Élet és tudomány

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ernő!

Néha nem tudom, hogy mi az, ami csak úgy árad a hozzászólásaidból: a naivitás, vagy a mainstream média folyamatos követésének "áldásos" hatása... Arra kérlek, hogy "kágyula" által felsorolt tényekből csupán erre az egyetlenre itt lent adjál nekem magyarázatot, hogy szerinted mi akadályozza a brüsszeli ingyenélő bagázst a megoldásban és látsz-e bármiféle szándékot és lehetőséget arra a bizonyos megjavításra?
Kedves Kyra_
-
En nem vagyok közgazdász, ha egy kicsit konkretizálnád megtudnák kérdezni szakembereket söt az EU irodát is felhivhatom ott szivesen válaszolnak ilyen kérdésekre. A telefon ingyen van és nem kell anyit várnod mind más cégeknél.
-
Amig a kérdésedet precizálod biztosithatlak arrol, hogy a németnyelvü mediák nagyon kritikusan foglalkoznak ilyen bankkérdésekkel. Itt nincs minden szervezetnek betömve a szája. Az igazi kérdés számomra az, hogy te ugyanezt elmondhatod e szülöhazánkrol? ;)
-
En nem vagyok a nyugati világ, vagy az EU ködöttek védöszentje. Engem csak az bánt ha nacionalista vakságbol valotlanságokat terjesztetek, ha a probléma megoldása helyett a forumot (EU) akarjátok szétzuzni ahol a népek békésen megtudnák vitatni az öket érintö nehézségeket.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
A buta diák vizsgázik.

Kérdezik tőle, hogy milyen uralkodó volt Mátyás király. Válaszol: hát.......nagy király volt Mátyás király, de ő tud egy még nagyobbat, Ferenc Ferdinándot, de igazán István király volt az, aki.......
Nincs szándékomban ujjal mutatni egy országra sem (a rádioaktiv jod 131 több europai országban mérhetö volt 2011-ben) csak azt szeretném mondani, hogy nemzetközi összefogással sokkal hatásossabban lehet a környezetszenyezés ellen védekezni.
-
Az álltalad belinkelt internetoldal odág megy, hogy "tudatos magyar-irtásrol" beszél ami meghaladja a rágalmazás kriteriumát. Azt szerettem volna tudni, hogy melyik pártszervezethez tartozik az oldal, vagy a hárshegy egy kihelyezett osztálya van mögötte.
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Ernoe ,

már megbocsájtsd hogy kissé belekotnyeleskedek a dolgokba , valószinüleg kissé figyelmetlenül olvastad irásomat . Ma már nem a volt NDK területén élek mert jó 13 éve mérgesitem az itt Nyugaton született polgárokat "pseudo Kommunistische" nézeteimmel . Az igaz hogy a Gooliban megkapod a több ezer Ukrajnáról szólo hirt , meg Junker féle kijelentést is . De a Napi Média ezzel nem foglalkozik kitéröen , a Napi sajtóban csak egy bünbak áll Putin , hogy mondjuk Ukrajna nem akar és nem fizeti az adosságát na az mindegy ez bevan tervezve mert már az Orosz Gazdaság felvan osztva pont ugy mint a többi is . Kérlek mint mondottam az érmnek két oldala van , és mamár igy évek multán sok turpisságra fénykerült nem ?? Mondjuk Irak vagy Afganisztán , lassan már én személy szerint olyan leszek hogy ha az Ami jó reggelt kiván azt is kételkedve fogadom . Egyidöben magam pont a Ruszkikat nem csiptem , de lassan forditot a helyzett és ha igy megy ez tovább akkor Isten segitsen nekünk mert a III. elött állunk . Nézzd meg ezt a Rassmussent , nem tud az erejétöl már menni sem . Kikéne a Borotvapengét a hónalja alol venni , hogy Tommy Kono vagy Hargittay Miki ugy járt azt ök megtehették a majd 50-es nyakböséggel , de ÖÖ? Na akkor komolyabb dolgokra vissza térve ; a Hazug ember a szememben hazug marad és akkor is az aljanépség , kész ezt részemröl befejeztem és mindegy hábórút kezdett vagy másmiatt hazudott a népnek .
Kérlek szépen a Bankokról alig alig lehetett olvasni az újságokban vagy a TV-ben , aztán ha nem felejted el milyen rendörségi erökkel oszlatták el Frankfurtban a bankok ellentüntetöket , még a Birósa´g is megtiltotta a tüntetést , pont ugy mint egyes biróságok a Szakszervezeteknek a Sztrákhoz való jogát . Maradjunk már a szönyegen !! Különben sok Gazdasági szakember mondta mielött mindenkit az € zonába felvettek , hogy nem lenne szabad ezt csinálni , de Hon atyáink ezt másképpen döntötték el . Igaz a közmondás más nemiszervévvel könnyü csalánt vágni . A sok lökött Brüsszeli döntés meg kérlek leginkább agazdaságot és a Kereskedelmet szolgálja nem a lakosságot . Lehet , hogy Neked a Telefon szolgálat fontos , valószinü , de nem mindenki telefonál manapság annyit külföldre . Aki meg ezt teszi az biztosan letudja irni az adójából mint üzemköltséget . Az € meg inkább a gyártókat , kereskedelmet , Bankokat szolgálja mert a hasznuk nagyobb pont ugy mint a nyitott határoknál , hiszen ezáltal rövidebb a várakozási idö nincs akkora ellenörzés . Kérlek az a kisember aki ma 2-3 cégnél dolgozik napi 10-16 órát és még utána elmegy a Szociális osztályra segélyért , hogy a családját eltudja tartani annak kérlek mindegy hogy melyik határ hol nyitott . Aztán évente több és több lesz sajnos a számuk , de tényleg a politikusok csak az egyik választástól a másikik gondolkoznak a többi öket nem érdekli . Hogy csak igy ugy levitte az SPD a nyugdijakat 43 %-ra és a maradékot fizessed te az megint olyan dolog , hiszen az elsö 10évben csak a magánbiztositó zsebére fizeted . Ez mondjuk a fiataloknak OK , de akinek csak pár év van a nyugdijig ?? Különben , a Te és más megnyugtatására az ugynevezett Szocit avolt NDK-s lakosok pont ugy fizetik nem csak a Nyugati !!!Aztán kérlek hová is lett az ugy nevezzett "nép tulajdona"? Pont ugy mint otthon a haverok rokonok pártitkárok ujjai között elfolyt . Hiszen sokszor a volt igazi tulajdonos aki az NDK-ban élt nem kaphatta vissza a saját tulajdonát mert egy Nyugatról jött személy kapta ezt meg . Nekem erröl se Te semás nemeséljen azt tették a szüleim Benedk Elektöl vagy Gárdonyitól , volt elég dolgom éveken keresztül a "Treuhanddal". Megmondanád kérlek hová szálitanak ezek a kisországok az árujukat , ha olyan politikusaik vannak akik üvöltik , hogy Továris konyec.? Nekünk nem kell az ö álltaluk felkinált Metró elkészitése áh minek , mejd mi épitünk több milliárdért 20 évig vagy segitsél már h´ny évig is tartott a 4-es Metró épitése ?! De mondom , Ernoe kérlek fejezzük be e meddö vitát mert szerintem ez az neked igazad van teljes mérétekben , Te biztosan a nyerö oldalon állsz igy nem kell kritikus szemmel nézni . Magam is ez oldalon állok ez igaz csak én látom sajnos az árnyoldalát ennek a Kocsisát vesztett ,vagy a lovak közzé dobott gyeplövel rohanó kocsinak az utját . Hiszen nap mint nap hátrányos helyzetü gyerekekel dolgozom . Nekem nem kell már a sóder , elmultam 20 éves .
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Kedves Kágyula!

