Dániai mezőgazdasági munka Andreasagro által közvetítve.

cinci68

Állandó Tag
Állandó Tag
A fiam tegnap utazott repülővel ki Dániába,Rejsby-be.Még nem adott hírt magáról.Remélem legalább a neten fog tudni írni.Milyen tapasztalatok ,vélemények vannak a dániai munkáról,az Andreasagró-ról,beszélgessünk...
Először repült életében,mi is nagyon izgultunk,és izgulunk...Ő az első a családból,aki külföldön próbál szerencsét...
 

cinci68

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi,épp most "beszéltem "vele a neten.Azt írja,nagyon drága minden, nincs wifi,és a gazda se a legkedvesebb...:(
 
Napok óta kutatok a cég után,számolgatok hogy megéri-e kimenni oda,nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalt valóságra ,úgy hogy várom hogy alakult a fiad élete kint.Minden esetre a legjobbakat kívánom neki.
 

cinci68

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát nem tudom, kajára biztos sokat fog költeni.30 ezer volt a repülőjegy,azt majd 2 részletben vonják majd a fizujából.Utána, még vonattal,és busszal is kellett utaznia.
 

cinci68

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem sok múlik azon, milyen helyre kerül.Lehet, hogy egy közvetlen,kedves gazdánál,még jól is érezné magát....:)
Neki annyi szerencséje van, hogy egy magyar srác mellé került,aki már 2 hónapja kint van.

Amúgy ha rákeresel a cég nevére, kidob a gugli fórumokat,én még nem olvastam végig őket,nem akartam, hogy lelombozzon ,ha rosszakat írnak.
Úgy látom, tapasztalatokat senki sem ír, pedig én is azért indítottam a fórumot...
 

cinci68

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Sajnos,nem.A srácot akivel volt ,és a fiamat is elküldte a gazda, a srác hazajött,a fiamnak talált a cég másik helyet.Nagyon kötekedős, zsugori volt,a gazda, aki tapasztalt munkaerőt keresett ,kevés pénzért.Többe került az étkezés,mint amennyit keresett.
Ez az új hely jobbnak tűnik.
 

angela58

Új tag
sziasztok a fiam most van kinn dániában ő is az andreasagroval neki minden rendbe van, 2 hónapig volt hagymaszedésen mert csak az volt, de aztán elküldték egy tehenészetbe és mindenre megtanították, néha ugyan kicsit bunkó volt a gazda, de a szállás nagyon rendezett. Ott van már 8 hónapja! A pénz amit kap ugyan némileg kevesebb mint az átlag dánoké, de legalább nem verik át mint hollandiába!! ahol alig kapott fizetést
 

girls23

Új tag
Sziasztok!
Én is csak jót tudok mondani a cégről. Sokat próbálkoztam mire megtaláltam az Andreasagrot. Ők legalább mindent amit mondtak betartják. Illetve mindenben segítettek. Én már többször voltam velük földmunkán. Valahol rendes a gazda, valahol meg nem. Mint Magyarországon a főnökök. Nem nyaralni megyünk, hanem dolgozni. Ha külföldön élünk, ott a megélhetés is több. De sokkal több pénzt lehet keresni mint itthon. Én mindig tudok bőven félrerakni. Csak ajánlani tudom őket.
 

Lajos71

Új tag
Sziasztok. Én a minap találtam rá a cégre és szerencsére erre az oldalra, engem az érdekelne milyen fizetést ajánlanak? Mivel erre vonatkozó információt nem közölnek az oldalukon sem. Köszönöm a segítő válaszokat.
 
Oldal tetejére