Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
És lőn csoda!!! Tegnap este Ch ról való kilépés nélkül kikapcsoltam a gépet, és ma délben - hosszú hónapok óta- megismert a rendszer.
Amennyiben történt a rendszerben finomítás, köszönet érte :)

Ez teljes mértékben böngésző függő és lokális "probléma".
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Ne haragudj, ez nem válasz.
Nem haragszom, ez egy válasz. A böngésződ kezeli az elmentett sütiket (a belépés megjegyzése a Te böngésződben történik). Minden böngésző másképp kezeli őket (az Internet Explorer például sok-sok éven keresztül hibásan).
 

hg1dmt.

Kitiltott (BANned)
Nem haragszom, ez egy válasz. A böngésződ kezeli az elmentett sütiket (a belépés megjegyzése a Te böngésződben történik). Minden böngésző másképp kezeli őket (az Internet Explorernek például sok-sok éven keresztül hibásan).
Firefox van. de még RRS-t nem használtam. Most megnyitottam, és rákattintottam egy oldalra. Így jártam.---Most majd tanulmányozom ezt: Bővebben az RSS-ről: http://hu.wikipedia.org/wiki/RSS
 
Utoljára módosítva:

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
(Azt töröltem) Firefox van. de még RRS-t nem használtam. Most megnyitottam, és rákattintottam egy oldalra. Így jártam.

A Firefox ismeri az RSS-t. Akkor más (lokális) gond lehet. Az Internet Explorert egyébként nem tudod törölni, de van már olyan rendszer, melyekben elrejtették (ezek a windows-ok N jelű verziói).
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Minden látogatónak: a fórumot fél óra múlva ideiglenesen leállítjuk és frissítjük, magyar idő szerint holnap délelőtt 11 órától lesz ismét elérhető.

Köszönjük a türelmet! :dr_24:
 

hg1dmt.

Kitiltott (BANned)
Igen ezt láttam, és rákattintottam a kék hivatkozásokra, ami nem nyitott meg oldalt, vagyis nem talált. Akkor kaptam ezt:
"Hiba

A kért oldal nem található."
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
".... a választ ott találod...
A válasz ott: "MEGLEPETÉS." Névnapomra megtudjuk? :)
Most mit értetlenkedsz? ?
Nézd meg azt képet, ami ott be van idézve. Jól látszik, hogy a válaszablakban az egyik ikon, nevezetesen a beszúrás nevű, lenyitásakor előtűnik több funkció is, köztük az idézet.
 

hg1dmt.

Kitiltott (BANned)
Én a "meglepetés"- tartottam jó poénnak. Hátha egy üveg ital, vagy valami :) :)
 
Utoljára módosítva:

wolff László

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves FLAMINGO( moserátor-Fórumvezető),
levelét köszönettel megkaptam Fórumszabályzat -ot elolvastam kérdésemre ott sem kaptam kielégítő választ. azt sem tudom hol -- és-- mihez lehet hozzászólni érdemben?Eddig igyekeztem feltenni néhány dolgot, persze nem sok értelme volt ( mint utólag látom)Én nem tudom támogatni a lapot anyagilag (rokkantsági ellátott vagyok-E kategoria 15% "maradvány" eü. állapot)Nem tudom mit várnak tőlem, ha nem értem a rendszer lényegét,azt sem tudom, kit keressek partnernek egy vallási,politikai ,filozófiai, pszichológiai és hasonló témájú beszélgetésre., mert ezekben nyitott vagyok és nem elfogult, etc.. ; "deviszont"! benn szeretnék maradni, mert nagyon kellemetlen rokinak lenni. :(
valamint azt sem tudom ; adatlapom hol található és miképp módosíthatom annak beállításait ?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A forum minden funkcioja ingyenes.Kert valaki toled penzt tamogatast a Canadahunon?
Nem hiszem.
A rendszer aranylag ujnak mondhato valamennyien tanuljuk, konkret kerdesed van arra valaszt fogsz kapni, de igy altalanossagban nem lehet leirni mindent kilometereken keresztul hogyan mukodik a forum.
Valaszolhatsz mindenre. Nem ertem milyen partnerekrol beszelsz, esetleg a google hirdetesekrol? azokat nem mi adjuk hanem a google allitja ossze.
Adatlapodat a nevedre kattinva kapod meg, ami modosithatsz.

