Azt hitte, 40 ezret nyert, pedig 40 milliót!

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
maria_neon_lead_1_fill_73x73.jpg

Az 51 éves kanadai hölgy, Maria Carreiro örült 40 ezer dolláros lottónyereményének, de aztán kiderült, hogy 40 misiről van szó!



Maria alig hitte el, hogy milliomos lett - kép: Northfoto
A mázlista először 40 ezer kanadai dollárnak (8,8 millió forintnak) vélte az összeget, ám miután a lánya a neten ellenőrizte az összeget, kiderült, hogy 40 millió dollárt - 8,8 milliárd forintot - nyert. Gondolhatjátok, majd kiugrott a bőréből, hogy százszor gazdagabb lett, mint hitte!


A pénzből nagyobb házat akar venni és Hawaiira utazik vakációra, bepótolni a 30 évvel korábban elmaradt nászutat. Az ontariói lottótársaság statisztikája szerint az egymillió dollárnál nagyobb nyereményre szert tevők 60 százaléka kifizeti adósságait, 56 százaléka vakációra utazik, 36 százaléka új házat vesz, 43 százaléka pedig vagy felhagy a munkával, vagy állást vált.


Ti mit tennétek ennyi pénzzel?

Neon
 

Tűz*

Állandó Tag
Állandó Tag
1.) Gratulálok a hölgynek!

2.) Hogy én mit tennék? Lenne helye, az biztos. De abban is biztos vagyok, hogy akkor előkerülnének a "legeslegjobb barátok", akiknek aztán nagy ívben tárnám ki az ajtót, kifelé mutatva. S magam ismerve, a jelenlegi tanítványaim is emlékeznének rám a jövőben. ;)
 
Gratulálok a Hölgynek!!;) Másodszorra a rokonokat törölném egy időre, mert nem csak a barátok, de a rokonok sajnos legalábbis nálunk nagyobb hiénák. Ez sajnos tapasztalat. De ha megint adna a sors egy nagyobb összeget, a hátralévő hitelünket fizetném ki, hogy ha bármi is történne velem vagy a párommal, akkor a kislányomnak és persze a 2 nagynak, ne hagyjunk tartozást. Persze ha még maradna egy nagy állatfarmot nyitnék, ne legyen ennyi kóbor kutya és menhelyes.
 

Ösvénytaposó

Állandó Tag
Állandó Tag
Annyi csodálatos hely van a világon, amit csak képről ismer az ember élete során, így ha nyernék bejárnék közülük annyit, amennyit csak belefér az időmbe. Előtte persze a fele összeget összeget eljótékonykodnám.
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Nagy nyereménynél el kell költözni olyan helyre ahol eleve "módosabb" emberek laknak és már nem is feltűnő a "hírtelen jött pénz".Aztán ha mégis megtalálnák a "régi ismerősök az embert...rövid válasz: Oda menjetek ahol eddig is voltatok... :)
Amint az ölembe hullik egy komolyabb tétel...garantáltan ezt teszem;)
Aztán olyan helyre kell adni a pénzből ahol nem is számítanak rá... ( Fő a jelen idő ;))
 

Friczi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én hitelt vennék fel hiszen lenne miből fizetni a bankot :D ... na jó ez nem igaz majd ha felpúposodik a bankkártyám chipje a sok pénztől lesz időm gondolkodni mit is lehetne kezdeni a továbbiakban.
 

Borka01

Állandó Tag
Állandó Tag
Asszem először is nem mondanám meg senkinek. Gondoskodnék a családomról, szertteimről egész biztos jótékonykodnék is - névtelenül - és bepótolnék sok miondent, amit most a minimálbéres " fizetésem " -ből nem tehetek meg !
 

dorika.17

Új tag
Káhárom;3748126 írta:
Az ember sok pénznek tud örülni, de egy idő után nem fog tudni vele mit kezdeni.


Van egy ismerősöm,akivel nagyon egyet értek. "Csak az a pénz ér valamit, amit olyanra költesz amitől boldog vagy. Attól, hogy csak van a bankszámládon, még nem leszel boldog."
 
Oldal tetejére