Fogalmam sincs, mennyire ismert számodra, de Magyarországon is divatja van ennek az után kutatásnak, amit említettél: színészről, énekesről, stb. derítették ki, az "átkosnak" nevezett időszakban besúgó volt... van, aki mentegetőzik: fenyegették családjával... most, azzal, hogy néhányra ujjal mutogatunk, azzal senkit nem támasztunk fel a sírból, és a megnyomorítottak sem érezhetnek igazán elégtételt; arról nem is beszélve, hogy nagyrészt a háttérbe húzódva vannak sokan... nem kapnak oly nyilvánosságot, mint akiket "hírbe" hoztak..
Szervusz Phoenix,
nem , erröl nem tudok ez igaz . De kérlek szerintem tehát nekem nem azzal van gondom hogy kutatnak ! de kérlek akkor kutassanak rendesen és kérm alásan akkor a Gestápó,SS és más emberkéket is tessék már elöállitani !! Ne két mércével mérni , ez nem tisztességes dolog nem ??! Csak ugy most gyorsan irom Neked , volt kis mennyaszonyom mesélte nem régen harminc év találkozás után vértlenül otthon egy Pesti utcán futottunk össze , hogy egy örnagy elvtárs akkoriban meglátogatta és ajánlotta , hogy fejezze be a velem való kapcsolatott mert nem veszik különben fel a Föiskolára . Nem is vették fel ;) na mindegy ez volt es kész . De tudod csak az a fura amig a kicsiket zaklatják addig az igazi tettesek mert ök azok akik a hatalmat gyakorolták és a másikat kényszeritették azok az "emberi jogaikra" hivatkoznak most :mad:Tudod erröl kissé túlsokat tudnék mesélni de ez nem az Élet és Tudomány oldalára való
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs szándékomban ujjal mutatni egy országra sem (a rádioaktiv jod 131 több europai országban mérhetö volt 2011-ben) csak azt szeretném mondani, hogy nemzetközi összefogással sokkal hatásossabban lehet a környezetszenyezés ellen védekezni.
-
Az álltalad belinkelt internetoldal odáig megy, hogy "tudatos magyar-irtásrol" beszél, a világ direkt irtaná a "nemzetünket". Ezt nem akarom kommentálni.

Olvass utána, a Világban mindenütt ez folyik....
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvass utána, a Világban mindenütt ez folyik....



Georgia Guidestones – Az amerikai Stonehenge


ad1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Georgia Guidestones

Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
- Tartsátok 500 millió alatt a népességszámot, a természettel összhangban.

