Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

űóüö

Állandó Tag
Állandó Tag
Általatok annyi ilyen izgő-mozgó ....(nem tudom mik ezek) jutottam, csak mentem és mentem őket a mappámba! Köszönöm mindenkinek! :)
Milyen kár,hogy lezártuk a pf-t. Most beleírhatnád az IKT-ba, hogy a szakmai együttműködés keretében zajló online továbbképzés eredményeként a smile gyűjtő kompetenciád mester szintre fejlesztetted.
tigris07.gif
 

borsoderika

Állandó Tag
Állandó Tag
Néhány gondolatomat én is megosztanám veletek, így a " munka" végén.
Most egy kicsit lehiggadva, azt kell mondjam: nem is rossz ez a portfólió!
Igen, küzdöttem érte én is, sokat. Utána olvastam, variáltam, gondolkodtam rajta, ültem mellette éjszakánként, de összejött. Most már örülök is neki, hogy megcsináltam. A saját munkámat, az elmúlt 30 évemet látom egy "Rendszerben", összefogva a területeket. Magamtól, csak úgy, önszorgalomból nem tettem volna ezt, nem szántam volna erre ennyi időt. De most elkészült, és..(.már lenne további sok-sok ötletem, amit még beletennék.)
A mindennapi munkámat is kicsit más "szemlélettel" nézem. Úgy gondolom, amit kivett belőlünk, annyit adott is. Felfrissítettük a módszertani ismereteket, tudatosabban készülünk a napi munkára. Ami meg itthon kimaradt azt pótoljuk a családban! A férjem türelmesen rendezte a kertet, a kis növényeket, segített a háztartásban.
Most úgy érzem, és jó érzés, megcsináltam ezt is!( megcsináltunk,mi pedagógusok már sok mindent)
Figyelek a következő feladatra: Anyák napja megszervezése, Egészség-hét szervezése, Évzáró-ballagás, Kirándulás...
Tudom, nem vagyok ezzel a véleménnyel egyedül...
Jó pihenést még a holnapi napra!
Üdv.: Anna
Egyetértek veled!
 

Szreni

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm az invitálást, biztosan fogok még kérdezni is (ha még itt lesztek nyáron is a buliban) és nem vagyok beépített ember! (De óvodás sem..)
Azt azért nem hiszem, hogy (majdnem) fogatlanok vagytok, nem úgy tapasztaltam. Vidám társaság, élvezet veletek beszélgetni. Na, megyek, hív a nejem.
Ma előbb értem haza. Üdv mindenkinek!
Szia!!!! Várunk szeretettel és még segíteni is fogunk (ha tudunk). Nem vagyunk ám mindig ilyen zabolátlanok :rohog: Tudunk komolyak is lenni, ha kell..... Ugye lányok???????????;)
 

űóüö

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, volt közben egy kis Balaton. Október óta nem voltunk lenn, fűnyírás, takarítás, ilyesmi, Tegnap még jó is volt, de ma??? Új fű elvetve, bekapirgálva, eső esik rá, de még mennyi, s mi már sajnos haza is érkeztünk. És most itt is dézsából öntik.
Azok ott szemben Boglár hegyei. Egyébként a víz kifejezetten jó, ennél jóval hidegebben is fürödtem már.
Bátor vagy!
 

gagigagi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Gratulálok minden lelkes a portfóliót feltöltő óvodapedagógusnak, pedagógusnak a kitartó munkájához!
Én aki szakvizsgával nem rendelkezem így november végéig szeretném feltölteni a portfóliómat.
Szerintetek kellett volna már a jelentkezésről e-mail értesítést kapnom, vagy meg kell várni a május végi döntést, hogy november végéig kik tölthetik fel a portfóliójukat?????
 

kros

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Gratulálok minden lelkes a portfóliót feltöltő óvodapedagógusnak, pedagógusnak a kitartó munkájához! Én aki szakvizsgával nem rendelkezem így november végéig szeretném feltölteni a portfóliómat.
Szerintetek kellett volna már a jelentkezésről e-mail értesítést kapnom, vagy meg kell várni a május végi döntést, hogy november végéig kik tölthetik fel a portfóliójukat?????
A miniszter a jogszabályok szerint június 20-áig dönt, addig értesítést sem kaphatsz. Nézelődj, ments le anyagokat, e fórum elejétől.
 

erakucko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Lányok Fiúk! Óriási hibát vétettem. Most olvasok vissza, meg az emailokat is nézegetem. Ilyen nincs (és mégis van) Katát kihagytam a listáról. Bocsánatot kérek, számomra annyira természetes volt, hogy ő biztos rajta van, hisz annyit beszélünk facén is és itt is, és most láttam, hogy Juszek írta, Kati nincs rajta. Máris írtam neki, mindenféle elérhetőségre, küldjön emailt nekem! (Azért azt átnéztem hogy az itteni canadás bulis levelet küldtem neki is, csak nem kaptam email címet)
Molnár Kati
3d1_emoticon4_emotloader.com.gif
3d1_emoticon16_emotloader.com.gif
3d1_emoticon18_emotloader.com.gif
3d2_emoticon23_emotloader.com.gif
3d2_emoticon229_emotloader.com.gif
. Boldog születésnapot.És elnézést. Nézzétek át a listát, és aki még hiányzik írjatok!!!! Era
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére