Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
A fény harcosa (...) tudja, hogy minden csata során tanult valami újat. De a legtöbb lecke túl sok szenvedést okozott neki. Többször is fölöslegesen vesztegette az idejét, hogy hazugságukért harcoljon. És sokszor szenvedett olyan emberek miatt, akik nem érdemelték meg a szeretetét. A győztesek nem követik el kétszer ugyanazt a hibát. Ezért a harcos csak olyasmiért teszi kockára a szívét, amiért érdemes.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy ellenség mindig a gyenge oldalunkról árulkodik. Ami jelentheti azt, hogy félünk a fizikai fájdalomtól, de a győzelem idő előtti érzését is jelentheti, vagy azt a vágyat, hogy felhagyjunk a harccal, mert úgy találjuk, nem éri meg.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Néha mindannyiunkat hatalmába kerít valami megmagyarázhatatlan szomorúság, amin sehogy sem tudunk úrrá lenni. Rádöbbenünk, hogy elmúlt a mágikus pillanat, anélkül, hogy csináltunk volna valamit, s az élet többé nem fedi fel előttünk csodáit.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokszor gondoltam rá, hogy feladom, amikor úgy éreztem, Isten már nem figyel rám, sokszor kellett irányt váltanom, máskor pedig le is tértem az utamról. De mindennek ellenére visszatértem és továbbmentem, mert meg voltam győződve arról, hogy nem élhetem másképp az életem. Megtanultam, hogy mely hidakon kell átkelnem és mely hidakat kell fölégetnem.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Az aggodalom az ember vele született tulajdonsága, és mivel sohasem tudjuk legyőzni, meg kell tanulnunk együtt élni vele, akárcsak a viharokkal.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nehéz időszakon mész keresztül, ne feledd: nagy csatákat vesztettél, de túlélted és itt vagy. Ez győzelem. Mutasd meg az örömöd, ünnepeld, hogy képes vagy továbbmenni.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne hallgass másokra, amikor azt mondják, hogy "ez az út jobb", vagy "az az út könnyebb". Isten legnagyobb adománya számunkra az a képesség, hogy önállóan tudunk döntést hozni.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindannyian gyerekkorunk óta azt hallgatjuk, hogy azt, amire vágyunk, lehetetlen elérni. Ahogy telnek az évek, úgy halmozódnak fel bennünk az előítéletek, a félelmek és a vétkek homokszemcséi. Szabadulj meg tőlük! Ne holnap, ne is ma éjszaka, hanem most, azonnal.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Hűséget soha nem szül erőszak, félelem, bizonytalanság vagy megfélemlítés. A hűség olyan döntés, amelyet csak az erős lelkeknek van bátorságuk meghozni.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindannyian találkoztunk riválisokkal az élet különböző területein, de a legveszélyesebbek azok, akiket a barátainknak hívunk.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most beléd tudnék szeretni, és mindenemet neked adnám (...). Te csak zenét kérsz tőlem, de én sokkal több vagyok, mint hittem, és úgy szeretném megosztani valakivel azt a sok mindent, amit csak most értettem meg.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
A Keserűség (...) elsődleges célpontja az ember kedélyállapota. Akit megtámad a betegség, az elveszti az érdeklődését a világ iránt, semmihez nincs kedve, és néhány év múlva teljesen magába zárkózik - miután minden energiáját arra pazarolta, hogy erős fallal vegye körül magát, annak érdekében, hogy a valóság olyan legyen, amilyennek látni szeretné.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
A szem a lélek tükre, és visszatükröz mindent, ami rejtve van. De a belülről fakadó ragyogáson kívül más szerepe is van a szemnek: kifelé is tükörként működik. Azt is visszatükrözi, aki belenéz.
 

koparsik

Állandó Tag
Állandó Tag
Az álmodozás felvidít, mert tudjuk, hogy többre vagyunk képesek, mint amennyit megteszünk. Az álmodozás kockázatmentes. Csak az a veszélyes, ha valóra akarjuk váltani az álmainkat. :)
 

bna19

Állandó Tag
Állandó Tag
A topik arra szolgál, hogy azok a frissen regisztrált tagok,
akik még nehezen igazodnak el a fórumon, de szeretnének minnél előbb állandó tagokká válni, könnyen és gyorsan
össze tudják gyűjteni az előírt 20 hozzászólást.

Így elkerülhető, hogy a nem megfelelő beírások a későbbiekben törlésre kerüljenek.

Itt írhattok bármiről és folyamatosan, lehetnek akár az ABC betűi, számolhatsz, vagy ami éppen eszedbe jut.

Ez csak egy ötlet, a hozzászólás témája bármi lehet,
minden, ami nem sértő, nem ízléstelen, nem kötekedő.

Így offolás mentesen begyűjthető a szükséges mennyiség, amit a nevetek alatti számlálónál követni tudtok.

Ha elértétek a 20 hozzászólást, és letelt a 48 óra
türelmi idő, a fórum összes szolgálatát igénybe tudjátok venni.

Ami még fontos:
A beírt üzenet nem tartalmazhat linket és Email címet !


Kellemes és hasznos fórumozást kívánok !
zsuzsanna03
kormányos



*********

FIGYELEM - fontos !!!

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
csak akkor ha legalis engedely van ra.
11
 
Oldal tetejére