Már ekkor, az 1980-as évek elején 4.5 milliárd ember élt a Földön, így elkezdődtek a találgatások a NWO irányított népességpusztításáról, s a kövek további utasításokat tartalmaztak erre vonatkozóan.

adventi-koszoru-15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity. - Szaporodjatok bölcsen, fejlesszétek az állóképességetek, törekedjetek a sokféleségre.

http://rejtelyekszigete.com/misztikus-erdekes-helyek/georgia-guidestones-az-amerikai-stonehenge/
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusz Gyula
-
En nem találok semmi különöset abban, hogy az események politikai aktualitása naprol napra változik. A lelött repülögéppel ujra legelöl van Ukrajna az aktualitásban, utána jön Irak, tegnap Pakisztán volt stb. A német televizioban rengeteg diskussio van ahol nagyon ügyelnek arra, hogy különbözö vélemények szolalhassanak meg, az emberek diplomatikusan bánnak egymással.
-
Olyan mind Mo.-on, hogy egy parlamenti képviselö leveszi az EU zászlot a falrol és kiakarja dobni az ablakon, nem áll itt a napirenden. Az primitivizmus, az megfelel a klischeenek amit a Hunokrol ismer a világ. Hangsulyozom az én elégedettségem a kiegyensulyozott médiáknak szol, a kulturáltabb politikai vitáknak, egy müködö oppositionak.
-
En nem vagyok olyan pesszimista, nem tartok III. világháborutol mert szerencsére az anyagi egymásraszorultság miatt senkinek nem érdeke a másikat kicsinálni. A Magyarok is csak csörgetik a kardot de ha kiszállnának az EU-bol ugy meginnák a levét, hogy a kormánynak anyi ideje nem maradna, hogy összecsomagoljon, a saját emberei döbbnák ki öket.
-
(Ez a függöség egy természetes bázison nyugszik nemcsak azon, hogy internationális cégek vannak. A világ lakoi egymásra vannak szorulva a technikai fejlettség a komplex problémáink miatt. A nationalizmus csak a maradiak fejében egy döntö faktor.)
-
Néhány éve szocialistákat választottak a magyarok, az összes Radko-gyerek elment nyugdijba. Nincs egy ország ahol anyi nyugdijas lenne mind Mo.-on. Most aztán az EU ellen vannak mert több országban 65-67 évre emelték a nyugdijkorhatárt. A regie-csökkentés nem egy gazdaságosabb energia-produktio, ha nem lessz tarthato hosszan akkor megfog változni az elöjel, akkor megy a tömeg a Kun Béla után.
-
A sok lökött Brüsszeli döntés meg kérlek leginkább agazdaságot és a Kereskedelmet szolgálja nem a lakosságot . Lehet , hogy Neked a Telefon szolgálat fontos , valószinü , de nem mindenki telefonál manapság annyit külföldre...
-
Egyszerü mindent Brüsselre kenni. Hol voltak a magyar képviselök és a többiek amikor mindezt a "lököttséget" megszavazták? Mert igen is minden ország kezenyoma rajta van minden rendeleten.
-
Tudod nagyon jol, hogy az EU-t sokáig nem vette senki komolyan Németországban sem, csak amiota érzik, hogy a saját nationalista államukkal szemben egy eröteljes ellenpolust hoztak létre maguknak (menyi büntetést rottak már a németekre Brüsselböl) most kezdik vakarni a fejüket.
-
Az EU megvédi a polgáraikat a saját kormányuk ellen is és ez soknak érthetö modon nem tetszik.
-
Megemlited az olcso telefont mind mellékes dolog, én komlex világot látok mögötte. Ami a mediákat illeti az több mind telefonálás, az a számomra informátio-csere, adatvédelem, okatás, emberi jogok....
-
Ami a bankokat illeti, pont az EU ami a pénzmosásra befolyással tud lenni, megakadályozhatja azt. Az EU ügye egy veszély az olyan nyugaton élök számára akik külföldön szociális segélyböl több házat épitettek magyarországon és a nyitott határok, az uj bankszámok miatt ez most transzparensé válik.
-
En tisztába vagyok vele, hogy sok embernek nem jok ezek a szellös határok. De a szegény magyar parasztnak elönyösebb mind annak aki az ö helyzetét nyugatrol kiszeretné használni.
-
Aztán évente több és több lesz sajnos a számuk ,
-
Már emlitettem, hogy mig Brüsszel 500 millio ember érdekében 22.000 alkalmazottal kijön, Berlint, egyetlen egy várost 30.000 Beamte szolgál.
-
Hogy csak igy ugy levitte az SPD a nyugdijakat 43 %-ra és a maradékot fizessed...
-
Nem akarok veled nyafogni, engem is az itteni ágak huznak de ne tegyünk ugy mindha az EU feladata lenne a fizetések meghatározása. Az EU feladata a nemzetközi koordinálás. Sokan ugy tesznek mindha Brüssel kényszeritett volna valamit rájuk, pl. az energia-sporolos lámpa esetében. A valoság az, hogy az ipar és a nationális országok kivánsága volt amit az EU aztán koordinált. Az EU csak azért tud tenni valamit, hogy ne legyenek privilegiumok, a magyar vendégmunkás ne legyen rosszabb helyzetben mind az itteni benszülött. Ez ügye nem tetszik az itteni náciknak.
-
A politikusok szivesen utalnak Brüsselre ha egy kellemetlen roblémát kell megoldaniuk. Ezt ne felejtsük.
-
Nekem semmi roblémám azzal, hogy Soli-t fizetünk a keleti országrésznek, ez az országok közötti kiegyenlitéssel igy megy már régota a BRD-ben. Nem mondom azt, hogy szivesen fizetem de az jo, hogy akár hova megyek a nivo azonos. Ne legyenek országrészek ahova ne merjen belépni az ember
-
Aztán kérlek hová is lett az ugy nevezzett "nép tulajdona"? Pont ugy mint otthon a haverok rokonok pártitkárok ujjai között elfolyt . Hiszen sokszor a volt igazi tulajdonos aki az NDK-ban élt nem kaphatta vissza a saját tulajdonát mert egy Nyugatról jött személy kapta ezt meg .
-
Ezek speciális problémák, nem tartoznak az EU-hoz. A nyugatnémetek ha jol tudom rengeteg kivándorolni akaro kelet-németet vásároltak meg Honeckertöl, söt ha jol tudom kártéritést is kaptak a hátrahagyot vagyonukért. Beszélhetünk rolla de nem nem EU-kérdés.
-
Megmondanád kérlek hová szálitanak ezek a kisországok az árujukat , ha olyan politikusaik vannak akik üvöltik , hogy Továris konyec.? Nekünk nem kell az ö álltaluk felkinált Metró elkészitése áh minek , mejd mi épitünk több milliárdért 20 évig vagy segitsél már h´ny évig is tartott a 4-es Metró épitése ?!
-
De mondom , Ernoe kérlek fejezzük be e meddö vitát mert szerintem ez az neked igazad van teljes mérétekben , Te biztosan a nyerö oldalon állsz igy nem kell kritikus szemmel nézni . Magam is ez oldalon állok ez igaz csak én látom sajnos az árnyoldalát ennek a Kocsisát vesztett ,vagy a lovak közzé dobott gyeplövel rohanó kocsinak az utját . Hiszen nap mint nap hátrányos helyzetü gyerekekel dolgozom . Nekem nem kell már a sóder , elmultam 20 éves .
-
Félreértesz ha azt képzeled, hogy én nem akarom látni a problémákat. Szo sincs erröl.
-
En csak arra szeretnék rámutatni, hogy a világunk olyan komplex lett, hogy nationális sikon nem vagyunk képesek az elöttünk állo feladatokat megoldani. Ez érvényes az összes országra a gazdasági potentiáljátol függetlenül. Aki exportbol él nem jön ki importálo országok nélkül és forditva.
-
Az egymással valo üzleteléshez szükséges fairnes egy union belül könyebben realizálhato mind bilatérálisan.

-
En mindenki problémájával együttérzek, de azzal nem segitünk senkin ha hazug rágalmazásokkal tönkretesszük azt a kis bizalmat ami az országok között kialakult. Konkrétan, "Kiakarják irtani a magyar akácost!" Az EU nem engedi megmérni a levegö strontium-tartalmát" "Direkt megmérgezik a Magyart"....
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Georgia Guidestones – Az amerikai Stonehenge


ad1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Georgia Guidestones

Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
- Tartsátok 500 millió alatt a népességszámot, a természettel összhangban.

Már ekkor, az 1980-as évek elején 4.5 milliárd ember élt a Földön, így elkezdődtek a találgatások a NWO irányított népességpusztításáról, s a kövek további utasításokat tartalmaztak erre vonatkozóan.

adventi-koszoru-15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity. - Szaporodjatok bölcsen, fejlesszétek az állóképességetek, törekedjetek a sokféleségre.

http://rejtelyekszigete.com/misztikus-erdekes-helyek/georgia-guidestones-az-amerikai-stonehenge/
Kedves Csillagözön
-
Te minden butaságnak orjási jelentöséget tulajdonitasz. Elöszöris fogalmunk sincs, hogy kinek a birtokában van a telek és ki adta a megrendelést a felállitására. Azt sem tudjuk mit akar a felállitoja vele mondani és ha tudnánk is se lenne sok jelentösége. ;)
-
Magyarországon korábban paralelogrammákat rajzoltak a srácok a falra nemi fantáziájuk kielégitésére.
Mások a Conchita Wurst-ot örökitik meg a karjukon. Sok féle izlés van.
-
jesus_tattoo_10.jpg
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Lefogadom, hogy a kéngázt is úgy írná körül, hogy: színtelen, szagtalan, sárga és büdös gáz.:D
Valamint fing szaga van es ennek kapcsan tobb oldalon keresztul kifejtene, hogy a fing hogyan bizonyitek az evolucios fejlodesre.

Tenyleg Ernoe, figyejj!! A halak tudnak fingani?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Georgia Guidestones – Az amerikai Stonehenge


ad1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Georgia Guidestones

Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
- Tartsátok 500 millió alatt a népességszámot, a természettel összhangban.

