Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

nanan

Állandó Tag
Állandó Tag
Tammara Webber: Easy-Egyszeregy
Igazán szép szerelmes történet, minden benne van, amit egy ilyen könyvtől vár az ember(lánya). :)

A Redmersky könyvet is nemrég olvastam, egyet értek Varga Nikivel, nagyon jó, én is ajánlom mindenkinek.
 

zarabaro

Állandó Tag
Állandó Tag
Az elmúlt pár hónap olvasmányai nagyon röviden:
Jamie McGuire Gyönyörű sorscsapás
Nem tudtam abbahagyni.Fordulatos, szellemes, aranyos a történet, tetszenek a szereplők karakterei. Fiatalos, lendületes stb.. szóval élveztem.
Alice Walker Kedves Jóisten Celie saját életét mutatja be levelei által, melyet legtöbbször a Jóistennek címez. Azóta is keresem a levélformátuban íródott könyveket. Ha valaki tud segíteni, vagy ajánlani írjon.
Imádtam olvasni Kerstin Gier könyveit. Tetszik a stílusa.
És hogy legyen magyarról is vélemény. Szepesi Nikolett könyvét kb a 10 oldaalon abbahagytam. Kár volt a papírért.
Lakatos Levente (krimi) olyan szerintem nem volt rossz.
Anita Gain Senkinek sem kellesz! Nekem nagyon tetszett. Igaz, hogy a vége olyan lezáratlannak tűnt, de kb. 1 hónap múlva sikerült a folytatására is rátalálnom.
 

navvera

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, én nemrég kezdtem el Jo Nesbo könyveit olvasni, a Harry Hole sorozatból olvastam a Denevérembert, a Hóembert és a Leopárdot. A többi épp vadászok, de nem találom. Neked megvannak-e esetleg, ha igen, feltennéd? Köszi
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, én nemrég kezdtem el Jo Nesbo könyveit olvasni, a Harry Hole sorozatból olvastam a Denevérembert, a Hóembert és a Leopárdot. A többi épp vadászok, de nem találom. Neked megvannak-e esetleg, ha igen, feltennéd? Köszi
Használd keresőt, az e-book topikokban sok könyve van fent. Ha vmi miatt nem megy, írj privát üzit és segítek szívesen.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Glen Duncan: Az utolsó vérfarkas
Minden romantikát nélkülöző, naturalisztikus elemekkel tarkított regény. Néhol viszolyogtató, hányingerkeltő, de pont ettől olyan valószerű. Tetszett.
 

natasha09

Kitiltott (BANned)
Gordon Thomas: Titkok és hazugságok
Nem könnyű olvasmány, de nekem tetszett.
A CIA agymosási technikáit írja le részletesen.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Duncan Shelley: A félelem íze
Egy befolyásos politikus-üzletember csoport lepaktál egy rakás földönkívülivel, akik emberhúsra vágynak. Elintézik nekik a vágás lehetőségét, így a földönkívüliek naponta többezer embert bénítnak le és darabolnak fel élve, mert a félelemtől jobb a hús íze. Mindennel szembeszállva egy maroknyi ember azonban ellenáll.
A nyilvánvalón kívül azért volt félelmetes a könyv, mert rávilágít, hogy a politikai-gazdasági hatalommal visszaélve egyesek bármit, ismétlem bármit megtehetnek mások rovására saját önös érdekeik eléréséért.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Georgette Heyer: Frederica
Előző olvasmányaim után nagyon rámfért vmi könnyed, romantikus. Ez az. Ez cirka az 5. könyvem lehet az írónőtől, és azt kell mondanom, nagyon egykaptafák a regényei. Gazdag, extravagáns férfi és szegény, de nemesi származású és jó neveltetésű nő szeret egymásba. Az Alaister-trilógia emelkedik ki a könyvei közül a humorával.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől
Romantikus regénynek mondanám, de szerencsére nem az a csöpögős, nagyon rózsaszín fajta. Legnagyobb értéke a humor volt, a vége miatt viszont haragszom. Hát hogy lehet egy könyvet így befejezni? Bár tény, hogy azóta agyalok, lehetséges megoldásokat gyártok...

Ezzel én is így vagyok, csalódtam a befejezésben...viszont, nem bánom, hogy elolvastam, mert sokat kuncogtam az olvasása közben :)
 

zsici

Állandó Tag
Állandó Tag
Jay Asher : 13 okom volt rá
Elgondolkodtató történet...
Clay Jensen semmit sem akart tudni Hannah Baker kazettáiról. Hannah meghalt - gondolta -, magával kellett volna vinnie a titkát. Aztán Hannah hangja közölte Clay-jel, hogy az ö neve is elhangzik a kazettákon és az is, hogy Clay valamilyen módon felelős a haláláért. Aztán Clay egész éjszaka a kazettákat hallgatta. Hannah szavai nyomán bejárta a városkájukat... és amire fényt derített, az örökre megváltoztatta az életét.
 

Khadris Blue

Állandó Tag
Állandó Tag
Anthony Sheenard: Az Excalibur keresése I. – A fekete sárkány testvériség
Anthony Sheenard: Az Excalibur keresése II. – A kard lovagjai

800 oldal minőségi, kalandos magyar sci-fi, az angol történelem és a kínai kultúra egy szeletének aprólékos bemutatásával :)
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem szoktam ilyet, de most itt van két olyan könyv, amiket messzire kerüljetek el.
Tom Harper: Titkok könyve
Rém unalmas.
Rebecca Hamilton: Az öröklétű
Zűrzavaros, cirka 4 másik könyvből koppintott ötletekből áll egyetlen árva önálló gondolat nélkül. Tele van hiteltelen szereplőkkel, történésekkel, blőd párbeszédekkel. Olvashatatlan.
 
Utoljára módosítva:
Joanne Fluke gasztrokrimije: Hannah Swensen rejtélyes esetei.Úgy tudom,hogy eddig 11. rész készült el,én a hetesig jutottam.A főszereplő szingli cukrász csaj mágnesként vonzza a rejtélyes haláleseteket,a karaktere szerintem nagyon szerethető,ahogy a történet többi szereplője is,emellett árad belőle az amerikai kisvárosi élet hangulata,ami valahol a magyar falu és Budapest között van félúton....minden van,amitől város egy város,de mégis mindenki ismer mindenkit,mint egy faluban. :)
 

Stack

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Hála az oldalnak az elmúlt 2-3héten 4 könyvet is elolvastam :cool:
Mindegyik egy sorozathoz tartozik. Percy Jackson és az olimposziak.
Tegnap álltam neki a befejező résznek remélhetőleg azzal is végzek a héten.

Örök hálám a lehetőségért :dr_31:
 

Szolnok71

Állandó Tag
Állandó Tag
Cathryn Cooper: Pajkos mesék. Női és férfi írók írnak leplezetlen nyíltsággal erotikus történeteket, novellákat a jelenből a szado-mazo témakörben, főleg popsi verés és hasonlók. Olvasható novellák, néhol egész jó erotikus olvasmány élménnyel.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére