Hogyan tartsuk melegen autónkat, ha nincs garázs

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ti is átéltétek már azt a pokoli érzést, mikor a hideg, téli reggeleken az istennek sem akar beindulni az autó, pedig nagyon sietnénk?

Ilyenkor megdermed a gázolaj, lemerül az akkumulátor, vagy hasonló bosszantó problémák fordulhatnak elő, amiken a most következő megoldások egy picit sem segítenek, de legalább egyedi külsőt varázsolhatunk öreg járgányunknak.

67543_542962_784x523.jpg


67543_542963_784x523.jpg


67543_542967_784x523.jpg


busz.jpg



67543_542966_784x523.jpg

Így lehet egy cuki kisautó még eredeti állapotánál is édesebb. Csak vigyázzunk, nehogy kiperegjen a fogunk, ha túl sokáig nézzük.
67543_542967_784x523.jpg

Ha a kutyák és macskák hordhatnak kötött pulóvereket, akkor a kacsáknak is jár.
67543_542963_784x523.jpg

Horgolt, 1967 körüli kombi Octavia (javítsatok ki, ha tévedek!) Prágában.
67543_542962_784x523.jpg

A rózsaszín, kötött lepellel letakart M24 Chaffee egy amerikai könnyű harckocsi volt, amit a második világháború kései szakaszában állítottak hadrendbe. Ezt a példányt 2006-ban láthatta a közönség Dániában, a "TIME" (idő) elnevezésű művészeti kiállításon.
 

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem biztos, hogy jó ötlet az autó melegen tartása. Ha meleg, akkor a hasonló fajtájúak kipufogócsöveit fogja kedvelni, ahelyett hogy valami eltérő típus beöntőnyílásához vonzódna, ezért aztán ezen érzelem nem jár kisautók szaporodásának a következményével, holott ugye nekünk az volna az érdekünk, hogy több autónk legyen...

Azaz, szerintem sokkal jobb, ha nem meleg az az autó.
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Mint munka...emelem a "sapkámat" ennyit dolgozni a külcsíny érdekében...van mikor még a kocsi mosásnak is csak " duzzogva" állok neki egy jó kávé után :) nem hogy még ilyesmiket is " tupírozzak az autón :)

Tavaly télen egyszer átéltem,hogy nem indult az autó...de nem ruha horgolással oldottam meg,HANEM GYORSAN VETTEM BELE EGY ÚJ AKSIT...azóta sem kell rá nagykabát :D
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Amióta olvastam a cikket, folyamatosan a kutyakabátokra asszociálok. De azoknak lehet értelmet tulajdonítani, míg a kocsikabát inkább a tenger idő és zaklatott elme képzetét kelti. Mert ha szép lenne, lehetne művészet is akár... Lehet, hogy mégis szépek, csak én nem látom? Vagy olyan ronda, ami már szép?
 

wzsazsa

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Gerilla-kötőknek nevezik az ilyen kötőket. Azért csinálják, hogy valamire felhivják a figyelmet, többnyire nem öncélu a dolog. Itthon is vannak ilyen kötések, villamost - belül -, játszóteret, fákat kötöttek már be. bartók béla uton.jpg
Ezt a Bartók Béla uton csinálták.

És, hogy az állatok se maradjanak le:

tyukok ruhában.jpg

:)

Fb-n is megtalálhatók, Kézimunkások Szakszervezete a nevük. (Ha nem szabad ide tenni, Melitta kérlek töröld.)
 

Gilgames2011

Állandó Tag
Állandó Tag
"...de legalább egyedi külsőt varázsolhatunk öreg járgányunknak."

.. de óvatosan vegyük le tavasszal, nehogy a hirtelen mozdulattól szétessen a kaszni!
 

almamag78

Kitiltott (BANned)
Léccciiii, léccciiii!
Mondjátok ki (emlékezetből) hangosan és gyorsan egymás után ezt:

Tank pomponja, tank pomponja, tank pomponja, tank pomponja...

Csak szerintem vicces?:rohog: Mert én bevallom őszintén egy kis idő után mást mondok...:rohog:
 

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ami ebből a végén lesz, abból értem, hogy az első szó mit jelent, logikus is hogy egy nőnek az jut az eszébe a dologról, mert hiszen élete fontos része, havi rendszerességgel kell használnia... de mit jelent a maradék második szó, hogy „ponnya”?
 

