Minek orultel Ma?

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Szabadságom kapcsán ma csobbantam a Balatonban!
Hétfő lévén, ráadásul délelőtt, nem érnek össze a plédek/matracok a parti fövenyen; csodálatos türkiz színek (elég komoly UVB sugárzás mellett), strandpénztáros igen készséges, büfések udvariasak (külföldiekkel is!), WC-ben van papír/szappan és tiszta! Kell ennél több?:dr_16:
 

ildiko toth

Állandó Tag
Állandó Tag
én pedig annak, hogy megint eltelt egy nap úgy, hogy örömet okozhattam a családomnak és tegnap pedig a fiam meglátogatott, és még virágot is kaptam. Bevallom ezek a számomra fontos és értelmes dolgok, mert megy az idő s ha nem teszünk meg mindent annak érdekében, hogy a lelkünkben béke legyen akkor az egész élet egy fabatkát sem ér
 

ildiko toth

Állandó Tag
Állandó Tag
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.






1; Ma reggel ismet egy csodalatos no mellett ebredtem fel.;)

2; Kimentem a piacra es kaptam Magyar zoldpaprikat. :ugras:

3; Az uzletben eszembe jutott, hogy van egy lotto szelvenyem amit meg 3 hete vettem es idaig megsem neztem.
Meglepetesemre nyertem 1000 dollart vele. :777:
Gratulálok és csak igy tovább!!!!!!! hátha a következő húzáson majd magasabb a nyeremény!
 

gyurex77

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel jelenleg tavol vagyok az otthontol, Afrikaban dolgozom egy honapig a mai nap orome kajahoz fuzodik. A sok helybeli kaja mellett, ma iszonyuan jolesett a horvat szakacsnak hala, hogy fasirtot ettunk egesz otthoniasan. Milyen keves is boldogga teheti az embert, nem igaz?
 
Oldal tetejére