Cikk: Azt hitte, 40 ezret nyert, pedig 40 milliót!

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
1.) Gratulálok a hölgynek!

2.) Hogy én mit tennék? Lenne helye, az biztos. De abban is biztos vagyok, hogy akkor előkerülnének a "legeslegjobb barátok", akiknek aztán nagy ívben tárnám ki az ajtót, kifelé mutatva. S magam ismerve, a jelenlegi tanítványaim is emlékeznének rám a jövőben. ;)
 
Gratulálok a Hölgynek!!;) Másodszorra a rokonokat törölném egy időre, mert nem csak a barátok, de a rokonok sajnos legalábbis nálunk nagyobb hiénák. Ez sajnos tapasztalat. De ha megint adna a sors egy nagyobb összeget, a hátralévő hitelünket fizetném ki, hogy ha bármi is történne velem vagy a párommal, akkor a kislányomnak és persze a 2 nagynak, ne hagyjunk tartozást. Persze ha még maradna egy nagy állatfarmot nyitnék, ne legyen ennyi kóbor kutya és menhelyes.
 

Ösvénytaposó

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyi csodálatos hely van a világon, amit csak képről ismer az ember élete során, így ha nyernék bejárnék közülük annyit, amennyit csak belefér az időmbe. Előtte persze a fele összeget összeget eljótékonykodnám.
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Nagy nyereménynél el kell költözni olyan helyre ahol eleve "módosabb" emberek laknak és már nem is feltűnő a "hírtelen jött pénz".Aztán ha mégis megtalálnák a "régi ismerősök az embert...rövid válasz: Oda menjetek ahol eddig is voltatok... :)
Amint az ölembe hullik egy komolyabb tétel...garantáltan ezt teszem;)
Aztán olyan helyre kell adni a pénzből ahol nem is számítanak rá... ( Fő a jelen idő ;))
 

Rockfater

Új tag
Én az összes felsorolt százalékban benne lennék. Adósságtörlesztés,házvásárlás,nyaralás,
új autó,új állás.
icon_cool.gif
 

Friczi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én hitelt vennék fel hiszen lenne miből fizetni a bankot :D ... na jó ez nem igaz majd ha felpúposodik a bankkártyám chipje a sok pénztől lesz időm gondolkodni mit is lehetne kezdeni a továbbiakban.
 

Borka01

Állandó Tag
Állandó Tag
Asszem először is nem mondanám meg senkinek. Gondoskodnék a családomról, szertteimről egész biztos jótékonykodnék is - névtelenül - és bepótolnék sok miondent, amit most a minimálbéres " fizetésem " -ből nem tehetek meg !
 
Oldal tetejére