A Canadahun nem politizal legalabbis probalja elkerulni, a vallassal is csak annyit foglalkozunk amennyi meg nem sert semmilyen felekezetet, egyhazat es az egyetemes kulturahoz hozzatartozik.Tilos minden rasszista megnyivanulas.
A Canadahun szorakoztato portal, kikapcsolodas nyujt tobb mint 32ezer temaban.Biztos talalsz erdeklodesednek megfelelot.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Mivel Melitta (az előttem beíró, az oldal tulajdonosa - és mint ilyen, admin - nem ismeri az előzményeket, ezért egy kis kiegészítés:
Kedves FLAMINGO( moserátor-Fórumvezető),
Moderátor az a moserátor.:)
Persze, ha csak elütötted, akkor nem szóltam semmit, ugyanis a CanadaHun-on nem kritizáljuk más hejje sírását:). Ugyanis sokan vannak, akik életükben nem jártak Magyarországon, sőt magyarul is csak a Google fordítójának a segítségével "tudnak".
Ezt mi (a CH vezetése) elismerésre méltónak tartjuk, hisz - mint közismert - a magyar nem a világ legegyszerűbb nyelve.
Ha viszont a fogalom nem ismert (ami 60 környékén miért is lenne az), egy rövid tájékoztatás:
Aki regisztrál az lesz a friss tag.
Ha aktiválja a regisztrációját, aktív taggá válik (ez a regisztrációkor kapott e-mailben lévő linkre kattintással érhető el).
Ha 20 üzenetet írt bármilyen témában, akkor rövid időn belül (max. 1-2 óra- amikor a szerver adatbázisát frissíti) állandó taggá válik és az eddig rejtett sorok elérhetővé válnak, attól függően, hogy a linkek hide, hide thanks vagy hide reply kapcsok közé vannak téve (ezek az üzenet írásakor a jobbra fent található hide/hrt/hrply/htnx... gombokra kattintva érhetők el - Íráskor és nem az üzenet olvasásakor! Még visszatérek rá.)
Ha megvan a 20 ützenet, amit legkönnyebben a szójátékokban lehet elérni) és állandó taggá váltál, akkor, a legtöbb esetben a hidden (rejtett) tartalmú üzenetek alján található tetszik gomb megnyomásával láthatóvá válik. Ha nem, akkor valószínűleg hozzá kell szólni az adott témához. Ahogy már priviben megírtam, általában az első üzenet tartalmazza az adott émára vonatkozó tudnivalókat.
Van néhány téma, ahol kötelező csatolni (pl. néhány zenei téma). a csatolást a beíró ablak jobb alján található fájlok feltöltése gomb segítségével lehet végrehajtani.
Mivel a kapacitásunk korlátozott, 5-10 MB nagyságú fájjlok csatolhatók legfeljebb. Az ennél nagyobb fájlokat külső tárhelyen linkek segítségével lehet betenni az üzenetbe. Na itt kell alkalmazni a hide kapcsokat. Az egyszerűség kedvéért javaslom a htnx gomb használatát, amíg rá nem jössz a többi lényegére. (Ezek maradtak le a filmeknél, ezért került néhány üzeneted törlésre.)
Visszakanyarodva: van még a kormányos/moderátor, aki egy adott témáért felel. Ő(k) jogosult(ak) a hibás üzenetek törlésére, illetve az esetleges kérések - kérdések rendezésére (Az én státuszom is ez pl.)
Legfelül található az admin (jelenleg egyedül Melitta), aki a teljes rendszer felett gyakorolja a felügyeletet. Ha valamilyen kormányosi intézkedéssel nem értesz egyet, nála lehet reklamálni. Azonban itt jegyzem meg, hogy ha én napi 50-80 üzenetet kapok, akkor nyilván ö ennek a 8-10-szeresét. Tehát azzonnali ügyintézé nnics. Már csak azért sem, mert itt Ausztráliától Kanadáig mindenhonnan vannak tagok és kormányosok is, tehát 10-14 időzóna is lehet a tag és a kormányos/admin között.

levelét köszönettel megkaptam Fórumszabályzat -ot elolvastam kérdésemre ott sem kaptam kielégítő választ. azt sem tudom hol -- és-- mihez lehet hozzászólni érdemben?
Hozzászólni bármihez lehet érdemben, de...
ahogy fentebb említettem témánként eltérőek az elvárások.
Ha agy témához nem tudsz hozzászólni, akkor az bizonyára lezárt téma.
Sok esetben, technikai okok miatt egy-egy témát lezárunk és újat nyitunk hekyette, általában sorszámozva (például e-book II/II/IV...)

Eddig igyekeztem feltenni néhány dolgot, persze nem sok értelme volt ( mint utólag látom)Én nem tudom támogatni a lapot
Nem is kérünk támogatást. Igaz aki tud és ad attól köszönettel elfogadjuk. Ezt azzal honoráljuk, hogy a státusza mellé odakerül egy Silver vagy Gold tag felirat.
anyagilag (rokkantsági ellátott vagyok-E kategoria 15% "maradvány" eü. állapot)Nem tudom mit várnak tőlem, ha nem értem a rendszer lényegét,azt sem tudom, kit keressek partnernek egy vallási,politikai ,filozófiai, pszichológiai és hasonló témájú beszélgetésre., mert ezekben nyitott vagyok és nem elfogult, etc.. ; "deviszont"! benn szeretnék maradni, mert nagyon kellemetlen rokinak lenni. :(
Ezt sajnálattal olvasom, de viszont örvendetes, hogy ennek ellenére megpróbálod az életed "emberi módon élni és köszönet, hogy a CH-t ehhez szükségesnek tartod. A kizárástól csak akkor kell tartanod, ha súlyos hibát vétesz. Én az idén senkit sem tettem még tiltólistára, tavaly is csak 4-5 esetem volt.
Mint írtad, tanulmányoztad a szabályzatot, tehát tudod, mik a kerülendő témák. Ha CSAK hibásan írsz meg egy üzenetet (például a szójátékokban nem a megfelelő szabályos szót küldöd el, akkor legfeljebb törlik a hibás üzid. De ha szándékosan elrontasz egy témát, mondjuk a sport témába a zenéről írsz és a törlése után újra beírnád, az már szankciókat vonhat maga után. Tudom, hülye a példa,de valós.

valamint azt sem tudom ; adatlapom hol található és miképp módosíthatom annak beállításait ?
Amint Melitta is írta - a nevedre kattintva előjön az adatlapod.
Azonban a neved például nem tudod módosítani, mert a rendszer az alapján azonosít. Bizonyos esetekben (jelszó, e-mail módosítás.... - a rendszer megerősítést kér, de ez értelemszerű.
Kicsit bő lére eresztettem, de még így sem biztos, hogy mindent megválaszoltam.
Létrehoztam egyéiránt anno egy témát -

HOMOKOZÓ, avagy PRÓBÁLKOZOM, de nem megy -
címmel, ahol lehet gyakorolni a csatolást, linkelést...
 
Oldal tetejére