perc múlva visszaballagok, és mivel utálok rosszban lenni bárkivel, egy egyszerű "bocs"-t kinyögök, aztán ismételten otthagyom...
 

skory92

Állandó Tag
Állandó Tag
"szünet" gomb? néhány embernél/kapcsolatnál működik. benyögi valaki, h szünet és addig jegelik a témát, amíg mindkettő le nem nyugszik. kell hozzá önuralom tény s való.
 

Simis

Állandó Tag
Állandó Tag
A párommal való vitában az utolsó szó mindig az enyém:Igenis értettem.
Ha a hátát látom amikor goromba,akkor szép csendben kimegyek,a hangját hallom de már nem értem,ő meg egy idő után rájön,hogy a falnak beszél.
Működik a békességbe való átmenet.
 

poroszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer volt egy esetem. Egy méteráru üzletben történt, ahol az eladó, egy férfi, nagyon paprikás hangulatban volt, és mindenkivel piszkálódott. Én nem hagytam magam, és rendre megfeleltem neki, ugyanabban a hangnemben, ahogy ő beszélt velem - meg is jegyezte, hogy:
- De fölvágták a nyelvét!
Mire én:
- Én csak az ön viselkedésére reagálok.
Nagyon meghökkent, és elcsendesedett. Utána szelíd hangon folytatta a kiszolgálást és udvariasan köszönt el tőlem.
 

igorbongole

Állandó Tag
Állandó Tag
Igyekszem elkerülni a vitákat. Ha mégis akkor a vitapartnertől függ a befejezés.
Működik az inkább ráhagyom módszer, vagy a most ebbe ne menjünk bele módszer.
Útobit szeretem alkalmazni.
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Vita és módszer.

Feltámadt a temetésén a 101 éves halott
Ledöbbentetette és megijesztette családját az a 101 éves néni, aki a temetésén felült a nyitott koporsóban: "Mi történik itt?" - kérdezte.



kép: Northfoto
A 101 éves Peng Xiuhua a kínai Lianjiang városában élte le életét, és ott is halt meg. Legalábbis ezt hitte mindenki, aki a temetésén zokogot a nyitott koporsó körül.

Az idős hölgyet múlt hét szombaton, este 10:30 körül találták meg a lányai otthonában: azonnal hívták az orvost, de már csak annyit tudtak megállapítani, hogy Peng szívműködése sajnos leállt.

A család úgy döntött, hogy jobb, ha mielőbb eltemetik szerettüket, ezért már másnap összehívták a rokonokat Peng utolsó útjára. Képzelhetitek a döbbentet, amikor az özvegyasszony felült a koporsóban "Mi történik itt?"

Az egybegyűltek végül vidám bankettet tartottak halotti tor helyett, Peng pedig elhatározta, hogy ha már így alakultak a dolgok, még jó pár évig szeretne élni.

Itt látható Peng Xiuhua a lányaival - katt!
 

CocoSunrise

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha látom, hogy soha nem lesz vége és már semmiről sem szól a vita, akkor általában poénnal fejezem az egészet, a poén olyan kell, hogy legyen, hogy kiutat adjon a másik félnek is és így mindeketten félreállhatunk anélkül, hogy bárki megsértődne. A poén nem lehet sértő. Belenyugszunk abba, hogy itt bizony nem lesz megegyezés és megyünk tovább. Sajnos ez csak akkor válik be, ha a másik fél intelligenciája elég magas és felismeri a poént ill. célzást és a kiutat. Ha nem akkor már nehezebb a helyzet. Olyankor nehezen bírom ki, hogy ne legyek nagyon gonosz és ne tegyem nevetségessé a másik félt... ami nem nehéz ilyenkor, mert a kiutat ill célzást csak az nem ismeri fel aki vagy buta, vagy nem látja tisztán a dolgokat. Az olyannal meg könnyű... de próbálok leszokni erről ;)
 
Oldal tetejére