A férfiak nem bírnák ki a szülést

jcsé

Állandó Tag
Állandó Tag
Az anyai ösztön mindig is többre sarkalta a nőket, mint amit valójában el tudnak viselni. A gyerek utáni vágy mindennél erősebb a (legtöbb) nőben és ez nincs meg a férfiakban, nem is vállalnak érte annyi mint a nők. Ha pedig már terhes egy nő a végén nincs kiszállás, végig kell csinálni ha úgy érzi hogy nem bírja akkor is.
 

eratera

Állandó Tag
Állandó Tag
Már itt Magyarországon is volt egy bátor vállalkozó férfi, aki kipróbálta. Én is úgy gondolom, hogy ezt teljesen nem tudják szimulálni, ezt meg kell élni. Az eredmény úgyis feledteti a fájdalmat.
 

gkmarcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos mindhárom gyerekem császárral született, így igazából semmi tapasztalatom nincs a szülési fájdalomról. De én azt hiszem, azért is bírják ki a nők azt a rettenetes fájdalmat, mert aztán a kezükben tarthatják a csecsemőjüket. A kísérletben a férfi orvosnak pedig biztos nem ígértek semmiféle jutalmat.
 

Csaszi73

Állandó Tag
Állandó Tag
Két alapvetően különböző test-lélek halmaz, alapvetően különböző célokra optimalizálva. Ennyi.
 
A

akakukk

Vendég
Azok a nők(minden tiszteletem az anyáké!) akik 9-10 gyereket szülnek önként, azok mazohisták? Az emberiség már rég kihalt volna ha nincs valami plusz amiről nem tudnak a férfiak.
Bocsi ha pasinak születtem
 
Oldal tetejére