Már ekkor, az 1980-as évek elején 4.5 milliárd ember élt a Földön, így elkezdődtek a találgatások a NWO irányított népességpusztításáról, s a kövek további utasításokat tartalmaztak erre vonatkozóan.

adventi-koszoru-15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity. - Szaporodjatok bölcsen, fejlesszétek az állóképességetek, törekedjetek a sokféleségre.

http://rejtelyekszigete.com/misztikus-erdekes-helyek/georgia-guidestones-az-amerikai-stonehenge/

Kedves Csillagözön!
Végig olvastam a cikket, ledöbbenem.
Jó lenne tudni, hogy ki a megbízó, és mit is akarhatnak ezzel.
Úgy látszik nagyon elszaporodott az emberiség a földön, és kezd kicsúszni a rabszolgatartó háttérhatalom markából...
Ezért úgy gondolják, hogy ideje csökkenteni a létszámon, hogy újra kezelhető légyszámú emberiséggel kelljen bánniuk....
Köszönöm, hogy feltetted a cikket. Nagyon elgondolkodtató...
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kedves Csillagözön!
Végig olvastam a cikket, ledöbbenem.
Jó lenne tudni, hogy ki a megbízó, és mit is akarhatnak ezzel.
Úgy látszik nagyon elszaporodott az emberiség a földön, és kezd kicsúszni a rabszolgatartó háttérhatalom markából...
Ezért úgy gondolják, hogy ideje csökkenteni a létszámon, hogy újra kezelhető légyszámú emberiséggel kelljen bánniuk....
Köszönöm, hogy feltetted a cikket. Nagyon elgondolkodtató...
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.

Valószínűleg rózsakeresztesek voltak. Szerintem nem az van a táblán, hogy valaki irtsa már ki az emberiséget - megtesszük azt mi felszólítás nélkül is - hanem az, hogy tartsák a Föld népességét 500 millió alatt és oka van annak, hogy óriási kőtáblákra írták, hiszen ez az egyetlen anyag, ami fennmarad akár egy világméretű termonukleáris katasztrófa után is. Azaz ez a következő emberi civilizációnak szóló üzenet.

Persze más kérdés, hogy a ma itt élő elit úgy gondolja, hogy neki szól, azaz valahogy csökkenteni kell az emberiség létszámát olyan alacsonyra, amely éppen elég annak a 85 családnak az eltartására, aki ma is élősködik rajta és a Föld erőforrásait így még kevésbé kell megosztani a szolgákkal...
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Valamint fing szaga van es ennek kapcsan tobb oldalon keresztul kifejtene, hogy a fing hogyan bizonyitek az evolucios fejlodesre.

Tenyleg Ernoe, figyejj!! A halak tudnak fingani?
Kedves Pitt
-
Erdekes kérdés. A tehenekröl tudtuk ezidáig is, hogy a "szellentésükkel" hatással vannak az üvehház-effektustra és igy a globális felmelegedést elörehajtják. A dinoszauruszok anyi methant produkáltak mind mi a fosszilis energiahordozok eltüzelésével..
-
Kanadai és skot kutatok szerint (szabadjon hétköznapi kifejezést használnom), a herringek is finganak méghozzá több mind 3 oktávot átfogoan, 1,7 és 22 kHz-es tartományban.
-
Ilyen magas hangok leadására az ember is képes, gondoljunk csak a Vatikáni eunuchokok korusára, de nem az anuszon keresztül. Mozartrol sok disznoságot lehet hallani, ezen nem szabad megütközni, a "Flatulenz-Virtuozok" az ö idejében még szinpadon mutatták be a tudásukat a nyilvánosság elött. A Radeczky indulo és a Wiener Walzer a 20. sz. elejéig a repertoire-hez tartozott.
-

-
A francia Ujol Joseph, müvésznéven "Le Pétomane", még a Párizsi Moulin Rouge-ban is felléphetett 1890-ben. A specialitása az volt, hogy ö az anuszon keresztül lélegezte be a levegöt, tehát illatok nélkül tudott muzsikálni.
-
A halak és az emberek technikája között van egy kis különbbség. A beleken keresztül nem lehetne 7,6 másodperces kitartott hangot adni "baleset" nélkül. A halak a légholyagukbol félrevezetik a gázokat és igy muzsikálnak, különössen este a sötétben, ezzel csalogatják magukhoz a társaikat.
-
Az is meglett állapitva, hogy az Atlantik Oceán területén uszkálo heringek a Csendesoceáni rokonaikkal ellentétben kevésbé muzikálisak. :)
-
Valoszinüleg minden állat pukizik csak nem olyan szabályos intervallumban és kitartoan mind a herringek.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön! Végig olvastam a cikket, ledöbbenem. Jó lenne tudni, hogy ki a megbízó, és mit is akarhatnak ezzel. (Kicsi Fecske)
-
Erdekes lény az ember, talál valahol egy irást és rögtön azt gondolja "menyei tolbamondás", egy isteni parancs amit követnie kell.
Minnél homályosabb a szerzö személye annál megbizhatobbnak, annál kötelezöbbnek tartja amit olvas. :(