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár megjegyzem, az efféle humorokat tulajdonképpen nem szeretem. Beleértve a mindenféle intimbetétes tévés reklámokat sem. Én szeretem, ha a nőkben holmi féltündéreket tisztelhetek, s az efféle létezéssel nem fér össze, hogy holmi profán testi szükségleteik legyenek. Tudom hogy vannak nekik ilyenek, de nem kedvelem ha ez állandóan tudatosítva van bennem. Nem erre óhajtok gondolni, ha egy nőt meglátok, vagy ha az eszembe jut.
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
:rohog: Kedves Zoli_USA, az almamag78 által felvetett gyakorlat eredmény valóban az, hogy tamponja. DE tudod, rossz az, aki rosszra gondol. A tamponnak valóban van egy igen széles körben elterjedt használata, ami az általad felhozott intimbetétes tv reklámok körébe illik bele. Ugyanakkor a sebészetben is széles körben alkalmazzák testnedvek felitatására. Lőtt sebek kezelésére még Irakban is szalicillal átitatott tamponokat alkalmaztak. Műtét közben is számos alkalmazása van. Akit zavar a női lét ciklikus vonatkozásának említése, az gondolhatna akár ezekre az alkalmazásokra is. :dr_31:

Abban mindenképpen igazat adok, hogy értelmetlen "szó"marad ki. Tankpomponja, kimarad a nkpo. Hát ennek tényleg semmi, de semmi értelme nincs. :(
 
Utoljára módosítva:

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Léccciiii, léccciiii!
Mondjátok ki (emlékezetből) hangosan és gyorsan egymás után ezt:

Tank pomponja, tank pomponja, tank pomponja, tank pomponja...

Csak szerintem vicces?:rohog: Mert én bevallom őszintén egy kis idő után mást mondok...:rohog:
Igyál rá egy kis "szatmári szilvát" mondjuk 2-3 felest ...aztán még véletlenül sem téveszted el.:rohog:Csak witzeltem ám;)még véletlenül sem sértődni rajta :dr_4::)
 

almamag78

Kitiltott (BANned)
Bár megjegyzem, az efféle humorokat tulajdonképpen nem szeretem. Beleértve a mindenféle intimbetétes tévés reklámokat sem.

Na akkor ezen nagyon ki fogsz bukni:
Múltkor láttam egy műsort a sebészek életéről (sok szokott ilyen lenni):egy pasinak sportolás közben elég csúnyán betörték az orrát (véletlenül) és szerencsére a helyszínen volt egy orvos... az orr nagyon vérzett, nem volt megfelelő eszköz...erre a kreatív orvos két tampont kért a pom -pom lányoktól... a pasi rögtön felugrott és elkezdett tiltakozni, hogy az ő orrába nem tesznek "ilyen dolgot", erre az orvos két mondattal elintézte: az egyik az volt, hogy ne aggódjon steril :D, a másik meg az volt, hogy vagy ez, vagy vagy ha nem akkor pár hétre rá olyan csúnyán fog összeforrni, hogy műteni kell.. (értelemszeren megszívja magát vérrel és az valamennyire helyben tartja a csontokat / porcokat) a pasi belement, az orvos meg felnyomta az orrába... de olyan vicces volt, hogy a két szál ott fityegett az orrából :rohog:(gondolom az orvos szivatásból direkt nem vágta le):dr_64:

Következtetés: sok mindenre lehet használni egy tampont akár orrvérzésre is! Ha nem akarod hogy deformálódjon az orrod, tarts magadnál tampont! :rohog:

Akár túlélésre (Bear Grylls praktikák):
http://thechive.com/2012/06/14/so-a-survivalists-guide-to-using-tampons-exists-24-photos/
 
Utoljára módosítva:

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem a tamponnak kizárólag a „hagyományos” használata zavar, pontosabban az, hogy ezt állandóan belémszuggerálják a reklámokban. Meg az intimbetétekét. Gondold el: mutatnak valami csinos nőt, aztán csak azt emlegetik róla hogy így már tutira biztonságosan úszhat, ugrálhat meg mittudomén. Belémszuggerálják, hogy nő=havibaj. De én a nőkkel kapcsolatban azt szeretem, ha róluk más, „nemesebb” dolgokra asszociálhatok, érted?!
 

almamag78

Kitiltott (BANned)

Miért, gondolod, hogy a nőknek jobb?????
Belénk sulykolják a prosztatagondjaitokat, mást sem hallunk csak hogy azzal állandóan gondjaitok vannak. Ha meg nem ez akkor meg a foci meccs... vagy a kutya sétáltatás és a pisilés... vagy a csajok brutális összeverése..Belénk szuggerálják, hogy pasik=prosztata/tesztoszteron gondok. :rohog:

Na meg a másik az erekciós problémák... kérlek szépen magyarázd már el nekem, hogy mint csaj, miért kapok heti rendszerességgel kék pirulás spameket??? Én csaj létemre????

:rohog::rohog::rohog::rohog:

Ismerek olyan pasit, akivel tampont sem lehet együtt venni (a csajnak KÜLÖN le kell mennie venni, mert a pasi nem akarja még a kosarába sem látni...) Hát kérem szépen! Az ilyen meg ne is szexeljen, meg ne akarjon gyereket, sőt még sz*rni se akarjon, mert az ronda ráadásul büdi is :D Én az ilyen pasit úgy penderítem ki, hogy még a lába sem éri a talajt. (persze értelemszerűen nem előtte cserélek, és nem teszem a csapra, nem mutogatom, de minmum elvárok egy normális hozzáállást fintorgás nélkül... elég nekünk havonta azt az egy hetet túlélni, nem kell még egy színház is mellé :D)

Apropó: a hülyegombás reklám nem zavar?
(csak érdeklődöm :D és csak zongorázom az idegeiden :) )
 
Oldal tetejére