VÉGRE CANADÁBA IS: ÁLLJ FÉLRE A SAJÁT UTADBÓL!

C

CanadaHun

Vendég

Szabo Peter 2.jpg

Jön Torontoba Szabó Péter SIKERTÉRKÉP szeminárium sorozat előadója, gyakorlati útmutatást ad Február 2.-án és 3.-án. Az első napon 10-19 , a második napon 9-17 óráig. A részvételi díj 100 dollár, ami a helyszínen fizetendő.
Jelentkezni (egyben helyet biztosítani) az [email protected] e-mail címen lehet.
Helyszin:
Rakoczy Villa747 St Clair Ave W Toronto



Mindig az a kérdés motoszkált a fejemben, hogy „Mitől sikeresebb az egyik ember, mint a másik?” Megfigyeltem azonos korú embereket és azt láttam, hogy míg az egyik a szó szoros értelmében nagykanállal eszi az életet, a másiknak egy kínszenvedés minden egyes nap. Gondoltam megfejtem, hogy milyen tulajdonságok kellenek a sikerhez, de ez külső alapján sikertelen próbálkozásba fulladt. Bárhol láttam sikeres, vagy inkább gazdag embereket (akkor még azt hittem ez megegyezik...), mindig igyekeztem rájönni, mi a titkuk. Majd egy hanganyagon azt hallottam, hogy „Az életünk túl rövid ahhoz, hogy mi magunk akarjuk felfedezni a kereket.” Vagyis kérdezd meg attól a siker titkát, aki már sikeres.

A következő kihívást az jelentette, hogy egyet sem ismertem. Így abban a hitben ringattam magam, hogy biztosan szerencséjük volt! Majd találkoztam azzal a fantasztikus felismeréssel miszerint: „A szerencse a felkészült elme találkozása a lehetőségekkel.” Lehetőségek? Nekem nincsenek lehetőségeim! - gondoltam. Felkészült elme? De hát én már felkészültem! - mondtam magamban. Aztán azt hallottam, hogy olvass napi egy órát, és megváltozik az életed! Az igazság az, hogy harminc éves koromig egyetlen egy könyvet olvastam el, azon kívül még a kötelező olvasmányokat sem, ehhez képest a napi egy óra olvasás elég komoly kihívásnak tűnt.

Az elmúlt öt év alatt több száz könyvet olvastam el, több száz hanganyagot hallgattam meg és több tucat szemináriumon vettem részt. Az így megszerzett tudás, és a saját tapasztalataim alapján határozottan állíthatom, hogy a sikernek megvannak a maga konkrét okai, ami azért fantasztikus, mert ez azt jelenti, hogy bárki lehet sikeres, aki ezeket elsajátítja!

De hát mi is a siker valójában?

Azt gondolom, hogy minden ember számára mást, és mást jelent a siker. Az, hogy a szó legnemesebb értelmében tényleg sikeres leszel-e az életben, az akkor dől el, amikor találkozol magaddal reggel a fürdőszoba tükörben, és mondasz magadnak valamit.

Én személy szerint nagyon mélyről indultam mind anyagiak, mind önértékelés tekintetében, majd amikor kemény, kitartó munkával eljutottam egy sokak által irigyelt pozícióba, ahol több mint 1500 ember munkáját irányítottam, - gyönyörű autóval jártam, csodálatos házban éltem és rengeteg pénzt kerestem – akkor jöttem rá, hogy a gazdagság, a siker, és a boldogság között esetenként bizony óriási különbség lehet. Így egyik nap felmondtam...

Most már azt az életet élem, ami számomra jelenti a sikert: könyvet írok, szemináriumokat tartok, - ezáltal pozitív hatással tudok lenni más emberek életére - , és rengeteg időt töltök imádott gyermekeimmel.

Véleményem szerint kiegészítésre szorul az a régi mondás, miszerint az 1000 mérföldes utazás is az első lépéssel kezdődik, hiszen egy 1000 mérföldes utazás előtt is először meg kell néznünk, hogy hol vagyunk, el kell határoznunk, hogy hová is tartunk, nehogy rossz irányba induljunk el.

Mégis hány olyan ember van, akinek fogalma sincs a jelenlegi helyzetéről, képességeiről, erősségeiről?

És vajon hány olyan ember van, akinek fogalma sincs, hova akar eljutni, mire vágyik, mik a céljai?

Ha fogalmuk sincs hova akarnak eljutni, mégis hogyan juthatnának el oda...

További információkért látogassa meg a weboldalt:
www.sikerterkep.hu/kanada
 

Csatolások

  • Szabo Peter.jpg
    Szabo Peter.jpg
    12.1 KB · Olvasás: 200

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Gratulalunk! Remek igazi profi eloadas volt. Remeljuk minnel elobb ujbol viszont lathatunk Canadaba.
 
Oldal tetejére