Ha megnyerném a lottó főnyereményt...

Krisztina1967

Állandó Tag
Állandó Tag
Négy gyerekem van és 4 unokám, plusz 2 pocaklakó. Igyekeznék megalapozni a jövőjüket, s mellette valami olyan befektetást keresni ami a környékbelieknek munkahelyet teremt (legalább párat).
 

ameszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Vennék egy szép nagy házat.Elmennék egy földkörüli útra.Adnák egy nagyobb összeget a szüleimnek és a tesóimnak.Segíteném a beteg gyerekeket.Megpróbálnám a többit okosan befektetni,de ennyi pénz mellett sem hiszem,hogy nyugodt lehetnék.Szerintem ha sok pénzünk van az sem jó meg ha kevés van az sem.
 

miggy67

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenképp elsőkén felmondanék a bolondokházának beillő mostani munkahalyemen nagyobb nyeremény esetén. Bulit biztosan nem szerveznék, szép csendesen éldegélnék a boldogító pénzemből!
 
Továbbra is bejárnék dolgozni. Olykor elkésve, olykor hamarabb lelépve, és várnám, hogy felmondjanak, retorzióként. Közben pedig élvezénm, hogy ebbe nem kell belehalni, nem dől össze a világ. Ezt leszámítva ugyanúgy élnék. A pénzt befektetném, már tudom is hogy mi módon.
 

Pillanat78

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha-ha-ha, azt gondolnam az Égiek végre rám mutattak, aztan feltehetőleg gyors lefolyású szívinfarktust kapnék s utsó gondolatomban rájönnek, hogy nem a mutató hanem a középső ujj volt az az ujj :)
 

Pedro Alvarez

Állandó Tag
Állandó Tag
... először is megtanulnék nem-et mondani..... mert azt hiszem túl sok barátom lenne hirtelen.....
utána gondoskodnék a tényleg rászoruló tényleg barátaimról....
majd, ha mindezeken túl lennék, és feltéve, hogy maradt még elköltenivaló a feltételezett álomnyereményből, leülnék kicsiny szobám közepén a kedvenc karosszékembe, és nekikezdenék egy saját bakancslista írásának.
Első helyre, befutóra, azok a teljesítetlen kívánságok, álmok és remények kerülnének, amiket a már 76 éves Édesanyám nehéz, és küzdelmes élete során rajta kivülálló okok miatt nem tudott a maga erejéből megvalósítani.
Ezek után, ha maradna még tinta a toll-ban, és hely a papíron, jöhetnének az én titkos kívánságaim is...
 

DóriZ

Állandó Tag
Állandó Tag
nem mondanám el senkinek, átlagos dolgokat (kakás, autó) vásárolnék viszont segíteném a családtagjaimat/barátaimat is belőle, akár névtelenül is
 

Albert67

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy mit kezdenék azzal a rengeteg pénzzel? Hm... Nagy valószínűséggel legelőször fel sem fognám az egészet. :) Utána kifizetném minden tartozásomat, majd valahol messze új életet kezdenék a családommal. :D
 

wpeet

Állandó Tag
Állandó Tag
Több bankszámla megnyitása, 2-3 hónap várakozási idő, egy kis költekezés (ruházat, elektronikai cikkek, nyaralás), családtagok támogatása, karitatív célok, stb.
 
Oldal tetejére