-
A "Tiz-parancsolat" ami megtiltja nekünk, hogy a szomszédaszonyal szeretkezzünk, ami kényszerit bennünket arra, hogy a gyerekeinket és a feleségünket verjük, ne tenyésztsünk öszvéreket... is egy ködbe elbujt lénytöl lett átadva Mozesnak. Azt sem tudjuk ki volt az árnyék mögött. Lehetett volna egy palesztin terrorista is, fö dolog: "Irva vagyon!" :)
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Ernoe ,
mondom nagyon jót kuncugok válaszaidon . Nem vagy Te kérlek véretlenül Politikus ?? Mert irod ugye szépen hogy az Eu Koordinálja az ipar és más intézmények igényeit . Valamint a pénzmosást , Te most majd berossáltam a röhejtöl , még a saját pézmosásukat semtudják ellenörizni !! Akkor hogyan is akarják a többiekét ? Megmondanád mivan Ciprussal ?? Vagy mondjuk Luxemburg , a Csatornán levö szigetek Bankjaival . Mert ugye Svájc és Lichtenstein nem EU tag tehát ök moshatnak tiszteségesen . Meg mondjuk kinek hozz hasznot az az új villanyégö ? Ha akarták volna a gyártok már régota javithattak volna a régi tipusun nem ?? Hiszen valahol Amerikában egy Tüzoltó épületben valami 80 éve egyfolytában villágit egy kiss izzólámpa . Hogy a fenébe nem tudják , ha már ott vannak egy "normális" Elektró autót elöállitani ? Dolgoztál mint Magyar vendégmunkás egy Német vágóhidon ??? Majd akkor szólj kérlek ha van okod , nemtudom melyik újságot , TV-nézed de valahogy mondom elsiklasz az igazi "normális"élhelett . Na mondjuk Diplomával esetleg más körökben mozog az ember gyermeke és nem veszi a körülötte levöket észre . Nemcsak otthon érik meg A Ratkó gyerekek a Nyugdijat , hanem Németországban is már ca. 20 millió nyugdijas van . Igy ugye csak a válsztási idötöl a másikig csinálunk törvényeket , itt is . Emlited a Médiákat , az oktatást , az emberi jogokat etc. ez tudod mind szép és jó , ha igaz is lenne . Oktatás akkor mondjuk maradjunk ott egy ici-picit jó ? Hessen tartományban több állami iskola lassan belesz zárva mert életveszélyes a épület állaga , Szinházakat zárnakk be mert nincsen pénz a városoknak Kulturára uszodákat ugyszintén . A Moszlém vallású leányzó nem mehet uszódába mert otthonról tiltva van mertez Emberi jogok ugye és a tanár nemtehet semmit . Jó nem ragozom tovább nincsen értelme mondom ezen beszélgetni . Az megigaz teljes mértékben , hogy a mi Honatyáink mindent Brüsszelre tolnak pedig mind ott ül a döntéshozatalnál ,, sajnos .
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pitt
-
Erdekes kérdés. A tehenekröl tudtuk ezidáig is, hogy a "szellentésükkel" hatással vannak az üvehház-effektustra és igy a globális felmelegedést elörehajtják. A dinoszauruszok anyi methant produkáltak mind mi a fosszilis energiahordozok eltüzelésével..
-
Kanadai és skot kutatok szerint (szabadjon hétköznapi kifejezést használnom), a herringek is finganak méghozzá több mind 3 oktávot átfogoan, 1,7 és 22 kHz-es tartományban.
-
Ilyen magas hangok leadására az ember is képes, gondoljunk csak a Vatikáni eunuchokok korusára, de nem az anuszon keresztül. Mozartrol sok disznoságot lehet hallani, ezen nem szabad megütközni, a "Flatulenz-Virtuozok" az ö idejében még szinpadon mutatták be a tudásukat a nyilvánosság elött. A Radeczky indulo és a Wiener Walzer a 20. sz. elejéig a repertoire-hez tartozott.
-

-
A francia Ujol Joseph, müvésznéven "Le Pétomane", még a Párizsi Moulin Rouge-ban is felléphetett 1890-ben. A specialitása az volt, hogy ö az anuszon keresztül lélegezte be a levegöt, tehát illatok nélkül tudott muzsikálni.
-
A halak és az emberek technikája között van egy kis különbbség. A beleken keresztül nem lehetne 7,6 másodperces kitartott hangot adni "baleset" nélkül. A halak a légholyagukbol félrevezetik a gázokat és igy muzsikálnak, különössen este a sötétben, ezzel csalogatják magukhoz a társaikat.
-
Az is meglett állapitva, hogy az Atlantik Oceán területén uszkálo heringek a Csendesoceáni rokonaikkal ellentétben kevésbé muzikálisak. :)
-
Valoszinüleg minden állat pukizik csak nem olyan szabályos intervallumban és kitartoan mind a herringek.


Szegény medúza. ha szorulása van, lufi lesz belőle.... :)
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön


Erdekes lény az ember, talál valahol egy irást és rögtön azt gondolja "menyei tolbamondás", egy isteni parancs amit követnie kell.
Minnél homályosabb a szerzö személye annál megbizhatobbnak, annál kötelezöbbnek tartja amit olvas. :(

-
A "Tiz-parancsolat" ami megtiltja nekünk, hogy a szomszédaszonyal szeretkezzünk, ami kényszerit bennünket arra, hogy a gyerekeinket és a feleségünket verjük, ne tenyésztsünk öszvéreket... is egy ködbe elbujt lénytöl lett átadva Mozesnak. Azt sem tudjuk ki volt az árnyék mögött. Lehetett volna egy palesztin terrorista is, fö dolog: "Irva vagyon!" :)

Kedves Ernő!

Az igaz, hogy nem tudjuk, hogy ki volt az árnyék mögött, de valaki volt!

És van még jó néhány eset, amikor nem tudjuk, ki volt az árnyék mögött.

Ilyen a lorettói kápolna csigalépcsőjének építője is.


4248_107405-g2-d00001FBF32020be34e05.jpg

Ezt csak azért mutatom, mert a lépcső ott áll, ami a tudomány szerint nem állhatna.....

