Ausztria örömmámorban Conchita Wurst győzelme miatt

kótyag

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom igazán a zenei produkciókat minősíteni (csak a magam módján tetszik v. nem) és az övé nem volt jobb az átlagnál szerintem, csodálkozom is sokszor a tehetségkutatók zsűrijein. Viszont azt elmondhatom hogy a férfinő produkciója sokunk véleménye szerint sem volt jó, ahogyan férfiként korábban sem volt semmiféle jelentős sikere (nem ez volt az első próbálkozása). Kimondottan provokációnak tűnik pl. a neve (felvett név) javítsatok ki ha nem igaz (conchita spanyolul punci, wurst németül virsli), ettől persze énekelni nem nem fog jobban de jó időre megalapozta a hírét.
Ennek van itt az ideje senki sem szeretni nyilvánosan intoleráns lenni.
Akik járják (elég sokan) nyugateurópát azok tudják h valójában milyen is ott a vélemény róluk.
 

sanc62

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha én láttam volna ezt az eurohisztit és szavaztam volna, csakis azért hasonultam volna meg, mert a "sógoroknak" a tavalyelőtti tél miatt adtam volna, viszonzásul, egy tetsziket! :D
Felőlem aztán kornyikálhatott volna bárki közülük, akár még a Thalban született Arnold Braunschweiger is. :D

 

dor2000

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, régimódi vagyok.
Nekem kifordul a gyomrom, ha ilyen kinézetű embert - szemre félig férfi, félig nő - látok.
A felhajtó kitűnésnek is van határa.
Akkor már inkább Darwin: A majmok nem kendőzik nemi mivoltukat.
 

feketetea

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem nem különösebben zavar a győzelme, miután bejutott a döntőbe valahol mélyen talán már előre tudtam. Azt viszont nem mondanám, hogy nem találtam volna olyan művészt, aki technikailag nem érdemelte volna meg jobban a díjat (hang, előadás, stb.).
Ha egy férfi nő akar lenni legyen, viszont a szakálla miatt nekem úgy tűnik, mintha félkész lenne, és nem tudná elszánni magát erre a döntésre, mint aki az utolsó pillanatban még vissza akar rohanni a nadrágjáért. Bár az is igaz, hogy előtte ilyen transzvesztita(?) emberrel én ég nem találkoztam, szóval az attribútumát hatásosan választotta meg.
Pár hétig még biztos rajta fog pörögni a sajtó, és a jövő májusban is, kíváncsi vagyok nyár végére lenyugszanak-e a kedélyek.
 

tgizike

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem vagyok gay/drag ellenes, sosem voltam. Imádom Elton John, Boy George és George Michael zenéjét, énekeit (mindhárom művesz nyíltan "más"). Ne is beszéljünk Freddy Mercury-ről, a Queen énekeséről, aki tényleg beöltözött nőnek egy videóklipp forgatására (ő ugyan nem varázsolt szakállt az arcára). Nincs semmi bajom a mássággal, az olcsó, vásári maszkura zavart a "Freulein Wurst" előadásában. Jövőre mit várjunk: hableányt, szfinxet, esetleg hétfejű sárkányt? Hála Istennek nincs kisgyerekem, mert bizony nem tudtam volna hirtelen megmagyarázni neki, miért van vastag, fekete szakálla az énekes néninek (mert ugyebár minden hírben, újságban jelen volt). Ez sajnos nem a legjobb énekes/ ének díjazása volt, hanem a legnagyobb kuriózumé. Évekkel ezelőtt az izraeli Dana International nyerte meg az első helyet, nos ez a hölgy is azelőtt úr volt; csak azután derült ki a dolog, volt is miatta egy kis zűr az ortodox zsidók között. Ez a hölgy maszkura nélkül is tudott nyerni. Az az érzésem, hogy a mostani "szakállas néni" szakáll nélkül nem nagyon nyert volna. Akkor csak egy csinos énekesnő szép éneke lett volna, s nem a vásári mutatvány.
 

Csilli Villi

Állandó Tag
Állandó Tag
A nemiség fontos. Egyszere nem lehetsz mindkettő. Vagy-vagy ;)
A dal amit énekelt jó volt,de aki már oda kerül annak mindnekinek jó.
Ott már nem az ének számít,hanem a különböző érdekek :cool2:
 

Gyöngyösi Szilvia

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az egész ügy egy lufi. Így az eurovíziós dalfesztivál nagyobb visszhangot kapott (ha valami eltér az átlagtól bármilyen irányban, rögtön érdekesebb). Itt is ez történt.
 

Karminka

Állandó Tag
Állandó Tag
számomra igy sokkal jobb volt, sőt talán látok benne egy két (jól van , hármat , négyet ) vonzó vonást is... de nőiesen sem lett volna gond, engem grafikailag mindenféle szakáll zavar , mindegy hogy férfi , nő vagy éppen kecske hordja!

be9f7f50-d9c7-11e3-88fa-c1efbc6b6d75_conchita-wurst-before-picture-tom.jpg
 

hener

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez csak egy performans volt. Nyerni szeretett volna, és így tudod, gratulálok neki.
 

hener

Állandó Tag
Állandó Tag
Az, hogy az osztrákok örülnek neki, és nem vitatkoznak felőle, az kultúra dolga.
 

nagyzsofi2345

Állandó Tag
Állandó Tag
Én gratulálok neki de szerintem nem neki kellett volna nyernie az Eurovíziós Dalfesztivált és igazából nem értem hogy az emberek hogy tudtak rá szavazni én értem hogy egyenlőség meg minden de azért mégis csak valaki más szerintem ezerszer jobb választás lett volna.
 
Oldal tetejére