"........Aztán egy nap kopogtattak a kápolna ajtaján. Egy tiszta arcú, ősz öregember állt az ajtóban, kezében szerény szerszámos táskával. Azt mondta, a lépcsőt jött megépíteni. Hónapokon keresztül dolgozott, mindössze kalapácsot, fűrészt és mérőfát használt, és megépítette a lépcsőt, majd a munka végeztével nyomtalanul eltűnt.

A csigalépcsőnek azóta csodájára jár a világ. Hogy miért? Mert ellentmond a fizika, a statika és a gravitáció minden törvényének. Nincs központi támasza, nem "kapaszkodik" a falhoz, egyetlen szöget sem tartalmaz, és sehol sincs összeragasztva. A selymesen lecsiszolt fa kecsesen kúszik fel a karzatra, két teljesen szabályos, 360 fokos kört bezárva, és tökéletesen illeszkedik a szűk helyre. A lépcsőt azóta számtalanszor megvizsgálták, de nem tudnak rájönni, hogyan készülhetett? Még magán, a fa anyagán is vitatkoznak, hiszen nemhogy a környékbeli fatelepeken nem árultak ilyen faanyagot, de a világon sehol....."

http://www.astronet.hu/tenyek-talanyok/talanyok/egi-kezek-epitettek-a-lorettoi-lepcsot-45921

Az alábbi videóban tudjuk, hogy ki volt Piri Reis, azt viszont már nem, hogy kitől "örökölt".....meg még egy két dolgot.....



Tudom, hogy ezek neked kellemetlen dolgok, de attól még valóságosak... azt javaslom, ne is olvasd el....:rolleyes2:
 

xerathon

Állandó Tag
Állandó Tag
++++

Rosszul fejeztem ki magam !
Az EU (és azoknak akik a háttérben "közreműködnek") célja valójában nem a piac teremtés, hanem a totális
átformálás. (legfőképp a volt szocialista országok hátrányára)
A magyar mezőgazdaság és ipar soha nem volt versenyképtelen !
Az EU és a demokrácia azzá tette !
Hogy Te azt biflázod, amit beléd agymostak, az a Te bajod, és az országé.

De hát te is azt biflázod, csak épp mások mondják, de a céljaik ugyanazok... És a színfalak mögött még isznak is közösen a bőrünkre (és attól félek, hogy már nem is előre isznak). Én azt látom, hogy a kisembert, amilyen én vagyok, mindnki el akarja adni, lóvá akarja tenni. Sok ígéret van, de sosem élünk jól, hiába dolgozunk meg érte.
 

xerathon

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocsánatot kérek, azt hittem, hogy az az utolsó hozzászólás, amire az előbb írtam választ. Csak most láttam, hogy valójában tévedtem. Ettől természetesen még mindig ugyanaz a véleményem :( sajnos.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusz Ernoe ,
mondom nagyon jót kuncugok válaszaidon . Nem vagy Te kérlek véretlenül Politikus ?? Mert irod ugye szépen hogy az Eu Koordinálja az ipar és más intézmények igényeit . Valamint a pénzmosást , Te most majd berossáltam a röhejtöl , még a saját pézmosásukat semtudják ellenörizni !! Akkor hogyan is akarják a többiekét ?
-
Miért nem lapzod fel az EU-oldalát:
-
Az EU költségvetését többek között az egyes tagállamok bruttó nemzeti jövedelmének bizonyos hányadából finanszírozzák. Ezeket a forrásokat különféle tevékenységekre fordítják, például a szegényebb régiók életszínvonalának növelésére vagy az élelmiszer-biztonságra. A legtöbb uniós ország közös valutája az euró.
-
Honnan származik a pénz?
Az EU bevétele részben a tagállami hozzájárulásokból, részben pedig az Unión kívülről érkező termékekre kivetett importvámokból származik, továbbá az egyes országok által kivetett hozzáadottérték-adó bizonyos hányadából.
-
Hogyan költi el az EU a pénzt?
Az EU a költségvetéséből számtalan tevékenységet finanszíroz, a vidékfejlesztéstől kezdve a környezetvédelmen át a külső határok védelméig és az emberi jogok előmozdításáig. A Bizottság, a Tanács és a Parlament egyaránt részt vesz a költségvetés összegének és elosztási módjának a meghatározásában. A források tényleges elköltéséért azonban a Bizottság és az uniós tagállamok felelősek.
-
Az euró
Az uniós országok közötti együttműködés legkézzelfoghatóbb bizonyítéka a közös fizetőeszköz, az euró, amelyet nap mint nap mintegy 332 millió európai polgár használ. Az euró előnyei mindenki számára nyilvánvalóak, aki külföldre utazik vagy más uniós tagállamban üzemeltetett weboldalon kíván vásárolni.
-
A gazdasági és pénzügyi válság
A gazdasági világválság 2008-as kirobbanása óta az Európai Központi Bank, a Bizottság és az uniós tagállamok kormányai hatékony és következetes intézkedéseket hoztak a problémák orvoslására. Egymással szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy támogassák a növekedést és a foglalkoztatást, védjék a megtakarításokat, jobb kormányzási rendszert léptessenek életbe, valamint hogy biztosítsák a pénzügyi stabilitást és azt, hogy a vállalkozások és a háztartások megfizethető áron jussanak hitelhez.
-
Megmondanád mivan Ciprussal ?? Vagy mondjuk Luxemburg , a Csatornán levö szigetek Bankjaival . Mert ugye Svájc és Lichtenstein nem EU tag tehát ök moshatnak tiszteségesen .
-
Az EU-nak sokkal hatásosabb modszerei vannak a pénzmosás megakadályozására mind amivel a magyar vagy a német hatoságok rendelkezésére áll. Ha nem tünnt volna fel neked kézpénz átutalás Németországban már csak személyi igazolványal történhet, a bank és kontoszámot leváltotta a SEPA, egy 22-31 helyértékü szám amivel rögtön lehet ellenörizni, hogy honnan hova ment a pénz, egy hatásos fék a pénzmoso-gép számára.
-
Nem csoda, hogy sok válalkozo, külföldel csencselö szivja a fogát. Gondolj csak a félmillio külföldön dolgozo magyarra akinek haza kell hoznia vagyonát. :)
-
Meg mondjuk kinek hozz hasznot az az új villanyégö ? Ha akarták volna a gyártok már régota javithattak volna a régi tipusun nem ?? Hiszen valahol Amerikában egy Tüzoltó épületben valami 80 éve egyfolytában villágit egy kiss izzólámpa .
-
Az uj lampák elsödleges célja nem az, hogy örökké élnek hanem a jobb hatásfok. Egy modern izzolámpa hatásfoka 5%. Mit gondolsz menyi a hatásfoka a szénszállas izzo-lámpának ami 1901 ota ég? Anyit elárulok, hogy minnél kisebb a lámpa teljesitménye annál rosszabb a hatáskok, (annál hidegebb, priosabb). A 100 éve égö lámpa teljesitménye, mindössze 4 Watt. Meg sem szabad fogni, hogy ne rázodjon össze. Képzelj el egy ilyen lámpát egy traktorba.
-
Hogy a fenébe nem tudják , ha már ott vannak egy "normális" Elektró autót elöállitani ?
-
Az elektroautorol már több helyen irtam, ha beadod a keresöbe megtalálod a választ a problematikára.
-
Dolgoztál mint Magyar vendégmunkás egy Német vágóhidon ??? Majd akkor szólj kérlek ha van okod , nemtudom melyik újságot , TV-nézed de valahogy mondom elsiklasz az igazi "normális"élhelett .
-
Még nem dolgoztam sehol vendégmunkásként, vágohidon meg pláne nem. Mit akarsz vele mondani? Az EU csak javit az ilyen munkakörülményeken. Nézzd meg hogy dolgoznak az emberek a nem EU-országokban, nekik még reményük sincsen.
-
Na mondjuk Diplomával esetleg más körökben mozog az ember gyermeke és nem veszi a körülötte levöket észre .
-
A diploma csak arra jo, hogy a munkatársak horizontja tágabb. Kevesebb az összeesküvés elméletben, a vallásos babonákban hivö. ;)
-
Nemcsak otthon érik meg A Ratkó gyerekek a Nyugdijat , hanem Németországban is már ca. 20 millió nyugdijas van . Igy ugye csak a válsztási idötöl a másikig csinálunk törvényeket ,
-
A Ratko gyerekekrröl csak anyit, hogy Mo.-n meglettek választva egyszer a szocialisták, hogy eltudjon menni mindenki nyugdilyba, a konzervativak kikülték nyugatra a fiatalokat és most örül a vezetöség, hogy a munkanélküliség visszament. ;)
-
itt is . Emlited a Médiákat , az oktatást , az emberi jogokat etc. ez tudod mind szép és jó , ha igaz is lenne .
-
Hogy mi az elönye az EU-nak csak akkor tudod meg ha nem europában élsz. Nem véletlen akarnak az emberek a világ minden részéröl idejönni. A Magyar állam kautio ellenében eu jogokat ad kinaiaknak. Egy virágzo üzlet.
-
Oktatás akkor mondjuk maradjunk ott egy ici-picit jó ? Hessen tartományban több állami iskola lassan belesz zárva mert életveszélyes a épület állaga , Szinházakat zárnakk be mert nincsen pénz a városoknak Kulturára uszodákat ugyszintén .
-
Mit akarsz ezzel mondani? Az oltatás "Länder-Sache", az EU feladata, hogy az otatás egységes szintü legyen, pontosabban, hogy összelehesen hasonlitani az europai iskolákat egymással. Hogy milyen problémák vannak itt azt ismerem, amig a gyerekeim iskolásak voltak aktiv tagja voltam a szülöi-munkaközösségnek, én eleget harcoltam azért, hogy legyen elég tanár, a WC-k renoválva legyenek 25 év után stb.
-
A Moszlém vallású leányzó nem mehet uszódába mert otthonról tiltva van mertez Emberi jogok ugye és a tanár nemtehet semmit .
-
Eröszakkal nem lehet ilyesmit elérni, de egyre több ex-moslem van, privát és államilag támogatott szervezetek segitenek nekik. Egyre több török családbol származo fiatal fordit hátat a bigott vallásoságnak. Ha jol emlékszem a másik topikban azt mondtad "nincsenek vallásos konfliktusok".
-
Jó nem ragozom tovább nincsen értelme mondom ezen beszélgetni . Az megigaz teljes mértékben , hogy a mi Honatyáink mindent Brüsszelre tolnak pedig mind ott ül a döntéshozatalnál ,, sajnos .
-
Facit, hogy igen is kell beszéljünk a dolgokrol csak nem egy magyar topikban, nekik más problémáik vannak.
 
Oldal tetejére